Familj drömmer om privatlån och framtid

Privatlån

På Expressen Låneguiden kan du jämföra privatlån hos över 30 långivare och låneförmedlare. Det gör det möjligt för dig att hitta privatlånet med lägst ränta och bäst villkor. Eftersom ett privatlån inte kräver någon säkerhet kan du använda pengarna till precis vad du vill. Här på Expressen Låneguiden hittar du privatlån som både godkänner betalningsanmärkning och inte använder UC i sin kreditupplysning. Genom att använda vår tjänst sparar du både tid och pengar på ditt nästa lån.

Ansök om privatlån med hjälp av Expressen Låneguiden

På Expressen Låneguiden listar vi privatlån från över 30 olika låneförmedlare och långivare. Går du via oss och jämför långivarna med varandra kan du vara säker på att hitta landets billigaste och bästa privatlån till bäst villkor.

Att jämföra privatlånen med varandra blir viktigare ju mer du lånar eftersom varje räntepunkt då kan göra stor skillnad i plånboken. Hos oss kan du dels jämföra privatlånens räntor och villkor, dels läsa omfattande recensioner för att bilda dig en uppfattning om vilken långivare som passar dig bäst.

När du jämför privatlånen hos oss är det framför allt två saker du ska titta på.

 • Den effektiva räntan. När du jämför privatlånens räntor är det den effektiva räntan du ska titta på. Den visar den totala kostnaden för privatlånet med ränta och övriga avgifter inräknade.
 • Återbetalningstid. När du jämför privatlånen måste du ta hänsyn till återbetalningstiden. Den påverkar nämligen totalkostnaden för ditt privatlån. Ju längre återbetalningstid du har, desto mer får du betala i ränta. För att spara så mycket pengar som möjligt ska du välja en så kort återbetalningstid du kan. Men välj inte en kortare återbetalningstid än du klarar av att hantera.

Så ansöker du om ett privatlån

När du väl bestämt dig för vilket privatlån du vill teckna klickar du dig vidare från vår sajt till den specifika långivaren. Det är sedan därifrån du skickar in din ansökan. Ofta är det mycket tydligt var någonstans på sidan du hittar själva låneansökan. Där fyller du sedan i önskat lånebelopp och återbetalningstid, följt av information om dig själv. I de flesta fall signerar du sedan din ansökan med Bank-ID.

Hur mycket kostar ett privatlån?

Vad ett privatlån kostar beror på flera faktorer. Dels beror det på långivaren, dels beror det på din egen ekonomiska situation. Din ränta sätts individuellt och baseras på din betalningsförmåga och kreditvärdighet. Hur mycket pengar du vill låna påverkar även det vilken ränta du får i slutändan. Genomsnittsräntan brukar dock ligga någonstans mellan 9-10 procent. Tänk dock på att det är på årsbasis så om du har kortare återbetalningstid än så blir räntan något missvisande. Utöver räntan kan även övriga kostnader såsom aviavgifter, startavgift eller liknande tillkomma som höjer totalkostnaden.

Faktorer som påverkar kostnaden för ett privatlån

 • Din kreditvärdighet
 • Långivarens ränta
 • Eventuella övriga avgifter
 • Lånebelopp
 • Återbetalningstid

Eftersom privatlån är ett lån utan säkerhet innebär det en högre risk för långivaren att låna ut till dig. Skulle du inte kunna betala din skuld är det svårare för långivaren att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på privatlån ofta högre än ränta på lån med säkerhet, exempelvis billån där bilen sätts i pant. Däremot är den klart lägre än för snabblån och andra högkostnadskrediter.

Vilket privatlån har lägst ränta?

Vilken bank har lägst ränta på privatlån är en fråga många undrar över. Dessvärre går det inte att svara på den frågan eftersom räntan sätts individuellt. Den billigaste långivaren för dig behöver inte vara billigast för någon annan. I regel brukar dock de mindre långivarna kunna erbjuda lägre ränta på sina privatlån än till exempel storbankerna. Privatlån med bäst ränta får du oftast om du lånar lite högre lånebelopp till lång återbetalningstid. Tänk dock på att en låg ränta fortfarande kan ha en högre total räntekostnad om återbetalningstiden är lång i jämförelse med ett lån som har högre ränta och kortare återbetalningstid.

För att du ska hitta landet bästa privatlån med lägst ränta för dig måste du se till att jämföra utbudet.

Kan tillkomma övriga avgifter till privatlån

Utöver räntan kan det tillkomma övriga avgifter som gör ditt privatlån dyrare. Vilka avgifter det rör sig om varierar mellan olika långivare. Det kan exempelvis handla om aviavgifter och uppläggningsavgift. Billigaste blancolånet behöver med andra ord inte vara det bästa bara för att räntan är låg om det tillkommer många övriga kostnader.

