papper och penna samt kalkylator räknar på att samla lån

Samla lån (samlingslån)

Samla lån och krediter med hjälp av Expressen Låneguiden och spara tusentals kronor i minskade räntekostnader. Vi listar 20 aktörer som erbjuder dig möjligheten att samla dina dyra krediter. Genom att gå via oss sparar du inte bara pengar på att samla dina lån, du ser även till att göra det hos den långivare som erbjuder dig det billigaste lånet.

Samla lån och krediter – sänk dina lånekostnader

Har du flera dyra smålån och krediter betyder det att flera olika räntor och övriga kostnader ska betalas varje månad. Genom att samla alla dessa dyra smålån i ett samlingslån kan du sänka dina lånekostnader och spara pengar varje månad.

När du samlar flera dyra lån i ett större lån via oss på Expressen Låneguiden får du lägre ränta och kan därmed spara pengar i lägre räntekostnader. Men det finns ytterligare pengar att spara genom att bara ha ett större lån i stället för flera smålån. Många gånger när du tecknar ett lån tillkommer nämligen en aviavgift som ska betalas varje månad i samband med att fakturan skickas ut. Denna kostnad skickas ut för respektive lån du har. Men om du i stället samlar dina lån i ett enda stort lån skickas endast en aviavgift ut varje månad i stället för en för varje lån. Över tid kan du spara tusenlappar bara genom att bli av med aviavgifterna.

Skulle du någon gång glömma att betala dina skulder behöver du inte heller betala fler påminnelseavgifter, dröjsmålsavgifter etc. Utan då tillkommer bara en extra kostnad.

Bli skuldfri snabbare med ett samlingslån

Eftersom du sänker dina lånekostnader när du tecknar ett samlingslån via Expressen Låneguiden får du mer pengar över i plånboken varje månad. Dessa pengar kan du använda till att göra extra amorteringar på din skuld och därmed bli skuldfri snabbare. Men förutom att du blir skuldfri snabbare kan du även sänka totalkostnaden för lånet genom att göra extra amorteringar. Betalar du av lånet under kortare tid än vad som var planerat kommer du slippa flera månatliga räntekostnader och därmed blir din slutkostnad billigare än vad som först var tänkt.

Fördelar med att samla lån

Det finns en rad fördelar med att samla lån via Expressen Låneguiden. Först och främst kan du sänka dina räntekostnader och därmed spara en hel del pengar. En annan sak som gör att månadskostnaden blir mindre är att de flesta företagen tar ut en faktura- eller aviavgift på runt 30 kronor per faktura, vilket blir mycket pengar per år om du har flera stycken. Med ett samlingslån behöver du som mest betala en aviavigft och därmed sparar du pengar på det också.

I och med att du sparar pengar varje månad kan du använda den summan till att amortera mer på ditt lån. På så vis blir du skuldfri snabbare. När din skuld sedan är betald får du ännu mer pengar över varje månad som du kan lägga på roligare saker.

Därför ska du samla dina lån

 • Du får en lägre månadskostnad
 • Du blir skuldfri snabbare
 • Mer pengar över i plånboken
 • Endast ett lån att hålla reda på
 • Du höjer din kreditvärdighet

Hur kan jag samla lån?

Att samla lån och krediter är hur enkelt som helst. Du tecknar bara ett vanligt samlingslån eller privatlån (olika långivare har olika benämningar) som du använder för att betala av dina dyra smålån och krediter. Ditt samlingslån ska motsvara totalsumman för alla dina lån och krediter så det är viktigt att du går igenom dina skulder ordentligt så du inte tecknar ett för lågt eller för högt lånebelopp.

Precis som med vilket lån som helst väljer du själv återbetalningstid. Tänk på att välja en återbetalningstid som passar din ekonomi. Du vill dock inte ha för lång återbetalningstid eftersom det leder till högre räntekostnader.

Hur du betalar av dina dyra lån och krediter skiljer sig sedan åt från långivare till långivare. I vissa fall får du själv teckna ett vanligt privatlån som du använder för att betala av dina dyra skulder med. I andra fall anger du vilka skulder du har i samband med att du skickar in din låneansökan så löser din nya långivare skulderna åt dig.

