Ränta*
3.25 - 29.40 %
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Uppläggningsavgift
0 kr
Min-/max låneperiod
1 - 20 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 243 435 kr på 120 avbetalningar = 2 549 kr/mån. Nom. rörlig ränta 6,99 %. Eff. ränta 7,22% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Zmarta är en oberoende jämförelsesajt som erbjuder flertalet olika tjänster inom privatekonomi. Du får bland annat hjälp med att jämföra lån, samla lån, försäkringar, elavtal, kreditkort och sparande. På så sätt kan du välja de bästa alternativen för att göra just din ekonomi smartare.

Glöm det gamla och föråldrade sättet att låna pengar på då du fick ringa runt till banker, elbolag, försäkringsbolag och andra företag för att få erbjudanden. Därefter skulle du på egen hand försöka jämföra och välja det du trodde var bäst. Det smarta sättet är att låta Zmarta samla in olika erbjudanden från alla dessa företag åt dig, helt gratis. Du får sedan hjälp med att jämföra alla alternativen och välja det som passar dig allra bäst.

Zmarta tar in erbjudanden från banker, försäkringsbolag, elbolag och andra företag helt kostnadsfritt. De jämför över 25 banker och långivare åt dig när du vill låna pengar eller samla dina lån. Pengarna som lånas ut är långivarens och inte låneförmedlarens. En låneförmedlare är ingen bank, vilket många kan tro, utan ett företag som hjälper kunderna att jämföra olika bankers lånevillkor och räntor.
Zmarta har funnits på den svenska marknaden sedan 1999 - men startade under namnet Bolåneservice. Låneförmedlaren finns inte bara i Sverige utan också i Norge och Finland. På deras kontor runtom i Norden arbetar över 200 medarbetare för att göra din ekonomi smartare. Under tiden företaget har funnits på marknaden har de hjälpt över en miljon kunder att hitta lån, försäkring eller elavtal.

Genom Freedom Finance Kreditservice AB, är Zmarta ett konsumentkreditinstitut och har via tillstånd från Finansinspektionen möjligheten att förmedla krediter. Bolaget har också tillstånd att bedriva försäkringsförmedling.

Kundtjänst:

Telefonnummer: 0771-47 48 49
eller info@zmarta.se
Öppet alla dagar dygnet runt

Adress:

Freedom Finance Kreditservice AB
Box 1068
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm
Org nr: 556647-0737

Är Zmarta rätt för dig?

 • Låg och rimlig ränta från  3,25–29,40 %
 • Låna trots betalningsanmärkningar (max-lånebelopp med anmärkning 150 000 kr)
 • Låna utan inkomst med borgensman
 • En (1) UC kreditupplysning
Zmarta

Grundkrav

 • Personen som ansöker om lån måste vara minst 18 år
 • Årsinkomsten måste vara på minst 100 000 kr
 • Personen måste ha en fast bostad i Sverige
 • Något skuldsaldo får inte förekomma hos Kronofogden
Zmarta

Znabb utbetalning

Inom 1-5 bankdagar från det att låneförmedlaren Zmarta har mottagit undertecknade lånehandlingar och/eller skuldebrev har du pengarna till hands. Pengarna sätts in på ditt bankkonto eller betalas ut genom en utbetalningsavi.

Zmarta

3 minuter att fylla i en låneansökan

Fyll i låneansökan direkt på webben eller ring kundservice för att prata med en lånehandläggare. Inom några minuter har de grunduppgifterna för att kunna hjälpa dig hitta en lånelösning. Det tar endast 3 minuter att ansöka på webben och inom 24 timmar har du fått besked från alla lånegivare och du kan sitta ner och gå igenom dina alternativ i lugn och ro.

Zmarta

Ingen startavgift

Du kan enkelt göra en ansökan. Alla anbud inkommer efter ansökan inom 24 timmar och du kan sedan i lugn och ro bestämma dig för vilken bank och ränta som passar dig. Räntan sätts individuellt från 3,25–29,40 procent och bestäms efter att en kreditprövning har genomförts via UC (Upplysningscentralen). Lånetiden löper från 1 – 20 år beroende på lånets storlek.

Uppläggningsavgift för lån är 0 kr och det tar endast 3 – 5 bankdagar innan pengarna betalas in på ditt konto.