Tips! Om långivare erbjuder betalning via autogiro kan du slippa aviavgifterna. Sett över hela löptiden kan det handla om många tusenlappar.

4 tips på hur du sänker kostnaden för ditt privatlån

Oavsett om du lånar pengar eller köper en produkt vill du inte betala mer än nödvändigt. I lånesammanhang handlar det om att betala så lite ränta som möjligt. Förutom att jämföra aktörernas privatlån här på Expressen Låneguiden och välja det billigaste finns det flera andra saker du kan göra för att sänka kostnaderna för ditt privatlån.

 • Betala av dyra högkostnadskrediter. Har du dyra högkostnadskrediter minskar dina möjligheter att få en låg ränta. Betala av dina dyra smålån för att förbättra din ekonomiska situation. Det kan hjälpa dig att få en lägre ränta.
 • Låna inte mer än du behöver. Låna bara så mycket pengar du behöver. Ju mer du lånar, desto högre blir dina räntekostnader.
 • Betala tillbaka privatlånet så snabbt du kan. Försök betala tillbaka din skuld så snabbt du kan så minskar dina räntekostnader. Hos många aktörer kan du välja att lösa ditt lån i förtid utan att behöva betala någon ränteskillnadsersättning.
 • Låna med en medlåntagare. Står flera personer på lånet kan du få lägre ränta på ditt privatlån. Banken eller långivaren känner sig helt enkelt mer trygg när fler personer ansvarar för att lånet betalas tillbaka i tid.

Samla dina lån med ett privatlån

Ett privatlån lämpar sig bra för konsumtion men det passar även utmärkt om du vill sänka dina räntekostnader på högkostnadskrediter. Om du har många snabblån och krediter med hög ränta kan du samla dina lån med ett privatlån och få lägre räntekostnad.

Det du i praktiken gör är att du tar ett privatlån som har lägre ränta än snabblån och andra högkostnadskrediter. Därefter använder du pengarna för att betala av dina skulder. Kvar står du med en lika stor skuld men skulden är nu kopplad till ett privatlån vilket innebär att du får lägre räntekostnader varje månad. Pengarna du får över varje månad kan du använda för att betala av ditt privatlån.

Alla privatlån du jämför här på Expressen Låneguiden går bra att använda som ett samlingslån. Däremot kan det vara bra att veta att vissa långivare specialiserar sig på att hjälpa dig att samla dina lån. För mer information se vår sida om att samla lån.

Vad krävs för att få ett privatlån?

Nästan alla kan ta ett privatlån, det finns dock vissa krav som måste uppfyllas. Vad som krävs för att beviljas ett privatlån skiljer sig åt från olika banker och långivare. Det finns dock vissa krav som är mer vanliga än andra.

Vanliga krav för att beviljas ett privatlån

 • Du ska vara minst 18 år gammal.
 • DU ska vara folkbokförd i Sverige.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller pension.

Bara för att du uppfyller kraven innebär det inte heller att du kommer få låna den summa du ansökt om. Långivaren tar hänsyn till många faktorer innan de beviljar ett privatlån. Det innebär att du ibland blir erbjuden ett lägre lånebelopp än du önskat.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som är avsett för konsumtion. Ett privatlån kan användas till det mesta, exempelvis till en renovering, ett bröllop, eller en resa. Eftersom bankerna inte kräver någon säkerhet för lånet kan du använda pengarna till vad du vill.

De privatlån vi jämför här på Expressen Låneguiden erbjuder lånebelopp från 5 000 kronor upp till 600 000 kronor. Det stora spannet gör att privatlånen passar de allra flesta oavsett vad pengarna ska användas till. Återbetalningstiden för ett privatlån varierar oftast mellan 1-15 år men det finns vissa långivare som har både kortare och längre återbetalningstid.

Idag är det många banker och långivare som erbjuder privatlån. Det gör att lånen kan skilja sig kraftigt åt mellan olika aktörer och därmed är det också svårt att avgöra vilket som är Sveriges bästa privatlån. Lånen är inte bara olika vad gäller lånebeloppen och återbetalningstiden utan även lånevillkoren. Det som skiljer aktörerna åt är exempelvis räntan men även övriga avgifter. Vissa banker och långivare tar bara ut ränta för privatlånet medan andra även tar ut uppläggningsavgift, aviavgifter och liknande. Det innebär att lånet med den lägsta räntan inte behöver vara billigast, det beror på om några ytterligare kostnader tillkommer eller inte.

Fördelar med privatlån

 • Du kan låna till vad du vill
 • Du kan låna både små och stora belopp

Hur snabbt betalas privatlånet ut?

Utbetalningstiden för privatlån varierar mellan olika aktörer. Hos vissa sker utbetalningen direkt medan det hos andra kan ta mellan 1-5 dagar innan pengarna betalas ut. Vilken bank du har ditt konto hos påverkar även det hur snabbt du får pengarna.