Ansök om att samla lån via Expressen Låneguiden

Att teckna ett samlingslån via Expressen Låneguiden är mycket enkelt och smidigt. I listningen hittar du alla de långivare och låneförmedlare vi samarbetar med. Jämför deras räntor, avgifter och villkor och välj det samlingslån som passar dig bäst. Sedan klickar du dig vidare till vald långivare och ansöker om ditt lån. Hela processen är mycket smidig och tar endast ett par minuter.

Tänk på! En del av långivarna vi listar hjälper dig att lösa dina skulder medan du hos andra får lösa dina skulder själv i samband med att pengarna betalas ut.

Om du inte vill ansöka om samlingslånet själv kan du alltid ta hjälp av någon av låneförmedlarna vi listar. Det är bara att välja den förmedlare som har samlingslån inom det spann av belopp som du behöver och sedan ansöka på ett och samma ställe.

Några exempel på låneförmedlare

 • Advisa
 • Zmarta
 • Lendo
 • My Loan

Med en låneförmedlare tas bara en kreditupplysning på dig samtidigt som de kollar upp långivarna åt dig, och sedan får du erbjudande om att samla dina lån från olika banker och långivare.

På så sätt kan du få flera erbjudanden och sedan välja det samlingslån som erbjuder dig den bästa räntan och villkoren.

Vad kostar det att samla lån?

Vad det kostar att samla lån beror på många faktorer, bland annat vilken ränta långivaren kan erbjuda dig och om det tillkommer några övriga kostnader.

Faktorer som påverkar vilken ränta du kan få när du samlar lån

 • Lånebelopp
 • Återbetalningstid
 • Din inkomst
 • Dina skulder
 • Eventuella betalningsanmärkningar
 • Din kreditvärdighet

Det man dock med säkerhet kan säga är att kostnaden för ett samlingslån är betydligt lägre än kostnaden för mindre snabblån och krediter. Först och främst är räntan högre för smålån än större privatlån. Om du då har många mindre lån och krediter kan du förstå att kostnaderna skiljer sig rätt rejält.

Som vi varit inne på tidigare tillkommer ofta aviavgifter och uppläggningsavgift när du tar ett lån. Samlar du lånen betalar du en aviavgift i månaden och en uppläggningsavgift. Om du däremot har flera mindre lån betalar du aviavgifter och uppläggningsavgift för varje lån.

Kan jag sänka mina kostnader genom att samla lånen?

Det finns som sagt flera olika parametrar som påverkar din månadskostnad. Här är ett exempel på hur du skulle kunna förändra den genom en sammanslagning av flera lån:

 • Lån 1: Snabblån 36 000 kr. Amortering 1 000 kr/mån i 3 år. Effektiv ränta 13,92 % Total räntekostnad för lånet 7 270 kr.
 • Lån 2: Privatlån för bil 90 000 kr. Amortering 937,50 kr/mån i 8 år. Effektiv ränta 6,72 %. Total räntekostnad för lånet 23 716 kr.
 • Lån 3: Avbetalning säng 18 000 kr. Amortering 750 kr/mån i 2 år. Effektiv ränta 9,61 %. Total räntekostnad för lånet 1 726 kr.

I detta exempel har du lån för totalt 144 000 kr och kommer betala sammanlagt 32 712 kr i räntekostnader. Kostnaden för amortering uppgår som mest till 2 687,50 kr per månad. Skulle du i stället välja att samla dessa tre lån i ett stort privatlån skulle det kunna se ut enligt följande exempel:

 • Samlingslån: Privatlån 144 000 kr. Amortering 1 714 kr/mån i 7 år. Effektiv ränta 5,75 %. Total räntekostnad för lånet 28 560 kr.

Enligt ovanstående skulle du få en jämnare månadskostnad (samt minska den kraftigt de första åren) genom att samla dina lån och bli helt skuldfri ett år tidigare. Du skulle även behöva betala 4 152 kr mindre i räntekostnader. Allas ekonomiska förutsättningar ser självklart olika ut och räntan som ges är individuell.

Så får du bäst ränta när du samlar lån via Expressen Låneguiden

För att du ska kunna få den bästa räntan när du samlar lån och krediter måste du jämföra alternativen med varandra. Tänk på att jämföra lånens effektiva räntor med varandra. Det är först då du verkligen kan se vilket lån som är billigast för dig.

