Familj drömmer om privatlån och framtid

Privatlån

Privatlån, eller blancolån som det också kallas är ett lån utan säkerhet. Lånen passar bra i de flesta sammanhang men är framför allt avsedda för konsumtion. Ett privatlån passar även utmärkt om du är i behov av snabba pengar för att hjälpa till med hög oförutsedd utgift. Du väljer helt själv vad du vill använda pengarna till. Beroende på vilken bank eller långivare du kontaktar kan du låna från cirka 5 000 kronor upp till 600 000 kronor.

Privatlån omfattar lån från små till höga belopp, med en återbetalningstid från några månader upp till flera år. De allra flesta banker och långivare erbjuder privatlån vilket gör att lånen även skiljer sig åt vad gäller villkor.

Trots det stora utbudet är det relativt enkelt att hitta ett bra privatlån. Idag är det enkelt att jämföra lånens erbjudanden, antingen gör du det själv eller så tar du hjälp av en låneförmedlare som gör det åt dig. I samband med att du ansöker om ett privatlån tas en kreditupplysning på dig för att säkerställa att du har ekonomin som krävs för att stå på lånet. Kreditupplysningen görs i huvudsak av UC men det finns även långivare som använder sig av andra kreditupplysningsföretag.

För att vara lån utan säkerhet är privatlånen mycket fördelaktiga och kan ha relativt låga räntor på i genomsnitt 9-10 procent. Av den anledningen har privatlånen blivit populära att använda för att finansiera kontantinsatsen för ett bostadsköp. Studier har visat att kvinnor i regel betalar något högre ränta än män. Det beror dels på att kvinnor lånar lägre belopp, dels beror det på att kvinnor i genomsnitt tjänar mindre pengar och har därför sämre betalningsförmåga.

I den här texten kommer vi gå igenom begreppet privatlån ytterligare och berätta vad du bör tänka på när du skaffar ett. Vår förhoppning är du ska få den information du behöver för att kunna fatta ett så bra beslut som möjligt när du väljer privatlån.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som är avsett för konsumtion. Ett privatlån kan användas till det mesta, exempelvis till en renovering, ett bröllop, eller en resa. Eftersom bankerna vanligtvis inte kräver någon säkerhet för lånet kan du använda pengarna till vad du vill.

Privatlånen sträcker sig från cirka 5 000 kronor upp till cirka 600 000 kronor. Det stora spannet gör att privatlånen passar de allra flesta oavsett vad pengarna ska användas till. Du kan ta privatlånet för att finansiera alltifrån en bil till att köpa en resa. Möjligheten att låna så stora summor utan säkerhet har gjort lånen omåttligt populära. Däremot bör du alltid tänka igenom ditt beslut att ta ett privatlån innan du lånar. Du vill inte dra på dig en onödigt hög skuldsättning.

Idag är det många banker och långivare som erbjuder privatlån. Det gör att lånen idag kan skilja sig kraftigt åt mellan olika aktörer. Inte bara vad gäller lånebeloppen utan även lånevillkoren.

Det som skiljer aktörerna åt är exempelvis räntan men även övriga avgifter. Vissa banker och långivare tar bara ut ränta för privatlånet medan andra även tar ut uppläggningsavgift, aviavgifter och liknande. Det innebär att lånet med den lägsta räntan inte behöver vara billigast. det beror på om några ytterligare kostnader tillkommer.

Fördelar med privatlån

 • Du kan låna till vad du vill
 • Du kan låna både små och stora belopp

Privatlån går även under namnet blancolån eller konsumtionslån. Förr var termen blancolån vanligt hos bankerna men nu har allt fler börjat använda namnet privatlån för att verkligen förtydliga att lånen är avsedda för privatkonsumtion. Det finns alltså ingen skillnad mellan privatlån och blancolån, det är alltså samma typ av lån man pratar om, ett lån utan säkerhet.

Vad krävs för att få ett privatlån?

Nästan alla kan ta ett privatlån, det finns dock vissa krav som måste uppfyllas. Vad som krävs för att beviljas ett privatlån skiljer sig åt från olika banker och långivare. Det finns dock vissa krav som är mer vanliga än andra.

