Man räknar på kostnad för snabblån

Snabblån

Jämför snabblån hos Expressen Låneguiden och hitta det billigaste. Vi listar 34 långivare så du ska kunna välja det bästa för dig. Här kan du jämföra snabblån med och utan UC, du hittar även långivare som godkänner betalningsanmärkning. Låna pengar snabbt via Expressen Låneguiden och spara pengar på köpet.

En varningstriangel

Detta är högkostnadskrediter

Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Vad är ett snabblån?

Snabblån är mindre lån med en kortare löptid än vanliga blancolån. Lånebeloppen varierar men brukar ofta vara från några tusenlappar upp till cirka 50 000 kronor. Dessa belopp kan vara bra när en oförutsedd utgift uppstår och du snabbt behöver pengar. Kreditgivarna till snabba lån ställer oftast lägre krav på låntagaren än vad de traditionella bankerna gör. Tänk på att snabblån generellt har högre ränta och var noga med att betala dina amorteringar i tid för att undvika onödiga avgifter. Vi jämför snabblån lätt och överskådligt.

Som namnet snabblån antyder går det fort att få ett sådant lån. Från att du klickar vidare dig här på Expressen Låneguiden till att du ansöker om ett snabblån kan du ha pengarna på kontot inom några minuter.

Idag finns det många aktörer på marknaden som erbjuder snabblån. Framför allt rör det sig om mindre långivare medan de större långivarna och bankerna är mer aktiva inom andra låntyper.

I och med att du kan låna pengar snabbt passar lånen utmärkt för dig som vill lösa en mindre skuld men som inte har de ekonomiska förutsättningarna för tillfället. Du bör dock ha pengar på ingång innan du tar ett snabblån, detta för att du ska kunna betala din skuld inom den avtalade löptiden.

Vem kan ansöka om snabblån?

Vem som kan ansöka om ett snabblån bestäms huvudsakligen av kreditföretagen själva. Företagen bestämmer själva vilka krav en låntagare måste uppfylla för att få låna hos dem. Hos de flesta kreditföretaget gäller samma krav.

Vanliga krav för att få ta snabblån

 • Låntagaren måste ha fyllt 18 år.
 • Låntagaren måste ha en deklarerad inkomst.
 • Låntagaren måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Låntagaren får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden.

Tänk på att kraven kan skilja sig åt något från långivare till långivare. En del kan ha ett högre ålderskrav, medan andra kräver en viss årsinkomst. På varje långivares hemsida framgår det vilka krav du måste uppfylla för att få låna hos dem.

Det finns dessvärre inte några långivare som erbjuder snabblån utan krav. Alla långivare har något krav du måste uppfylla, en del bestämmer långivaren själv medan andra är lagstadgade. Ett krav som är lagstadgat är exempelvis att personer under 18 år inte får låna pengar. Långivaren själv kan välja att sätta en högre åldersgräns men inte en lägre.

Fördelar med snabblån

 • Du kan låna mindre summor.
 • Det är lätt att låna.
 • Snabba utbetalningar.

Låna pengar snabbt via Expressen Låneguiden

Du hittar det bästa och billigaste lånet för dig genom att jämföra långivarnas snabblån direkt här på Expressen Låneguiden. I våra jämförelsetabeller ser du vilka villkor respektive långivare har så att du sedan enkelt kan fatta ett beslut om vilken långivare som är bäst för dig.

Därefter klickar du dig vidare till långivarens hemsida för att ansöka om snabblånet. Detta kan du göra via vilken enhet du vill, exempelvis dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Men innan du ansöker om ett snabblån behöver du som tidigare nämnt jämföra långivarnas erbjudanden. I din jämförelse är det framför allt två saker du ska fokusera på.

Det här ska du titta på i din jämförelse av olika snabblån.

 • Den effektiva räntan. När du jämför långivarna av snabba lån ska du fokusera på den effektiva räntan. Det är räntan plus alla övriga kostnader inräknade. Det ger dig en mer rättvis bild av vilken långivare som är billigast.
 • Återbetalningstid. Du vill hitta ett snabblån som kan erbjuda dig en återbetalningstid som passar din ekonomiska situation. Du vill inte ha en för lång återbetalningstid eftersom det leder till en högre räntekostnad. Samtidigt vill du inte ha en för kort återbetalningstid eftersom du då kan få svårt att betala tillbaka lånet.

