Lån utan UC. Jämför långivare hos Expressens låneguide

Lån utan UC

Vi på Expressen Låneguiden vill gärna hjälpa dig som vill hitta ett riktigt bra lån utan UC. I den här guiden reder vi även ut begreppet ordentligt om du inte riktigt har koll på vad lån utan UC innebär. Framförallt du som är i behov av ett snabblån, alltså ett lån med kort återbetalningstid där du får pengar direkt, bör känna till vad ett lån utan UC är och när det är bra att leta efter sådana istället för lån med UC.

Detta är vår huvudartikel i en hel serie med information om lån utan UC och du kommer att hitta länkar till texter som går in mer på djupet på olika aspekter av det här med att låna utan UC. Om du bara vill ha korta och koncisa svar på några av de vanligaste frågorna om lån utan UC avslutar vi med en FAQ som är bra för det ändamålet.

Vi på Expressen Låneguiden hjälper dig i jakten på seriösa långivare som erbjuder mindre snabblån utan UC. Detta innebär att den kreditupplysning som kommer tas på dig vid ansökningen inte kommer från aktören Upplysningscentralen.

En varningstriangel

Detta är högkostnadskrediter

Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

Hur lånar jag utan UC?

Att ta ett lån utan UC är en relativt enkel process. Här nedan följer en kortare summering:

Börja med att jämföra lån utan UC, detta kan du göra direkt här på sidan. Efter att du jämfört och hittat ett som du tycker verkar bra är det dags att göra en officiell ansökan. Det kallas för att man signerar ansökan och det gör man för att det ska kunna genomföras en kreditprövning.

Du måste godkänna att det görs en kreditprövning, vanligtvis genom en signering med ditt BankID eller någon annan e-legitimation. Det är bra att kreditprövningar inte kan göras utan ditt godkännande eftersom antalet prövningar kan påverka din kreditvärdighet.

När du har godkänt att det görs en förfrågning om kreditprövning är det bara att vänta. Inom ett par minuter kommer beskedet via mail eller sms. Du ser inte bara om du blivit beviljad ditt lån utan UC, utan också vilken ränta du kommer att få. Räntan sätts nämligen individuellt. Har du hög kreditvärdighet blir räntan bättre än om den är låg. Om du sedan accepterar villkoren kommer pengarna att sättas in på ditt konto. Ibland sker det direkt och det är sällan du behöver vänta mer än en bankdag på pengarna.

Att ansöka är väldigt enkelt, även om det först kan låta lite komplicerat. De sajter som erbjuder snabblån utan UC är alltid väldigt pedagogiskt upplagda. Att ansöka går på några minuter och det gäller även om du aldrig tidigare lånat pengar online. Denna typ av lån kan också bland annat kallas sms-lån utan UC, kreditkonto utan UC och sms-lån utan kreditprövning.

Vad är ett lån utan UC?

UC är namnet på ett kreditupplysningsföretag som tidigare hette Upplysningscentralen. Att ett lån är inte använder sig av UC betyder alltså bara att det är ett annat företag än UC som gör kreditkontrollen. En ganska vanlig missuppfattning är att det handlar om lån där det inte görs någon kreditupplysning, men sådana lån är inte tillåtna.

För att kunna ta UC på en person behöver det finns tydliga skäl till detta. Det kostar pengar för bolagen att ta upplysningar, och det är inte troligt att någon tar en upplysning bara på måfå, utan detta sker oftast när du ska handla något på kredit, ansöka om snabblån, bolån, låna pengar till bil eller liknande. Det är dessutom så att den som blir granskad alltid måste godkänna att det tas en UC förfrågan innan den utförs.

Tidigare var UC väldigt dominerande på den svenska lånemarknaden men idag finns det många andra kreditupplysningsföretag som arbetar utifrån andra premisser än UC och som kan erbjuda långivare attraktiva tjänster. Vanligtvis till bättre priser än UC.

