par Jämför låneförmedlare hos expert hos Expressens låneguide

Låneförmedlare

På Expressen Låneguiden hittar du låneförmedlare inom alltifrån bolån till privatlån och snabblån. En låneförmedlare hjälper dig att jämföra räntor och villkor genom att samla in låneerbjudanden från flera olika banker och långivare. Hur många erbjudanden du får beror på hur många aktörer låneförmedlaren samarbetar med och hur många som är villiga att erbjuda dig ett lån. Jämför låneförmedlare här på Expressen Låneguiden, hitta den bästa aktören, och spara pengar på ditt nästa lån.

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare är ett företag som hjälper privatpersoner att jämföra räntor och villkor hos en mängd olika banker och långivare. Hur många långivare och banker en låneförmedlare samarbetar med varierar hos olika aktörer, i vissa fall över 40 stycken. En låneförmedlare förmedlar alltså bara lån till dig, de lånar inte ut pengar själva. Du slipper därmed all kontakt och administration fram till att du accepterat ett låneerbjudande.

Låneförmedlaren använder konkurrensen bland långivarna för att ge dig som sökande en så fördelaktig ränta som möjligt. Det ger dig möjligheten att hitta landets bästa låneförmedlare. Idag är låneförmedlare verksamma inom alla olika lånetyper, alltifrån snabblån till bolån och privatlån.

Hur mycket kan jag låna?

Vissa låneförmedlare kan förmedla lån från så låga belopp som 5 000 kronor medan högsta belopp för privatlån kan gå upp till 600 000 kronor eller miljontals kronor för bolån. I din ansökan fyller du i hur mycket du önskar låna och hur lång återbetalningstid du behöver, samt dina person- och inkomstuppgifter. Din ansökan och kreditupplysning skickas sedan till de olika långivarna och de får ge sina bud, med andra ord ta fram vilket lån och vilken ränta de kan erbjuda dig.

Fördelar med en låneförmedlare

Låneförmedlare har fört med sig mycket gott till den svenska lånemarknaden. Det finns många fördelar med att ta hjälp av en sådan innan du lånar pengar. Här kommer 4 fördelar med låneförmedlare.

 • Endast en kreditupplysning. När du lånar pengar tas en kreditupplysning för varje låneansökan du skickar in. Det gör det många gånger svårt att jämföra långivarna med varandra utan att dra på sig flera kreditupplysningar. Men tar du hjälp av en låneförmedlare tas bara en upplysning samtidigt som du får låneerbjudanden från flera aktörer.
 • Det går snabbt och enkelt att ansöka. Att ansöka om ett lån via en låneförmedlare är mycket enkelt och tar inte mer än ett par minuter att göra. Du fyller bara i önskat lånebelopp, återbetalningstid och personlig information som efterfrågas innan du skickar in din ansökan.
 • Flera erbjudanden men bara en ansökan. När du tar hjälp av en låneförmedlare får du flera låneerbjudanden men du behöver bara skicka in en ansökan. Det är smidigt och gör det enkelt för dig att jämföra långivarna åt samtidigt som du sparar en hel del tid.
 • Det är kostnadsfritt att använda en låneförmedlare. Det kostar ingenting att använda sig av en låneförmedlare. Detta gäller även om du väljer att inte teckna ett av lånen du erbjuds, eller om din ansökan fått avslag. Du betalar bara för det lån du eventuellt väljer att teckna. Låneförmedlare kan också ge dig råd om vilket lån du borde ta efter att du har erhållit dina olika låneerbjudanden. Med deras expertis om räntor och villkor kan detta vara bra att nyttja. Med andra ord kan du få låneerbjudanden från flera olika banker och kreditgivare med bara en kreditupplysning, och samtidigt få bra hjälp, helt gratis.

Jämför låneförmedlare på Expressen Låneguiden

På Expressen Låneguiden har vi listat landets största och mest välkända låneförmedlare. Hos oss hittar du aktörer inom alltifrån snabblån, till privatlån och bolån. Allt för att du ska kunna hitta landets bästa låneförmedlare.

Genom att jämföra aktörerna med varandra får du veta vilka typer av lån de förmedlar, vilket räntespann låneförmedlarens samarbetspartners har, hur mycket du kan låna och mycket mer. Det gör det sedan lätt att veta vilken aktör som lämpar sig bäst för ditt behov.