I vår listning här på Expressen Låneguiden kan du se hur snabba utbetalningstider det är för respektive privatlån. Om utbetalningstiderna skiljer sig åt beroende på vilken bank du har kan du även läsa om det i recensionerna.

Privatlån till kontantinsats

Privatlån lämpar sig allra bäst för konsumtion av olika slag. Faktum är att du även kan använda lånet vid ett bostadsköp om du inte själv har råd att finansiera hela kontantinsatsen själv.

Kontantinsatsen vid ett bostadsköp måste vara minst 15 procent av köpeskillingen vilket innebär att det ofta handlar om hundratusentals kronor.

Exempel: Köper du en bostad för 2 miljoner kronor måste du betala minst 300 000 kronor i kontantinsats.

Har du inte pengarna till kontantinsatsen undansparade kan du använda dig av ett privatlån till kontantinsats. Du måste dock vara beredd på höga bostadskostnader. Förutom kostnaden för bolånet måste du amortera och betala ränta på ditt privatlån. Köper du en bostadsrätt måste du även betala avgiften till föreningen.

Tips! Låna inte mer än nödvändigt. Försök spara ihop så mycket pengar du kan själv och ta ett privatlån för den resterande kostnaden som behövs till kontantinsatsen. Privatlån till kontantinsats är inte en billig lösning och bör därför tänkas igenom noga.

 

Privatlån utan UC på Expressen Låneguiden

Vill du undvika att din kreditvärdighet påverkas negativt av din låneansökan kan du alltid ansöka om ett privatlån utan UC. Vi på Expressen Låneguiden listar nämligen privatlån både med och utan UC, på så vis behöver inte UC få kännedom om din låneansökan och därmed kommer inte heller din kreditvärdighet att påverkas. I stället kommer ett annat företag att genomföra upplysningen på dig för att säkerställa att du är kreditvärdig. Är du ute efter lån utan UC kan vi även rekommendera vår guide där vi behandlar ämnet. Där kan du jämföra alla olika typer av lån som använder ett annat kreditupplysningsföretag än UC.

Vanligaste kreditupplysningsföretagen utöver UC är

 • Bisnode
 • Creditsafe

Svårt att få lån med betalningsanmärkning

Om du haft ekonomiska bekymmer och inte kunnat betala en skuld kan du efter en tid få en betalningsanmärkning. Men en betalningsanmärkning får du svårt att teckna privatlån hos många långivare. Men det finns fortfarande en hel del privatlån som godkänner betalningsanmärkningar.

Tänk på! En betalningsanmärkning ligger kvar i 3 års tid.

Skulle du beviljas ett privatlån trots din betalningsanmärkning brukar du även få räkna med en högre ränta än normalt. Om betalningsanmärkningen försvinner inom kort gör du bäst i att vänta med ansöka om ett privatlån tills dess att den försvunnit. Bästa privatlånen får du nämligen inte med en betalningsanmärkning. Bäst privatlån får du däremot om du har god kreditvärdighet.

Du får inget privatlån med aktiv skuld hos Kronofogden

Om du har en aktiv skuld hos Kronofogden kan du inte få något privatlån. En skuld hos Kronofogden är ett tydligt tecken på att du inte har de ekonomiska förutsättningarna för att hantera ytterligare ett lån. Det är helt enkelt en för stor risk för långivaren att bevilja dig ett privatlån med en skuld hos Kronofogden.

När din skuld väl är betald är du välkommen att ansöka om ett privatlån igen.

Ta hjälp av en borgensman för att låna utan inkomst

Om du saknar inkomst kan du själv inte beviljas ett privatlån eftersom det inte finns någon garanti för att du kommer kunna fullfölja låneavtalet. Du kan däremot ta hjälp av en borgensman. Det innebär att en person går i borgen för dig och garanterar att skulden kommer att betalas.

Skulle du inte kunna betala ditt privatlån kommer långivaren i stället rikta sig mot borgensmannen för att kräva sina pengar.

Du kan även ta hjälp av en medlåntagare för att få privatlånet beviljat. Har du en medlåntagare innebär det att ytterligare en person står med på lånet. Det fungerar som en extra säkerhet för banken eller långivaren.

Skillnaden mellan borgensman och medlåntagare är att borgensmannens ansvar först börjar att gälla om du inte kan betala ditt lån. En medlåntagares ansvar börjar däremot att gälla i samband med att ni undertecknar låneavtalet.

Låneförmedlare hjälper dig att hitta landets bästa privatlån

Det lättaste sättet för dig att hitta landets bästa privatlån är att ta hjälp av en låneförmedlare. Då skickar du in din låneansökan hos låneförmedlaren som i sin tur kontaktar flera långivare och återkommer med erbjudanden till dig. Därefter är det bara för dig att jämföra och välja det privatlånet som är bäst för dig. En låneförmedlare gör det även lättare att hitta bästa ränta på privatlånen. I vår listning här på Expressen Låneguiden hittar du flera låneförmedlare verksamma inom privatlån som kan hjälpa dig att hitta det bästa lånet.