Vad som kännetecknar en kreditprövning gjord av Upplysningscentralen och vad UC är skriver vi om här. En kreditkontroll innebär att information om din ekonomi samlas in från offentliga register. Processen är automatiserad och går mycket fort idag. Det är därför du oftast kan få besked om du blivit beviljad ett lån eller inte inom några minuter efter det att du signerat en ansökan. Det gäller såväl lån utan -och med UC. Vad är det då som gör att så många intresserar sig för just lån utan kontroll från UC? Man kan säga att det generellt sett finns både för- och nackdelar med att låna pengar snabbt utan UC och att det sedan kan finnas för- och nackdelar (eller åtminstone skillnader i arbetssätt) mellan de olika kreditupplysningsföretagen. Följande punkter särskiljer ofta lån utan och med UC:

 • UC sparar information om hur många kreditupplysningar som begärts in om dig. Handlar det om många upplysningar så sänks din kreditvärdighet. För ett lån utan kreditkontroll från UC spelar antalet kreditupplysningar liten eller ingen roll alls.
 • Det är lite lättare att bli beviljad om ingen UC sker än lån där det är Upplysningscentralen som genomför kreditprövningen.
 • De flesta snabblån på små belopp är då folk lånat utan inblandning från UC. Då är det av mindre betydelse för långivaren hur många kreditupplysningar du har. Är det fråga om många upplysningar kan det tyda på att du kunnat hantera många snabblån tidigare.

Hur mycket pengar kan jag låna utan UC?

Lån utan UC var tidigare starkt förknippat med snabblån på små belopp. Så små att det inte ansågs nödvändigt att göra en sträng kreditbedömning. Det gäller till viss del fortfarande men i takt med att vi får nya kreditupplysningsföretag kan lån utan UC betyda olika saker beroende på vilket företag det handlar om. Idag går det att låna ganska mycket pengar utan UC genom att till exempel ansöka om ett privatlån. Du bör kunna få en kontokredit på upp emot 50 000 kronor utan UC och det finns aktörer som erbjuder privatlån på omkring 80 000 kronor. Du har tyvärr inte särskilt många långivare att välja mellan om du vill låna 100 000 kronor eller mer utan UC. Dessutom måste du givetvis ha en kreditvärdighet som är så hög att långivaren litar på att du kommer att betala tillbaka lånet utan UC enligt villkoren.

Att få en kontokredit med ett tak på 50 000 kronor är dock inga konstigheter och många långivare som erbjuder sådana krediter har ett tak i den storleksordningen. Även här gäller det att du behöver en fast inkomst som är tillräckligt hög i förhållande till storleken på krediten samt en stabil ekonomi även i övrigt för att kunna få en så pass hög kredit. Om du inte är nöjd med den kredit du blivit beviljad så kan du i regel höja den i efterhand. Dels genom att förbättra din kreditvärdighet men också bara genom att göra återbetalningar enligt avtal och visa att du är en pålitlig kund hos det företag som beviljat krediten.

När det gäller krediter och lite större lån så genomförs det dock en ordentlig kreditprövning, oavsett om det är med eller utan UC. Det är heller inte säkert att det blir lättare att få ett lån i den storleksordningen bara för att det är ett lån utan UC.

Vanligt med snabblån utan UC

Den låntyp som är vanligast utan UC är helt klart snabblån. Snabblån är ett litet lån med kort löptid som erbjuds av många mindre långivare. Snabblån utan UC är framför allt vanligt hos aktörer som bara är verksamma på nätet.

Ett snabblån utan UC passar dig som är i behov av en mindre summa pengar snabbt men kanske inte får något lån hos en långivare som använder UC.

Du bör dock inte ta ett snabblån utan UC om du inte har ekonomin för det. Snabblån har ganska höga räntor och kan bli väldigt dyra om du inte betalar tillbaka det i tid. Du bör därför bara se snabblån utan UC som ett alternativ om du har ekonomin för att klara lånet.

Svårt att få stora lån utan UC

När du lånar utan UC är det svårt att få några stora lån. I stort sett alla storbanker och långivare som erbjuder privatlån, bolån, billån och liknande använder sig av UC i sina kreditupplysningar.

