Arcadia Finans - Låneförmedlare för privatlån om 5000 - 600 000

Ränta*
2.95 - 29.5 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 18 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom. rörlig ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Arcadia Finans marknadsför och förmedlar lån från banker och kreditmarknadsinstitut som Freedom Finance samarbetar med. Freedom Finance ägs av Zmarta Group som sysslat med finansteknologi och utlåning sedan 1999. Om man så vill kan man säga att Arcadia Finans är ett av flera varumärken som drivs av en av de riktigt stora aktörerna på den svenska marknaden.

Med hjälp av Arcadia Finans kan du ansöka om lån på allt från några få tusenlappar till mer än en halv miljon. Det är extremt ovanligt att en enskild långivare kan erbjuda så olika lån, de flesta brukar vara specialiserade på lån av en viss typ. Arcadia Finans lånar dock inte själva ut pengar utan de är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta de mest förmånliga villkoren och den bästa räntan utifrån hur mycket du vill låna och vad du vill ha för återbetalningstid. Låneförmedling är en bra tjänst som hjälper dig att spara tid och hitta rätt i det enorma utbudet av lån på den svenska marknaden. Anlitar du Arcadia Finans kommer du med stor sannolikhet att få många bra erbjudanden.

Arcadia Finans vill att det ska vara lätt att låna pengar, oavsett om du behöver 5 000 kronor till en ny telefon eller 500 000 kronor till en sommarstuga. Genom att anlita Arcadia Finans kan du räkna med att snabbt komma i kontakt med en långivare som har ett passande erbjudande utifrån hur mycket du behöver och hur lång återbetalningstid som passar dig.

Det är klassiska privatlån som Arcadia Finans förmedlar, inte snabblån på små belopp med väldigt kort återbetalningstid. Verksamheten är givetvis godkänd av Finansinspektionen oc

Kundtjänst

Dygnet runt, alla dagar i veckan - via Freedom Finance
E-mail: info@freedomfinance.se
Telefon: 010 551 7244

Adress

Arcadia Finans
Freedom Finance Kreditservice AB
Box 1068
262 21 Ängelholm
Org nr: 556647-0737 (Freedom Finance)

Är Arcadia Finans rätt för dig?

  • Arcadia Finans vill vara: “din hjälp på lånemarknaden”
  • Poängen med låneförmedling är att du ska få marknadens bästa lån
  • Arcadia Finans publicerar praktiska ekonomitips
  • Arcadia Finans vill kunna erbjuda lånebelopp för alla behov
Arcadia Finans

Grundkrav för att få ett lån genom Arcadia Finans

  • Du behöver ha fyllt 18 år
  • Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden
  • Din taxerade årsinkomst behöver vara 100 000 kronor eller mer
Arcadia Finans

Hur snabbt kommer pengarna in på kontot?

Flera av de långivare som Arcadia Finans arbetar med kan erbjuda direktutbetalning så fort din låneansökan blivit godkänd. Det innebär att du ofta kan ha pengarna på kontot en kvart efter det att du fått ett erbjudande som du valt att tacka ja till. Då gäller det dock att du har konto på en av de banker som långivaren använder sig av, annars kan det ta upp till två bankdagar innan du har pengarna.

Arcadia Finans

Så lånar du hos Arcadia Finans

Arcadia Finans har en sparsmakad sida som inte innehåller så mycket mer än den information som är nödvändig för att du ska kunna fylla i en låneansökan. Proceduren är mycket enkel. Du väljer hur mycket du vill låna och hur lång löptid du vill att lånet ska ha. Du behöver alltså inte sätta dig in i och sedan välja mellan olika typer av lån utan belopp och återbetalningstid är allt som behövs. Sedan kommer du att ombes att fylla i personuppgifter så att Arcadia Finans kan göra en kreditkontroll med hjälp av UC. Ifall du har en medsökande kan det öka dina chanser att få ett lån på det belopp som du har ansökt om. Om du har normal kreditvärdighet kommer anbud från olika långivare att droppa in under de närmsta timmarna.

Vissa försöker undvika att ansöka om lån när det är UC som står för kreditkontrollen eftersom antalet kreditupplysningar som begärs in kan påverka kreditvärdigheten. När du använder dig av Arcadia Finans görs det dock bara en upplysning trots att du kan få anbud från över 20 banker och kreditmarknadsinstitut. Det är en av de stora fördelarna med att använda en låneförmedlare istället för att jämföra lån helt på egen hand.

Arcadia Finans

Arcadia Finans regler och villkor

Eftersom Arcadia Finans inte lånar ut pengar utan bara förmedlar kontakter är det inte de som bestämmer vilka regler och villkor som ska gälla för att du ska kunna teckna ett visst lån. Kraven på vad du till exempel behöver ha för inkomst beror helt på hur mycket du behöver låna och vilken långivare du vänder dig till. Kravet på 100 000 kronor i årsinkomst, som anges som grundkrav, är den lägsta inkomst du behöver ha för att någon av de långivare Arcadia Finans samarbetar med ska acceptera dig som låntagare.

Arcadia Finans

Sammanfattning – fördelar och nackdelar med Arcadia Finans

Arcadia Finans är inte ett företag utan namnet på en sajt som marknadsför Freedom Finance. Rent konkret går det dock lika bra att ansöka om ett lån genom Arcadia Finans som att göra det direkt hos Freedom Finance.

Att du kan låna både så mycket som 600 000 kronor och så lite som 5 000 kronor på ett och samma ställe är ganska ovanligt och en av fördelarna med Arcadia Finans. Vi gillar också hur sajten är uppbyggd. Du blir inte bombarderad med en massa information utan det går väldigt snabbt och smidigt att fylla i en låneansökan. Har du frågor så måste du dock gå vidare till Freedom Finance för att få svar. Man kan inte riktigt säga att de lever upp till sin devis “din hjälp på lånemarknaden” i det avseendet.

Däremot så har du faktiskt riktigt goda möjligheter att hitta det bästa lånet på marknaden, nästan oavsett hur mycket pengar du behöver, med hjälp av Arcadia Finans!

Arcadia Finans

Vanliga frågor

Du får in många anbud från flera långivare trots att du bara gör en ansökan. Det innebär att det räcker med en kreditprövning.

Arcadia Finans kan förmedla lån från flera långivare som beviljar lån i den storleksordningen. Räkna dock med att kreditprövningen måste visa att du har en hög taxerad årsinkomst och att du inte har betalningsanmärkningar.

Man kan säga att Arcadia Finans är en del av Freedom Finance, en extra marknadsplats med en design som vissa föredrar. Helt enkelt en utökad service.

Räkneexempel:

Låna 180 000 kr i 10 år (120 delbetalningar). Nom rörlig ränta 5,95%. Eff ränta 6,11%. Aviavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Kostnad 1 994 kr/månad. Totalkostnad blir då 239 262 kr.

Arcadia Finans
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%