Ränta*
23.95 %
Uppläggningsavgift
0 - 995 kr
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
50 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 60 mån
Åldersgräns
21 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 50 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 87 211 kr på 60 avbetalningar = 1 437 kr/mån. Nom. rörlig ränta 23,95%. Eff. ränta 27,99% (uppl. avgift 995 kr).

Nystart är ett finansbolag som hjälper dig med dina lån. De erbjuder flera olika typer av lån, däribland ett snabblån på upp till 50 000 kr. För att kunna ansöka om det lånet måste du vara mellan 21 - 65 år, ha minst 22 000 kronor i månadsinkomst och ha en fast anställning. Skulle du inte ha en fast anställning måste du lägga till en medsökande med fast anställning på din ansökan. Även om du har en fast anställning kan du lägga till en medsökande, det kan sänka räntan som erbjuds på ditt eventuella lån.

Räntan är satt till 23,95%, högsta effektiva räntan är 33,45% och du har en återbetalningstid på upp till 5 år. En bra sak med Nstart är att du kan ansöka om ett lån även om du har många UC-förfrågningar eller kreditupplysningar sedan tidigare. Det är inget hinder då de främst tittar på din nuvarande inkomst och återbetalningsförmåga. Det innebär att även du som har en betalningsanmärkning kan ansöka om ett lån.

Du kan låna mellan 20 000 - 50 000 kronor även om du har tidigare negativ kredithistorik, vilket öppnar upp dörren till lån för människor som kan ha aktiva eller gamla skulder. Om du har ett lån hos Nstart arbetar de ständigt med att förbättra dina förutsättningar.

Nstart erbjuder dig snabb handläggning, professionell rådgivning tillsammans med kreditspecialister och en bättre framtida ekonomi.

Kundtjänst

Tel 08-410 203 04
Mån-Fre 09.00-17.00
Lördag & Söndag Stängt

Adress

Nystart AB
Birger Jarlsgatan 9
111 45, Stockholm
Org. nr. 556976-4110

Är Nstart rätt för dig?

  • Ser inget hinder med många kreditupplysningar
  • Låna med betalningsanmärkning
  • Låna upp till 50 000 kr
  • Erbjuder snabb handläggning och professionell rådgivning
Nstart

Grundkrav

  • Vara mellan 21 – 65 år
  • Minst en fast anställning bland sökanden
  • Minimum inkomst 22 000 kr i månaden
Nstart

Ansök online

Snabb handläggning av låneansökningar

Låneprocessen görs online på hemsidan, där kan du direkt fylla i dina uppgifter i ett kontaktformulär. Inom en bankdag blir du uppringd av en handläggare.

Nstart

Låna mellan 20 000 – 50 000 kronor enkelt online

Det går snabbt och enkelt att fylla i en låneansökan hos Nstart. Från oss på Expressen Låneguiden klickar du dig vidare till Nstart och väl där kan du fylla i ett formulär med bland annat önskat lånebelopp och dina personuppgifter såsom telefonnummer, personnummer och e-postadress. Du får även fylla i din sysselsättning, månadsinkomst, civilstånd och din nuvarande boendeform.

I formuläret kan du även lägga till en medsökande. Det är inget måste men kan eventuellt ge dig en bättre ränteprocent på ditt lån. När du fyllt i din ansökan skickar du in den och inväntar besked. Skulle du behöva komplettera din ansökan med ytterligare uppgifter kommer Nstart kontakta dig.

Nstart

Nstart kostnader

Den nominella räntan för Nystarts snabblån ligger på 23,95% men med både uppläggningsavgift kan den effektiva räntan gå upp till 33,45%. Amorteringstiden hos Nstart löper upp till 5 år.

En medsökande ökar dina möjligheter att få ett lån hos Nstart, oavsett om du har låg kreditvärdighet eller inte. När du får ditt lånebesked varierar, det görs alltid en individuell bedömning och således kan processen ta olika lång tid.

Nstart

Nystart – snabblån på upp till 50 000 kr

Nstart gick tidigare under namnet Nystart finans och erbjuder lån för alla människor, även för dig som vill låna med betalningsanmärkning. De har förståelse för din kredithistoria, betalningsanmärkningar och en eventuell dålig kreditvärdighet.

Nystart erbjuder ett konkurrenskraftigt snabblån på 20 000 – 50 000 kronor, för dig som är mellan 21 – 65 år, har en fast anställning (du själv eller din medsökande) och har en inkomst på minst 22 000 kronor per månad. En inkomstnivå som är rätt hög.

Det som kan ses som en nackdel hos Nstart är att de har stängt på helger och helgdagar, vilket innebär att du inte kan kontakta dem då. Dessutom står det inget om hur lång tid det kan ta att få igenom ett lån. Det som utlovas av Nstart är att du snabbt blir kontaktat av en rådgivare efter att ha fyllt i en komplett låneansökan, oftast redan inom 24 timmar. Det hade varit bra att ha en genomsnittlig handläggnings- och utbetalningstid på hemsidan så att potentiella kunder har en idé om när de kan få pengarna utbetalade till sitt konto.

Nystarts lån är ett snabblån som står sig bra i den tuffa konkurrensen. Tänk på att räntan är hög och räkna noga på om det är värt för dig att låna pengar.

 

Nstart

Vanliga frågor om Nstart

Ja, det är inget hinder då Nstart är mer intresserade av hur din nuvarande inkomst ser ut och därmed också din återbetalningsförmåga.

Ja det går bra. Kravet för att få ett lån som arbetslös är att du har en medsökande med fast anställning.

Räntan sätts individuellt beroende på din situation, det vill säga inkomst, återbetalningsmöjlighet och hur ditt resultat på kreditprövningen blir. En medsökande på ditt lån ökar chansen till låg ränta.

Räkneexempel lån:

Låna 50 000 kr i 5 år med 60 avbetalningar. Rörlig exempelränta på 23,95% och effektiv ränta på 27,99%. Uppläggningsavgift 995 kr. Månadskostnad 1 437 kr. Totalkostnad 87 211 kr.

Nstart
Betyg (4/5)

Låna upp till 50 000 kr

Ränta från 23.95%