Stora lån kan vara mer riskfyllda än mindre lån eftersom det rör sig om så pass stora belopp. Om bankerna då använder sig av UC, som är Sveriges vanligaste kreditupplysningsföretag, kan de vara säkra på att kreditupplysningen ger en rättvis bild av låntagarens ekonomiska situation.

Det innebär att om du vill ha ett stort lån får du antingen acceptera att UC gör kreditupplysningen eller så får du avstå helt från att låna.

Lån utan UC med många förfrågningar

UC, alltså kreditupplysningsföretaget Upplysningscentralen, gör gedigna kreditupplysningar och lämnar ut mycket information till de långivare som beställt en upplysning. När det gäller snabblån och smslån innebär deras modell vissa problem för dig som låntagare och det finns saker att tänka på. De sparar nämligen uppgifter om hur många upplysningar, eller förfrågningar, som finns på dig.

Om det är många förfrågningar kan det i vissa fall påverka din kreditvärdighet negativt. Därför finns det ofta en klar poäng med att ansöka om lån utan UC, där det används en annan aktör för kreditkontroll. Dessa alternativa aktörer sparar inte antalet förfrågningar som görs, vilket i sin tur kan bidra till att du lättare får ett lån.

Tänk på att inte låna för att täcka gamla lån. Lånar du pengar utan UC för att du har många förfrågningar kan det vara en bra idé att istället samla dina lån i ett så kallat samlingslån eller omstartslån.

Alternativ till UC

Upplysningscentralen är inte det enda företaget på marknaden som gör kreditkontroller. Men de är det största, och sannolikt det bästa för många aktörer eftersom de flesta större finansiella aktörerna använder sig av deras tjänster. En faktor som många anser är en fördel med UC är att de anger hur många gånger under en tidsperiod som någon har frågat dem om en viss person är kreditvärdig. Har du många förfrågningar hos UC registrerade så kan det i sig vara något som gör att det blir svårt för dig att få ett lån då detta sänker ditt kreditbetyg. Det finns alltså fördelar med att söka sig till företag som inte tar en kreditupplysning via UC, . Till exempel i fall där det är ett kortare eller ett återkommande lån du behöver ansöka om.

UC (Upplysningscentralen) bildades långt innan den digitala eran som ett samarbete mellan flera svenska storbanker. Tidigare hade dessa banker på egen hand hämtat in information som låg till grund för lån och krediter. I och med digitaliseringen av offentliga register öppnades helt nya möjligheter och marknaden för lån formligen exploderade. Eftersom det gick så snabbt och var så billigt att hämta uppgifter digitalt blev det lönsamt att låna ut väldigt små belopp. Snabblånens era inleddes! I och med att marknaden växte skapades det utrymme för nya kreditupplysningsföretag som arbetade på ett annat sätt än Upplysningscentralen, de fem största aktörerna utöver UC är:

Vad är en kreditupplysning?

En kreditupplysning är en bedömning av en låntagares kreditvärdighet, det vill säga låntagarens betalningsförmåga. En kreditupplysning tas alltid i samband med att du ansöker om ett lån, oavsett om du lånar utan UC eller med UC.

I en kreditupplysning finns det bland annat information om din inkomst, aktiva krediter och eventuella betalningsanmärkningar.

Det är långivaren som begär ut kreditupplysningen. Det gör långivaren för att försäkra sig om att du kan betala tillbaka ditt lån i tid. Det är en trygghet för både långivaren och dig själv eftersom det minskar risken att du hamnar i ekonomiska problem.

Många kreditupplysningar kan försvåra dina möjligheter att få lån. Upplysningarna i sig behöver dock inte betyda att du är väldigt skuldsatt.

Oavsett om du godtar ett låneerbjudande eller inte kommer upplysningen finnas kvar i kreditupplysningsföretaget register i ett år. Det innebär alltså att om du lånar med UC kommer upplysningen finnas kvar där i ett år. I teorin skulle det kunna innebära att du inte beviljas ett lån på grund av för många kreditupplysningar utan att du ens tagit något lån.