På Expressen Låneguiden listar vi samlingslånens alla kostnader och villkor så du på ett enkelt sätt ska kunna hitta den billigaste aktören för dig. Men förutom att bara jämföra aktörerna med varandra finns det flera andra saker du kan göra för att få så bra ränta som möjligt när du ska samla lån.

En sak du bör göra är att alltid kontakta långivare och förhandla räntan. Långivarna har ofta höga marginaler på sina lån vilket gör det möjligt att förhandla ned räntan flera räntepunkter. Bara genom att sänka räntan lite grann kan totalkostnaden för ditt lån minska med tusentals kronor. Skulle du inte lyckas sänka räntan kan du alltid försöka förhandla bort andra kostnader, såsom aviavgifter och startavgift.

Den andra saken du kan göra är att ansöka om ditt lån tillsammans med en medlåntagare. Det innebär helt enkelt att ni är två personer som står på lånet, vilket innebär en extra trygghet för långivaren. Med två personer på lånet och två inkomster finns det goda möjligheter att sänka räntan ytterligare.

Samla lån utan UC på Expressen Låneguiden

När det kommer till kreditupplysningar för att samla lån tas de i princip alltid hos UC, tidigare Upplysningscentralen, men det finns även långivare som använder andra kreditupplysningsföretag vilket gör det möjligt att låna utan UC. På Expressen Låneguiden hittar du aktörer som kan hjälpa dig att samla lån utan UC eller med UC om du hellre vill det.

UC är Sveriges största kreditupplysningsföretag och ägs av några av de stora bankerna som Handelsbanken och Swedbank till exempel. De får sina uppgifter från Skatteverket och flera finansinstitut.

Eftersom flera kreditupplysningsföretag försämrar din kreditvärdighet och många långivare använder UC kan det ibland vara bra att samla lån utan UC. Det innebär helt enkelt att ett annat företag tar kreditupplysningen på dig. Då syns inte dina tidigare upplysningar hos UC vilket förenklar dina möjligheter att få lånet beviljat.

Vanliga kreditupplysningsföretag utöver UC

 • Creditsafe
 • Bisnode

Samla lån med betalnings­anmärkning

Möjligheten att samla lån med betalningsanmärkning är något begränsad. Det finns dock några långivare vi på Expressen Låneguiden samarbetar med som låter dig samla lån med betalningsanmärkning. Du ser vilka det är i listningen högst upp på sidan.

En betalningsanmärkning är ett tydligt tecken på att du inte skött dina betalningsåtaganden vid ett tidigare tillfälle. Du utgör därmed en stor risk för långivaren vilket är anledningen till att så pass få aktörer godkänner lån med betalningsanmärkningar.

Även om du får samla lån med betalningsanmärkning kommer du få en högre räntesats då du anses vara en högre risk än de utan anmärkning. En förutsättning för att du ska kunna samla lån när du har en betalningsanmärkning är att skulden hos Kronofogden har blivit betald och att du därför inte har något aktivt skuldsaldo hos dem.

Ska du ansöka om ett samlingslån när du har betalningsanmärkning har långivaren ett annat sätt att se på din ekonomiska situation. En betalningsanmärkning ger automatiskt en låg kreditvärdighet enligt kreditupplysningen, men långivare kan göra en så kallad manuell kreditupplysning i stället. Då vill de höra din personliga anledning och syn på din ekonomi och även kolla upp de uppgifter du ger dem. När de sedan har all information som de tycker sig behöva gör de en egen bedömning av din kreditvärdighet. Om du visar på en bra ekonomi i övrigt och de anser att du kan betala tillbaka lånet kan de erbjuda dig ett samlingslån, men med något högre ränta.

Vad är ett samlingslån?

Ett samlingslån är ett vanligt privatlån du tecknar för att samla lån och krediter för att sänka dina räntekostnader. Det går till som så att du tecknar ett större privatlån för att betala av dina smålån och krediter. Kvar står du då med ett enda lån och eftersom privatlån har lägre ränta än småkrediter kommer du kunna sänka dina räntekostnader. Att du dessutom bara står kvar med ett lån i stället för flera stycken blir det lättare att hålla koll på dina utgifter.

Att samla lån har blivit allt vanligare på senare år och möjligheten erbjuds av flera aktörer. Ibland tar du ett lån som du själv får använda för att lösa dina dyra krediter. Men det finns även aktörer som tar hand om den biten åt dig. Det innebär helt enkelt att långivaren löser dina gamla skulder åt dig.