Det finns flera fördelar med att använda sig av en låneförmedlare. Du sparar tid på att själv inte behöva skicka in flera ansökningar till olika långivare för att se vilket privatlån som är bäst. Tar du hjälp av en låneförmedlare tas det dessutom bara en kreditupplysning. Om du skickar in en låneansökan till varje enskild långivare tas det en kreditupplysning för varje ansökan.

En låneförmedlare gör det helt enkelt mycket lättare att hitta det bästa privatlånet med lägst ränta. Dessutom är det helt gratis att använda sig av en sådan tjänst. Låneförmedlaren får sin ersättning från långivarna vars lån de förmedlar.

Bästa privatlånet med någon av följande låneförmedlare

 • Zmarta

  5/5

  5 000 – 600 000 kr

  Lånebelopp
  Ränta från

  2.95 – 29.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Lånebelopp

  5 000 – 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 – 29.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Räkneexempel lån: 250 000 kr i 14 år. Totalt att återbetala 364 993 kr på 168 avbetalningar = 2 173 kr/mån. Nom ränta 5,77 %. Eff. ränta 5,92% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

  5/5

  Över 30 långivare
  En kreditupplysning hos UC
  Jämför även bolån och företagslån
  Visa erbjudande
  Räkneexempel lån: 250 000 kr i 14 år. Totalt att återbetala 364 993 kr på 168 avbetalningar = 2 173 kr/mån. Nom ränta 5,77 %. Eff. ränta 5,92% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Advisa

  4.5/5

  5 000 – 600 000 kr

  Lånebelopp
  Ränta från

  2.95 – 26.05%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Lånebelopp

  5 000 – 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 – 26.05%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 127 764 kr på 108 avbetalningar = 1 183 kr/mån. Nom ränta 5,64 %. Eff. ränta 5,79% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

  4.5/5

  36 anslutna långivare
  Låna med betalningsanmärkningar
  En kreditupplysning
  Visa erbjudande
  Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 127 764 kr på 108 avbetalningar = 1 183 kr/mån. Nom ränta 5,64 %. Eff. ränta 5,79% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Lendo

  4.5/5

  10 000 – 600 000 kr

  Lånebelopp
  Ränta från

  2.95 – 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Lånebelopp

  10 000 – 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 – 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

  4.5/5

  Jämför upp till 35 långivare
  Lån utan säkerhet
  En kreditupplysning
  Visa erbjudande
  Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
 • Sammanfattning av privatlån

  Privatlån är ett lån utan säkerhet avsett för konsumtion. Lånen sträcker sig från några tusenlappar upp till över en halv miljon kronor vilket gör att du kan använda pengarna till i princip vad som helst. När du använder Expressen Låneguidens tjänst kan du vara säker på att hitta det billigaste privatlånet för dig. Vi listar över 30 av Sveriges ledande aktörer så du ska kunna ta del av respektive långivares kostnader och villkor på ett smidigt och enkelt sätt. Via vår tjänst kan du teckna ett lån från 5 000 kronor upp till hela 600 000 kronor.

  Hos oss hittar du även privatlån som godkänner betalningsanmärkningar och sådana aktörer som erbjuder lån utan UC. Oavsett hur din situation ser ut kan du hitta ett privatlån som passar dig.

  Vanliga frågor om privatlån

  Ja, det finns privatlån som riktar sig till dig som pensionär. Många långivare brukar annars vara mer restriktiva när det gäller lån till pensionärer. Hur mycket du kan låna och till vilken ränta beror på hur din ekonomiska situation ser ut.

  Nej, privatlån och blancolån är inte riktigt samma sak. När man talar om privatlån som lånetjänst brukar det gälla högre belopp än vad som avses vid ett klassiskt snabblån. Privatlån behöver inte heller betalas tillbaka lika snabbt.

  Ja, det finns banker och långivare som erbjduer räntegaranti på sina privatlån. Det innebär att om du hittar lägre ränta hos en annan bank eller långivare så matchar din nuvarande långivare det erbjudandet.

  Ja, det finns en del banker och långivare som erbjuder försäkringen låneskydd till sina privatlån. Med en sådan försäkring får du ersättning för att kunna betala ditt lån om du exempelvis skulle bli arbetslös eller sjukskriven och inte kan arbeta.

  Att amortera på ditt privatlån innebär att du betalar av din skuld. När du tar ett privatlån består din kostnad av amortering och ränta. Amorteringen är alltså själva avbetalningen av lånet medan räntan är kostnaden för att du får låna från långivaren.

