person låna pengar till Bil Expressen låneguide

Billån

Ett billån är utformat för att du som konsument enkelt ska kunna finansiera köpet av en ny eller begagnad bil. Vi listar olika låneförmedlare som specialiserat sig på billån, så att du kan välja rätt lösning för att kunna köpa bilen just du behöver.

Nästan alla långivare har en produkt i sin portfölj som de kallar "billån". Det betyder dock inte att just den låneformen skiljer sig från de vanliga privatlån som erbjuds, tvärtom. Många marknadsför sina blancolån som just "billån utan säkerhet" trots att det egentligen bara rör sig om en ompaketering från långivarens sida. Det är nödvändigtvis inget fel i det - men du som kund bör ha koll på skillnaderna.
Här på Expressen Låneguiden listar vi externa aktörer och låneförmedlare som specifikt erbjuder billån med eller utan säkerhet. Bilhandlare har ofta egna lösningar, precis som de traditionella storbankerna (Nordea, Swedbank, Handelsbanken med flera) och det kan kanske kännas enkelt att ha allt samlat på ett ställe. Om du istället jämför olika aktörer kan du dock ofta komma ned betydligt i kostnad för lånet. Du har även större chans att få ett lån och de gamla bankernas handläggningstider kan också göra att när du väl får lånet beviljat är bilen redan såld till någon annan.
Fundera också en extra gång på ifall du verkligen behöver köpa en ny bil. En bil är vanligtvis en dyr affär, det är inte bara en eventuell lånekostnad som tillkommer dina nuvarande utgifter. Räkna även in värdeminskning och driftskostnader i din kalkyl. Har du väl bestämt dig för att låna är det alltid värt att jämföra olika långivare och banker innan du tar lånet.

Vad är ett billån?

Ett billån är ett lån du tar när du köper bil. Billånet är ett lån med bilen som säkerhet vilket fungerar som en garanti för att långivaren får tillbaka pengarna som lånats ut. Om du inte kan betala tillbaka billånet kan långivaren få tillbaka sina pengar genom att din bil utmäts och sedermera säljs av Kronofogden.

Den stora fördelen med att ta ett billån med säkerhet kontra ett utan säkerhet är att du får lägre ränta. Eftersom långivaren har en garanti för att få tillbaka sina pengar kan du få ett billigare lån.

Hur fungerar ett billån?

När du köper bil får du inte ta ett billån som täcker hela värdet av bilen. Likt ett bolån måste du själv betala en kontantinsats. För billån är kontantinsatsen 20 procent av bilens pris. Det innebär att om din bil kostar 100 000 kronor måste du själv betala 20 000 kronor i kontantinsats.

Du kan bara teckna ett billån om du köper bilen hos en bilhandlare. Många gånger kan du själv välja vilken bank eller långivare du vill ta billånet hos. Det finns dock en del bilhandlare som bara godkänner billån hos vissa banker och långivare.

Billån utan säkerhet är ett vanligt privatlån

Ett billån är ett lån med bilen som säkerhet. De senaste åren har man dock börjat prata om billån utan säkerhet. Det man i själva verket då menar är ett vanligt privatlån.

Ett billån utan säkerhet kan många gånger vara ett bra alternativ till ett traditionellt billån. Det är nämligen inte alltid säkert att bilen du vill köpa får stå som säkerhet för lånet. Bankerna brukar inte tillåta det om bilen är för gammal eller har för lågt värde. Med ett billån utan säkerhet behöver du inte heller betala någon kontantinsats. Om du vill kan du ta ett lån som täcker hela kostnaden för bilen.

En liten kontantinsats är alltid att föredra. Då kan du ta ett mindre lån och slipper därmed höga ränte- och amorteringskostnader.

Tänk på! Om du väljer att köpa din bil av en privatperson får du bara ta ett billån utan säkerhet.

Vad krävs för att ta ett billån?

Vad som krävs för att få ta ett billån varierar mellan olika banker och långivare. Vilka krav du måste uppfylla brukar dock inte skilja sig nämnvärt mellan de olika aktörerna.

Vanliga krav för att beviljas billån.

En del långivare och banker kräver att du har en årsinkomst som överstiger en viss summa.

Jämför billån för att hitta det med lägst ränta

Innan du tar ett billån bör du ta reda på vilken bank eller långivare som kan erbjuda dig lägst ränta och bäst villkor. Det gör du genom att jämföra billånen med varandra.