Att skaffa ett samlingslån är något som dessutom kan förbättra din kreditvärdighet. Ett lån på ett högre belopp ser till exempel bättre ut på kreditupplysningen än flera smålån och krediter. När du sedan haft lånet en längre tid och skött dina betalningar kan det höja din kreditvärdighet ytterligare.

Tips! Samlingslån kan även kallas för omstartslån eller hopbakslån.

Samlingslån används i huvudsak för att samla dyra smålån och krediter, men i teorin kan du samla vilket lån som helst. Du behöver bara se till att räntan på samlingslånet är lägre än på lånen du samlar. Syftet med att samla lån är ju trots allt att sänka dina räntekostnader.

Vanligtvis när man pratar om att samla lån syftar man på dyra snabblån och högkostnadskrediter.

Vanliga krav för att samla lån

Precis som för vilka lån som helst måste du uppfylla långivarens krav för att få samla lån och krediter. Kraven kan skilja sig något mellan olika långivare men det finns vissa krav som är återkommande hos i stort sett alla aktörer.

Eftersom långivarnas krav inte alltid är lika kan du i vissa fall beviljas ett lån hos en aktör men inte hos en annan.

Vanliga krav för att få samla lån

 • Minst 18 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Svenskt personnummer
 • Stadigvarande inkomst
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Inga skulder hos Kronofogden

Samla dina kreditkortsskulder

De senaste tio åren har det skett en markant ökning av köp med kreditkort med cirka 10 procent per år. Hur vi handlar har även förändrats de senaste åren då en stor del av alla köp idag sker via nätet. Till följd av detta har även vårt köpbeteende förändrats och vi skjuter upp betalningarna i högre utsträckning idag än tidigare. Det gör det möjligt att sprida ut utgifterna mellan de olika månaderna.

Samtidigt som detta sker kommer rapporter om att svenskarnas skuldsättning ökar och just mindre köp med kreditkort och kontokrediter är en starkt bidragande orsak till den utvecklingen. Det positiva med kreditkorten är att du kan sprida ut dina utgifter över tid, men det är samtidigt det som är dess svaghet. Det innebär nämligen att många handlar för mer än de har råd med. När det sedan blir dags att betala finns inga pengar kvar vilket i sin tur leder till skuldsättning. Kreditkorten har dessutom höga räntor vilket gör att även mindre skulder snabbt växer sig riktigt stora.

Har du hamnat i en skuldfälla på grund av dina kreditkortsskulder kan du minska din skuldbörda genom att samla dina skulder. Krediter är som tidigare nämnt en vanlig låneform som är mycket bra att samla. Eftersom räntan på privatlån är lägre än för kreditkorten minskar dina räntekostnader och du får pengar över varje månad.

Samla lån och få pengarna utbetalda direkt

Idag behöver du aldrig vänta särskilt länge på att få ett samlingslån utbetalt. De flesta aktörerna kan idag locka med snabba utbetalningstider, i vissa fall får du pengarna direkt på kontot. I regel får du dock vänta mellan 1-5 dagar innan lånet betalas ut. Om utbetalningen sker dag före röd dag kan du dock få vänta till nästa bankdag innan pengarna finns på kontot.

Samla lån i bolånet

De allra flesta som tar ett samlingslån tar ett vanligt privatlån. Men det finns faktiskt en annan lånetyp som är ännu bättre att använda sig av om du vill samla dina lån. Det är ett lån som dessvärre inte alla har möjlighet att använda som samlingslån. Jag talar förstås om ett bolån.

När du tar ett nytt bolån kan du ansöka om ett högre belopp än du egentligen behöver för den bostad du tänker köpa. Det överblivna beloppet kan du sedan använda för att betala av dina skulder. Om du har ett bolån sedan tidigare kan det vara en klok idé att utöka lånet för att få loss pengar som du kan använda till att lösa krediter och smålån. Räntan blir då lägre än för ett traditionellt samlingslån eftersom bolån är den typ av lån som generellt har lägst ränta.

