Hela denna sida är en annons

Två barn på en matta

Uppdaterad 2019-01-28

Om Anmärkning.se

Ränta*
2.95 - 29.95 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
200 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: Annuitetslån 200 000 kronor, 10 års återbetalning. Effektiv ränta 6,4%. Månadskostnad 2333 kronor (120 månader) totalkostnad 279 960 kronor.

Kundtjänst

Tel 0771-13 13 20
Mejl: kundservice@anmärkning.se
Måndag-torsdag 08.00-20.00
fredag 09.00-17.00
lördag och söndag 10.00-14.00

Adress

Anmärkning.se
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm
Org. nr: 556515-1627

Visa erbjudande

Är Anmärkning.se rätt för dig?

  • Ansök om lån hos flera långivare med endast en kreditupplysning

  • Alla anslutna långivare accepterar sökande med betalningsanmärkning

  • Alla anslutna långivare står under tillsyn av Finansinspektionen

  • Möjlighet för sökande med betalningsanmärkning att välja lånet med bäst villkor

Grundkrav

  • Sökanden måste vara minst 18 år

  • Sökanden måste vara folkbokförd i Sverige sedan minst ett år

  • Sökanden måste ha en inkomst på minst 120 000 kronor per år

  • Sökanden måste vara skuldfri hos Kronofogden sedan minst 6 månader

När kommer pengarna på kontot?

Beroende på vald långivare är det antingen papperskontrakt och pengarna finns på kontot inom 2-5 dagar eller direkt via Bank-ID.

Ansök nu

Låna mellan 10 000 och 200 000 snabbt och enkelt

Ansökan sker direkt på hemsidan hos Anmärkning.se, vilket tar cirka två minuter. Det finns en matris på hemsidan där det går att ställa in önskat lånebelopp och återbetalningstid för att få se månadskostnaden. De första svaren kommer i regel inom några timmar, svar från alla långivare kommer inom 24 timmar.

En del långivare skickar papperskontrakt med post som måste fyllas i och returneras innan pengarna sätts in på kontot, vilket tar några dagar. Det går också att besöka långivarens kontor och få pengarna insatta direkt. Vissa anslutna banker och kreditinstitut skickar en länk till skuldbrevet och du kan logga in med Bank-ID och pengarna förs över direkt till ditt konto. Under hela processen går det att få hjälp av kundtjänsten.

Valmöjlighet även för dem med betalningsanmärkning

Hos Anmärkning.se kan även du som har betalningsanmärkning ansöka om privatlån. Efter ett mycket enkelt ansökningsförfarande skickas ansökan till flera banker och kreditinstitut, endast en kreditupplysning begärs. Eftersom bara en kreditupplysning begärs försämras inte din kreditvärdighet allt för mycket. Lånen det går att ansöka om är på mellan 10 000 och 200 000 kronor, återbetalningstiden är på mellan 1 och 15 år och räntan är på mellan 2,95 % och 29,95 %.

Svar kommer inom 24 timmar och du kan därefter välja lånet med lägst ränta och bäst villkor. Lånen betalas i regel ut direkt eller inom 2-5 dagar efter att lånehandlingarna skrivits under och återsänts. Alla beviljade lån går att lösa i förtid och alla anslutna banker och kreditinstitut står under tillsyn av Finansinspektionen.

Förmedling av lån till dem med betalningsanmärkning

Anmärkning.se gör det möjligt för dig med betalningsanmärkning att samtidigt ansöka om lån från flera långivare och välja lånet med bäst villkor. De erbjuder ett enkelt och smidigt ansökningsförfarande som bara tar några minuter. Tjänsten är kostnadsfri för dig och villkoren är desamma som om lånet skulle ha sökts direkt hos långivaren. På hemsidan går det att ställa in önskat lånebelopp och välja återbetalningstid för att kunna se månadskostnaden. Inom några timmar kommer de första beskeden från långivarna. Det framgår inte av webbsidan vilka banker och kreditinstitut som är anslutna till tjänsten. Alla förmedlade lån går att lösa i förtid och det går också att välja en snabbare återbetalningstakt.

Lånen som förmedlas av Anmärkning.se har relativt hög ränta, mellan 2,95 % och 29,95%. Du med betalningsanmärkning får dock räkna med att lån du kan beviljas har högre ränta än vad som är normalt eftersom du räknas som låntagare med låg kreditvärdighet. Du som har en aktiv skuld hos Kronofogden kan inte beviljas lån, skuld hos Kronofogden måste vara återbetald sedan minst 6 månader. I samband med ansökan begärs en kreditupplysning hos UC och samtliga banker och kreditinstitut tar del av denna kreditupplysning. Att bara en kreditupplysning begärs är en fördel för dig eftersom din kreditvärdighet försämras något varje gång en kreditupplysning begärs av UC.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Anmärkning.se

Betalningsanmärkning finns registrerad i tre år och under den tiden är det svårare att bli beviljad lån med låg ränta.

För dig som låntagaere är förmedlingstjänsten gratis och du får samma villkor som du skulle fått om du sökte direkt hos någon av de anslutna bankerna. Anmärkning.se får provision av långivarna på de förmedlade lånen.

Anmärkning.se är en del av Lendo som står under tillsyn av Finansinspektionen. Alla anslutna banker och kreditinstitut står också under tillsyn av Finansinspektionen. Att låna pengar via denna låneförmedlare är säkert.

Räkneexempel lån:

Ett annuitetslån på 50 000 kronor med en återbetalningstid på 5 år (60 delbetalningar) och en nominell ränta på 9,9 % (effektiv ränta 10,36 %) har en månadskostnad på 992 kronor. Totalt återbetalningsbelopp är 59 520 kronor. Räntan sätts individuellt av de anslutna bankerna och kan skilja sig från räntan i exemplet.

Ansök nu