När du jämför billånen med varandra är det den effektiva räntan du ska titta på och inte den nominella räntan. Den nominella räntan är bara själva räntan för billånet medan den effektiva räntan även inkluderar övriga avgifter som tillkommer. Jämför du långivarnas effektiva räntor kan du se vilket billån som har lägst totalkostnad.

Finns det billån utan ränta?

Nej, det finns inte några billån utan ränta. Alla billån med säkerhet har ränta. Räntan och andra avgifter är kostnaden du betalar för att få låna. Utan ränta och andra avgifter skulle bankerna och långivarna inte tjäna några pengar på sina billån.

Vilket är det billigaste billånet 2020?

Vilket billån som är billigast under 2020 går inte att svara på eftersom räntan på billån sätts individuellt. Det billånet som är billigast för dig behöver inte vara det för någon annan.

Banker och långivare höjer och sänker sina räntor ständigt beroende på hur ränteläget ser ut. Det leder även till att den bank eller långivare som hade det billigaste billånet ett år inte behöver ha det året därpå. Högst troligt kommer det skifta även under 2020 vilket billån som är billigast.

Billån med säkerhet är billigare än billån utan säkerhet

När det gäller billån finns det billån med eller utan säkerhet. Nästan alltid är ett billån med säkerhet billigare än ett utan.

Med ett billån med säkerhet har banken eller långivaren alltid möjlighet att få tillbaka sina pengar om du inte kan betala månadskostnaden eftersom värdet finns kvar i bilen. Därför kan räntorna hålls nere.

Om det däremot inte finns någon säkerhet har banken eller långivaren inga garantier för att pengarna kommer betalas tillbaka. Därför tar man också ut en högre ränta för dessa lån.

Ska jag välja annuitetslån eller rak amortering?

Om du ska välja annuitetslån eller rak amortering beror på hur du vill betala tillbaka ditt billån. Det är dock nästan alltid billigare med rak amortering.

Det här innebär rak amortering

Har du rak amortering kommer du amortera lika mycket under hela låneperioden. I takt med att din skuld minskar så minskar även dina räntekostnader. Det leder till att din månadskostnad minskar successivt under hela låneperioden.

Det här innebär annuitetslån

Annuitetslån innebär att din månadskostnad är lika hög under hela låneperioden. I början av låneperioden kommer din månadskostnad bestå av en högre del räntekostnad och en lägre del amortering. När du börjar betala på ditt lån kommer din räntekostnad minska och för att då behålla samma månadskostnad kommer din amorteringskostnad i stället öka.

Vad innebär billån med restvärde?

Ett billån med restvärde innebär att du vid låneperiodens slut inte har betalat tillbaka hela din skuld. I stället har långivaren gjort en uppskattning av hur mycket din bil kommer vara värd i slutet av lånetiden. Bilens värde i slutet av låneperioden motsvarar sedan den skuld du har kvar på ditt billån. Därefter har du tre alternativ att välja mellan.

 • Kvitta bilens restvärde mot den kvarvarande skulden och byta till en ny bil.
 • Behålla bilen och förlänga billånet.
 • Betala av billånet.

Tänk på att restvärdet inte alltid motsvarar bilens nuvärde. I vissa fall kan restvärdet vara högre än bilens nuvärde. Då måste du skjuta till extra pengar för att lösa skulden. I andra fall är restvärdet lägre än bilens nuvärde. Då får du i stället pengar över som du kan lägga på annat.

Billån med restvärde passar framför allt bra för dig som byter bil ofta eftersom du slipper höga amorteringskostnader. Om du skulle tycka om bilen väldigt mycket behöver du inte heller byta bort den. Då är det bara att lösa eller förlänga billånet.

Svårt att ta ett billån om bilen är gammal

Om du köper en allt för gammal bil kan det vara svårt att få något billån beviljat. Många banker och långivare har en gräns för hur gammal bilen får vara när du köper den och när lånet är återbetalt.

Olika långivare och banker har olika regler. Kontakta din bank eller långivare och fråga om du kan få ett billån beviljat för den bil du vill köpa.

Du får inget billån med skuld hos Kronofogden

Med en skuld hos Kronofogden kan du inte ta något billån, vare sig med eller utan säkerhet. Du utgör helt enkelt en för stor risk för banken eller långivaren. De kan inte vara säkra på att du kan betala tillbaka din skuld i tid.