Vanliga krav för att beviljas ett privatlån

 • Du ska vara minst 18 år gammal.
 • DU ska vara folkbokförd i Sverige.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller pension.

Kraven kan som sagt skilja sig åt mellan banker och långivare även om dessa krav är vanliga. En del aktörer kan även ha vissa krav på hur stor din årsinkomst måste vara för att du ska beviljas ett privatlån.

Bara för att du uppfyller kraven innebär det inte heller att du kommer få låna den summa du ansökt om. Långivaren tar hänsyn till många faktorer innan de beviljar ett privatlån. Det innebär att du ibland blir erbjuden ett lägre lånebelopp än du önskat.

Jämför privatlån för att hitta det bästa

För att hitta det bästa privatlånet för dig bör du jämföra alternativen som finns på marknaden. Med en jämförelse kan du hitta den långivare som erbjuder lägst ränta och bäst lånevillkor.

Ju mer du lånar, desto viktigare blir det att du gör en jämförelse. Detta eftersom dina räntekostnader blir högre ju mer du lånar. Det kan finnas många tusenlappar att spara på att göra en jämförelse. När du jämför privatlånen är det framför allt två saker du ska titta på.

 • Den effektiva räntan. När du jämför privatlånens räntor är det den effektiva räntan du ska titta på. Den visar den totala kostnaden för privatlånet med ränta och övriga avgifter inräknade.
 • Återbetalningstid. När du jämför privatlånen måste du ta hänsyn till återbetalningstiden. Den påverkar nämligen totalkostnaden för ditt privatlån. Ju längre återbetalningstid du har, desto mer får du betala i ränta. För att spara så mycket pengar som möjligt ska du välja en så kort återbetalningstid du kan. Men välj inte en kortare återbetalningstid än du klarar av att hantera.

Utöver räntan och återbetalningstiden finns det ytterligare några saker som det kan vara bra att hålla koll på när du jämför privatlånen.

 • Hur flexibelt är lånet? Kan du välja att betala tillbaka lånet i förtid? Om du har möjlighet att betala av lånet i förtid vill du kunna göra det utan att det tillkommer några kostnader.
 • Hur hög är dröjsmålsräntan och påminnelseavgifterna? Det är särskilt viktigt att hålla koll på om du vet med dig att du ibland kan missa att betala dina skulder i tid.
 • Hur bra är kundtjänsten? Om det dyker upp frågor kan det vara bra för dig att kunna kontakta kundtjänsten. Ta reda på vilka kontaktvägar som finns och hur länge långivarnas support håller öppet.
Jämför privatlån

Så ansöker du om ett privatlån

Att ansöka om ett privatlån är mycket enkelt. Du kan skicka in din ansökan direkt via banken eller långivarens hemsida. Ofta är det mycket tydligt var någonstans på sidan du hittar själva låneansökan. Där fyller du sedan i önskat lånebelopp och återbetalningstid, följt av information om dig själv. I de flesta fall signerar du sedan din ansökan med Bank-ID.

Inom 1-24 timmar återkommer långivaren med ett erbjudande åt dig som du får ta ställning till. Är du inte nöjd med erbjudandet kan du alltid välja att tacka nej.

Låneförmedlare hjälper dig att hitta det bästa privatlånet

Det lättaste sättet för dig att hitta ett privatlån är att ta hjälp av en låneförmedlare. Då skickar du in din låneansökan hos låneförmedlaren som i sin tur kontaktar flera långivare och återkommer med erbjudanden till dig. Därefter är det bara för dig att jämföra och välja det bästa privatlånet. En låneförmedlare gör det även lättare att hitta bästa ränta på privatlånen.

Det finns flera fördelar med att använda sig av en låneförmedlare. Du sparar tid på att själv inte behöva skicka in flera ansökningar till olika långivare för att se vilket privatlån som är bäst. Tar du hjälp av en låneförmedlare tas det dessutom bara en kreditupplysning. Om du skickar in en låneansökan till varje enskild långivare tas det en kreditupplysning för varje ansökan.

