Lån utan UC. Jämför långivare hos Expressens låneguide

Lån utan UC

Jämför och hitta ett lån utan UC här på Expressen Låneguiden. Vi samarbetar med över 25 långivare och låneförmedlare som inte använder UC i sin kreditupplysning. Det möjliggör för dig att hitta ett riktigt billigt lån utan att din kreditvärdighet påverkas. Flera av dessa långivare godkänner dessutom betalningsanmärkningar.

Ha för vana att besöka Expressen Låneguiden innan du tecknar lån utan UC så sparar du både tid och pengar på din låneansökan.

En varningstriangel

Detta är högkostnadskrediter

Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Vad är ett lån utan UC?

Ett lån utan UC innebär att ett annat kreditupplysningsföretag än UC gör kreditprövning på dig.

UC är namnet på ett kreditupplysningsföretag som tidigare hette Upplysningscentralen. Att ett lån är inte använder sig av UC betyder alltså bara att det är ett annat företag än UC som gör kreditkontrollen. En ganska vanlig missuppfattning är att det handlar om lån där det inte görs någon kreditupplysning, men sådana lån är inte tillåtna.

Tidigare var UC väldigt dominerande på den svenska lånemarknaden men idag finns det många andra kreditupplysningsföretag som arbetar utifrån andra premisser än UC och som kan erbjuda långivare attraktiva tjänster. Vanligtvis till bättre priser än UC.

Fördelar med att låna utan UC

Anledningen till att lån utan UC blivit så populärt de senaste åren är för att din kreditvärdighet inte påverkas negativt av den upplysning som görs i samband med din låneansökan. Som alla vet kan flera kreditupplysningar påverka din kreditvärdighet och därmed dina chanser att beviljas ett lån. Lånar du utan UC får dock inte UC kännedom om din upplysning och på så vis påverkas inte heller din framtida kreditvärdighet. Det gör det lättare att även i framtiden beviljas ett lån.

Har du hög kreditvärdighet får du dessutom bättre lånevillkor än om du haft låg kreditvärdighet. Detta eftersom du inte utgör en lika stor risk för långivaren om du har hög kreditvärdighet.

Ansök om lån utan UC via Expressen Låneguiden

Att låna utan UC är en enkel process om du går via Expressen Låneguiden. Här samlar vi drygt 25 olika aktörer som alla använder andra kreditupplysningsföretag i sina upplysningar. Det gör det lätt för dig att jämföra räntor, kostnader och villkor för att på så vis hitta det lånet som passar dig bäst. Billiga lån utan UC finns där ute men du behöver jämföra utbudet för att hitta rätt.

Tips! I listningen ser du vilket kreditupplysningsföretag respektive långivare använder sig av.

Efter att du jämfört och hittat ett som du tycker verkar bra är det dags att göra en officiell ansökan. Det gör du genom att klicka dig vidare till den långivare du tycker erbjuder det bästa lånet utan UC. Ansökningen genomförs sedan på långivarens hemsida.

I samband med att du signerar din ansökan, ofta via BankID, genomförs kreditupplysningen på dig och inom kort får du ditt lånebesked. Det är bra att kreditprövningar inte kan göras utan ditt godkännande eftersom antalet prövningar kan påverka din kreditvärdighet.

Hur mycket pengar kan jag låna utan UC?

Hur mycket du kan låna varierar mellan olika långivare. Hos Expressen Låneguiden hittar du lån utan UC från 1 000 kronor upp till 100 000 kronor. För de allra flesta är det så pass stora lånebelopp att pengarna räcker till alltifrån lyxkonsumtion, till att täcka upp oförutsedda utgifter, eller som ett kontantinsatslån.