Med en grundlig jämförelse av kan du vara säker på att du tecknar det billigaste snabblånet på marknaden.

Du kan även ta hjälp av en låneförmedlare när du ansöker om ett snabblån. Då skickar du in din låneansökan till låneförmedlaren som sedan tar kontakt med långivarna inom snabblån och återkommer med deras erbjudanden. Låneförmedlarna brukar samarbeta med uppemot 20 olika banker och långivare.

Tar du hjälp av en låneförmedlare blir det lättare att hitta det billigaste snabblånet samtidigt som du sparar en hel del tid. En låneförmedlare tar dessutom bara en kreditupplysning. Om du däremot skickar in en låneansökan till varje enskild långivare tas det en kreditupplysning för varje ansökan du gör. För många kreditupplysningar leder till sämre kreditvärdighet, vilket i sin tur gör det svårare att få snabblånet beviljat.

Vad du bör tänka på innan du tar ett snabblån

Att låna pengar snabbt har sina fördelar. Men med det sagt är det några saker du bör tänka på innan du tecknar ett lån. Först och främst bör du fundera på varför du vill ta lånet. Oförutsedda händelser och utgifter uppstår, men finns det möjlighet att lösa det ekonomiskt ändå? Vi vet, precis som alla andra, att det ibland inte är möjligt och då kan ett lån bli lösningen. Teckna heller aldrig ett snabblån för att lösa andra skulder. Du hamnar då i en ond spiral som är svår att ta sig ur. Om du bestämmer dig för att ansöka är det ytterligare några saker du behöver tänka på.

 • Ta inte ett större lån än du verkligen behöver.
 • Betala tillbaka snabblånet så snabbt som möjligt.

Vilka är Sveriges bästa snabblångivare?

Det är svårt att säga vilka som erbjuder landets bästa lån, det är till stora delar helt individuellt. Det bästa snabblånet för dig behöver inte vara det för någon annan. Det beror på vilka långivare som beviljar dig ett lån och till vilken ränta. Detta påverkas framför allt av din kreditvärdighet. Har du hög kreditvärdighet har du ofta ett större utbud av långivare att välja mellan. Har du dock lägre kreditvärdighet och kanske någon betalningsanmärkning är ditt utbud betydligt mindre. Det kommer i slutändan även påverka vilket som är det bästa snabblånet för dig.

Tips! Jämför snabblånen i listningen för att se vilket som passar dig.

Några av landets bästa snabblån

Även om din egen kreditvärdighet påverkar hur bra låneerbjudande du får kan ett test av snabblån ge dig en indikation på vilka långivare som passar dig. För att hjälpa dig hitta den bästa snabblångivaren har vi på Expressen Låneguiden gjort omfattande tester av snabblån och skrivit recensioner om respektive aktör.

Nedan följer några av våra favoriter inom snabblån.

Ferratum

 • Erbjuder direktutbetalning
 • Godkänner betalningsanmärkning
 • Använder inte UC

Fairlo

 • Låg ränta
 • Direktutbetalning
 • Inga dolda avgifter

Mobillån

 • Hög beviljandegrad
 • Ingen UC
 • Utbetalning samma dag

Ansök om snabblån utan UC

Här på Expressen Låneguiden listar vi flera snabblån som använder sig av andra kreditupplysningsföretag än UC. I listningen framgår det vilka kreditupplysningsföretag respektive långivare använder sig av. Ett snabblån utan UC innebär att ett annat kreditupplysningsföretag än UC gör upplysningen. Det kan vara bra om du inte vill att din kreditvärdighet hos UC ska påverkas av din låneansökan.

Andra vanliga kreditupplysningsföretag

 • Bisnode
 • Creditsafe

Tänk dock på att oavsett vilken långivare du väljer kommer långivaren alltid genomföra en kreditupplysning på dig, detta är lagstadgat. Däremot är det upp till banken eller långivaren själv att avgöra vilket kreditupplysningsföretag som ska göra upplysningen. Lån utan UC existerar inom i stort sett alla olika lånetyper.

Alltid nya snabblån på Expressen Låneguiden

Det dyker ständigt upp nya snabblån på marknaden och du hittar dem och alla andra snabblån här hos oss. Vi uppdaterar ständigt våra långivarlistor så att du ska kunna vara säker på att hitta det bästa lånet på marknaden.

Så fort nya snabblån lanseras ser vi till att gå igenom deras låneerbjudande och recensera dem. Vår förhoppning är det ska ge dig en bättre bild av företaget innan du väljer att teckna ett lån.