En låneförmedlare gör det helt enkelt mycket lättare att hitta det bästa privatlånet med lägst ränta. Dessutom är det helt gratis att använda sig av en låneförmedlare. Låneförmedlaren får sin ersättning från långivarna vars lån de förmedlar.

Hur mycket kostar ett privatlån?

Vad ett privatlån kostar beror på flera faktorer. Dels beror det på långivaren, dels beror det på din egen ekonomiska situation. Din ränta sätts individuellt och baseras på din betalningsförmåga och kreditvärdighet. Hur mycket pengar du vill låna påverkar även det vilken ränta du får i slutändan. Genomsnittsräntan brukar dock ligga någonstans mellan 9-10 procent. Tänk dock på att det är på årsbasis så om du har kortare återbetalningstid än så blir räntan något missvisande.

Eftersom privatlån är ett lån utan säkerhet innebär det en högre risk för långivaren att låna ut till dig. Skulle du inte kunna betala din skuld är det svårare för långivaren att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på privatlån ofta högre än ränta på lån med säkerhet, exempelvis billån där bilen sätts i pant.

För att vara ett lån utan säkerhet är dock privatlånen ganska billiga. Räntan är klart lägre än för exempelvis snabblån och andra högkostnadskrediter. Vilken bank har lägst ränta på privatlån då? Det är en fråga vi behandlar i nedanstående avsnitt.

Vilket privatlån har lägst ränta?

Vilken bank har lägst ränta på privatlån är en fråga många undrar över. Dessvärre går det inte att svara på den frågan eftersom räntan sätts individuellt. Den billigaste långivaren för dig behöver inte vara billigast för någon annan. I regel brukar dock de mindre långivarna kunna erbjuda lägre ränta på sina privatlån än till exempel storbankerna. Privatlån med bäst ränta får du oftast om du lånar lite högre lånebelopp till lång återbetalningstid. Tänk dock på att en låg ränta fortfarande kan ha en högre total räntekostnad om återbetalningstiden är lång i jämförelse med ett lån som har högre ränta och kortare återbetalningstid.

För att du ska hitta privatlånet med lägst ränta för dig måste du se till att jämföra utbudet.

4 tips på hur du får sänker kostnaden för ditt privatlån

Oavsett om du lånar pengar eller köper en produkt vill du inte betala mer än nödvändigt. I lånesammanhang handlar det om att betala så lite ränta som möjligt. Förutom att jämföra aktörernas erbjudanden med varandra och välja det billigaste finns det flera andra saker du kan göra för att sänka kostnaderna för ditt privatlån.

 • Betala av dyra högkostnadskrediter. Har du dyra högkostnadskrediter minskar dina möjligheter att få en låg ränta. Betala av dina dyra smålån för att förbättra din ekonomiska situation. Det kan hjälpa dig att få en lägre ränta.
 • Låna inte mer än du behöver. Låna bara så mycket pengar du behöver. Ju mer du lånar, desto högre blir dina räntekostnader.
 • Betala tillbaka privatlånet så snabbt du kan. Försök betala tillbaka din skuld så snabbt du kan så minskar dina räntekostnader. Hos många aktörer kan du välja att lösa ditt lån i förtid utan att behöva betala någon ränteskillnadsersättning.
 • Låna med en medlåntagare. Står flera personer på lånet kan du få lägre ränta på ditt privatlån. Banken eller långivaren känner sig helt enkelt mer trygg när fler personer ansvarar för att lånet betalas tillbaka i tid.

Följer du dessa enkla steg kommer du kunna hitta det privatlån med bäst ränta.

Kvinnor får i regel högre ränta än män

Oavsett hur mycket vi lånar vill vi göra det till så låg ränta som möjligt. Är du kvinna får du dock räkna med en något högre ränta än om du är man. Studier visar nämligen att kvinnor betalar högre ränta än männen i stort sett över hela landet. Ser vi på riksnivå betalar männen en ränta på 9,59% för sina privatlån medan kvinnorna betalar 9,85%. Det ger en differens på 0,26 procentenheter.

Varför det ser ut som det gör beror i huvudsak på två faktorer. Kvinnor lånar i snitt lägre belopp än vad männen gör vilket leder till högre ränta. Ju mer du lånar, desto lägre ränta får du. Dessutom påverkar löneskillnaden räntorna. Eftersom män i genomsnitt tjänar mer än kvinnor har de ofta en bättre betalningsförmåga och får därför lägre ränta på sina privatlån.