Låna pengar utan UC var tidigare starkt förknippat med snabblån på små belopp. Idag går det att låna ganska mycket pengar utan UC genom att till exempel ansöka om ett privatlån. Du bör kunna få en kontokredit på upp emot 30 000 kronor utan UC och det finns aktörer som erbjuder privatlån på omkring 50 000 kronor. Men du har tyvärr inte särskilt många långivare att välja mellan om du vill låna mer än 100 000 kronor. Dessutom måste du givetvis ha en kreditvärdighet som är så hög att långivaren litar på att du kommer betala tillbaka lånet utan UC enligt villkoren.

Svårt att få stora lån utan UC

Vill du låna utan UC är det svårt att hitta några större lån. I stort sett alla storbanker och långivare som erbjuder privatlån, bolån, billån och liknande använder sig av UC i sina kreditupplysningar. Endast ett fåtal långivare inom privatlån använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag än UC.

Stora lån kan vara mer riskfyllda än mindre lån eftersom det rör sig om så pass stora belopp. Om bankerna då använder sig av UC, som är Sveriges vanligaste kreditupplysningsföretag, kan de vara säkra på att kreditupplysningen ger en rättvis bild av låntagarens ekonomiska situation.

Det innebär att om du vill ha ett stort lån får du antingen acceptera att UC gör kreditupplysningen eller så får du avstå helt från att låna.

Lån utan UC med många förfrågningar

Som vi varit inne på kan flera kreditupplysningar försämra din kreditvärdighet. Det gäller framför allt om du dragit på dig många upplysningar hos UC. Det beror nämligen på att UC lagrar dina tidigare förfrågningar i ett helt år. Väljer du i stället att låna utan UC påverkar inte antalet förfrågningar dina möjligheter att låna pengar då andra kreditupplysningsföretag inte delar med sig av din upplysning till UC.

Tänk på att inte låna för att täcka gamla lån. Lånar du pengar utan UC för att du har många förfrågningar kan det vara en bra idé att istället samla dina lån i ett så kallat samlingslån eller omstartslån. Lån utan UC med många förfrågningar ska inte vara ett alternativ om du inte har pengar till att betala lånet.

Lån utan UC med betalningsanmärkning

Det är möjligt att teckna lån utan UC med betalningsanmärkning via oss på Expressen Låneguiden. I listningen kan du se exakt vilka långivare som godkänner betalningsanmärkningar och vilka som inte gör det. Det gör det mycket lättare att hitta ett lån som passar dig. Vi har även en specifik sida avsedd bara för lån med betalningsanmärkning där du kan inhämta mer information.

En betalningsanmärkning är ett tydligt tecken på att du vid ett tidigare tillfälle misskött dina betalningsåtaganden. Av den anledningen utgör du en större risk för långivaren vilket är anledningen till att så många långivare inte accepterar betalningsanmärkningar. Men då en betalningsanmärkning är synlig i tre år kan det även vara så att den inte alls speglar din nuvarande ekonomi. Det är inte alls säkert att du utgör någon större ekonomisk risk än någon annan trots din anmärkning. Tur är väl då att det faktiskt finns möjlighet att teckna lån utan UC med betalningsanmärkning.

Vanligt med snabblån utan UC

Den låntyp som är vanligast utan UC är helt klart snabblån, även kallat små lån utan UC. Snabblån är ett litet lån med kort löptid och snabba utbetalningstider som erbjuds av många mindre långivare. Snabblån utan UC är vanligast här på Expressen Låneguiden.

Ett snabblån passar dig som är i behov av en mindre summa pengar snabbt men kanske inte får något lån hos en långivare som använder UC.

Du bör dock inte ta ett snabblån om du inte har ekonomin för det. Snabblån har ganska höga räntor och kan bli väldigt dyra om du inte betalar tillbaka det i tid. Du bör därför bara se snabblån utan UC som ett alternativ om du har ekonomin för att klara lånet. Detta gäller egentligen alla typer av lån. Du ska inte låna utan UC om du inte kan betala tillbaka skulden. Du riskerar bara att försätta dig i ekonomisk knipa.

Privatlån utan UC

I dagsläget är det relativt svårt att hitta privatlån utan UC eftersom lånen vanligtvis är på små belopp. Det finns dock ett fåtal aktörer du kan vända dig till som du hittar här på Expressen Låneguiden.