Om du redan har ett befintligt bolån måste du ha ett övervärde i bostaden för att kunna utöka det, det vill säga att bostadens marknadsvärde måste kunna täcka kostnaderna även för det nya bolånet om du inte har råd att betala det. Det befintliga bolånet plus det utökade bolånet får inte heller göra så att din belåningsgrad överstiger 85 procent. Det innebär alltså att bolånet inte får utgöra mer än 85 procent av bostadens värde.

Men även om du uppfyller kraven som angetts ovan är det inte helt säkert att du får utöka ditt bolån. Det finns nämligen regler som säger att ett bolån bara får utökas var femte år eller om det skett en avsevärd värdeförändring som inte beror på den allmänna prisbilden. Det handlar vanligtvis om omfattande om- eller tillbyggnader.

Kreditvärdighet påverkar möjligheten att samla lån

Din kreditvärdighet spelar stor roll när det kommer till din möjlighet att samla lån. Ju högre kreditvärdighet du har, desto enklare är det för dig att ta ett lån med en lägre ränta. Med kreditvärdighet menas din betalningsförmåga. Om du har hög kreditvärdighet innebär det alltså att du har stora möjligheter att betala tillbaka lånet, medan låg kreditvärdighet innebär det motsatta.

Din kreditvärdighet syns när det tas en kreditupplysning på dig från ett kreditupplysningsföretag, vilket alltid görs vid lån och krediter. Kreditvärdigheten påverkas av ett flertal olika faktorer som din inkomst, din livssituation och din lånehistorik.

Kreditupplysningsföretaget anger din kreditvärdighet som hög, medel eller låg beroende på dessa faktorer. Om du har en fast inkomst som är relativt hög samtidigt som du har låga utgifter ger det en högre kreditvärdighet än om du till exempel är timanställd eller deltidsanställd och har höga utgifter.

När det kommer till din livssituation är det faktorer som boende, civilstatus och barn som tas i åtanke. Om du äger ditt boende ger det en högre kreditvärdighet än om du bor i en hyresrätt. Om du är gift sedan flera år tyder det på en stabil livssituation jämfört med om du ligger i skilsmässa. Har du hemmavarande barn ger det högre utgifter per månad. Allt detta är sådant som vägs in i hur stabil din livssituation är och ju stabilare livssituation desto högre anses din kreditvärdighet vara. Om du har en lånehistorik där du inte betalat dina lån i tid och fått en betalningsanmärkning sänker det kreditvärdigheten.

Samla lån med dålig kreditvärdighet

Precis som med vilka lån som helst är det svårare att samla lån med dålig kreditvärdighet. Med det sagt är det inte omöjligt. Ett samlingslån är i första hand till för dig som vill sänka dina övriga lånekostnader och har således positiv inverkan på din ekonomi. Av den anledningen brukar långivarna inte ställa allt för tuffa krav på dig som låntagare. Det brukar faktiskt vara att rekommendera att samla lån med dålig kreditvärdighet, just för att få ned sina månatliga kostnader och höja sin kreditvärdighet.

Samla lån med många förfrågningar

En sak som påverkar kreditvärdigheten är antalet kreditupplysningar som tagits på dig. Oavsett om du tackar ja till ett låneerbjudande eller inte så kommer kreditupplysningen som togs i samband med ansökan påverka din framtida kreditvärdighet. En kreditupplysning ligger kvar i kreditupplysningsföretagens register i ett år.

Men en kreditupplysning syns bara i registret hos det kreditupplysningsföretag som gjort upplysningen. Om du lånar hos en långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag syns inte dina tidigare kreditupplysningar.

Bra att känna till är att många upplysningar, eller förfrågningar som det också kallas försämrar din kreditvärdighet. Vanligtvis leder dålig kreditvärdighet till svårigheter att låna pengar. Men som vi var inne på i föregående avsnitt är det vanligt att man beviljas ett samlingslån även om man har dålig kreditvärdighet. Med det sagt brukar det sällan vara några problem att samla lån med många förfrågningar.

Kan jag samla lån utan inkomst?

Förlorar du jobbet, blir sjukskriven, eller av någon annan anledning förlorar din inkomst kan du få det svårt att betala dina skulder. Då skulle det vara bra om du kunde samla dina lån. Problemet är bara att du inte kan beviljas ett lån utan inkomst. Det innebär dock inte att det är kört för dig.

Om du saknar inkomst kan du fortfarande samla lån med hjälp av en medsökande. Det innebär att ytterligare en person står med på lånet och hjälper dig att betala det om du inte klarar av det.