Kan tillkomma övriga avgifter till privatlån

Utöver räntan kan det tillkomma övriga avgifter som gör ditt privatlån dyrare. Vilka avgifter det rör sig om varierar mellan olika långivare. Det kan exempelvis handla om aviavgifter och uppläggningsavgift. Billigaste blancolånet behöver med andra ord inte vara det bästa bara för att räntan är låg om det tillkommer många övriga kostnader.

Tips! Om långivare erbjuder betalning via autogiro kan du slippa aviavgifterna. Sett över hela löptiden kan det handla om många tusenlappar.

Privatlån för att finansiera kontantinsatsen

Många drömmer om att någon gång kunna köpa sin egen bostad. Ett problem som dock ofta uppstår är att få ihop pengar till kontantinsatsen. Kontantinsatsen måste vara minst 15 procent av köpeskillingen vilket innebär att det ofta handlar om hundratusentals kronor.

Exempel: Köper du en bostad för 2 miljoner kronor måste du betala minst 300 000 kronor i kontantinsats.

En lösning på problemet är att låna till kontantinsatsen. Om du lånar pengar till kontantinsatsen måste du dock vara beredd på höga bostadskostnader. Förutom kostnaden för bolånet måste du amortera och betala ränta på ditt privatlån. Köper du en bostadsrätt måste du även betala avgiften till föreningen.

Om du tar ett privatlån för att finansiera kontantinsatsen bör det inte vara större än nödvändigt. Försök spara ihop så mycket pengar du kan själv och ta ett privatlån för den resterande kostnaden som behövs till kontantinsatsen.

Kan jag ta ett privatlån utan kreditupplysning?

Nej, du kan inte ta ett privatlån utan någon kreditupplysning. Enligt lag måste bankerna och långivarna ta en kreditupplysning på dig när du ansöker om ett privatlån.

För många kreditupplysningar kan påverka din kreditvärdighet och dina möjligheter att ta privatlån. Därför bör du inte ansöka om privatlån hos allt för många långivare. I stället är det bättre att ta hjälp av en låneförmedlare som bara tar en kreditupplysning men jämför privatlån hos uppemot 20 banker och långivare. Om du inte klarar kreditprövning på grund av att du har för dålig kreditvärdighet får du helt enkelt inte låna några pengar.

Du kan ansöka om privatlån utan UC

Du kan inte ta ett privatlån utan en kreditupplysning men du kan påverka vilket kreditupplysningsföretag som tar den. UC är det mest välkända kreditupplysningsföretaget i Sverige.

Om du har några tidigare kreditupplysningar eller anmärkningar så syns det i UC:s register. Därför kan det ibland vara bra att låna utan UC. Det kan utöka dina möjligheter att få privatlånet beviljat.

Svårt att få lån med betalningsanmärkning

Om du haft ekonomiska bekymmer och inte kunnat betala en skuld kan du efter en tid få en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning gör det svårt för dig att ta ett privatlån, teckna mobilabonnemang, köpa bostad och liknande.

En betalningsanmärkning är synlig i 3 år och behöver inte alltid spegla din nuvarande ekonomiska situation. Bankerna och långivarna tar dock sällan hänsyn till det utan nekar lån till dig med betalningsanmärkning. Det finns endast ett fåtal mindre långivare som beviljar privatlån till dig med betalningsanmärkning.

Skulle du beviljas ett privatlån trots din anmärkning brukar du även få räkna med en högre ränta än normalt. Om betalningsanmärkningen försvinner inom kort gör du bäst i att vänta med ansöka om ett privatlån tills dess att den försvunnit. Bästa privatlånen får du nämligen inte med en betalningsanmärkning. Bäst privatlån får du däremot om du har god kreditvärdighet.

Du kan inte ta privatlån med skuld hos Kronofogden

Om du har en aktiv skuld hos Kronofogden kan du inte få något privatlån. En skuld hos Kronofogden är ett tydligt tecken på att du inte har de ekonomiska förutsättningarna för att hantera ytterligare ett lån. Det är helt enkelt en för stor risk för långivaren att bevilja dig ett privatlån med en skuld hos Kronofogden.