Ett privatlån utan UC är precis som ett vanligt snabblån fast på högre belopp och därmed till lägre ränta. Eftersom det är ett lån utan säkerhet kan pengarna användas till precis vad du vill. Om du är i behov av ett större lån är det bättre att teckna ett privatlån i stället för flera smålån. Då får du lägre räntekostnader och du behöver bara hålla reda på ett lån.

Samla lån utan UC

Har du flera dyra snabblån och krediter kan du välja att samla dessa i ett större samlingslån. Självklart går det att samla lån utan UC. Då slipper du oroa dig för att din kreditvärdighet ska försämras samtidigt som du kan få ned dina räntekostnader.

När du samlar lån utan UC innebär det att du tecknar ett vanligt privatlån som du använder för att betala av dina dyra smålån. Eftersom privatlånet har lägre ränta än snabblånen får du ned dina räntekostnader och kan därmed spara pengar. Och dessutom påverkas inte din kreditvärdighet negativt eftersom inte UC gör upplysningen.

Snabb utbetalning med lån utan UC

Eftersom de flesta långivarna som erbjuder lån utan UC är verksamma inom så kallade snabblån kan du räkna med snabba utbetalningstider oavsett långivare. Pengarna betalas ofta ut direkt eller åtminstone inom ett dygn. Du behöver därmed aldrig vänta särskilt länge när du lånar utan UC.

Vad kostar lån utan UC?

Det är inte helt lätt att hitta billiga lån utan UC. Lånen är i de flesta fall vanliga snabblån och kostnaden för ett sådant lån varierar precis som alltid mellan olika långivare. Det beror dels på vilken ränta långivaren har, dels om det tillkommer några övriga avgifter. Värt att veta är dock att kostnaden är högre än för större lån, såsom privatlån, billån, bolån etc. Räntan på snabblån utan UC kan gå upp till så mycket som 40 procent. Det ställer höga krav på dig att jämför utbudet innan du tecknar ett lån för att komma så billigt undan som möjligt.

Låt dock inte räntan skrämma dig. Räntesatsen gäller per år medan ett snabblån utan UC betalas tillbaka på några månader. På så vis kan räntan verka högre än den i själva verket är.

Krav för att låna utan UC via Expressen Låneguiden

För att teckna små lån utan UC här på Expressen Låneguiden måste du uppfylla en hel del krav. Olika långivare ställer olika krav och kan vara inriktade på att låna ut pengar till olika målgrupper. Även om kraven du måste uppfylla kan variera utifrån en rad faktorer så finns det vissa grundkrav som gäller nästan överallt, oftast får du svar direkt på din ansökan:

 • Du måste vara myndig för att få låna utan UC. Många långivare sätter gränsen vid just 18 år men du kan kan också behöva ha fyllt 20, 21 eller 22 år för att få låna. Det kan också finnas en övre gräns på 65 år.
 • Du behöver vara folkbokförd i Sverige, kanske sedan ett par år tillbaka.
 • Du behöver ha ett konto i en svensk bank och ett svenskt mobiltelefonnummer.
 • Du kan ha en, eller till och med flera, betalningsanmärkningar och ändå få ett lån utan UC men du kan inte ha en skuld hos Kronofogden om du vill teckna ett lån utan kreditupplysning från UC.

Vad är en kreditupplysning?

En kreditupplysning är en bedömning av en låntagares kreditvärdighet, det vill säga låntagarens betalningsförmåga. En kreditupplysning tas alltid i samband med att du ansöker om ett lån, oavsett om du lånar utan UC eller med UC.

I en kreditupplysning finns det bland annat information om din inkomst, aktiva krediter och eventuella betalningsanmärkningar.

Det är långivaren som begär ut kreditupplysningen. Det gör långivaren för att försäkra sig om att du kan betala tillbaka ditt lån i tid. Det är en trygghet för både långivaren och dig själv eftersom det minskar risken att du hamnar i ekonomiska problem.

