Träd och sol visar nystart med omstartslån hos Expressens låneguide
Ränta*
42.5 %
Lägsta lånebelopp
2 000 kr
Högsta lånebelopp
50 000 kr
Uppläggningsavgift
0 - 120 kr
Min-/max låneperiod
3 - 96 mån
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Ja
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Ja
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 9 500 kr i 10 månader. Nom. ränta 42,50%. Eff. ränta 198,86%. Kostnad 1 465 kr/mån i snitt. Totalt 14 648 kr. Startavgift 120 kr, aviavgift 60 kr.

Binly är en relativt ny långivare på den svenska lånemarknaden och erbjuder en kontokredit på 2 000 - 50 000 kr. Du ansöker om lånet direkt på hemsidan och alla godkända lån betalas ut inom 15 minuter, förutsatt att du har ditt bankkonto hos någon av landets storbanker.

En kontokredit medför flexibilitet eftersom du själv kan bestämma hur stor del av krediten du vill utnyttja och du betalar bara för den delen du använder. Kontokrediter fungerar därför utmärkt som en extra buffert vid prekära situationer.

Binly erbjuder ett så kallat lån utan UC, vilket innebär att ett annat företag än UC genomför kreditprövningen på dig. I detta fall rör det sig om Creditsafe.

Binly står under Konsumentverkets och Finansinspektionens tillsyn så du kan alltid känna dig trygg med att du lånar pengar av en seriös aktör. Långivaren har sitt säte i Stockholm.

Kundtjänst

Tel 08 12 11 22 12
Mån-Fre 09:00-17:00
Lör-Sön Stängt
info@binly.se

Adress

Binly Finans AB
Box 272
116 74
Stockholm
Org nr: 559384-6826

Är Binly rätt för dig?

  • Utbetalning inom 15 minuter
  • Smidig ansökningsprocess
  • Betala bara för utnyttjad kredit
  • Låna till vad du vill utan säkerhet
Binly

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Svenskt personnummer
  • Svenskt mobilnummer och kontonummer
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Genomgå sedvanlig kreditprövning
Binly

Utbetalning inom 15 minuter för dig med bankkonto hos någon av storbankerna

Har du ditt bankkonto hos någon av storbankerna betalas lånet ut direkt. Inom 15 minuter har du pengarna på ditt konto.

Låna upp till 50 000 kr och betala bara för utnyttjad kredit

Binly erbjuder en kontokredit på 2 000 – 50 000 kr där du endast betalar för den delen av krediten du väljer att utnyttja. Du ansöker om lånet direkt på hemsidan och hela processen är mycket enkel och självförklarande. Det tar inte mer än ett par minuter att fylla i och skicka in din ansökan och inom kort får du svar på huruvida du beviljats lånet eller inte.

Utbetalning av Binlys kontokredit sker direkt till dig med bankkonto hos någon av storbankerna. Till övriga banker sker utbetalning vanligtvis inom 1 bankdag. Varje månad får du ett lägsta belopp att betala men självklart går det bra att betala av hela skulden i förtid om du skulle önska det.

Binly

Binly ränta och övriga avgifter

När du ansöker om ett lån hos Binly får du en ränta på 42,50% och utöver det tillkommer både startavgift och aviavgift. Med jämna mellanrum har Binly däremot kampanjer där de bjuder på startavgiften vilket sänker totalkostnaden något.

För att beviljas ett lån behöver du bland annat ha fyllt 18 år, ha svenskt personnummer och kontonummer, samt klara den sedvanliga kreditprövningen.

I samband med att du skickar in din ansökan tas en kreditupplysning via Creditsafe för att fastställa din kreditvärdighet. Är du på jakt efter ett lån utan UC kan Binly vara långivaren för dig.

Kontokredit som erbjuder flexibilitet

Binlys kontokredit erbjuder flexibilitet på så vis att du själv kan bestämma hur stor del av krediten du vill utnyttja, och bara betala för den delen du faktiskt använder. Dessutom sker utbetalningarna direkt vilket uppskattas av de flesta låntagarna idag.

Har du dragit på dig många kreditupplysningar i UC:s register kan det finnas en anledning till att låna pengar via Binly. Binly använder sig nämligen av Creditsafe till sina kreditprövningar och påverkar därför inte din UC-score negativt.

Dessvärre kommer lånet inte gratis och Binly har en hög nominell ränta och utöver det tillkommer både startavgift och aviavgifter som höjer totalkostnaden för lånet. Är kostnaden avgörande för dig finns det andra aktörer på marknaden med lägre ränta och utan övriga avgifter.Binly

Vanliga frågor om Binly

En genomsnittlig ansökan godkänns inom ett par minuter men det kan ta längre tid ifall Binly skulle behöva kompletterande uppgifter från dig som låntagare.

Du betalar krediten online via din profil på hemsidan. Detta sker i samarbete med Zimpler och går snabbt och smidigt. Logga in på din profil och följ instruktionerna för att genomföra en betalning.

Vill du lösa hela ditt lån i förtid behöver du logga in på din profil för att ta reda på den exakta slutlösensumman. Har du svårt att hitta information om detta kan du alltid kontakta kundtjänsten för vidare hjälp.

Räkneexempel lån:

Låna 9 500 kr upplagt på 10 månader (10 delbetalningar) med räntan 42,50% (effektiv ränta på 198,86%). Totalt belopp att betala 14 648 kr, vilket motsvarar 1 465 kr/mån. Startavgift 120 kr, aviavgift 60 kr.

Binly
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 50 000 kr

Ränta från 42.5%