Om du har en skuld hos Kronofogden bör din första prioritet vara att betala den skulden och inte dra på dig fler skulder. Du riskerar bara att hamna i ytterligare ekonomiska problem. När din skuld hos Kronofogden sedan är betald kan du ansöka om ett billån igen.

Kan jag ta ett billån utan UC?

Ja, du kan ta ett billån utan UC men det handlar då ofta om mindre belopp. Lån utan UC är vanligast hos långivare som erbjuder mindre lånebelopp. För billån med bilen som säkerhet och större privatlån använder nästan alla långivare UC.

Ska jag välja billån eller privatleasing?

Det finns fördelar med både billån och privatleasing. Med privatleasing långtidshyr du din bil och betalar en fast månadskostnad. Du behöver inte heller bry dig om kostnader för vare sig service, däckbyte med mera. Det är framför allt tryggheten du får när du leasar din bil.

Med billlån får du däremot större frihet eftersom det inte finns några begränsningar vad gäller körsträcka, försäkringsval och liknande.

Vad som är billigast beror på många faktorer, bland annat vilken bil du vill köra, hur mycket du kör och om det uppstår några extra kostnader.

Fördelar med leasing

 • Fast kostnad varje månad.
 • Du behöver inte oroa dig för värdeminskning.
 • Det behövs ingen kontantinsats.

Fördelar med billån

 • Du får köra bilen hur mycket du vill.
 • Du behöver inte lämna tillbaka den.
 • Du kan välja mellan fler bilar.

Sammanfattning

Ett billån är ett lån där bilen står som säkerhet för lånet. Om du som långivare inte har råd att betala din skuld kan långivaren få tillbaka sina pengar genom att lägga beslag på din bil. För att teckna ett billån krävs en egen kontantinsats på minst 20 procent av bilens pris.

I vissa fall kan du inte ta ett billån med bilen som säkerhet, exempelvis om du köper bilen privat eller om den är gammal. I sådana fall kan du ta ett billån utan säkerhet. Det är ett vanligt privatlån och du kan finansiera hela köpet med lånet.

För att hitta det billigaste billånet ska du jämföra dina alternativ, det gäller både billån med och utan säkerhet. Genom att du väljer det billigaste billånet kan du spara många tusenlappar under lånets löptid.

Vanliga frågor om billån

Ja, det går nästan alltid bra att betala av billån fortare än enligt avbetalningsplanen. Det brukar inte heller kosta något extra att göra extraamorteringar. Hör dig för med din bank eller långivare för att ta reda på vad som gäller för dig.

Du kan ansöka om ett billån direkt på bankens eller långivarens hemsida. Om du tar ett billån med bilen som säkerhet brukar även bilhandlaren kunna hjälpa dig.

Ja, hos vissa banker och långivare kan du överlåta ditt billån till någon annan. Då görs en ny kreditupplysning för att långivaren ska försäkra sig om att den nya låntagaren har den betalningsförmåga som krävs för att stå på lånet.

Räkneexempel billån:

Du tar ett billån på 100 000 kr med amorteringstid fem år till exempelräntan 5,55 % (effektiv ränta på 5,69 %). Totalt belopp att betala blir 114 106 kr, vilket motsvarar 1 901 kr/mån under 60 månader.

Ansök nu
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Över 30 långivare
  Låna pengar med endast en UC
  Jämför även bolån och företagslån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000 kr, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0 kr) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173 kr/mån.
  Topprankad
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26.05%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  35 anslutna långivare
  Låna med betalningsanmärkningar
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (9 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kr över nio år med exempelräntan 5,64 % (effektiv ränta 5,79 %). Totalt belopp att betala 127 764 kr
  Populär
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Jämför upp till 35 långivare
  Lån med betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 225 000 kr i 10 år. Eff. årsränta 6,70 %. Kostnad 2 555 kr/mån. Totalt 306 571 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Lån med betalningsanmärkning
  Gratis rådgivning
  27 banker - en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 3 år. Nom. ränta 7,95%. Eff. ränta 8,25%. Kostnad 1 565 kr/mån. Totalt 56 364 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Smidig ansökan
  40 olika långivare
  Specialister på att samla lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  6.99 - 22.99%