Många kreditupplysningar kan försvåra dina möjligheter att få lån. Upplysningarna i sig behöver dock inte betyda att du är väldigt skuldsatt.

Oavsett om du godtar ett låneerbjudande eller inte kommer upplysningen finnas kvar i kreditupplysningsföretagets register i ett år. Det innebär alltså att om du lånar med UC kommer upplysningen finnas kvar där i ett år. I teorin skulle det kunna innebära att du inte beviljas ett lån på grund av för många kreditupplysningar utan att du ens tagit något lån.

Det finns två olika kreditupplysningar

UC och de andra kreditupplysningsföretagen kan göra två olika kreditupplysningar.

 • Mikroupplyssning. Som namnet antyder är en mikroupplysning en mindre upplysning som bara innehåller namn, adress och eventuella betalningsanmärkningar. Mikroupplysningar används oftast vid mindre riskfyllda bedömningar, exempelvis när du köper en vara på faktura.
 • Personupplysning. En personupplysning är mer omfattande och innehåller även uppgifter om inkomst, äktenskapsförord, fastighetsinnehav och tidigare upplysningar. En personupplysning görs vid mer riskfyllda bedömningar, exempelvis när du ansöker om ett lån.

Det är inte tillåtet att låna utan kreditupplysning

Vare sig du ska låna pengar utan UC eller med UC kommer långivaren alltid göra en kreditupplysning på dig för att säkerställa att du har den betalningsförmåga som krävs för att hantera lånet. Det är enligt lag inte tillåtet att låna utan kreditupplysning. Den lagen skyddar framför allt dig som låntagare som inte riskerar dra på dig ett lån du inte kan betala, men den skyddar även långivaren som kan känna sig tryggare med att få tillbaka sina pengar.

Även om det hade varit möjligt att ta ett lån utan kreditupplysning är det inget att föredra. Kreditprövningen finns där för dig som konsument och din trygghet. Det sista du vill är att bli skuldsatt och inte kunna betala tillbaka skulden.

Alternativ till UC

Som vi varit inne på är det lättast att få lån utan UC. Men vilka är då dessa andra kreditupplysningsföretag? UC är nämligen inte det enda företaget på marknaden som gör kreditkontroller även om man är både störst och mest välkänd. De senaste åren har flera andra kreditupplysningsföretag tagit allt mer på den svenska lånemarknaden, framför allt inom snabblån. När du tecknar små lån kan något av följande företag göra kreditupplysningen.

 • Bisnode
 • Creditsafe
 • Safenode
 • Decidas Info AB
 • Sergel Kredittjänster AB
 • Syna AB

Tänk på! När du tecknar ett lån utan UC via Expressen Låneguiden är kreditupplysningar från Creditsafe eller Bisnode vanligt förekommande.

Inte bara banker och långivare som tar kreditupplysning

En kreditupplysning tas inte bara i samband med att du lånar pengar. Om du tecknar ett abonnemang, hyreskontrakt eller något liknande är det också vanligt att det tas en kreditupplysning på dig.

Företagen vill försäkra sig om att du har de ekonomiska förutsättningarna som krävs. I nästan alla fall sker kreditupplysningen via UC.

Tänk på detta när du jämför lån utan UC

Här har vi sammanfattat de viktigaste sakerna som du bör titta på när du är ute efter ett bra lån utan uc och jämför vad olika långivare har att erbjuda. Detta hjälper dig att hitta ett lån som passar dig. Om du vill fördjupa dig i ämnet finns en mer ingående information i denna artikel