  Det är ingen skillnad mellan privatlån och blancolån, det är samma typ av lån men med olika namn. Förr var termen blancolån vanligt hos bankerna men nu har allt fler börjat använda namnet privatlån för att verkligen förtydliga att lånen är avsedda för privatkonsumtion. Ett privatlån kan i vissa fall även kallas konsumtionslån.

  Nej, du kan inte ta ett privatlån utan någon kreditupplysning. Enligt lag måste bankerna och långivarna ta en kreditupplysning på dig när du ansöker om ett privatlån. Detta för att säkerställa att du har de ekonomiska förutsättningarna som krävs för att hantera lånet.

  Ja, du har alltid ångerrätt när du tar ett privatlån. Ångerrätten gäller i 14 dagar och börjar gälla först när du fått dina lånevillkor och annan avtalsinformation, alltså inte när pengarna betalas ut.

  För att ångra ditt lån måste du ta kontakt med din långivare. Du kan göra det både skriftligt och muntligt men skriftligt är att föredra eftersom du då kan bevisa att du ångrat ditt lån vid en eventuell tvist.

  Källhänvisning:

  Här är ett urval av de källor vi använt oss av när vi skrivit om privatlån (även kallat blancolån). Vill du lära dig mer rekommenderar vi ett besök på dessa sajter.

  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.9%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   5/5

   Över 30 långivare
   En kreditupplysning hos UC
   Jämför även bolån och företagslån
   Räkneexempel lån: 250 000 kr i 14 år. Totalt att återbetala 364 993 kr på 168 avbetalningar = 2 173 kr/mån. Nom ränta 5,77 %. Eff. ränta 5,92% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (5 anslutna långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-20 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 250 000 kr i 14 år. Totalt att återbetala 364 993 kr på 168 avbetalningar = 2 173 kr/mån. Nom ränta 5,77 %. Eff. ränta 5,92% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 26.05%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   3-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   36 anslutna långivare
   Låna med betalningsanmärkningar
   En kreditupplysning
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 127 764 kr på 108 avbetalningar = 1 183 kr/mån. Nom ränta 5,64 %. Eff. ränta 5,79% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (9 anslutna långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-20 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 127 764 kr på 108 avbetalningar = 1 183 kr/mån. Nom ränta 5,64 %. Eff. ränta 5,79% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 19.9%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-2 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   Högst rankad förmedlare på Trust Pilot
   Lågt räntespann
   Endast en kreditupplysning
   Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (av 5 långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-20 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
   2% återbäring
  • Lånebelopp

   15 000 - 350 000 kr

   Ränta från

   3.70 - 9.90%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   2-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Enkel låneansökan
   Individuell ränta
   Lånet kräver ingen säkerhet
   Räkneexempel lån: 90 000 kr i 8 år. Totalt att återbetala 111 051 kr på 96 avbetalningar = 1 165 kr/mån. Nom ränta 4,90 %. Eff. ränta 5,50% (aviavgift 20 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   2-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   0 - 395
   Fakturaavgift:
   20 kr
   Räkneexempel lån: 90 000 kr i 8 år. Totalt att återbetala 111 051 kr på 96 avbetalningar = 1 165 kr/mån. Nom ränta 4,90 %. Eff. ränta 5,50% (aviavgift 20 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.95%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   Jämför upp till 35 långivare
   Lån utan säkerhet
   En kreditupplysning
   Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (accepteras av 5 långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 39%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   Kostnadsfri tjänst
   Endast en kreditupplysning
   Jämför lån hos upp till 33 långivare
   Räkneexempel lån: 350 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 509 759 kr på 144 avbetalningar = 3 538 kr/mån. Nom ränta 6,51 %. Eff. ränta 6,90% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 350 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   29 kr
   Räkneexempel lån: 350 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 509 759 kr på 144 avbetalningar = 3 538 kr/mån. Nom ränta 6,51 %. Eff. ränta 6,90% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 350 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.90%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Smidig ansökan
   40 olika långivare
   Specialister på att samla lån
   Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 215 282 kr på 144 avbetalningar = 1 495 kr/mån. Nom ränta 6,4%. Eff. ränta 6,59% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-20 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 215 282 kr på 144 avbetalningar = 1 495 kr/mån. Nom ränta 6,4%. Eff. ränta 6,59% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   1 000 - 150 000 kr

   Ränta från

   2.99 - 39.5%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-2 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Ja

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Ingen säkerhet krävs
   Enkelt att ansöka
   Få svar på skärmen
   Räkneexempel lån: 30 000 kr i 2 år. Totalt att återbetala 38 808 kr på 24 avbetalningar = 1 617 kr/mån. Nom ränta 26,05%. Eff. ränta 29,4% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Det här är en högkostnadskredit

   Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

   Låna utan uc:
   Ja, Creditsafe
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-10 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 30 000 kr i 2 år. Totalt att återbetala 38 808 kr på 24 avbetalningar = 1 617 kr/mån. Nom ränta 26,05%. Eff. ränta 29,4% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Detta är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala
   tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd.
   Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   6.99 - 22.99%