När din skuld väl är betald är du välkommen att ansöka om ett privatlån igen.

Ta hjälp av en borgensman för att låna utan inkomst

Om du saknar inkomst kan du själv inte beviljas ett privatlån eftersom det inte finns någon garanti för att du kommer kunna fullfölja låneavtalet. Du kan däremot ta hjälp av en borgensman. Det innebär att en person går i borgen för dig och garanterar att skulden kommer att betalas.

Skulle du inte kunna betala ditt privatlån kommer långivaren i stället rikta sig mot borgensmannen för att kräva sina pengar.

Du kan även ta hjälp av en medlåntagare för att få privatlånet beviljat. Har du en medlåntagare innebär det att ytterligare en person står med på lånet. Det fungerar som en extra säkerhet för banken eller långivaren.

Skillnaden mellan borgensman och medlåntagare är att borgensmannens ansvar först börjar att gälla om du inte kan betala ditt lån. En medlåntagares ansvar börjar däremot att gälla i samband med att ni undertecknar låneavtalet.

Kan jag ta privatlån utan fast anställning?

En uppfattning som finns är att det är mycket svårt att få privatlån utan fast anställning. Det behöver dock inte alltid stämma.

Med tiden har det blivit vanligare med andra typer av anställningar, exempelvis egenföretagare och projektanställningar. Det har fått bankerna att tänka om och inte vara så traditionsbundna som tidigare.

I kreditprövningen tittar banken på hela din ekonomiska situation och gör en bedömning utifrån det. Har du goda förutsättningar att betala tillbaka lånet kommer du med stor sannolikhet också få din ansökan beviljad, oavsett om du är fast anställd eller inte.

Precis som om du saknar inkomst kan du öka dina chanser att få lånet beviljat om du tar hjälp av en medlåntagare eller borgensman. Utan inkomst är det dock svårt att hitta lägsta ränta på privatlån.

Samla dina högkostnadskrediter med ett privatlån

Ett privatlån lämpar sig bra för konsumtion men det passar även utmärkt om du vill sänka dina räntekostnader på högkostnadskrediter. Om du har många snabblån och krediter med hög ränta kan du samla dina lån med ett privatlån och få lägre räntekostnad.

Det du i praktiken gör är att du tar ett privatlån som har lägre ränta än snabblån och andra högkostandskrediter. Därefter använder du pengarna för att betala av dina skulder.

Kvar står du med en lika stor skuld men skulden är nu kopplad till ett privatlån vilket innebär att du får lägre räntekostnader varje månad. Pengarna du får över varje månad kan du använda för att betala av ditt privatlån.

När betalas pengarna ut?

När pengarna betalas ut är olika från olika långivare. En del långivare kan erbjuda direktutbetalning medan andra betalar ut pengarna inom cirka 1-5 dagar. I jämförelsetabellen kan du se hur lång tid det tar innan långivaren betalar ut pengarna.

Hur lång tid det sedan tar innan pengarna är tillgängliga på ditt konto beror på vilken bank du har. Långivaren kan ha snabbare utbetalning till vissa banker än till andra.

Har jag ångerrätt när jag tar ett privatlån?

Ja, du har alltid ångerrätt när du tar ett privatlån. Ångerrätten gäller i 14 dagar och börjar gälla först när du fått dina lånevillkor och annan avtalsinformation, alltså inte när pengarna betalas ut.

För att ångra ditt lån måste du ta kontakt med din långivare. Du kan göra det både skriftligt och muntligt men skriftligt är att föredra eftersom du då kan bevisa att du ångrat ditt lån vid en eventuell tvist.

Hinner ditt privatlån betalas ut innan du ångrar dig är du skyldig att betala tillbaka hela lånebeloppet inklusive ränta för den tiden du hade pengarna tillgängliga. När du ångrat dig måste du betala tillbaka beloppet inom 30 dagar.

Om du betalat in en uppläggningsavgift är långivaren skyldig att betala tillbaka den. Även långivaren har 30 dagar på sig att göra detta.