Tänk på! Den som är medsökande måste ha en stadigvarande inkomst och uppfylla långivarens övriga krav.

Alla långivare godkänner inte medsökande. Det gör det något svårare att jämföra långivarna och hitta den som är billigast.

Inte bara lån och krediter som kan samlas

En vanlig missuppfattning är att det bara är snabblån och kontokrediter med hög ränta som kan samlas ihop i ett samlingslån. Det är där därifrån termen omstartslån myntats, att få starta om när räntorna blivit högre än vad som klaras av att återbetala. Men som “vanlig” konsument har du oftast ett antal olika lån, krediter och abonnemang som kan vara värda att samla ihop för att komma ned i totalkostnad.

Här är exempel på olika typer av lån som kan lösas med ett samlingslån:

Blancolån, privatlån, sms-lån, mikrolån, kontokrediter, billån, båtlån, andra typer av fordonslån, kreditkortsbetalningar, avbetalningar, renoveringslån, reselån, lån till kontantinsats och topplån.

Som du ser är det en diger lista med lånetyper – och de flesta av oss har idag ett eller flera av lånen på listan. Det enda du behöver säkerställa är att samlingslånet har lägre ränta och kostnader än vad lånen du väljer att samla har.

Sammanfattning om att samla lån

Att samla lån och krediter innebär att du tecknar ett större privatlån som du använder för att betala av dina dyra snabblån och krediter. Eftersom ett samlingslån har lägre ränta än högkostnadskrediter kan du spara pengar på minskade räntekostnader. Här på Expressen Låneguiden listar vi 20 aktörer så att du ska kunna jämföra och välja den långivare du vill samla dina lån hos. I våra listningar hittar du information om samlingslånens räntor, villkor och övriga avgifter.

Vilken ränta du kan få beror på din kreditvärdighet, det vill säga din betalningsförmåga. Det är flera faktorer som påverkar kreditvärdigheten, däribland din inkomst i förhållande till dina skulder.

Du kan samla lån med eller utan säkerhet och det finns möjlighet att få ett samlingslån även om du har en betalningsanmärkning, förutsatt att skulden är betald. Även du som har dålig kreditvärdighet ges möjlighet att samla lån då vi på Expressen Låneguiden även listar långivare som inte använder sig av UC.

Att samla lån fungerar på olika sätt beroende på vilken långivare du tecknar ditt lån hos. I vissa fall hjälper långivaren dig att lösa dina dyra smålån och krediter, men det finns även samlingslån där långivaren betalar ut pengarna så får du själv se till att lösa dina dyra skulder.

Vanliga frågor om att samla lån

Ja, de flesta aktörer som erbjuder samlingslån godkänner även att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Du får dock aldrig ha någon aktiv skuld hos Kronofogden. Se vår lista i toppen av den här sidan vilka långivare som godkänner att samla lån med betalningsanmärkningar.

Det beror självklart på just din unika situation. Men ja, oftast så kommer du ned i månadskostnad när du samlar lån i ett större.

Det beror på vilken aktör du vänder dig till. Högsta beloppet du kan låna bland de långivare vi har listade här på Låneguiden är 600 000 kr. Det betyder att du kan samla alla dina lån så länge totalbeloppet inte överstiger 600 000 kr. En begränsning i antalet lån är sällsynt utan det tittas då istället på din totala kreditvärdighet.

Om ditt primära syfte är att samla lån för att kunna konsumera mer bör du tänka över din ekonomiska situation och konsumtionsmönster. Annars har vi svårt att se någon nackdel med samlingslån.

Ja, du kan faktiskt få bättre kreditvärdighet genom att samla dina lån eftersom du kommer ha färre lån än tidigare. Du får sämre kreditvärdighet ju fler lån du har.

