Ränta*
29 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
150 000 kr
Min-/max låneperiod
2 - 12 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Ja
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 55 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 104 748 kr på 60 avbetalningar = 1 746 kr/mån. Nom. rörlig ränta 29,00%. Eff. ränta 33,18% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Banky är en ny långivare på den svenska lånemarknaden. Man erbjuder ett privatlån på upp till 150 000 kr där den enda kostnaden du betalar är ränta. Inga övriga avgifter tillkommer vilket gör det möjligt att hålla nere kostnaderna.

Banky skiljer sig från andra långivare genom att man riktar sig till dig som har svårt att beviljas lån från annat håll. För att ha möjlighet att beviljas ett lån behöver du uppfylla några grundkrav samt ha en borgensman som står med på lånet. Det ökar tryggheten för både dig och Banky.

Med en betalningsanmärkning är det många långivare som säger nej, men hos Banky behöver en anmärkning inte vara ett hinder. Genom en unik kreditprövning och ett förtroendebaserat förhållningssätt kan man erbjuda fler låntagare ett lån. Det är dessutom möjligt att teckna ett lån utan att din UC-score försämras - Banky använder nämligen Bisnode i sina kreditprövningar.

Kundtjänst

Adress

Banky AB
Humlegårdsgatan 22
144 46 Stockholm
Org nr: 559352-3524

Är Banky rätt för dig?

  • Tillitsbaserad kreditprövningen
  • Inga dolda avgifter
  • Enkel ansökan
  • Ingen UC
Banky

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inkomst på minst 8000 kr/mån
  • Stadigvarande inkomst
Banky

Utbetalning inom 1-2 bankdagar till alla svenska banker

Ett lån hos Banky betalas vanligtvis ut inom en bankdag, men det kan gå snabbare om du har en godkänd borgensman när du skickar in din ansökan.

Låna mellan 10 000 – 100 000 kr snabbt och enkelt

Banky är en långivare som riktar sig till dig som har svårt att beviljas lån på den svenska marknaden. Med en grundlig analys av kundens ekonomi, och genom att bara betala ut lån till kunder med en borgensman kan Banky erbjuda lån med rimliga villkor. Det faktum att du lånar med en borgensman gör det även möjligt att beviljas lån med betalningsanmärkning.

Du ansöker enkelt om ett privatlån på Bankys hemsida. Fyll i önskat lånebelopp (10 000 kr – 150 000 kr), återbetalningstid och övrig information som efterfrågas innan du signerar din ansökan. Du får svar direkt på skärmen.

Väljer du att acceptera ditt låneerbjudande kommer pengarna betalas ut inom vanligtvis en bankdag.

Banky

Fördelaktig ränta och inga avgifter

Hos Banky behöver du aldrig oroa dig för dyra avgifter, du betalar nämligen bara ränta för ditt lån. Kostnader såsom startavgift och aviavgifter uteblir helt. Den rörliga räntan på 29,00% är dock förhållandevis hög i jämförelse med andra privatlån på marknaden.

Det som skiljer Bankys privatlån från andra långivare är att man riktar sig till personer som har svårt att beviljas lån från annat håll. Du behöver bland annat ansöka om lån med en borgensman för att ha chansen att beviljas ett lån.

I samband med din ansökan tas en sedvanlig kreditprövning på dig för att fastställa din betalningsförmåga. Kreditprövningen genomförs av Bisnode så du behöver aldrig oroa dig över att din UC-score ska påverkas av din ansökan.

Bra privatlån för dig som inte beviljas lån från annat håll

Banky är i det stora hela en bra och stabil långivare för dig som söker lån på upp till 150 000 kr. Banky är en av få aktörer inom privatlån som riktar sig till personer som har svårt att beviljas lån på annat håll och kräver att du har en borgensman.

Kostnaden för lånet är sammantaget ganska bra. Du betalar varken startavgift, aviavgifter eller andra övriga avgifter för ditt lån – däremot är räntan något hög i jämförelse med andra aktörer på marknaden. Säkerställ att du kan betala tillbaka lånet inom löptiden innan du skickar in din ansökan.

Utbetalningstiden för privatlånet är snabb och du har pengarna på kontot inom vanligtvis en bankdag. Exakt hur lång tid det tar att få pengarna utbetalda beror även på om du har din borgensman godkänd innan du skickar in din ansökan eller inte.

Bland de mindre bra sakerna med Banky är kundtjänsten. Det framgår inga tydliga kontaktvägar på hemsidan och telefontjänstens öppettider är klart begränsade vilket kan göra det svårt att få tag i Banky när du behöver det.

Banky

Vanliga frågor om Banky

När du har en borgensman minskar du risken för dig själv och för Banky, vilket är varför man kan erbjuda krediter till förmånliga villkor även till personer som fått nej från andra långivare.

Banky erbjuder samma ränta till alla låntagare. Den rörliga nominella räntan är just nu 29%.

Ja, det går bra att lösa lånet precis när du vill. Det kostar inget extra.

Räkneexempel lån:

Låna 55 000 kr upplagt på fem år (60 delbetalningar) med exempelräntan 29,00% (effektiv ränta på 33,18%). Totalt belopp att betala 104 748 kr, vilket motsvarar 1 746 kr/mån.

Banky
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 150 000 kr

Ränta från 29%