Så ansöker du om ett lån hos en låneförmedlare

 • Jämför låneförmedlare i listningen högst upp på sidan och välj den som bäst uppfyller dina behov. När du jämför kostnaden är det viktigt att du jämför den effektiva räntan. Den inkluderar alla kostnader för lånet.
 • Klicka på knappen “Ansök Lån” för att ta dig vidare till låneförmedlarens hemsida där du fyller i din ansökan.
 • I samband med att du skickar in din ansökan kommer låneförmedlaren ta en kreditupplysning på dig. Vilket kreditupplysningsföretag som används varierar mellan olika aktörer. I vår listning kan du se om låneförmedlaren använder UC eller inte.
 • Långivarna återkommer med ett erbjudande till dig. Hur lång tid det tar varierar men oftast får du svar från samtliga långivare som kan ge dig ett låneerbjudande inom 24 timmar.
 • Ta ställning till dina erbjudanden, välj det som är bäst och signera ditt låneavtal.
 • Pengarna betalas ut. Inom ett par dagar (varierar mellan olika långivare) har du pengarna på ditt konto.

Vilken låneförmedlare är bäst?

I det stora utbudet är det många som ställer sig frågan vilken låneförmedlare är bäst? Svaret på den frågan är att det beror på. Vill du exempelvis låna utan UC, med betalningsanmärkning, eller är du ute efter ett privatlån eller bolån? Vilken som är Sveriges bästa låneförmedlare är individuellt och beror helt enkelt på vad du är ute efter.

Dessa låneförmedlare tycker vi är bäst inom respektive kategori.

Bästa låneförmedlaren utan UC

Compricer Bolån

 • Compricer Bolån är en av Sveriges största låneförmedlare inom bolån
 • Samarbetar med nio långivare (Svea Ekonomi, Bluestep, Ålandsbanken, Nordax Bank, Marginalen Bank, SBAB, Skandiabanken, Hypoteket och Landshypotek Bank)
 • Snittränta på 1,38 procent (oktober 2020)
 • Godkänner betalningsanmärkning

Bästa låneförmedlaren med betalningsanmärkning

Sambla

 • Samarbetar med över 40 olika långivare
 • Specialister på att samla lån för att sänka dyra krediter
 • Inga övriga avgifter som höjer totalkostnaden
 • Lång erfarenhet
 • Förmånlig ränta

Bästa låneförmedlaren för privatlån

Zmarta

 • Samarbetar med flera ledande aktörer inom privatlån
 • Låna med betalningsanmärkning
 • Ställer inte allt för höga grundkrav på dig som låntagare
 • Möjligt att låna med borgensman

Billigare att låna via låneförmedlare

Att låna via en låneförmedlare är nästan alltid billigare än om du går till en enskild bank eller långivare. Det beror på att du får möjligheten att jämföra lånens kostnader så du kan välja det som är billigast. Går du i stället till första bästa långivare är risken stor att du går miste om ett billigare lån från en annan aktör.

Hur tjänar låneförmedlare pengar?

Låneförmedlare har ett antal samarbetspartners vars lån de förmedlar. Det är genom dessa samarbetspartners låneförmedlarna tjänar sina pengar. De får nämligen provision från den långivare vars lån de förmedlar.

Samtidigt som låneförmedlaren tjänar pengar på att förmedla lån får långivaren fler kunder. På så vis är det en vinst för alla parter. Du som låntagare kan hitta det billigaste och bästa lånet på ett enkelt och effektivt sätt helt kostnadsfritt. Samtidigt tjänar låneförmedlaren pengar genom att förmedla långivarens lån, och långivaren i sin tur får fler kunder och tjänar därmed mer pengar på det sättet.

Låneförmedlare utan UC

Om du inte vill att din kreditvärdighet ska påverkas av din låneansökan är ett bra tips att vända sig till en låneförmedlare utan UC. Då får inte UC kännedom om din ansökan och din kreditupplysning sparas inte i något register i ett år framöver.

När man pratar om lån utan UC är det oftast förknippat med mindre långivare. Men det finns faktiskt även flera låneförmedlare som använder andra kreditupplysningsföretag i sina prövningar. I listningen högst upp på sidan kan du se vilka låneförmedlare vi på Expressen Låneguiden samarbetar med som inte använder UC.

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning kan ställa till det på många sätt, inte minst om du ska låna pengar. De aktörer som accepterar anmärkningar ger dig oftast betydligt sämre villkor i form av höga räntor. Som tur är kan du vända dig till en låneförmedlare med betalningsanmärkning.