Det finns två olika kreditupplysningar

UC och de andra kreditupplysningsföretagen kan göra två olika kreditupplysningar.

 • Mikroupplyssning.Som namnet antyder är en mikroupplysning en mindre upplysning som bara innehåller namn, adress och eventuella betalningsanmärkningar. Mikroupplysningar används oftast vid mindre riskfyllda bedömningar, exempelvis när du köper en vara på faktura.
 • Personupplysning.En personupplysning är mer omfattande och innehåller även uppgifter om inkomst, äktenskapsförord, fastighetsinnehav och tidigare upplysningar. En personupplysning görs vid mer riskfyllda bedömningar, exempelvis när du ansöker om ett lån.

Inte bara banker och långivare som tar kreditupplysning

En kreditupplysning tas inte bara i samband med att du lånar pengar. Om du tecknar ett abonnemang, hyreskontrakt eller något liknande är det också vanligt att det tas en kreditupplysning på dig.

Företagen vill försäkra sig om att du har de ekonomiska förutsättningarna som krävs. I nästan alla fall sker kreditupplysningen via UC.

Tänk på detta när du jämför lån utan UC

Här har vi sammanfattat de viktigaste sakerna som du bör titta på när du är ute efter ett bra lån utan uc och jämför vad olika långivare har att erbjuda. Om du vill fördjupa dig i ämnet finns en mer ingående information i denna artikel

 • Har du möjlighet att låna så mycket som du själv vill och har ditt lån en lagom lång löptid utifrån dina önskemål och förutsättningar?
 • Hur flexibla är lånevillkoren? Det är alltid bra att kunna bestämma hur mycket man vill betala tillbaka en viss månad och ändra lånets återbetalningstid. Du vill också ha möjlighet att betala tillbaka hela lånet närsomhelst utan straffavgift.
 • Vad kostar lånet? Det är lånets totala kostnad du vill ha reda på eftersom lån kan finansieras på olika sätt. Vissa lån som ej använder UC har låg ränta men höga avgifter så du måste kunna se vad kostnaden blir när allt är inräknat. Lånets effektiva ränta kan du använda när du jämför lån av samma typ med varandra.
 • Är villkoren tydligt förklarade? Vissa lån kan ha finstilta paragrafer som kan innebära tråkiga överraskningar i form av till exempel hög dröjsmålsränta om du skulle missa en återbetalning.
 • Innebär lånet utan UC det du vill att det ska betyda? Det finns kreditupplysningsföretag som gör sina kreditprövningar på ungefär samma sätt som UC. Om du vill att det ska vara lätt att låna trots en betalningsanmärkning eller många förfrågningar kan det vara en fördel om det är kreditupplysningsföretaget Creditsafe som gör prövningen.
 • Trivs du med hemsidan som långivaren har och kan du få support om du till exempel har en fråga om en återbetalning? Särskilt du som har en kontokredit ska försäkra dig om att långivaren har god support och en sajt som känns enkel att använda.

Se även till att undvika vanliga misstag vid lån utan UC

Varför låna utan UC?

Som vi redan varit inne på kan många förfrågningar påverka dina möjligheter att få lån, om du ansöker om lån hos ett företag som anlitar UC för kreditprövningar. Men det är egentligen bara ett problem för dem som har för vana att ansöka om snabblån ofta. Det kan finnas många goda anledningar till varför man vill göra det. Det kan handla om att man vill balansera sin ekonomi så att du har lika mycket pengar att röra dig med hela tiden även om du jobbar halvtid vissa månader. Du bör alltså se till att välja lån utan UC om smålån är en viktig del av din ekonomiska verktygslåda.