Hur mycket kan jag låna med ett snabblån?

Ett snabblån är ett lån på mindre belopp. Hos oss på Expressen Låneguiden hittar du snabblån från några tusen kronor upp till 50 000 kronor som mest. Ett genomsnittligt snabblån brukar dock inte vara högre än några tusen kronor. I listningen högst upp på sidan kan du se hur mycket du kan låna med respektive snabblån.

Vilken summa du beviljas ett lån på beror även på din kreditvärdighet. Även om du ansöker om ett lån på 50 000 kronor är det inte säkert att du beviljas ett snabblån på den summan.

Snabblån med direkt utbetalning

Hela idén med snabblån är att du ska kunna låna pengar snabbt, från ansökan till utbetalning. Därför är det inte ovanligt med långivare som erbjuder direkt utbetalning. Många gånger tar det inte mer än 15 minuter från det att du skickade in din låneansökan tills du har pengarna på ditt konto.

Några långivare som erbjuder direkt utbetalning

 • Ferratum
 • Mobillån
 • GF Money
 • Tryggkredit
 • Profilkredit

Hos vissa långivare kan utbetalningstiden vara något längre. Då kan du få vänta i upp till ett par dagar på pengarna.

Exakt hur lång utbetalningstiden är på snabblån varierar mellan olika aktörer. Vilken bank du har påverkar även det hur lång tid det tar innan du har pengarna tillgängliga på kontot.

Vanligt med direkt utbetalning till storbankerna

Hur lång tid det tar innan du får pengarna på kontot beror inte enbart på vilken långivare du lånar pengarna ifrån. Det beror även på vilken bank du själv har. Har du någon av storbankerna är det vanligt med direkt utbetalning. Exempelvis har Ferratum direkt utbetalning till kunder med Handelsbanken och Nordea, men det finns även dem med snabb utbetalning till andra storbanker.

På långivarnas hemsidor framgår det vilka banker de erbjuder direkt utbetalning till.

Finns det snabblån med utbetalning på helger?

Ja, det finns snabblån som betalas ut på helger. Vilka dagar och tider som pengarna betalas ut kan dock variera mellan aktörerna.

Några långivare som erbjuder direkt utbetalning på helger

Långivarna som erbjuder utbetalning på helger har mycket vunnit eftersom de verkligen lever upp till namnet snabblån. Hela idén bakom lånetypen är att du ska kunna få tillgång till pengar snabbt. Då ska det inte spela någon roll om det är vardag eller helg.

På kreditgivarnas hemsidor framgår det när lånen betalas ut.

Vad kostar ett snabblån?

Kostnaden för ett snabblån varierar mellan olika långivare, och då räntan ofta sätts individuellt varierar kostnaden även beroende på din kreditvärdighet. Räntan är mellan 30-40 procent men utöver det kan även övriga kostnader tillkomma som höjer totalkostnaden för snabblånet.

Det går förstås att ge exempel på hur mycket ett snabblån kan kosta dig.

Exempel: Lånebelopp 10 000 kronor. Återbetalningstid 12 månader. Ränta 25 procent. Effektiv ränta 28,07 procent. Månadskostnad 950 kronor. Totalt belopp att återbetala 11 400 kronor.

Ett snabblån på 10 000 kr kan med en återbetalningstid på 12 månader kosta dig 1 400 kronor.

Faktorer som påverkar kostnaden

 • Din inkomst
 • Dina skulder
 • Lånebelopp
 • Återbetalningstid
 • Eventuella betalningsanmärkningar
 • Din kreditvärdighet

Några av de billigaste långivarna

 • Rocker 7,49% (kontokredit)
 • Viiga Lån 6,84% – 21,60%
 • Leasy 6,84% – 21,60%

Tänk på! Övriga kostnader kan höja totalkostnaden för lånet.

Snabblån har höga räntor

Under åren som snabblåneföretagen funnits har det varit mycket skriverier i media. Mycket har kretsat kring räntorna som ofta varit skyhöga. Det stämmer mycket väl att räntorna på snabblån är höga, och klart högre än exempelvis räntorna på vanliga privatlån.

Något som många dock inte tänker på är att räntorna som anges är baserade på årsbasis medan själva snabblånen ofta bara har en löptid på 30 dagar. Det gör det hela ganska missvisande.