Detta ska du tänka på när du jämför lån utan UC

 • Har du möjlighet att låna så mycket som du själv vill och har ditt lån en lagom lång löptid utifrån dina önskemål och förutsättningar?
 • Hur flexibla är lånevillkoren? Det är alltid bra att kunna bestämma hur mycket man vill betala tillbaka en viss månad och ändra lånets återbetalningstid. Du vill också ha möjlighet att betala tillbaka hela lånet närsomhelst utan någon extra avgift.
 • Vad kostar lånet? Det är lånets totala kostnad du vill ha reda på eftersom lån kan finansieras på olika sätt. Vissa lån som ej använder UC har låg ränta men höga avgifter så du måste kunna se vad kostnaden blir när allt är inräknat. Lånets effektiva ränta kan du använda när du jämför lån av samma typ med varandra.
 • Är villkoren tydligt förklarade? Vissa lån kan ha finstilta paragrafer som kan innebära tråkiga överraskningar i form av till exempel hög dröjsmålsränta om du skulle missa en återbetalning.

Sammanfattning om lån utan UC

Att låna pengar utan UC innebär att ett annat kreditupplysningsföretag än UC gör kreditupplysningen på dig i samband med att du lånar pengar. När du lånar utan UC kan inte kreditupplysningsföretaget se dina tidigare upplysningar hos UC och därmed får du bättre kreditvärdighet och lättare att beviljas ett lån. På Expressen Låneguiden hittar du framför allt aktörer inom snabblån som erbjuder lån utan UC. Du hittar även ett fåtal privatlån.

Precis som alltid kan lånevillkoren skilja sig åt mellan olika aktörer. Därför gör du alltid bäst i att jämföra lånen med varandra innan du bestämmer dig för ett. Det gör du enklast högst upp på sidan i vår jämförelsetabell. Genom att jämföra lånen kan du vara säker på att hitta det som är billigast och bäst för dig.

Via Expressen Låneguiden är det även möjligt att hitta lån utan UC med betalningsanmärkning. Du ser vilka långivare som godkänner anmärkning i listningen högst upp på sidan.

Vanliga frågor om lån utan UC

En kreditupplysning hos UC sparas och syns i deras register i 12 månader, det vill säga ett år.

En gedigen kreditupplysning är särskilt viktig ju större belopp du lånar. För att hålla nere antalet kreditupplysningar när du jämför aktörernas erbjudanden kan du istället gå via en låneförmedlare. Du hittar en mängd av dessa på vår startsida, exempelvis aktörer som Sambla,  Advisa och Lendo.

Om du upptäcker att det finns felaktiga uppgifter om dig eller ditt företag, i UC:s register bör du ta kontakt med Upplysningscentralen direkt. All information som finns om privatpersoner eller företag hämtar UC från källor som Skatteverket, Bolagsverket och Kronofogden men något här kan vara felaktigt eller vara daterat. Om du vill få något ändrat undersöker UC saken och återkommer till dig med besked.

En kreditupplysning om en privatperson kan den som har ett legitimt behov av att göra så beställa. Om en hyresvärd till exempel vill få fram bakgrundsinformation om en potentiell bostadssökande är det en berättigad anledning att söka en kreditupplysning om personen i fråga.

De grundkrav som gäller hos alla långivare är att du ska vara en myndig svensk medborgare och bosatt i Sverige. Du får inte ha en skuld till Kronofogden men däremot kan det i vissa fall gå bra att låna trots en betalningsanmärkning. I de flesta fall krävs det att du har en fast inkomst för att beviljas både lån utan och med UC

Marknaden för lån utan Upplysningscentralens tjänster är mycket stor idag och du kan jämföra lån online och sedan göra en ansökan med en elektronisk ID-handling. Själva handläggningen sker automatiskt och tar oftast bara några minuter.

Det kan variera beroende på vem du lånat av och i vilken bank du har ditt konto. Vanligtvis kan du få en direktutbetalning inom en timme men i vissa fall kan det ta uppemot två bankdagar att få pengarna. Snabblån med UC betalas ut lika snabbt som snabblån utan UC.