En annan bra anledning att välja lån utan UC är om du inom de närmsta två åren planerar att ta ett stort och viktigt lån. När det gäller stora lån så är det oftast UC som gör kreditprövningen. Det är ganska retligt att bli nekad till exempel ett billån på 150 000 kronor bara för att du tidigare lånat 500 kronor några gånger och dragit på dig flera kreditupplysningar.

Du ska också satsa på lån utan UC om du jämför lån genom att begära in anbud från flera långivare. Det är ju först när en kreditupplysning har gjorts som du vet vad du kommer att få för ränta och det är en god anledning att ansöka om många lån innan du slutligen bestämmer dig. Bara genom att ta ett enda lån på några tusenlappar kan du alltså göra så att det blivit mycket svårt att få lån med UC i framtiden om du tagit in flera anbud.

Vi rekommenderar även att du försöker välja lån och köp på kredit utan UC i samband med flytt då du kanske måste starta flera nya abonnemang (till exempel el, telefon, internet) och köpa möbler på avbetalning under en kort tidsperiod. Om allt är med UC kan du få problem. Du ska heller inte dra på dig onödigt många förfrågningar innan du flyttar, det kan ju i värsta fall innebära att du inte kan köpa sådant som du verkligen behöver.

Lån med UC kan vara bättre än utan

Givetvis är det många andra saker än om ett lån är med eller utan UC som avgör om det är ett bra lån eller inte. Om du jämför lån utan UC och lån med UC så har ett lån med UC många gånger lägre kostnad. Det beror på att vissa långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag än UC erbjuder högkostnadskrediter. Detta är dock inte en absolut sanning utan det finns goda möjligheter att få ett lån utan UC med väldigt konkurrenskraftiga villkor precis som det finns lån med UC som egentligen inte är särskilt konkurrenskraftiga.

Att kreditprövningen är lite hårdare för ett lån med UC jämfört med ett lån utan kan vara bra för dig som annars hade tagit ett lån du kanske inte behövde – och som du egentligen inte riktigt hade råd med. Många gånger är det en lite högre tröskel att ta sig över för ett lån med UC och det är alltså inte alltid en dålig sak. Det kan också vara så att du inte riktigt har koll på hur höga räntekostnader du kommer att kunna hantera och hur mycket pengar du därför kan låna. Det är kreditupplysningsföretagets uppgift att bedöma vilka lånekostnader du klarar utifrån din ekonomiska situation och UC gör en noggrann bedömning. Det kan alltså vara lättare att låna lagom mycket eller skaffa en kredit som är lagom stor med UC.

Krav för att låna utan UC

Olika långivare ställer olika krav och kan vara inriktade på att låna ut pengar till olika målgrupper. Vissa kräver hög kreditvärdighet och erbjuder förmånliga villkor. Andra utgivare av lån utan UC beviljar de flesta ansökningar de får in men tar också mer betalt för att de anser sig ta en lite större risk. Även om kraven du måste uppfylla kan variera utifrån en rad faktorer så finns det vissa grundkrav som gäller nästan överallt, oftast får du svar direkt på din ansökan:

 • Du måste vara myndig för att få låna utan UC. Många långivare sätter gränsen vid just 18 år men du kan kan också behöva ha fyllt 20, 21 eller 22 år för att få låna. Det kan också finnas en övre gräns på 65 år.
 • Du behöver vara folkbokförd i Sverige, kanske sedan ett par år tillbaka och ha en svensk adress.
 • Du behöver ha ett konto i en svensk bank och ett svenskt mobiltelefonnummer.
 • Du kan ha en, eller till och med flera, betalningsanmärkningar och ändå få ett lån utan UC men du kan inte ha en skuld hos Kronofogden om du vill teckna ett lån utan kreditupplysning från UC.
 • Det är sällan möjligt att teckna ett lån utan UC om du redan har ett lån hos samma långivare. Du måste betala tillbaka det befintliga lånet innan du tecknar ett nytt. Det gäller dock inte om vi tala om kontokrediter. Med en sådan kan du alltid låna så länge du inte slagit i ditt kredittak.

Får du avslag på sin ansökan kan det vara dags att förbättra ditt kreditbetyg och öka din kreditvärdighet.