De relativt höga räntorna beror på flera saker. En anledning är att snabblånen är lån utan säkerhet. Det innebär att kreditgivaren inte har någon garanti för att lånet kommer betalas tillbaka. Det kan jämföras med bolån där bostaden agerar säkerhet för lånet. Om du inte kan betala kostnaden för bolånet kan banken tvinga dig att sälja din bostad för att få tillbaka sina pengar.

En annan anledning till de höga räntorna är den korta löptiden. För att verksamheten överhuvudtaget ska vara lönsam måste företagen inom snabblån ta ut en högre ränta. En låg ränta på ett snabblån med kort återbetalningstid skulle helt enkelt inte vara lönsamt.

Många företag som sysslar med snabblån ställer inte heller lika höga krav på sina kunders ekonomiska förmåga. Även det bidrar till högre räntor. Kreditgivarna försvarar dock detta och menar på att om kunden bara sköter sin betalning behöver inte ett snabblån bli så dyrt.

Det tvistas fortfarande om huruvida de höga räntorna är ocker eller skäliga utifrån snabblånens villkor och förmodligen kommer vi aldrig se en enad front i frågan. Det vi kan konstatera är att snabblånen kan bli dyra och att räntan kan vara direkt ofördelaktig. Men om snabblån ändå är ett alternativ för dig som potentiell låntagare är det bäst att lösa lånet så snabbt som möjligt. Då undviker du de eventuellt höga kostnaderna som dessvärre medfört att många låntagare hamnat i skuldfällan.

Vad är skillnaden mellan effektiv och nominell ränta?

Räntan som långivaren tar ut för ett snabblån kallas nominell ränta. Det är en procentsats som kommuniceras utan eventuell uppläggningsavgift eller aviavgifter.

Den effektiva räntan är den nominella räntan plus långivarens övriga avgifter, exempelvis aviavgifter eller uppläggningsavgift. Den effektiva räntan utgör den verkliga kostnaden för snabblånet och presenteras på årsbasis.

Just att den effektiva räntan måste presenteras på årsbasis gör att snabblån kan uppfattas som extra dyra. Tanken med ett snabblån är ju att de ska betalas av snabbt. För dig som kund är det stor skillnad i kostnad för ett snabbt lån som betalas av på två månader och ett som betalas av på tio månader.

Anledningen att den effektiva räntan för alla lån visas på årsbasis är att det ska gå lätt att jämföra olika långivare. Detta kan bli lite skevt när du jämför ett snabblån med ett privatlån som ska betalas av på exempelvis 5 år.

Snabblån med betalningsanmärkning

Hos många stora banker och långivare kan en betalningsanmärkning vara ett hinder för att få låna pengar. Så ser det dock inte bland snabblåneföretagen. Här finns det gott om långivare som är villiga att ge dig med en betalningsanmärkning en chans. Vi på Expressen Låneguiden samarbetar även med snabblån som godkänner betalningsanmärkningar. Du hittar även dem i listningen högst upp på sidan.

Tips! Vi har även en annan sida som behandlar lån med betalningsanmärkning. Där kan du jämföra långivare som godkänner anmärkningar inom alla olika lånetyper.

Snabblån utan inkomst

För att beviljas ett snabblån måste du uppfylla långivarens krav. Vanligtvis är ett av kraven att du måste ha en stadigvarande inkomst. Utan inkomst kan det bli svårt att beviljas snabblån. Det kan dock vara möjligt att ta ett snabblån om du kan visa att du har tillräckligt med kapital för att betala av ditt lån.

Om du varken har någon inkomst eller sparade pengar kan du låna pengar med en medlåntagare. Det innebär att ytterligare en person står med på lånet och är solidariskt betalningsskyldig med dig. Skulle du inte kunna betala tillbaka snabblånet kommer kreditgivaren vända sig till medlåntagaren.

Tänk på! Att teckna ett snabblån utan inkomst är inte att rekommendera.

Snabblån utan Bank-ID

I de flesta fall signerar du din låneansökan med BankID. Hos många långivare är det ett krav att identifiera sig via Bank-ID. Har du inte tillgång till den tjänsten kan du dessvärre inte låna hos långivaren.

Som tur är finns det en del långivare inom snabblån som erbjuder andra identifieringsmöjligheter. Det kan exempelvis handla om att du får identifiera dig med e-legitimation i stället.