Ibland är det bättre, ibland sämre. UC sparar information om hur många kreditupplysningar du har och det påverkar din kreditvärdighet. Ett lån som saknar UC-kontroll kan du få beviljat även om du har många kreditupplysningar. Det är dock inte bättre att låna pengar utan UC om det innebär att lånet blir dyrare. Om du inte behöver låna pengar ofta så är det mindre viktigt om du ansöker om ett utan eller med UC, och alltså får en kreditupplysning registrerad i ditt namn.

Hur höga kostnader (ränta + avgifter) ett lån har beror inte på om det är utan kontroll från UC eller inte. Flera långivare som erbjuder dessa lån har dock specialiserat sig på låntagare med låg kreditvärdighet och deras lån kan kosta mer eftersom de anser sig ta en större risk.

Vissa långivare vill veta hur många lån och krediter du ansökt om och antalet kreditupplysningar du har ger en stark indikation på det. Är de många till antalet kan det betyda att du har flera andra aktiva lån och det sänker ditt kreditbetyg.

När det sker en upplysning på dig så registrerar detta i UCs system i 12 månader. Har flera kreditföretag gjort UC-slagningar på dig syns även detta, vilket kan se negativt ut och påverka din kreditvärdighet, speciellt om det sker många under en kort period.
Mikroupplysningen registreras dock inte, och därför påverkar den inte heller kreditscore. Dom flesta långivare vill dock göra den större upplysningen för att få reda på all fakta som underlag till ett välinformerat beslut och det ses som standard vid större affärer.

Nej.

Det är viktigt att poängtera att det är långivaren och inte kreditupplysningsföretagen som bestämmer vad som ska gälla för ett lån. Hur lång löptid lånet har och vad som gäller vid försenad betalning är exempel på sådant som inte har att göra med om det är ett lån som tar UC eller inte. Långivarna ger direktiv till kreditupplysningsföretagen så att de hämtar den information som behövs för det aktuella lånet och lägger in sina egna spärrar. Om du inte blir beviljad ett lån kan det alltså bero på kreditprövningen som kreditupplysningsföretaget genomför och de krav som långivaren ställer.

Källhänvisning:

Ovan är ett urval av de källor vi använt till denna artikel. Klicka dig gärna vidare ifall du vill fördjupa dig ytterligare i hur kreditupplysningar och lån utan UC fungerar.

 