Vanliga frågor om lån utan UC

Ett lån där det inte är UC (Upplysningscentralen) som genomfört kreditupplysninge Exempel på aktörer är Bisnode Kredit och Credit Safe

De typer av ansökningar som registreras hos UC är betalningsföreläggande och ansökan om konkurs. En ansökan om betalningsföreläggande innebär att du får hjälp att lösa en skuld du inte kan betala och konkurs innebär att ett företag eller en privatperson inte har några ekonomiska medel kvar. Båda dessa ansökningar kommer synas i UC:s register i två år.

Alla seriösa aktörer använde UC när det handlar om större belopp, till exempel när du behöver låna 100 000 kr. För att hålla nere antalet kreditupplysningar kan du istället gå via en låneförmedlare. Du hittar en mängd av dessa på vår startsida, exempelvis aktörer som Advisa och Lendo.

Om du upptäcker att det finns felaktiga uppgifter om dig eller ditt företag, i UC:s register bör du ta kontakt med Upplysningscentralen direkt. All information som finns om privatpersoner eller företag hämtar UC från källor som Skatteverket, Bolagsverket och Kronofogden men något här kan vara felaktigt eller vara daterat. Om du vill få något ändrat undersöker UC saken och återkommer till dig med besked.

En kreditupplysning om en privatperson kan den som har ett legitimt behov av att göra så beställa. Om en hyresvärd till exempel vill få fram bakgrundsinformation om en potentiell bostadssökande är det en berättigad anledning att söka en kreditupplysning om personen i fråga.

De grundkrav som gäller hos alla långivare är att du ska vara en myndig svensk medborgare och bosatt i Sverige. Du får inte ha en skuld till Kronofogden men däremot kan det i vissa fall gå bra att låna trots en betalningsanmärkning. I de flesta fall krävs det att du har en fast inkomst för att beviljas både lån utan och med UC

Marknaden för lån utan Upplysningscentralens tjänster är mycket stor idag och du kan jämföra lån online och sedan göra en ansökan med en elektronisk ID-handling. Själva handläggningen sker automatiskt och tar oftast bara några minuter.

Det kan variera beroende på vem du lånat av och i vilken bank du har ditt konto. Vanligtvis kan du få en direktutbetalning inom en timme men i vissa fall kan det ta uppemot två bankdagar att få pengarna. Snabblån med UC betalas ut lika snabbt som snabblån utan UC.

Ibland är det bättre, ibland sämre. UC sparar information om hur många kreditupplysningar du har och det påverkar din kreditvärdighet. Ett lån som saknar UC-kontroll kan du få beviljat även om du har många kreditupplysningar. Det är dock inte bättre att låna pengar utan UC om det innebär att lånet blir dyrare. Om du inte behöver låna pengar ofta så är det mindre viktigt om du ansöker om ett utan eller med UC, och alltså får en kreditupplysning registrerad i ditt namn.

Hur höga kostnader (ränta + avgifter) ett lån har beror inte på om det är utan kontroll från UC eller inte. Flera långivare som erbjuder dessa lån har dock specialiserat sig på låntagare med låg kreditvärdighet och deras lån kan kosta mer eftersom de anser sig ta en större risk.

Vissa långivare vill veta hur många lån och krediter du ansökt om och antalet kreditupplysningar du har ger en stark indikation på det. Är de många till antalet kan det betyda att du har flera andra aktiva lån och det sänker ditt kreditbetyg.

Det finns två sorters kreditupplysningar från UC; Personupplysning och Mikroupplysning. Både dessa innehåller mer eller mindre relevant information som påverkar din kreditvärdighet på olika sätt. Den lättare versionen, Mikroupplysning innehåller uppgifter som namn, adress och eventuella betalningsanmärkningar, medans Personupplysning tar ett större grepp och går djupare med information som inkomstuppgifter två år bakåt i tiden, eventuella aktiva krediter, om man har skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten, betalningsanmärkningar, tidigare kreditförfrågningar, om det finns äktenskapsförord eller fastighetsinnehav, samt de tre punkterna som ingår i Microupplysningen.