Om du är osäker på om just den långivaren du är intresserad av erbjuder andra identifieringsmöjligheter än Bank-ID kan du alltid kontakta kundtjänsten. I stort sett alla långivare erbjuder idag en telefontjänst som är lätt att komma i kontakt med.

Vad innebär reglerna för högkostnadskrediter?

Det finns flera regler som omfattar högkostnadskrediter där snabblån ingår. De senaste reglerna infördes 1 september 2018. Reglerna infördes för att stärka konsumentskyddet.

Reglerna påverkar hur hög räntan får vara och hur mycket snabblånet får kosta i förhållande till lånebeloppet, ett så kallat kostnadstak.

Ett snabblån får inte längre ha en ränta som är mer än 40 procent över Riksbankens referensränta. Referensräntan fastställs av Riksbanken två gånger om året.

Exempel: Om Riksbankens referensränta är 0 procent får snabblånen inte ha en ränta som är högre än 40 procent.

Snabblånets totala kostnad får inte heller vara högre än det dubbla lånebeloppet. Om du lånar 20 000 kronor får totalkostnaden för ditt lån inte överstiga 40 000 kronor.

Fler regler som omfattas av lagen.

 • Dröjsmålsräntan får inte vara högre än 40 procent över Riksbankens referensränta.
 • Långivarna ska följa måttfullhetsregler i sin marknadsföring.
 • Vid utebliven återbetalning får långivaren bara ta ut dröjsmålsränta.
 • Långivaren får bara förlänga snabblånet en gång.

Du har alltid ångerrätt på snabblån

Skulle du ansöka om ett snabblån via Expressen Låneguiden och sedan ångra ditt beslut kan du alltid använda dig av din 14 dagar långa ångerrätt. Så länge du hör av dig till långivaren inom den tiden kan du ångra ditt låneavtal. Din ångerfrist börjar från att du får lånevillkoren.

Du kan ångra ditt snabblån både skriftligt och muntligt. En skriftlig uppsägning är dock alltid att föredra. Skulle det uppstå en tvist kan du alltid bevisa att du har sagt upp ditt låneavtal.

Om långivaren har betalat ut lånet är du skyldig att betala tillbaka både lånebeloppet och ränta till långivaren. Räntan räknas från att du fick lånet utbetalt till den dagen du återbetalar lånet.

Sammanfattning snabblån

Snabblån är lån på mindre belopp med kort återbetalningstid som betalas ut snabbt. Ett sådant lån passar utmärkt för dig som behöver låna pengar snabbt för att täcka upp mindre oförutsedda utgifter som du inte kan betala på egen hand. Då snabblånen har relativt höga räntor är det viktigt att du jämför alternativen åt. Här på Expressen Låneguiden kan du jämföra snabblån hos över 30 långivare för att på så vis vara säker på att du hittar det allra billigaste för dig. Utöver kostnaderna kan du även jämföra långivarnas villkor. Du kan exempelvis se vilka krav som ställs på dig som låntagare och hur snabbt ett beviljat lån betalas ut.

Hos oss hittar du även snabblån som accepterar betalningsanmärkningar och snabblån som inte använder sig av UC. Detta innebär att fler människor ges möjlighet att låna pengar oavsett vilket behov de har.

Vanliga frågor om Snabblån

Om du har svårt att betalat tillbaka ditt snabblån ska du börja med att kontakta din långivare och informera om situationen. Du kan även kontakta en skuldrådgivare i din kommun, vilket är kostnadsfritt. Ett annat alternativ kan vara att ta ett samlingslån för att samla flera mindre lån i ett större lån, men med lägre ränta.

Nej, det kostar inget att ansöka om snabblån, vare sig om du går via oss på Expressen Låneguiden eller direkt till långivaren. Om du inte skulle vara nöjd med ditt låneerbjudanden kan du alltid välja att tacka nej.

Ja, du har rätt att göra ränteavdrag på snabblån. Räntan på snabblån är avdragsgill med 30 procent upp till 100 000 kronor. Du får bara göra ränteavdrag för snabblån som du själv varit betalningsansvarig för.

Nej, du beviljas inget snabblån med en aktiv skuld hos Kronofogden. Det är ett tydligt tecken på att du inte kommer kunna betala tillbaka ditt snabblån. Dessutom föreligger det risk för utmätning vilket innebär att den sökande inte har någon ekonomisk möjlighet att fullfölja sina förpliktelser gällande lån.

Det är ingen skillnad mellan snabblån och smslån. Namnet smslån kom från den tid då du ansökte om lånet via sms. Det handlar dock om samma typ av lån på små belopp med en kort återbetalningstid.

