Om oss

Expressen Låneguiden är en jämförelsesajt för lån som hjälper dig som konsument att hitta det billigaste och bästa lånet.

På Expressen Låneguiden kan du förutom att jämföra olika lån även inhämta information om lån och ekonomi. På sajten finns både guider, artiklar och en omfattande ordlista som förklarar vanliga ekonomitermer.

Vad är Expressen Låneguiden?

Expressen Låneguiden är en tjänst där vi jämför olika typer av lån så att du som konsument kan hitta det lån som är bäst och billigast för dig. På Expressen Låneguiden jämför vi bland annat privatlån, snabblån, bolån och företagslån.

I jämförelsetabellerna kan du filtrera på bland annat lånebelopp, löptid, om långivaren erbjuder lån utan uc och mycket annat. Det gör att det går mycket fortare för dig att se vilka långivare som erbjuder lån som uppfyller dina kriterier. Från att du går in på Expressen Låneguiden behöver det inte ta mer än ett par minuter att hitta det lånet som passar dig bäst.

På Expressen Låneguiden hittar du förutom rena jämförelser även guider och artiklar relaterat till ekonomi i allmänhet och låna pengar i synnerhet. Vi går bland igenom hur du ska tänka när du tecknar olika typer av lån. I dessa guider får du all den information du behöver för att kunna fatta ett bra beslut. På Expressen Låneguiden kan du även läsa de senaste nyheterna inom ekonomi.

Framöver har vi som ambition att skapa en webbplats där vi även inkluderar jämförelser av sparkonton, kreditkort och andra ekonomirelaterade produkter och tjänster.

Vi strävar efter att vara det självklara valet när du söker information om lån på nätet. Oavsett om din fråga berör bostadsköp, privatlån, billån eller något annat lånrelaterat vill vi på Expressen Låneguiden förse dig med svaret.

Expressen Låneguiden är opartiska och alla åsikter som framförs är våra egna. Vi genomför alltid djupgående tester och research innan vi berättar för dig vilka för- och nackdelarna är med respektive långivare och låneform. Allt för att förenkla ditt lånande.

Vilka ligger bakom Expressen Låneguiden?

Expressen och Klas Granström är ansvarig utgivare för Låneguiden och sajten drivs i samarbete med Rocket Revenue AB. Expressen och Rocket Revenue har som mål att skapa den bästa digitala upplevelsen för våra användare och samtidigt hjälpa företag att förfina sina produkter och tjänster. Med Låneguiden vill vi hjälpa våra kunder att fatta ett bra beslut. Vi tror nämligen att den bästa affären görs när en produkt matchar konsumentens behov.

Förutom lånejämförelse driver Expressen och Rocket Revenue AB en rad andra nischverksamheter tillsammans, med målet att bygga en portfölj av produkter i världsklass.

Varför ska jag välja Expressen Låneguiden?

Genom att använda Expressen Låneguiden kan du på ett effektivt och enkelt sätt spara både tid och pengar. När du jämför lån på Låneguiden kan du se vilken bank eller långivare som kan erbjuda dig det bästa lånet. Du kan även inhämta mer information om långivaren för att försäkra dig om att du väljer ett lån hos en långivare som passar dig.

Eftersom du inte själv behöver kontakta varje långivare var för sig sparar du dessutom en hel del tid. Du får alla stora långivares erbjudanden samlade på ett och samma ställe.

Idag dyker det dessutom upp många nya aktörer på marknaden. Många av dem känner du kanske överhuvudtaget inte till. Om du då använder dig av en jämförelsesajt som Expressen Låneguiden kan du även få ta del av deras erbjudanden. Vem vet, kanske är det just den där uppstickaren som erbjuder dig det bäst lånet.

Expressen Låneguiden är inte bara bra när du vill jämföra lån. På sajten finns även mycket matnyttig information att inhämta. Du kan exempelvis lära dig mer om vanliga ekonomitermer i vår ordlista eller få veta hur du bör tänka när du ansöker om ett specifikt lån.

Villkor

Expressen Låneguiden är en jämförelsetjänst som jämför lån och villkor från banker och långivare. Vi själva är dock varken en långivare eller låneförmedlare, vilket innebär att du inte tecknar några låneavtal med oss. Vid en eventuell tvist kan vi på Expressen Låneguiden inte hållas ansvarig för den ekonomiska skada tvisten åsamkat dig. Priser och villkor om lån har vi inhämtat på långivarnas respektive hemsidor. Vi har som mål att alltid presentera korrekt information och ser därför över informationen dagligen. Trots det kan information avvika från vad som står på långivarens hemsida. I sådana fall är det informationen på långivarens hemsida du ska gå efter.

Kontakta oss

Om du har några frågor om tjänsten eller vill synas på Expressen Låneguiden är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan. Vi svarar inom 24 timmar alla vardagar. Har du frågor om ett specifikt lån eller långivare hänvisar vi dig till den aktuella långivaren.

Företagsinformation:

Rocket Revenue AB/AffiliJet
Mäster Samuelsgatan 42
111 57 Stockholm
Sweden

Kontaktformulär

Vanliga frågor

Vi på Expressen Låneguiden tjänar pengar när vi förmedlar kunder till företagen vars produkter vi jämför. Du som kund betalar dock inget extra för att klicka dig vidare till företaget från Expressen Låneguiden än om du går direkt till företagets hemsida.

Vi har som ambition att ha med alla långivare i vår jämförelse. Om du upptäcker att någon långivare saknar är du välkommen att kontakta oss via mejl.

Informationen på Expressen Låneguiden kontrolleras dagligen. Det gör att du som besökare av sajten kan känna dig trygg med att informationen som anges också stämmer.