När det sker en upplysning på dig så registrerar detta i UCs system i 12 månader. Har flera kreditföretag gjort UC-slagningar på dig syns även detta, vilket kan se negativt ut och påverka din kreditvärdighet, speciellt om det sker många under en kort period.
Mikroupplysningen registreras dock inte, och därför påverkar den inte heller kreditscore. Dom flesta långivare vill dock göra den större upplysningen för att få reda på all fakta som underlag till ett välinformerat beslut och det ses som standard vid större affärer.

Nej.

Det är viktigt att poängtera att det är långivaren och inte kreditupplysningsföretagen som bestämmer vad som ska gälla för ett lån. Hur lång löptid lånet har och vad som gäller vid försenad betalning är exempel på sådant som inte har att göra med om det är ett lån som tar UC eller inte. Långivarna ger direktiv till kreditupplysningsföretagen så att de hämtar den information som behövs för det aktuella lånet och lägger in sina egna spärrar. Om du inte blir beviljad ett lån kan det alltså bero på kreditprövningen som kreditupplysningsföretaget genomför och de krav som långivaren ställer.

Källhänvisning:

Ovan är ett urval av de källor vi använt till denna artikel. Klicka dig gärna vidare ifall du vill fördjupa dig ytterligare i hur kreditupplysningar och lån utan UC fungerar.

 • Lånebelopp

  1 000 - 45 000 kr

  Ränta från

  39.6%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Pengarna på kontot samma dag
  Utbetalning även på helger
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, upp till 6 anmärkningar
  Min-/max låneperiod:
  1-25 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 12 mån. Nominell årsränta 39.6 %. Totalt att återbetala 12 145 kronor. Effektiv ränta 47.64 %.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  10 000 - 70 000 kr

  Ränta från

  29%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån med anmärkning
  Låna med medsökande
  För dig som har svårt att få lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  12-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Nom ränta. 25,74% Eff. ränta 29%. Kostnad 954 kr/mån. Totalt 11 448 kr.
  En extra chans
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Hög beviljandegrad
  Låna pengar direkt i mobilen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken
  Uppläggningsavgift:
  0 - 395
  Fakturaavgift:
  35 kr/mån
  Låneexempel: 25 000 kronor i 2 år. Eff. ränta 50,0 %. Kostnad: 1 533 kronor/mån, totalt 36 775 kronor
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.3%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låna pengar på helger
  Utbetalning direkt
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Nordea, Swedbank, SEB, DB ,Handelsbanken
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr/mån
  Låneexempel: 5 000 kr i ett år. Nominell årsränta 39,3%. Eff. ränta 77,75%. Kostnad 630 kr/mån. Totalt 7 328 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån utan UC
  Direktutbetalning 24/7
  Flexibel återbetalning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  60 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 11 mån. Nom. ränta 39,5%. Eff. ränta 63,76%. Totalt 7 809,60 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  26%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Utbetalning samma dag
  Flexibel kontokredit
  Erbjuder prisgaranti
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  5-72 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader. Eff. årsränta 29,33%. Kostnad 1 433 kr/mån. Totalt 17 195 kr.
 • Lånebelopp

  3 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  29.33%

  Åldersgräns

  22 år

  Utbetalning

  2-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Erbjuder betalningsfria månader
  Lös lånet när du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 12 000 kronor i 4 år. Nominell årsränta på 26 %, 405 kronor i månaden och ett totalbelopp på 19 440 kronor att återbetala.
 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låna pengar utan UC
  Flexibla uttag
  Besked direkt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  15 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader, effektiv årsränta 56,7%, uppl.avgift 350 kr och aviavgift 45 kr. Totalt att återbetala 21 359 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  10 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Inga dolda avgifter
  Flexibel återbetalningstid
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-5 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.
 • Lånebelopp