Räntan för privatlån är avdragsgill

När du tecknar ett privatlån tillkommer månatliga räntekostnader för ditt lån. Dessa räntekostnader är avdragsgilla i din deklaration. Det är dock bara den nominella räntan som är avdragsgill, andra kostnader såsom aviavgifter och uppläggningsavgift är inte avdragsgill.

Så hur stort avdrag kan du göra? Du har rätt att göra avdrag på 30 procent av dina räntekostnader upp till 100 000 kronor. Har du räntekostnader som överstiger 100 000 kronor får du göra avdrag med 21 procent på det överskridande beloppet.

Om allt går som det ska behöver du dock själv inte göra avdragen i din deklaration. Skatteverket ska ha uppgifter om dina räntekostnader för att kunna göra det automatiskt. Men du bör alltid se över uppgifterna så att alla räntekostnader finns redovisade och är avdragna.

Det finns flera alternativ till privatlån

Om du inte skulle beviljas ett privatlån finns det flera andra sätt att få loss pengar på.

I och med att offentliga register digitaliserats har det blivit möjligt för långivare att behandla och godkänna lån via en helt automatisk process, med hjälp av ett kreditupplysningsföretag. Det är väldigt billigt att arbeta så och det innebär att vi idag även kan teckna lån på väldigt små belopp, så kallade snabblån. Till skillnad från många andra typer av lån är det dessutom relativt enkelt att beviljas ett snabblån.

Om du har en bostad som du äger kan du utöka ditt bolån för att frigöra pengar. Det är ett billigt tillvägagångssätt eftersom du kan behålla din nuvarande bolåneränta. Se bara till att tilläggslånet inte påverkar dina amorteringskostnader. Skulle ett utökat bolån innebära höjd amortering bör du hitta ett annat sätt att frigöra pengar på.

Om du behöver låna mycket pengar för att köpa ett fordon eller en bostad är det inte så lämpligt att ansöka om ett privatlån. Du får lägre ränta om du använder det du lånar till som säkerhet för lånet. Vi talar då om bolån, billån och båtlån.

Köper du en begagnad bild, båt eller motorcykel kan det dock bli svårt att få ett lån med säkerhet. Då kan ett privatlån vara det bästa alternativet för dig.

Sammanfattning

Privatlån är lån på låga till höga belopp utan säkerhet. Idag kan du låna från ett par tusenlappar upp till en halv miljon kronor. Lånen har funnits väldigt länge och erbjuds idag av i stort sett alla banker och långivare. Eftersom lånebeloppen är så varierande passar ett privatlån till alla, oavsett behov. Privatlån lämpar sig även bra för att finansiera kontantinsatsen vid ett bostadsköp.

För att vara lån utan säkerhet är privatlånen ganska billiga. Exakt vad ett privatlån kostar går dock inte att svara på eftersom din ränta sätts individuellt baserat på din betalningsförmåga. Dessutom beror det på vilken långivare du tecknar lånet hos.

Du hittar det mest fördelaktiga privatlånet genom att jämföra alternativen åt. När du jämför privatlånen ska du framför allt titta på den effektiva räntan. Då ser du den totala kostnaden för både ränta och övriga avgifter.

Vanliga frågor om privatlån

Ja, det finns privatlån som riktar sig till dig som pensionär. Många långivare brukar annars vara mer restriktiva när det gäller lån till pensionärer. Hur mycket du kan låna och till vilken ränta beror på hur din ekonomiska situation ser ut.

Nej, privatlån och blancolån är inte riktigt samma sak. När man talar om privatlån som lånetjänst brukar det gälla högre belopp än vad som avses vid ett klassiskt snabblån. Privatlån behöver inte heller betalas tillbaka lika snabbt.

Ja, det finns banker och långivare som erbjduer räntegaranti på sina privatlån. Det innebär att om du hittar lägre ränta hos en annan bank eller långivare så matchar din nuvarande långivare det erbjudandet.

Ja, det finns en del banker och långivare som erbjuder försäkringen låneskydd till sina privatlån. Med en sådan försäkring får du ersättning för att kunna betala ditt lån om du exempelvis skulle bli arbetslös eller sjukskriven och inte kan arbeta.