   Åldersgräns

   23 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   Aktör som varit med länge
   Bra för att samla lån
   Erbjuder även kreditkort
   Räkneexempel lån: 65 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 91 866 kr på 60 avbetalningar = 1 531 kr/mån. Nom ränta 13,99%. Eff. ränta 15,88% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   0 - 399
   Fakturaavgift:
   45 kr (0 kr via e-faktura)
   Räkneexempel lån: 65 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 91 866 kr på 60 avbetalningar = 1 531 kr/mån. Nom ränta 13,99%. Eff. ränta 15,88% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Samlingslån
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 26%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   30 olika långivare
   Smidigt att ansöka
   Endast en kreditupplysning
   Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 175 311 kr på 144 avbetalningar = 1 457 kr/mån. Nom ränta 5,91%. Eff. ränta 6,188% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-20 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   0 - 495
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 175 311 kr på 144 avbetalningar = 1 457 kr/mån. Nom ränta 5,91%. Eff. ränta 6,188% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
  • Lånebelopp

   20 000 - 350 000 kr

   Ränta från

   3.89 - 7.89%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-2 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4.5/5

   Accepterar medlåntagare
   Enkel låneansökan
   Möjlighet att teckna utgiftsskydd
   Räkneexempel lån: 50 000 kr i 3 år. Totalt att återbetala 53 854 kr på 36 avbetalningar = 1 597 kr/mån. Nom ränta 5.00%. Eff. ränta 5,12% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   2-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 50 000 kr i 3 år. Totalt att återbetala 53 854 kr på 36 avbetalningar = 1 597 kr/mån. Nom ränta 5.00%. Eff. ränta 5,12% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.90 - 29.90%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   3-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Personlig service
   Jämför flera typer av lån
   Jämför lån hos upp till 30 olika långivare
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 112 860 kr på 60 avbetalningar = 1 881 kr/mån. Nom ränta 4,85%. Eff. ränta 4,96% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (6 anslutna långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-20 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 112 860 kr på 60 avbetalningar = 1 881 kr/mån. Nom ränta 4,85%. Eff. ränta 4,96% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   4.9 - 19.9%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   0-1 dag

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Erbjuder höga lånebelopp
   Ingen säkerhet behövs
   Möjlighet att påverka din återbetalning
   Räkneexempel lån: 140 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 182 246 kr på 60 avbetalningar = 3 037 kr/mån. Nom ränta 10,25%. Eff. ränta 11,47% (aviavgift 35 kr, uppl. avgift 495 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1- mån
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Ja,
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   35 kr/mån
   Räkneexempel lån: 140 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 182 246 kr på 60 avbetalningar = 3 037 kr/mån. Nom ränta 10,25%. Eff. ränta 11,47% (aviavgift 35 kr, uppl. avgift 495 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 250 000 kr

   Ränta från

   5.00 - 23.50%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-2 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Låna pengar utan säkerhet
   Smidig ansökningsprocess
   Fast ränta under hela löptiden
   Räkneexempel lån: 85 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 145 164 kr på 120 avbetalningar = 1 210 kr/mån. Nom ränta 10,95%. Eff. ränta 12,61% (aviavgift 40 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, Max 5 stycken
   Min-/max låneperiod:
   1-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   40 kr
   Räkneexempel lån: 85 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 145 164 kr på 120 avbetalningar = 1 210 kr/mån. Nom ränta 10,95%. Eff. ränta 12,61% (aviavgift 40 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   46 000 - 300 000 kr

   Ränta från

   5.25 - 22.95%

   Åldersgräns

   22 år

   Utbetalning

   Direkt

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Aktör som funnits länge
   Enkelt att ansöka
   Inga övriga avgifter
   Räkneexempel lån: 131 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 154 714,80 kr på 60 avbetalningar = 2 578,58 kr/mån. Nom ränta 6,75%. Eff. ränta 6,96% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 131 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 154 714,80 kr på 60 avbetalningar = 2 578,58 kr/mån. Nom ränta 6,75%. Eff. ränta 6,96% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   25 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   3.9 - 14.95%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-2 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Godkänner betalningsanmärkning
   Smidig ansökan
   Individuell räntesättning
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 136 790 kr på 120 avbetalningar = 1 140 kr/mån. Nom ränta 6,5%. Eff. ränta 6,79% (aviavgift 35 kr/avi 0 kr vid autogiro, uppl. avgift 395 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, max 2 stycken
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   35 kr (0 kr vid autogiro)
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 136 790 kr på 120 avbetalningar = 1 140 kr/mån. Nom ränta 6,5%. Eff. ränta 6,79% (aviavgift 35 kr/avi 0 kr vid autogiro, uppl. avgift 395 kr).
  • Lånebelopp

   20 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 17%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   Direkt