  1 000 - 10 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Snabb handläggningstid
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-6 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 1 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 10 504,84%. Totalt 1 333 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Räntefri första månad
  Snabb utbetalning
  Enkel ansökningsprocess
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  12- mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 3 000 kr i 1 år. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 147,41%. Kostnad 382,25 kr/mån Totalt 4 587 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Utbetalning direkt
  Långa öppettider
  Enkel och smidig ansökningsprocess
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank, Nordea)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 1 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 40 000%. Totalt 1 463 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Inga dolda avgifter
  Långa kundtjänstöppettider
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 3 mån. Nom. ränta 25%. Eff. ränta 28,07%. Kostnad 1 736 kr/mån. Totalt 5 210 kr.
 • Lånebelopp

  2 000 - 5 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Snabba utbetalningar
  Lån med betalningsanmärkning
  Omfattande kundtjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1- mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 2 000 kr i 1 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 1 812,41%. Totalt 2 460 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.3%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Utbetalning direkt
  Låna pengar till vad du vill
  Bra kundtjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 6 mån. Nom. ränta 39,3%. Eff. ränta 112,65%. Kostnad 967 kr/mån. Totalt 6 119 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  5 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  24%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Få besked direkt
  Inga dolda avgifter
  Låna utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-48 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 40 månader. Ränta 2%, eff. ränta 26,82 %. Totalt att återbetala 21 231 kr
 • Lånebelopp

  2 000 - 15 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning på helger
  Använder inte UC
  Möjlighet att höja kreditgränsen
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0.25-12 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 5 000 kr i 30 dagar. Nominell årsränta 39 %. Uppl. 395 kr. Totalt att återbetala 5 555 kr (kreditkostnad 555 kr). Eff. ränta 260,1 %
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Lån utan UC
  Ok med betalningsanmärkning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  -38 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 8 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 228 %. Kostnad 1 183 kronor första månaden. Totalt 11 963 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  19.5 - 39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Öppet alla dagar
  Pengar samma dag
  Lån utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 25 000 kronor i tre år. Effektiv ränta 23,99 %. Kostnad 947 kronor per månad. Totalt 34 092 kronor.
 • Lånebelopp

  1 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Omfattande kundtjänst
  Få pengarna direkt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  39 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 3 mån. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 88,82%. Kostnad 3 591 kr/mån. Totalt 11 074 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  26.50%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Direktutbetalning
  Flexibel kontokredit
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  - år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken & Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 1 år. Eff. ränta 29,97%. Kostnad 1 437 kr/mån. Totalt 17 239 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 995 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Få pengarna direkt
  Långa kundtjänstöppettider
  Låna utan UC
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Safenode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-36 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 15 000 kr i 1 år. Nom. Ränta 39% Eff. ränta 63,54%. Kostnad 1 575 kr/mån. Totalt 19 274 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Erbjuder direktutbetalning
  Lån utan UC
  Betala bara för utnyttjad kredit
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-60 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank, Nordea)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel. 25 000 kr på 1 år, 12 avbetalningar. Eff. ränta 51 %. Uppläggningsavgift 395 kronor. Månadskostnad 2 583 kronor. Totalt: 30 985 kr.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  3 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  38.4%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Räntefritt när du betalar inom 14 dagar
  Lån utan UC
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0.5-5 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, Vardagar innan kl 12:00
  Uppläggningsavgift:
  500 - 3 000
  Fakturaavgift:
  60 kr
  Låneexempel 5 500 kronor med löptid 5 månader. Ränta 38,4%. Förmedlingsavgift 500 kr. Aviavgift 60 kronor. Effektiv ränta 1 294%. Totalt 8 961 kronor.
  Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
  tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
  Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
 • Lånebelopp

  2 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  13.18 - 17.52%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Direktutbetalning dygnet runt
  Godkänner betalningsanmärkning
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Bisnode
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  0-6 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Nom. ränta 17,52%. Eff. ränta 19.00%. Kostnad 915 kr/mån. Totalt 10 974 kr.