  Åldersgräns

  23 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Beviljar många ansökningar
  Bra för att samla lån
  Erbjuder även kreditkort
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 399
  Fakturaavgift:
  45 kr
  Låneexempel: 65 000 kr i 5 år. Eff. ränta 15,88%. Kostnad 1531 kr/mån. Totalt 91 866 kr.
  Bra samlingslån
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  30 olika långivare
  Smidigt att ansöka
  Endast en kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  0 - 495
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom. ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr. 0 kr/mån.
 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.90 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Personlig service
  Jämför flera typer av lån
  Ansök hos 25 olika långivare
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (6 anslutna långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-20 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 4,96 %. Kostnad 1881 kr/mån. Totalt 112 860 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  4.9 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Snabb utbetalning samma dag
  Flexibelt privatlån
  Betala av i din egen takt
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1- mån
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Ja,
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr/mån
  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 10,28 %. Kostnad per månad blir 2 116 kronor. Totalbeloppet blir således 126 971 kronor.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Jämför 28 långivare
  Godkänner betalningsanmärkning
  Kostnadsfri tjänst
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 3 olika långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  100 000 kronor på 5 år. Effektiv ränta 5,86 %. Uppläggningsavgiften 495 kronor. Månadskostnad 1 910 kronor. Totalt 115 102 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  31 anslutna långivare
  Inga dolda avgifter
  Jämför flera typer av lån
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (totalt 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000:-, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993:-, kostnad 2 173:-/mån (168 avbet.)
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.45 - 9.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Prisgaranti när du lånar
  Betalningsfri månad
  Erbjuder liv och låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  295 - 495
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: För 100 000 kronor med 8 år återbetalningstid och ränta 5,95 % blir månadskostnaden 1 318 kronor.
 • Lånebelopp

  50 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.75 - 11.25%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Smidig ansökningsprocess
  Erbjuder låneskydd
  Betala tillbaka lånet när du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  2-12 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr under 5 år med effektiv ränta 5,70%. Månadskostnad 936 kr och totalt belopp 56 160 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Etablerad låneförmedlare
  Lös ditt lån utan extra kostnad
  Erbjuder låneskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 500 000 kr med återbetalningstid på 15 år, effektiv ränta 6.26 %. Månadskostnad 4 244 kr. Totalt 763 920 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 400 000 kr

  Ränta från

  5.79 - 25.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Möjlighet till amorteringsfrihet
  Accepterar betalningsanmärkning
  Erbjuder betalskydd
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  2-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  25 kr
  Låneexempel:​ 100 000 kr i 5 år. Effektiv ränta 8,38%, månadskostnad 2023 kr. Totalkostnad 121 380 kr.
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Jämför lån hos 20 långivare
  Accepterar betalningsanmärkning
  En kreditupplysning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (av 5 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Samarbetar med 30 långivare
  En kreditupplysning
  Låna pengar till vad du vill
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  *Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låna med anmärkning
  Använd lånet till vad du vill
  Inga dolda avgifter
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja, (accepteras av 3 långivare)
  Min-/max låneperiod:
  1-15 år
  Ansök med BankID:
  Nej
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  0 kr
  Låneexempel: 50 000 kr i 15 år. Eff. ränta 10,36 %. Kostnad 534 kr/mån. Totalt belopp: 96 165 kronor.
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.9 - 24%

  Åldersgräns

  24 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Över 20 anslutna långivare
  Snabbt besked
  Gratis att använda tjänsten
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Nej
  Min-/max låneperiod:
  1-18 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  35 kr
  Låneexempel: 70 000 kronor under 15 år. Effektiv ränta: 6,5 4 %. Kostnad per månad: 600 kronor. Totalt belopp: 108 346 kronor.
 • Lånebelopp

  10 000 - 100 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Fast årlig ränta
  Lös lånet när du vill
  Låna med betalningsanmärkning
  Mer information
  Låna utan uc:
  Nej
  Betalningsanmärkningar:
  Ja,
  Min-/max låneperiod:
  1-6 år
  Ansök med BankID:
  Ja
  Direktutbetalning:
  Nej
  Uppläggningsavgift:
  kr
  Fakturaavgift:
  19 kr (39 kr pappersfaktura)
  Låneexempel: 20 000 kronor i 6 år kostar 513 kronor i månaden och totalt 38 245 kronor.