Källhänvisning:

 • Konsumenternas.se
 • MinUC.se
 • SVT

Ovan är exempel på tre källor vi använt när vi skrivit den här artikeln om att samla lån och krediter i ett samlingslån eller omstartslån. För mer information inom ämnet uppmanar vi dig att besöka dessa webbplatser.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Över 30 långivare
  En kreditupplysning hos UC
  Jämför även bolån och företagslån
  Räkneexempel lån: 250 000 kr i 14 år. Totalt att återbetala 364 993 kr på 168 avbetalningar = 2 173 kr/mån. Nom ränta 5,77 %. Eff. ränta 5,92% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 250 000 kr i 14 år. Totalt att återbetala 364 993 kr på 168 avbetalningar = 2 173 kr/mån. Nom ränta 5,77 %. Eff. ränta 5,92% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26.05%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  36 anslutna långivare
  Låna med betalningsanmärkningar
  En kreditupplysning
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 127 764 kr på 108 avbetalningar = 1 183 kr/mån. Nom ränta 5,64 %. Eff. ränta 5,79% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (9 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 127 764 kr på 108 avbetalningar = 1 183 kr/mån. Nom ränta 5,64 %. Eff. ränta 5,79% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Högst rankad förmedlare på Trust Pilot
  Lågt räntespann
  Endast en kreditupplysning
  Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
  2% återbäring
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Jämför upp till 35 långivare
  Lån utan säkerhet
  En kreditupplysning
  Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Kostnadsfri tjänst
  Endast en kreditupplysning
  Jämför lån hos upp till 33 långivare
  Räkneexempel lån: 350 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 509 759 kr på 144 avbetalningar = 3 538 kr/mån. Nom ränta 6,51 %. Eff. ränta 6,90% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 350 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  29 kr
  Räkneexempel lån: 350 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 509 759 kr på 144 avbetalningar = 3 538 kr/mån. Nom ränta 6,51 %. Eff. ränta 6,90% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 350 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Smidig ansökan
  40 olika långivare
  Specialister på att samla lån
  Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 215 282 kr på 144 avbetalningar = 1 495 kr/mån. Nom ränta 6,4%. Eff. ränta 6,59% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 215 282 kr på 144 avbetalningar = 1 495 kr/mån. Nom ränta 6,4%. Eff. ränta 6,59% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  1 000 - 150 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ingen säkerhet krävs
  Enkelt att ansöka
  Få svar på skärmen
  Räkneexempel lån: 30 000 kr i 2 år. Totalt att återbetala 38 808 kr på 24 avbetalningar = 1 617 kr/mån. Nom ränta 26,05%. Eff. ränta 29,4% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-10 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 30 000 kr i 2 år. Totalt att återbetala 38 808 kr på 24 avbetalningar = 1 617 kr/mån. Nom ränta 26,05%. Eff. ränta 29,4% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  6.99 - 22.99%

  Åldersgräns

  23 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Aktör som varit med länge
  Bra för att samla lån
  Erbjuder även kreditkort
  Räkneexempel lån: 65 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 91 866 kr på 60 avbetalningar = 1 531 kr/mån. Nom ränta 13,99%. Eff. ränta 15,88% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 399
  Fakturaavgift:
  45 kr (0 kr via e-faktura)
  Räkneexempel lån: 65 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 91 866 kr på 60 avbetalningar = 1 531 kr/mån. Nom ränta 13,99%. Eff. ränta 15,88% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Samlingslån
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  30 olika långivare
  Smidigt att ansöka
  Endast en kreditupplysning
  Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 175 311 kr på 144 avbetalningar = 1 457 kr/mån. Nom ränta 5,91%. Eff. ränta 6,188% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 495
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 175 311 kr på 144 avbetalningar = 1 457 kr/mån. Nom ränta 5,91%. Eff. ränta 6,188% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 250 000 kr