Ansöker du om ett lån via en låneförmedlare vars samarbetspartners accepterar betalningsanmärkningar ges du en chans att jämföra ditt utbud och välja den aktör som är billigast för dig. Den möjligheten bör du ta vara på.

Låneförmedlare för privatlån

De flesta av låneförmedlarna här på Expressen Låneguiden är verksamma inom privatlån, även kallade blancolån. Dessa lån kräver ingen säkerhet vilket innebär att du kan använda pengarna till precis vad du vill. Precis som med snabblån är utbudet av privatlån enormt, hur många långivare respektive låneförmedlare samarbetar med varierar dock mellan olika aktörer.

Genom att använda en låneförmedlare kan du hitta det bästa privatlånet för dig, till det lägsta priset.

Låneförmedlare för bolån

Bolånen fortsätter att växa sig större och därmed ökar också svenskarnas skuldsättning. Bolånen är ofta på miljonbelopp och därför är det viktigt att försäkra sig om att man har den lägsta räntan man kan få. Att ta hjälp av en låneförmedlare för detta är en bra idé. Då kontaktar förmedlaren de olika bankerna och återkommer med deras erbjudanden, därefter är det upp till dig att välja det bolån som har lägst ränta och bäst villkor.

Finns det nackdelar med låneförmedlare?

Det finns många anledningar till att använda låneförmedlare, men långt ifrån lika många nackdelar. Det finns dock några saker som kan vara värt att tänka på. Det är framför allt att låneförmedlaren bara kontaktar de banker och långivare man samarbetar med. Om låneförmedlaren bara samarbetar med ett fåtal aktörer innebär det att du går miste om flera potentiellt bättre låneerbjudande. Därför är det viktigt att du tar reda på hur många och vilka banker låneförmedlaren samarbetar med. Den informationen hittar du enkelt på respektive aktörs hemsida.

Utöver det finns inte några större nackdelar med att använda sig av ett företag som förmedlar lån. Alla villkor, kostnader, utbetalningstider och liknande bestäms av den bank eller långivare du väljer att teckna ditt lån hos.

Sammanfattning

En låneförmedlare är ett företag som hjälper dig som privatperson att jämföra räntor och villkor när du lånar pengar. När du ansöker om ett lån via en låneförmedlare kommer förmedlaren kontakta sina samarbetspartners, det vill säga banker och långivare, för se vilka som kan erbjuda dig ett lån. Inom 24 timmar har du fått svar från alla långivare och banker som kan erbjuda dig ett lån. Därefter får du jämföra dina erbjudanden och ta ställning till vilket som är bäst för dig. Därefter signerar du dina låneavtal och inom kort kommer pengarna betalas ut till ditt konto.

Att låna pengar via en låneförmedlare för med sig en rad fördelar. För trots att du får erbjudanden från flera aktörer tas bara en kreditupplysning. Dessutom ges du en möjlighet att välja det lån som är billigast för dig. Det är svårt att hitta marknadens billigaste lån om du på egen hand bara kontaktar ett fåtal aktörer.

Idag finns det låneförmedlare som kan hjälpa i stort sett alla oavsett behov. Det går exempelvis att låna utan UC och med betalningsanmärkning. Det finns även många olika lånetyper att välja mellan, alltifrån snabblån till privatlån och bolån.

Vanliga frågor om låneförmedlare

Vilka krav du behöver uppfylla för att få låna varierar mellan olika låneförmedlare beroende på vilka långivare de samarbetar med. Några krav är dock vanligt återkommande.

 • Du måste vara minst 18 år
 • Ha en stadigvarande inkomst
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inte ha någon skuld hos Kronofogden

Ja, du får samma ränta om du ansöker via en låneförmedlare som om du ansöker direkt hos banken eller långivaren.

Ja, det finns flera låneförmedlare som jämföra samlingslån. Ett samlingslån är ett vanligt privatlån du tecknar för att betala av dina dyra smålån och krediter, och eftersom samlingslånet har lägre ränta kan du sänka dina månadskostnader och bli skuldfri snabbare.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Över 30 långivare
  Låna pengar med endast en UC
  Jämför även bolån och företagslån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000 kr, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0 kr) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173 kr/mån.
  Topprankad
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26.05%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  36 anslutna långivare
  Låna med betalningsanmärkningar
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (9 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kr över nio år med exempelräntan 5,64 % (effektiv ränta 5,79 %). Totalt belopp att betala 127 764 kr
  Populär
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Jämför upp till 35 långivare
  Lån med betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 225 000 kr i 10 år. Eff. årsränta 6,70 %. Kostnad 2 555 kr/mån. Totalt 306 571 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Gratis rådgivning
  27 banker - en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 3 år. Nom. ränta 7,95%. Eff. ränta 8,25%. Kostnad 1 565 kr/mån. Totalt 56 364 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Smidig ansökan
  40 olika långivare
  Specialister på att samla lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.
 • Lånebelopp