Att amortera på ditt privatlån innebär att du betalar av din skuld. När du tar ett privatlån består din kostnad av amortering och ränta. Amorteringen är alltså själva avbetalningen av lånet medan räntan är kostnaden för att du får låna från långivaren.

Källhänvisning:

Här är ett urval av de källor vi använt oss av när vi skrivit om privatlån (även kallat blancolån). Vill du lära dig mer rekommenderar vi ett besök på dessa sajter.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Över 30 långivare
  Låna pengar med endast en UC
  Jämför även bolån och företagslån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000 kr, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0 kr) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173 kr/mån.
  Topprankad
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26.05%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  39 anslutna långivare
  Låna med betalningsanmärkningar
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (9 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kr över nio år med exempelräntan 5,64 % (effektiv ränta 5,79 %). Totalt belopp att betala 127 764 kr
  Populär
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Jämför upp till 35 långivare
  Lån med betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 225 000 kr i 10 år. Eff. årsränta 6,70 %. Kostnad 2 555 kr/mån. Totalt 306 571 kr.
 • Lånebelopp

  15 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.70 - 9.90%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Ränterabatt som Coop-medlem
  2 betalningsfria månader
  Låneskydd 3 månader
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  2-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 395
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr med återbetalningstid på 2 år, effektiv exempelränta 4,07 %. Månadskostnad 2 171 kr. Totalt 52 110 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  27 olika långivare
  Smidigt att ansöka
  Endast en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 495
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom. ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr. 0 kr/mån.
 • Lånebelopp

  10 000 - 100 000 kr

  Ränta från

  29%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån med anmärkning
  Låna med medsökande
  För dig som har svårt att få lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Ja, Creditsafe
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  36-72 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Nom ränta. 25,74% Eff. ränta 29%. Kostnad 954 kr/mån. Totalt 11 448 kr.
  En extra chans
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  6.99 - 22.99%

  Åldersgräns

  23 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Beviljar många ansökningar
  Bra för att samla lån
  Erbjuder även kreditkort
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 399
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 65 000 kr i 5 år. Eff. ränta 15,88%. Kostnad 1531 kr/mån. Totalt 91 866 kr.
  Bra samlingslån
 • Lånebelopp

  10 000 - 300 000 kr

  Ränta från

  3.95 - 19.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Räntefritt i 14 dagar
  4 betalningsfria månader/år
  Allt i en smidig app
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  3-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kr på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.90 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Personlig service
  Jämför även bolån
  Ansök hos 25 olika långivare
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (6 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 4,96 %. Kostnad 1881 kr/mån. Totalt 112 860 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Gratis rådgivning
  27 banker - en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 3 år. Nom. ränta 7,95%. Eff. ränta 8,25%. Kostnad 1 565 kr/mån. Totalt 56 364 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  4.9 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Snabb utbetalning samma dag
  Flexibelt privatlån
  Betala av i din egen takt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1- mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr/mån
  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 10,28 %. Kostnad per månad blir 2 116 kronor. Totalbeloppet blir således 126 971 kronor.
 • Lånebelopp

  46 000 - 200 000 kr

  Ränta från

  6.95 - 24.45%

  Åldersgräns

  25 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Direktutbetalning
  Enkelt att ansöka
  Inga övriga avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, (Nordea, Swedbank, SEB, Handelsbanken)
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 4 år. Nom. ränta 10,5%. Eff. ränta 11,02%. Kostnad 1280 kr/mån. Totalt 61 448 kr.
 • Lånebelopp

  20 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 17%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Marknadsplats för lån
  Utbetalning även på helger
  Möjlighet att låna ut till andra
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja, alla större svenska banker
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 30 000 kr i 5 år. Eff ränta: 10,7 %, Kostnad 640 kr/mån. Totalt 38 400 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför 28 långivare
  Godkänner betalningsanmärkning
  Kostnadsfri tjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 3 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  100 000 kronor på 5 år. Effektiv ränta 5,86 %. Uppläggningsavgiften 495 kronor. Månadskostnad 1 910 kronor. Totalt 115 102 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  31 anslutna långivare
  Inga dolda avgifter
  Jämför flera typer av lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (totalt 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000:-, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993:-, kostnad 2 173:-/mån (168 avbet.)
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.45 - 9.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Prisgaranti när du lånar
  Betalningsfri månad
  Erbjuder liv och låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  295 - 495
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: För 100 000 kronor med 8 år återbetalningstid och ränta 5,95 % blir månadskostnaden 1 318 kronor.
 • Lånebelopp