  Ränta från

  5.00 - 23.50%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låna pengar utan säkerhet
  Smidig ansökningsprocess
  Fast ränta under hela löptiden
  Räkneexempel lån: 85 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 145 164 kr på 120 avbetalningar = 1 210 kr/mån. Nom ränta 10,95%. Eff. ränta 12,61% (aviavgift 40 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, Max 5 stycken
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  40 kr
  Räkneexempel lån: 85 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 145 164 kr på 120 avbetalningar = 1 210 kr/mån. Nom ränta 10,95%. Eff. ränta 12,61% (aviavgift 40 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  25 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  3.9 - 14.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Godkänner betalningsanmärkning
  Smidig ansökan
  Individuell räntesättning
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 136 790 kr på 120 avbetalningar = 1 140 kr/mån. Nom ränta 6,5%. Eff. ränta 6,79% (aviavgift 35 kr/avi 0 kr vid autogiro, uppl. avgift 395 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, max 2 stycken
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr (0 kr vid autogiro)
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 136 790 kr på 120 avbetalningar = 1 140 kr/mån. Nom ränta 6,5%. Eff. ränta 6,79% (aviavgift 35 kr/avi 0 kr vid autogiro, uppl. avgift 395 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lån utan säkerhet
  Betalningsanmärkning ok
  En UC
  Räkneexempel lån: 200 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 273 744 kr på 144 avbetalningar = 1 901 kr/mån. Nom ränta 5,55%. Eff. ränta 5,69% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 200 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 273 744 kr på 144 avbetalningar = 1 901 kr/mån. Nom ränta 5,55%. Eff. ränta 5,69% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  31 anslutna långivare
  Inga dolda avgifter
  Jämför flera typer av lån
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (totalt 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.45 - 9.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ingen säkerhet behövs
  Erbjuder olika typer av lån
  Erbjuder liv- och låneskydd
  Räkneexempel lån: 125 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 162 878 kr på 144 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 4,95%. Eff. ränta 5,15% (aviavgift 0 kr via autogiro, uppl. avgift 495 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  295 - 495
  Fakturaavgift:
  45 kr (0 kr via autogiro)
  Räkneexempel lån: 125 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 162 878 kr på 144 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 4,95%. Eff. ränta 5,15% (aviavgift 0 kr via autogiro, uppl. avgift 495 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 14.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Endast en UC
  Jämför lån från flera aktörer
  Amorterar 1 procent av ditt lån
  Räkneexempel lån: 165 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 253 440 kr på 144 avbetalningar = 1 760 kr/mån. Nom ränta 7,70%. Eff. ränta 7,98% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 165 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 253 440 kr på 144 avbetalningar = 1 760 kr/mån. Nom ränta 7,70%. Eff. ränta 7,98% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  20 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  9.90 - 28.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Individuellt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ok med betalningsanmärkning
  Låna med medsökande
  Erbjuder låneskydd
  Räkneexempel lån: 160 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 317 520 kr på 108 avbetalningar = 2 931 kr/mån. Nom ränta 17,00%. Eff. ränta 18,95% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 995 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Nej
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  29 kr
  Räkneexempel lån: 160 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 317 520 kr på 108 avbetalningar = 2 931 kr/mån. Nom ränta 17,00%. Eff. ränta 18,95% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 995 kr).
 • Lånebelopp

  50 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26.08%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lång erfarenhet
  Låna med betalningsanmärkning
  Samarbetar med flera banker
  Räkneexempel lån: 250 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 341 400 kr på 120 avbetalningar = 2 845 kr/mån. Nom ränta 6,55%. Eff. ränta 6,70% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 3 banker)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 250 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 341 400 kr på 120 avbetalningar = 2 845 kr/mån. Nom ränta 6,55%. Eff. ränta 6,70% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 200 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Smidig ansökningsprocess
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 139 920 kr på 120 avbetalningar = 1 166 kr/mån. Nom ränta 7,1%. Eff. ränta 7,34% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 6 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 139 920 kr på 120 avbetalningar = 1 166 kr/mån. Nom ränta 7,1%. Eff. ränta 7,34% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Etablerad låneförmedlare
  Lös ditt lån utan extra kostnad
  Erbjuder låneskydd
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  10 000 - 400 000 kr

  Ränta från

  5.79 - 25.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Smidig ansökningsprocess
  Ok med betalningsanmärkning
  Erbjuder betalskydd
  Räkneexempel lån: 200 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 260 988 kr på 84 avbetalningar = 3 107 kr/mån. Nom ränta 7,90%. Eff. ränta 8,94% (aviavgift 25 kr, uppl. avgift 395 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Räkneexempel lån: 200 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 260 988 kr på 84 avbetalningar = 3 107 kr/mån. Nom ränta 7,90%. Eff. ränta 8,94% (aviavgift 25 kr, uppl. avgift 395 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför flera erbjudanden
  En kreditupplysning
  Låna pengar utan säkerhet
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför över 30 långivare
  Ok med betalningsanmärkning
  Kostnadsfri tjänst
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (4 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Samarbetar med 30 långivare
  En kreditupplysning
  Låna utan säkerhet
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 124 979 kr på 108 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 5,5%. Eff. ränta 5,64% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 124 979 kr på 108 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 5,5%. Eff. ränta 5,64% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).