Likvidum

Ränta*
2.95 - 25.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 200 000 kr i 9 år. Eff. Totalt att återbetala 251 911 kr på 108 avbetalningar = 2 333 kr/mån. Nom rörlig ränta 5,3%. Eff ränta 5,43% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Likvidum är låneförmedlaren som hjälper dig hitta det billigaste och bästa privatlånet för dig. Man jämför idag lån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet som du kan använda till precis vad du vill. Du kan även få hjälp att samla dina dyra smålån och krediter i ett större och billigare lån som gör det möjligt att sänka dina räntekostnader och spara pengar varje månad. Att använda tjänsten är helt kostnadsfritt, men skulle du inte bli nöjd med ditt erbjudande kan du alltid välja att tacka nej.

Likvidum samarbetar med flera av landets ledande aktörer inom konsumentkrediter. Några av aktörerna man samarbetar med är Nordnet, Coop, Avida, Resurs Bank, Ikano Bank och Marginalen Bank.

Skulle du som kund ha några frågor om ditt lån eller något som rör ditt lån så står alltid supporten till ditt förfogande. Du som kund har tillgång till kostnadsfri rådgivning och får alltid den bästa möjliga servicen.

Allt för många svenskar betalar onödigt mycket för sina lån. Därför grundades Likvidum år 2015 för att hjälpa svenskarna att sänka sina lånekostnader, och fram till idag har låneförmedlaren hjälpt över 100 000 att hitta ett billigare lån.

Som alla banker och långivare i Sverige står Likvidum under Finansinspektionens tillsyn och följer svensk lagstiftning. Likvidum använder dessutom de senaste säkerhetslösningarna såsom BankID och SSL certifikat så du som låntagare alltid ska kunna känna dig trygg när du använder Likvidums tjänst.

Bolaget har sitt huvudkontor i Globenområdet i södra Stockholm.

Kundtjänst

Tel 08 121 314 71
Mån-Tor 09:00-18:00
Fre 09:00-17:00
Lör-Sön Stängt
info@likvidum.se

Adress

Likvidum AB
Arenavägen 27
121 77 Johanneshov
Org nr: 556949-5772

Är Likvidum rätt för dig?

  • Endast en kreditupplysning
  • Ta del av flera låneerbjudanden
  • Höga lånebelopp
  • Snabbt besked
Är Likvidum rätt för dig?

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 12 månader
  • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr
  • Inga skulder hos Kronofogden
Grundkrav för att låna

Utbetalningstiden varierar mellan olika långivare

Eftersom Likvidum bara förmedlar lån varierar utbetalningstiderna mellan olika långivare. Vanligtvis har du pengarna på kontot inom 1-3 bankdagar.

Låna upp till 600 000 kr och ta del av flera erbjudanden

Likvidum erbjuder en rad olika lån, däribland ett privatlån på upp till 600 000 kr som du kan ansöka om direkt på startsidan. Fyll i hur stort lån du vill ha, till vilken återbetalningstid följt av dina personuppgifter och skicka in din ansökan. Det tar inte mer än några minuter och i samband med att du skickar in din ansökan förmedlar Likvidum den vidare till sina samarbetspartners som får återkomma med sina erbjudanden. Inom några minuter börjar låneerbjudanden komma in och vanligtvis har du fått alla svar inom ett dygn.

Genom att ta del av flera erbjudanden kan du själv välja den aktör som är billigast och bäst för dig. Efter att du bestämt dig för en långivare signerar du ditt erbjudande och pengarna betalas ut inom några bankdagar.

Låna upp till 600 000 kr

Lånevillkoren skiljer sig åt mellan långivarna

Eftersom Likvidum är en låneförmedlare kommer dina lånevillkor skilja sig åt mellan olika långivare. Hos Likvidum hittar du långivare som erbjuder räntor på mellan 2,95-25,95%. Din sutgiltiga ränta fastställs dock av långivaren och baseras utifrån din kreditvärdighet.

Löptiden för lån via Likvidum sträcker sig från 1-15 år, vilket är i paritet med många andra låneförmedlare.

I och med att Likvidum bara förmedlar lån  skiljer sig utbetalningstiderna mellan olika långivare. Du brukar dock vanligtvis ha pengarna på ditt kontot inom 1-3 bankdagar, men detta kan skilja sig åt beroende på när du signerade dina lånehandlingar.

I samband med din ansökan tas en kreditupplysning via UC. Men eftersom alla långivare delar på en upplysning behöver du inte vara särskilt orolig över att få sänkt kreditvärdighet på grund av din ansökan. Vill du trots det låna utan UC rekommenderar vi dig att vända dig till en annan låneförmedlare.

Bra låneförmedlare med möjlighet till bra lånevillkor

Sammantaget är Likvidum en bra tjänst för dig som är på jakt efter ett privatlån. Lånebeloppen är höga och du kan välja en återbetalningstid som passar dig.

Precis som alltid är det långivarna själva som bestämmer kostnaderna för ett lån. Men med det sagt samarbetar Likvidum med långivare som erbjuder bra privatlån med relativt låga räntor och övriga avgifter.

Ytterligare ett plus med Likvidum är smidigheten. Du får snabba besked på din ansökan och hela ansökningsprocessen tar inte mer än några minuter. Det faktum att det bara tas en kreditupplysning på dig gör det även möjligt att bibehålla låg kreditvärdighet när du lånar pengar.

Bra låneförmedlare med möjlighet till bra villkor

Vanliga frågor om Likvidum

Nej, det är helt kostnadsfritt att låna via Likvidum. Likvidum får provision från långivarna vars lån man förmedlar.

Nej, din låneansökan är inte bindande. Är du inte nöjd med ditt erbjudande har du alltså möjlighet att tacka nej.

Ja, det går bra att låna när du är föräldraledig givet att du uppfyller grundkraven. Alla banker kan dock ha olika krav så dina möjligheter att beviljas ett lån kan vara något begränsade.

Ja, det finns möjlighet att beviljas lån med betalningsanmärkning under förutsättning att anmärkningen är äldre än 6 månader. Likvidums samarbetspartner brukar sällan acceptera fler än 2 anmärkningar vid en låneansökan.

Räkneexempel lån:

Låna 200 000 kr upplagt på nio år (108 delbetalningar) med exempelräntan 5,3% (effektiv ränta på 5,43%). Totalt belopp att betala 251 911 kr, vilket motsvarar 2 333 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. Exemplet avser 0 kr i aviavgift och uppläggningsavgift.

Räkneexempel för lån via Likvidum
Betyg (4/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%