För att få låna pengar hos Zmarta måste du ha hunnit fylla 18 år, ha en fast bostad i Sverige, ha en årsinkomst på minst 100 000 kr samt inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden.

Zmarta

Ta lån utan inkomst eller med betalningsanmärkning

Något som är relativt nytt för Zmarta är att de erbjuder privatlån utan inkomst om du som ansöker har en borgensman. Zmarta är väl medvetna om att alla någon gång kan behöva låna pengar och har nu gjort det möjligt att ha med en medsökande i from av en borgensman som då får agera garant av återbetalningen.

Detta kan komma att bli aktuellt om du precis fyllt 18 år och inte hunnit kommit in på arbetsmarknaden. För det är nämligen så att Zmarta erbjuder lån för unga, du behöver ha fyllt 18 år. Zmarta ger även dig som har betalningsanmärkningar chansen att låna pengar upp till 150 000 kr.

Vad mer som är positivt är det stora urvalet av lånerbjudanden, att ansökan alltid är gratis, tar endast 3 minuter att genomföra och du erhåller besked inom 24 timmar. Det är även alltid låg och fast ränta mellan 3,25 till 29,40 procent.

Nästan en miljon kunder har redan använt Zmarta. Låneförmedlaren har 9/10 i betyg hos Trustpilot, där den stora majoriteten av kunderna givit högsta betyg för det professionella bemötandet och den snabba och smidiga servicen.

Vad du bör tänka på är att när du ansöker om ett lån genomförs en kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Detta påverkar din kreditvärdighet vilket kan försvåra din möjlighet till att göra ytterligare lån. Du bör därför alltid tänka igenom din låneansökan extra noga. Dock gör Zmarta endast en kreditupplysning till alla ansökningar. Ett tips kan vara, om du bara behöver ta ett mindre lån, att kolla upp långivare som inte tar någon UC.

Zmarta

Jämför även företagslån och bolån

Zmarta är en välkänd låneförmedlare inom privatlån, men faktum är att Zmarta även jämför bolån och företagslån. Både bolån och företagslån är vanligtvis på ganska höga belopp, att du då får möjlighet att jämföra flera låneerbjudanden gör det lättare för dig att hitta det billigaste lånet på marknaden. För att ansöka om bolån eller företagslån gäller det att du uppfyller särskilda krav. Räntorna sätts sedan individuellt utefter dina ekonomiska förutsättningar.

Grundkrav bolån

 • Vara minst 18 år
 • Ha en inkomst i svenska kronor
 • Vara folkbokförd i Sverige

För Zmartas företagslån gäller andra villkor.

Grundkrav företagslån

 • Företaget måste ha varit aktivt i minst 6 månader
 • Du måste vara över 18 år
 • Företaget måste vara registrerat som aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma
 • Du måste klara sedvanlig kreditprövning

Med företagslånet kan du låna från 20 000 – 5 000 000 kronor till en ränta mellan 0,8% – 4,2% per månad. Löptiden för lånet är mellan 1 – 60 månader. Zmartas företagslån lämpar sig bäst till att betala löpande utgifter, marknadsföring, anställa personal eller köpa inventarier.

Vanliga frågor om Zmarta

Kortfattat så är Freedom Finance en låneförmedlare och Zmarta en komplett finansiell tjänst som erbjuder hjälp med att låna pengar, hitta kreditkort och välja bilförsäkring samt olika sparformer.

Du kan låna till precis vad du vill. Det är det som är den stora fördelen med ett privatlån. Långivaren behöver inte ha någon säkerhet för just ditt lån och behöver inte heller veta vad du kommer använda pengarna till vare sig det är bilköp, renovering, resa eller för att samla dyra lån och krediter.

Hos Zmarta kan du ansöka om lån fastän du har betalningsanmärkningar. Zmarta jämför dock inga banker eller långivare som är villiga att låna dig pengar om du har skuld hos Kronofogden eller får hjälp med skuldsanering.

Ränteexempel lån:

Ränteexempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, Nom rörlig ränta 6,99 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7,22 %, tot. belopp 243 435:-, kostnad 2 549:-/mån (120 avbet.).

Betyg (5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 3.25%