Både snabblån och privatlån är lån utan säkerhet, men det finns vissa skillnader lånen emellan.

Snabblån är lån på mycket lägre belopp än privatlån. Dessutom är räntan lägre på privatlån och återbetalningstiden längre. I vissa fall betalar du tillbaka ett privatlån över flera år medan återbetalningstiden för ett snabblån vanligtvis är ett par månader.

Källhänvisning:

Dessa är ett urval av de källor vi använt oss av när vi skrivit om snabblån, även kallat SMS-lån.

 • Lånebelopp

  1 000 - 45 000 kr

  Ränta från

  39.6%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Pengarna på kontot samma dag
  Utbetalning även på helger
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, upp till 6 anmärkningar
  Min-/max låneperiod:
  1-25 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 12 mån. Nominell årsränta 39.6 %. Totalt att återbetala 12 145 kronor. Effektiv ränta 47.64 %.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  1 000 - 150 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ingen UC vid lån under 30 000 kronor
  Enkelt att ansöka
  Svar direkt på skärmen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-10 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 2 månader. Eff. ränta 195%. Kostnad 2 859 kr/mån. Totalt 5 718 kr.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Godkänner betalningsanmärkning
  Smidig ansökningsprocess
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  12-48 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 20 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 29,3 %. Kostnad 1 910 kronor/mån. Total kostnad för lånet 22 920 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån utan UC
  Direktutbetalning 24/7
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  60 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 11 mån. Nom. ränta 39,5%. Eff. ränta 63,76%. Totalt 7 809,60 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.8%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning direkt
  Låna pengar till vad du vill
  Bra kundtjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 6 mån. Nom. ränta 39,8%. Eff. ränta 112,65%. Kostnad 967 kr/mån. Totalt 6 119 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  1 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  4.9 - 19.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Utbetalning samma dag
  Flexibel kontokredit
  Erbjuder prisgaranti
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  5-72 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader. Eff. årsränta 29,33%. Kostnad 1 433 kr/mån. Totalt 17 195 kr.
 • Lånebelopp

  2 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  13.18 - 17.52%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Direktutbetalning dygnet runt
  Godkänner betalningsanmärkning
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0-6 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Nom. ränta 17,52%. Eff. ränta 19.00%. Kostnad 915 kr/mån. Totalt 10 974 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.8%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låna pengar på helger
  Utbetalning direkt
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Nordea, Swedbank, SEB, DB ,Handelsbanken
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr/mån
  Låneexempel: 15 000 kr 1 år (12 delbetalningar - avi avg. 45kr/mån - uttag 95 kr) ränta 39,8% (eff. ränta 58,51%). Totalt att betala 21 430 kr
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Hög beviljandegrad
  Låna pengar direkt i mobilen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken
  Uppläggningsavgift:
  0 - 395
  Fakturaavgift:
  35 kr/mån
  Låneexempel: 25 000 kronor i 2 år. Eff. ränta 50,0 %. Kostnad: 1 533 kronor/mån, totalt 36 775 kronor
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  1 000 - 5 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Lån utan UC
  Snabba utbetalningar
  Enkelt att ansöka
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-3 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 1 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39% Eff. ränta 40 000%. Kostnad 1 033 kr/mån. Totalt 1 428 kr.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.48%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Betalningsanmärkning är ok
  Direktutbetalning
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Eff. ränta 69,3%. Kostnad 1 096 kr/mån. Totalt 13 152 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.48%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Erbjuder betalningsfria månader
  Lös lånet när du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Låneexempel: 10 000 kronor i 1 år. Nominell årsränta på 39,48 %, 1 096 kronor i månaden och ett totalbelopp på 13 152 kronor att återbetala.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låna pengar utan UC
  Flexibla uttag
  Besked direkt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  15 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader, effektiv årsränta 56,7%, uppl.avgift 350 kr och aviavgift 45 kr. Totalt att återbetala 21 359 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  10 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Inga dolda avgifter
  Flexibel återbetalningstid
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Enkel ansökan
  Ingen UC
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  39 kr
  Låneexempel: 3 000 kr i 1 år. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 150,62%. Kostnad 345 kr/mån. Totalt 4 534 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  10 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2-4 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Erbjuder lång återbetalningsperiod
  Låna till vad du vill
  Enkelt att ansöka
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-6 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 20 000 kr i 72 mån till 21 60% ränta blir 513:-/mån inkl. avgifter. Totalt betalar du 38 245 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 10 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Snabb handläggningstid
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-6 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 1 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 10 504,84%. Totalt 1 333 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Inga dolda avgifter
  Långa kundtjänstöppettider
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 3 mån. Nom. ränta 25%. Eff. ränta 28,07%. Kostnad 1 736 kr/mån. Totalt 5 210 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.6%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Utbetalning samma dag
  Smidig ansökningsprocess
  Låna till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-4 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 20 000 kr i 6 år. Effektiv ränta 27,35 %. Kostnad 513 kr/mån (exklusive administrationsavgift). Totalt 38 245 kr.
 • Lånebelopp