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Marknadsplats för lån
   Inga dolda avgifter
   Möjlighet att låna ut till andra
   Räkneexempel lån: 120 000 kr i 8 år. Totalt att återbetala 169 467 kr på 96 avbetalningar = 1 765 kr/mån. Nom ränta 9,0%. Eff. ränta 9,51% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Ja, alla större svenska banker
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 120 000 kr i 8 år. Totalt att återbetala 169 467 kr på 96 avbetalningar = 1 765 kr/mån. Nom ränta 9,0%. Eff. ränta 9,51% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   Individuell

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   2-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Lån utan säkerhet
   Betalningsanmärkning ok
   En UC
   Räkneexempel lån: 200 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 273 744 kr på 144 avbetalningar = 1 901 kr/mån. Nom ränta 5,55%. Eff. ränta 5,69% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 200 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 273 744 kr på 144 avbetalningar = 1 901 kr/mån. Nom ränta 5,55%. Eff. ränta 5,69% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   Individuell

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Jämför 28 långivare
   Godkänner betalningsanmärkning
   Kostnadsfri tjänst
   Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42%. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (av 3 olika långivare)
   Min-/max låneperiod:
   2-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom ränta 5,42%. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.5%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   3-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   31 anslutna långivare
   Inga dolda avgifter
   Jämför flera typer av lån
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (totalt 5 långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-18 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   3.45 - 9.95%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Ingen säkerhet behövs
   Erbjuder olika typer av lån
   Erbjuder liv- och låneskydd
   Räkneexempel lån: 125 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 162 878 kr på 144 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 4,95%. Eff. ränta 5,15% (aviavgift 0 kr via autogiro, uppl. avgift 495 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   295 - 495
   Fakturaavgift:
   45 kr (0 kr via autogiro)
   Räkneexempel lån: 125 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 162 878 kr på 144 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 4,95%. Eff. ränta 5,15% (aviavgift 0 kr via autogiro, uppl. avgift 495 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 14.95%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Endast en UC
   Jämför lån från flera aktörer
   Amorterar 1 procent av ditt lån
   Räkneexempel lån: 165 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 253 440 kr på 144 avbetalningar = 1 760 kr/mån. Nom ränta 7,70%. Eff. ränta 7,98% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 165 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 253 440 kr på 144 avbetalningar = 1 760 kr/mån. Nom ränta 7,70%. Eff. ränta 7,98% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   50 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   3.75 - 11.25%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   0-1 dag

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Smidig ansökningsprocess
   Erbjuder låneskydd
   Krävs ingen säkerhet för lånet
   Räkneexempel lån: 210 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 271 667 kr på 120 avbetalningar = 2 261 kr/mån. Nom ränta 3,38%. Eff. ränta 3,51% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 395 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   2-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 210 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 271 667 kr på 120 avbetalningar = 2 261 kr/mån. Nom ränta 3,38%. Eff. ränta 3,51% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 395 kr).
  • Lånebelopp

   50 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 26.08%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   3-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Lång erfarenhet
   Låna med betalningsanmärkning
   Samarbetar med flera banker
   Räkneexempel lån: 250 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 341 400 kr på 120 avbetalningar = 2 845 kr/mån. Nom ränta 6,55%. Eff. ränta 6,70% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (accepteras av 3 banker)
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 250 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 341 400 kr på 120 avbetalningar = 2 845 kr/mån. Nom ränta 6,55%. Eff. ränta 6,70% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.5%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   5/5

   Etablerad låneförmedlare
   Lös ditt lån utan extra kostnad
   Erbjuder låneskydd
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (5 långivare)
   Min-/max låneperiod:
   2-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 400 000 kr

   Ränta från

   5.79 - 25.95%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-2 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3/5

   Smidig ansökningsprocess
   Ok med betalningsanmärkning
   Erbjuder betalskydd
   Räkneexempel lån: 200 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 260 988 kr på 84 avbetalningar = 3 107 kr/mån. Nom ränta 7,90%. Eff. ränta 8,94% (aviavgift 25 kr, uppl. avgift 395 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   2-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   25 kr
   Räkneexempel lån: 200 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 260 988 kr på 84 avbetalningar = 3 107 kr/mån. Nom ränta 7,90%. Eff. ränta 8,94% (aviavgift 25 kr, uppl. avgift 395 kr).
  • Lånebelopp

   25 000 - 350 000 kr

   Ränta från

   3.5 - 18.95%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Aktör som varit med länge
   Låna utan säkerhet
   Erbjuder låneskydd
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 118 235 kr på 60 avbetalningar = 1 962 kr/mån. Nom ränta 6,29%. Eff. ränta 6,80% (aviavgift 10 kr, uppl. avgift 250 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   2-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   10 kr (29 kr pappersfaktura)
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 118 235 kr på 60 avbetalningar = 1 962 kr/mån. Nom ränta 6,29%. Eff. ränta 6,80% (aviavgift 10 kr, uppl. avgift 250 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.5%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   0-1 dag