 • Lånebelopp

  1 000 - 45 000 kr

  Ränta från

  39.6%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Pengarna på kontot samma dag
  Utbetalning även på helger
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, upp till 6 anmärkningar
  Min-/max låneperiod:
  1-25 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 12 mån. Nominell årsränta 39.6 %. Totalt att återbetala 12 145 kronor. Effektiv ränta 47.64 %.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  1 000 - 150 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ingen UC vid lån under 30 000 kronor
  Enkelt att ansöka
  Svar direkt på skärmen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-10 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 2 månader. Eff. ränta 195%. Kostnad 2 859 kr/mån. Totalt 5 718 kr.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Godkänner betalningsanmärkning
  Smidig ansökningsprocess
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  12-48 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 20 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 29,3 %. Kostnad 1 910 kronor/mån. Total kostnad för lånet 22 920 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån utan UC
  Direktutbetalning 24/7
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  60 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 11 mån. Nom. ränta 39,5%. Eff. ränta 63,76%. Totalt 7 809,60 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.8%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning direkt
  Låna pengar till vad du vill
  Bra kundtjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 6 mån. Nom. ränta 39,8%. Eff. ränta 112,65%. Kostnad 967 kr/mån. Totalt 6 119 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  2 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  13.18 - 17.52%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Direktutbetalning dygnet runt
  Godkänner betalningsanmärkning
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0-6 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Nom. ränta 17,52%. Eff. ränta 19.00%. Kostnad 915 kr/mån. Totalt 10 974 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.8%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låna pengar på helger
  Utbetalning direkt
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Nordea, Swedbank, SEB, DB ,Handelsbanken
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr/mån
  Låneexempel: 15 000 kr 1 år (12 delbetalningar - avi avg. 45kr/mån - uttag 95 kr) ränta 39,8% (eff. ränta 58,51%). Totalt att betala 21 430 kr
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Hög beviljandegrad
  Låna pengar direkt i mobilen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken
  Uppläggningsavgift:
  0 - 395
  Fakturaavgift:
  35 kr/mån
  Låneexempel: 25 000 kronor i 2 år. Eff. ränta 50,0 %. Kostnad: 1 533 kronor/mån, totalt 36 775 kronor
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  1 000 - 5 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Lån utan UC
  Snabba utbetalningar
  Enkelt att ansöka
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-3 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 1 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39% Eff. ränta 40 000%. Kostnad 1 033 kr/mån. Totalt 1 428 kr.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.48%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Erbjuder betalningsfria månader
  Lös lånet när du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Låneexempel: 10 000 kronor i 1 år. Nominell årsränta på 39,48 %, 1 096 kronor i månaden och ett totalbelopp på 13 152 kronor att återbetala.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låna pengar utan UC
  Flexibla uttag
  Besked direkt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  15 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader, effektiv årsränta 56,7%, uppl.avgift 350 kr och aviavgift 45 kr. Totalt att återbetala 21 359 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  10 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Inga dolda avgifter
  Flexibel återbetalningstid
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Enkel ansökan
  Ingen UC
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  39 kr
  Låneexempel: 3 000 kr i 1 år. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 150,62%. Kostnad 345 kr/mån. Totalt 4 534 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 10 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Snabb handläggningstid
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-6 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 1 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 10 504,84%. Totalt 1 333 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Inga dolda avgifter
  Långa kundtjänstöppettider
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 3 mån. Nom. ränta 25%. Eff. ränta 28,07%. Kostnad 1 736 kr/mån. Totalt 5 210 kr.
 • Lånebelopp

  2 000 - 5 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Snabba utbetalningar
  Lån med betalningsanmärkning
  Omfattande kundtjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1- mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 2 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 1 812,41%. Totalt 2 460 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  2 000 - 15 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning på helger
  Använder inte UC
  Möjlighet att höja kreditgränsen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0.25-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 30 dagar. Nominell årsränta 39 %. Uppl. 395 kr. Totalt att återbetala 5 555 kr (kreditkostnad 555 kr). Eff. ränta 260,1 %
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Lån utan UC
  Ok med betalningsanmärkning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  -38 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 8 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 228 %. Kostnad 1 183 kronor första månaden. Totalt 11 963 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  19.5 - 39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Öppet alla dagar
  Pengar samma dag
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 25 000 kronor i tre år. Effektiv ränta 23,99 %. Kostnad 947 kronor per månad. Totalt 34 092 kronor.
 • Lånebelopp

  1 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Omfattande kundtjänst
  Få pengarna direkt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  39 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 3 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 88,82%. Kostnad 3 591 kr/mån. Totalt 11 074 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  26.50%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Direktutbetalning
  Flexibel kontokredit
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken & Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 1 år. Eff. ränta 29,97%. Kostnad 1 437 kr/mån. Totalt 17 239 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 995 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Få pengarna direkt
  Långa kundtjänstöppettider
  Låna utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Safenode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 1 år. Nom. Ränta 39% Eff. ränta 57,65%. Kostnad 1 575 kr/mån. Totalt 19 002 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.48%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med betalningsanmärkning
  Använder inte UC
  Betala bara ränta på utnyttjad kredit
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Låneexempel: 10 000 kronor under ett år. Nominell årsränta 39,48 %, effektiva årsräntan 76,2 %. Månadskostnaden 1 118 kronor, lånets totala kostnad 13 416 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  38.4%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Räntefritt när du betalar inom 14 dagar
  Lån utan UC
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0.5-5 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Vardagar innan kl 12:00
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  60 kr
  Låneexempel 5 500 kronor med löptid 5 månader. Ränta 38,4%. Förmedlingsavgift 500 kr. Aviavgift 60 kronor. Effektiv ränta 1 294%. Totalt 8 961 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.