  2 000 - 5 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Snabba utbetalningar
  Lån med betalningsanmärkning
  Omfattande kundtjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1- mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 2 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 1 812,41%. Totalt 2 460 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 - 10 000 kr

  Ränta från

  7.49%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Konkurrenskraftig kontokredit
  Du betalar bara för utnyttjad kredit
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 2 000 kr i 6 månader med en nominell ränta på 7,49%. Eff. ränta 7,75%. Kostnad 340 kr/mån. Totalt 2044 kr.
 • Lånebelopp

  20 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  9.90 - 28.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Individuellt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ok med betalningsanmärkning
  Låna med medsökande
  Erbjuder låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Nej
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 70 000 kr i 6 år med effektiv ränta 12,9 %. Månadskostnad: 1 401 kronor. Totalt belopp att betala 100 908 kronor.
 • Lånebelopp

  2 000 - 15 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning på helger
  Använder inte UC
  Möjlighet att höja kreditgränsen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0.25-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 30 dagar. Nominell årsränta 39 %. Uppl. 395 kr. Totalt att återbetala 5 555 kr (kreditkostnad 555 kr). Eff. ränta 260,1 %
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  10 000 - 200 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med betalningsanmärkning
  Endast en kreditupplysning
  Smidig ansökningsprocess
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 6 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 200 000 kronor, 10 års återbetalning. Effektiv ränta 6,4%. Månadskostnad 2333 kronor (120 månader) totalkostnad 279 960 kronor.
 • Lånebelopp

  1 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Lån utan UC
  Ok med betalningsanmärkning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  -38 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 8 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 228 %. Kostnad 1 183 kronor första månaden. Totalt 11 963 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  5 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  26.05%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Fast månadskostnad
  Inga dolda avgifter
  Svar direkt på din låneansökan
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 20 000 kr i 5 år. Eff. ränta 29,04 %. Kostnad: 599 kr/mån. Totalt 35 964 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  6.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Fast ränta
  Snabbt besked
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  12-84 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Ränta 6,84%. Eff. ränta 11,5%. Kostnad 884 kr/mån. Totalt 10 602 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  19.5 - 39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Öppet alla dagar
  Pengar samma dag
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 25 000 kronor i tre år. Effektiv ränta 23,99 %. Kostnad 947 kronor per månad. Totalt 34 092 kronor.
 • Lånebelopp

  1 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Omfattande kundtjänst
  Få pengarna direkt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  39 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 3 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 88,82%. Kostnad 3 591 kr/mån. Totalt 11 074 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  26.50%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Direktutbetalning
  Flexibel kontokredit
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken & Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 1 år. Eff. ränta 29,97%. Kostnad 1 437 kr/mån. Totalt 17 239 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 995 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Få pengarna direkt
  Långa kundtjänstöppettider
  Låna utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Safenode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 1 år. Nom. Ränta 39% Eff. ränta 57,65%. Kostnad 1 575 kr/mån. Totalt 19 002 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.48%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med betalningsanmärkning
  Använder inte UC
  Betala bara ränta på utnyttjad kredit
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Låneexempel: 10 000 kronor under ett år. Nominell årsränta 39,48 %, effektiva årsräntan 76,2 %. Månadskostnaden 1 118 kronor, lånets totala kostnad 13 416 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  38.4%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Räntefritt när du betalar inom 14 dagar
  Lån utan UC
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0.5-5 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Vardagar innan kl 12:00
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  60 kr
  Låneexempel 5 500 kronor med löptid 5 månader. Ränta 38,4%. Förmedlingsavgift 500 kr. Aviavgift 60 kronor. Effektiv ränta 1 294%. Totalt 8 961 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.