  1 000 - 150 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ingen UC vid lån under 30 000 kronor
  Enkelt att ansöka
  Svar direkt på skärmen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-10 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 2 månader. Eff. ränta 195%. Kostnad 2 859 kr/mån. Totalt 5 718 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  30 olika långivare
  Smidigt att ansöka
  Endast en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 495
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 150 000 kr på 12 år. Nom. ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,18% Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr. 0 kr/mån.
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.90 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Personlig service
  Jämför flera typer av lån
  Ansök hos 25 olika långivare
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (6 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 4,96 %. Kostnad 1881 kr/mån. Totalt 112 860 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lån utan säkerhet
  Lån med betalningsanmärkning
  Endast en UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 5 år. Nom. ränta 5% Eff. ränta 5,12%. Kostnad 943 kr/mån. Totalt 56 614 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför 28 långivare
  Godkänner betalningsanmärkning
  Kostnadsfri tjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 3 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  100 000 kronor på 5 år. Effektiv ränta 5,86 %. Uppläggningsavgiften 495 kronor. Månadskostnad 1 910 kronor. Totalt 115 102 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  31 anslutna långivare
  Inga dolda avgifter
  Jämför flera typer av lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (totalt 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000:-, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993:-, kostnad 2 173:-/mån (168 avbet.)
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 14.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Endast en UC
  Jämför lån från flera aktörer
  Amorterar 1 procent av ditt lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 3 år. Nom. ränta 5%. Eff. ränta 5,12%. Kostnad 1 498 kr/mån. Totalt 53 948 kr.
 • Lånebelopp

  20 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  9.90 - 28.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Individuellt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ok med betalningsanmärkning
  Låna med medsökande
  Erbjuder låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Nej
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 70 000 kr i 6 år med effektiv ränta 12,9 %. Månadskostnad: 1 401 kronor. Totalt belopp att betala 100 908 kronor.
 • Lånebelopp

  50 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26.08%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lång erfarenhet
  Låna med betalningsanmärkning
  Samarbetar med 14 banker
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 3 banker)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 95 000 kr i fem år, eff. ränta 6,70 %. 1 861 kr/mån, totalkostnad 111 660 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 200 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med betalningsanmärkning
  Endast en kreditupplysning
  Smidig ansökningsprocess
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 6 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 200 000 kronor, 10 års återbetalning. Effektiv ränta 6,4%. Månadskostnad 2333 kronor (120 månader) totalkostnad 279 960 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Etablerad låneförmedlare
  Lös ditt lån utan extra kostnad
  Erbjuder låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 500 000 kr med återbetalningstid på 15 år, effektiv ränta 6.26 %. Månadskostnad 4 244 kr. Totalt 763 920 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Jämför lån hos 20 långivare
  Accepterar betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför flera erbjudanden
  En kreditupplysning
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  100 000 kr med 14 års löptid, effektiv ränta 8,19 %. Månadskostnad 986 kr. Totalt 165 589 kr
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför över 30 långivare
  Ok med betalningsanmärkning
  Kostnadsfri tjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (4 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 250 000 kr med 1 års löptid, effektiv ränta 5,93 %. Månadskostnad 21 491 kr. Totalt 257 883 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Samarbetar med 30 långivare
  En kreditupplysning
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  *Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Snabbt svar
  Endast en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (4 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 500 000 kronor i 10 år. Eff. ränta 6,11 %. Kostnad 5 579 kr/mån. Totalt 669 480 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med anmärkning
  Använd lånet till vad du vill
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 3 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Nej
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 15 år. Eff. ränta 10,36 %. Kostnad 534 kr/mån. Totalt belopp: 96 165 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.9 - 24%

  Åldersgräns

  24 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Över 20 anslutna långivare
  Snabbt besked
  Gratis att använda tjänsten
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 70 000 kronor under 15 år. Effektiv ränta: 6,5 4 %. Kostnad per månad: 600 kronor. Totalt belopp: 108 346 kronor.