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Jämför flera erbjudanden
   En kreditupplysning
   Låna pengar utan säkerhet
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (av 5 långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 150 000 kr

   Ränta från

   9.84 - 21.6%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   0-1 dag

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3/5

   Individuell ränta
   Lån utan säkerhet
   Smidig ansökningsprocess
   Räkneexempel lån: 10 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 21 889 kr på 84 avbetalningar = 246 kr/mån. Nom ränta 21,60%. Eff. ränta 29,62% (aviavgift 19 kr, uppl. avgift 595 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-10 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   19 kr (39 kr pappersfaktura)
   Räkneexempel lån: 10 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 21 889 kr på 84 avbetalningar = 246 kr/mån. Nom ränta 21,60%. Eff. ränta 29,62% (aviavgift 19 kr, uppl. avgift 595 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 40 000 kr

   Ränta från

   6.84 - 21.60%

   Åldersgräns

   20 år

   Utbetalning

   1 dag

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   4/5

   Användarvänlig hemsida
   Fast ränta
   Smidig ansökan
   Räkneexempel lån: 10 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 21 889 kr på 84 avbetalningar = 246 kr/mån. Nom ränta 21,60%. Eff. ränta 29,62% (aviavgift 15 kr vid autogiro, uppl. avgift 595 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   12-84 mån
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   19 kr (39 kr pappersfaktura)
   Räkneexempel lån: 10 000 kr i 7 år. Totalt att återbetala 21 889 kr på 84 avbetalningar = 246 kr/mån. Nom ränta 21,60%. Eff. ränta 29,62% (aviavgift 15 kr vid autogiro, uppl. avgift 595 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.5%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Jämför över 30 långivare
   Ok med betalningsanmärkning
   Kostnadsfri tjänst
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (4 olika långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-18 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.99 - 22.59%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3.5/5

   Samarbetar med 30 långivare
   En kreditupplysning
   Låna utan säkerhet
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 124 979 kr på 108 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 5,5%. Eff. ränta 5,64% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 124 979 kr på 108 avbetalningar = 1 384 kr/mån. Nom ränta 5,5%. Eff. ränta 5,64% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 500 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.95%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   0-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3/5

   Lån med betalningsanmärkning
   Erbjudanden från flera långivare
   Endast en kreditupplysning
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 143 760 kr på 120 avbetalningar = 1 198 kr/mån. Nom ränta 7,45%. Eff. ränta 7,71% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (4 olika långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 143 760 kr på 120 avbetalningar = 1 198 kr/mån. Nom ränta 7,45%. Eff. ränta 7,71% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.95 - 29.5%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   3-5 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3/5

   Låna med anmärkning
   Krävs ingen säkerhet
   Inga dolda avgifter
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja, (accepteras av 3 långivare)
   Min-/max låneperiod:
   1-15 år
   Ansök med BankID:
   Nej
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).
  • Lånebelopp

   5 000 - 600 000 kr

   Ränta från

   2.9 - 24%

   Åldersgräns

   24 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3/5

   Över 20 anslutna långivare
   Snabbt besked
   Gratis att använda tjänsten
   Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 175 311 kr på 144 avbetalningar = 1 457 kr/mån. Nom ränta 5,91%. Eff. ränta 6,18% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   1-18 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr
   Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 175 311 kr på 144 avbetalningar = 1 457 kr/mån. Nom ränta 5,91%. Eff. ränta 6,18% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 495 kr).
  • Lånebelopp

   10 000 - 100 000 kr

   Ränta från

   9.84 - 21.60%

   Åldersgräns

   21 år

   Utbetalning

   1-3 dagar

   Betalningsanm. ok

   Ja

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   3/5

   Fast årlig ränta
   Lös lånet när du vill
   Låna med betalningsanmärkning
   Låneexempel: 20 000 kronor i 6 år kostar 513 kronor i månaden och totalt 38 245 kronor.
   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Ja,
   Min-/max låneperiod:
   1-6 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   19 kr (39 kr pappersfaktura)
   Låneexempel: 20 000 kronor i 6 år kostar 513 kronor i månaden och totalt 38 245 kronor.
  • Lånebelopp

   20 000 - 350 000 kr

   Ränta från

   3.70 - 10.95%

   Åldersgräns

   18 år

   Utbetalning

   2-4 dagar

   Betalningsanm. ok

   Nej

   Utan UC

   Nej

   Ej UC

   Ok bet. anm.

   Låna utan uc:
   Nej
   Betalningsanmärkningar:
   Nej
   Min-/max låneperiod:
   3-12 år
   Ansök med BankID:
   Ja
   Direktutbetalning:
   Nej
   Uppläggningsavgift:
   kr
   Fakturaavgift:
   0 kr (25 kr pappersfaktura)