  50 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.75 - 11.25%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Smidig ansökningsprocess
  Erbjuder låneskydd
  Betala tillbaka lånet när du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  2-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr under 5 år med effektiv ränta 5,70%. Månadskostnad 936 kr och totalt belopp 56 160 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 10 000 000 kr

  Ränta från

  1.28 - 26.08%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Lång erfarenhet
  Låna med betalningsanmärkning
  Samarbetar med 14 banker
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 3 banker)
  Min-/max låneperiod:
  1-50 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 95 000 kr i fem år, eff. ränta 6,70 %. 1 861 kr/mån, totalkostnad 111 660 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Etablerad låneförmedlare
  Lös ditt lån utan extra kostnad
  Erbjuder låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 500 000 kr med återbetalningstid på 15 år, effektiv ränta 6.26 %. Månadskostnad 4 244 kr. Totalt 763 920 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 400 000 kr

  Ränta från

  6.9 - 25.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Amorteringsfria perioder
  Accepterar betalningsanmärkning
  Erbjuder betalskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel:​ 100 000 kr i 5 år. Effektiv ränta 8,38%, månadskostnad 2023 kr. Totalkostnad 121 380 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Jämför lån hos 20 långivare
  Accepterar betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
 • Lånebelopp

  25 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.5 - 18.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Betalningsfria månader
  Låna till vad du vill
  Erbjuder låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  2-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  10 kr (29 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 6,80 %. Kostnad 1 962 kronor i månaden. Totalt 118 235 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför flera erbjudanden
  En kreditupplysning
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  100 000 kr med 14 års löptid, effektiv ränta 8,19 %. Månadskostnad 986 kr. Totalt 165 589 kr
 • Lånebelopp

  10 000 - 150 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.6%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Betalningsfria månader
  Använd pengarna till vad du vill
  Snabbt svar på din ansökan
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-10 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 150 000 kr över fyra år med effektiv ränta på 10,81% ger en totalkostnad på 182 784 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  6.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Utbetalning samma dag
  Fast ränta
  Snabbt besked
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  12-84 mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 10 000 kr i 1 år. Ränta 6,84%. Eff. ränta 11,5%. Kostnad 884 kr/mån. Totalt 10 602 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför över 30 långivare
  Ok med betalningsanmärkning
  Kostnadsfri tjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (4 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 250 000 kr med 1 års löptid, effektiv ränta 5,93 %. Månadskostnad 21 491 kr. Totalt 257 883 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Samarbetar med 30 långivare
  En kreditupplysning
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  *Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Snabbt svar
  Endast en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (4 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 500 000 kronor i 10 år. Eff. ränta 6,11 %. Kostnad 5 579 kr/mån. Totalt 669 480 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med anmärkning
  Använd lånet till vad du vill
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 3 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Nej
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 15 år. Eff. ränta 10,36 %. Kostnad 534 kr/mån. Totalt belopp: 96 165 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.9 - 24%

  Åldersgräns

  24 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Över 20 anslutna långivare
  Snabbt besked
  Gratis att använda tjänsten
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 70 000 kronor under 15 år. Effektiv ränta: 6,5 4 %. Kostnad per månad: 600 kronor. Totalt belopp: 108 346 kronor.
 • Lånebelopp

  10 000 - 100 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Fast årlig ränta
  Lös lånet när du vill
  Låna med betalningsanmärkning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-6 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 20 000 kronor i 6 år kostar 513 kronor i månaden och totalt 38 245 kronor.
 • Lånebelopp

  20 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.70 - 10.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-4 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  3-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr (25 kr pappersfaktura)
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Smidig ansökan
  35 olika långivare
  Specialister på att samla lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (6 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.