Lenditum

Ränta*
2.95 - 29.95 %
Lägsta lånebelopp
1 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Uppläggningsavgift
0 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 200 000 kr i 12 år (144 avbetalningar). Nom. ränta 5,55%. Eff. ränta 5,69%. Kostnad 1 905 kr/mån. Totalt 274 411 kr. Ingen startavgift eller aviavgift.

Lenditum erbjuder en kostnadsfri jämförelsetjänst där du med några få knapptryck kan jämföra lån på upp till 600 000 kronor och hitta det billigaste alternativet för dig. Trots att du får ta del av flera låneerbjudanden tar Lenditum bara en kreditupplysning via UC.

Till skillnad från många andra aktörer behöver en betalningsanmärkning inte vara ett hinder när du ansöker om ett lån hos Lenditum - flera samarbetspartners ser till hela din ekonomiska situation och kan i vissa fall acceptera lån med betalningsanmärkning.

När du ansöker om ett lån börjar de första svaren trilla in omgående - när du väl bestämt dig för en långivare tar det 1-3 bankdagar innan du har pengarna på ditt konto.

Lenditum står självklart under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånden som krävs för att bedriva kreditgivning i Sverige.

Kundtjänst

Mån-Fre 09:30-17:00
Lör-Sön Stängt
kundservice@lenditum.se

Adress

Lenditum AB
Box 43
431 21 Mölndal
Org nr: 559320-5429

Är Lenditum rätt för dig?

 • Låna upp till 600 000 kr
 • Jämför flera erbjudanden åt dig
 • Möjlighet att låna med betalningsanmärkning
 • Ingen säkerhet behövs
Lenditum

Grundkrav

 • Du ska ha fyllt 18 år
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 12 månader
 • Ha svenskt bankkonto
 • Årsinkomst på minst 120 000 kr
 • Ingen skuld hos Kronofogden senaste 12 månaderna
Lenditum

Utbetalning inom 1-3 bankdagar

När du ansöker om ett lån via Lenditum betalas pengarna ut inom 1-3 bankdagar.

Jämför och låna upp till 600 000 kr hos Lenditum

Lenditum är en låneförmedlare verksam inom privatlån på upp till 600 000 kr. Du ansöker om lånet direkt på startsidan där du fyller i uppgifter om ditt lån, samt personliga uppgifter om dig själv. Skicka iväg din ansökan och invänta svar.

Inom kort återkommer Lenditum med flera låneerbjudanden till dig som du får ta ställning till. Välj det billigaste lånet och signera dina lånehandlingar.

Fördelen med att ta hjälp av en låneförmedlare är att du får flera erbjudanden med endast en ansökan och en kreditupplysning. Det gör det möjligt för dig att hitta det mest förmånliga erbjudandet på marknaden.

Lenditum

Individuell räntesättning hos Lenditum

När du lånar pengar via Lenditum sätts din ränta av respektive långivare. Räntan är individuell och baseras på din betalningsförmåga – ju bättre ekonomi du har, desto större möjligheter har du att beviljas ett billigt lån. Räntespannet sträcker sig från 2,95-29,95%.

För att beviljas ett lån behöver du uppfylla grundkraven vilket innebär att du bl.a. behöver ha

 • fyllt 18 år
 • vara folkbokförd i Sverige
 • inte ha några skulder hos kronofogden
 • klara kreditprövning hos UC

Det går däremot bra att låna pengar med betalningsanmärkning. Flera av Lenditums samarbetspartners beviljar lån även om du har en anmärkning. Däremot får du räkna med sämre lånevillkor.

När du fått ditt lånebesked betalas pengarna ut inom 1-3 bankdagar. Exakt utbetalningstid kan variera mellan olika långivare och beror på när på dygnet du får din ansökan godkänd.

Bra låneförmedlare med högt lånebelopp

Lenditum är sammantaget en mycket bra låneförmedlare som erbjuder lån på upp till 600 000 kronor – större privatlån än så finns inte att få tag på i Sverige. Eftersom Lenditum jämför räntan hos flera banker och långivare kan du känna dig trygg med att du får det bästa erbjudandet utifrån dina ekonomiska möjligheter.

Det är enkelt att skicka in en ansökan och det finns goda möjligheter att låna pengar med betalningsanmärkning. Vill du däremot teckna ett lån utan UC får du vända dig till en annan aktör. Utbetalningstiden på 1-3 dagar är i paritet med andra konkurrenter på marknaden.

Den enda större förbättringsområdet vi ser är kundtjänsten. En telefonsupport hade varit önskvärt – i dagsläget erbjuds endast mejlkontakt. Öppettiderna är jämförbara med andra låneförmedlare men hade man velat sticka ut i mängden hade helgöppet varit uppskattat.

Lenditum

Vanliga frågor Lenditum

Nej, det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån. En ansökan är inte bindande och du har alltid möjlighet att tacka nej om du inte är nöjd.

Ja, det går bra att låna pengar trots betalningsanmärkning. Lenditum samarbetar med flera banker och långivare som accepterar anmärkningar.

Du får svar direkt på din ansökan. Inom några sekunder börjar dina första erbjudanden trilla in, oavsett veckodag.

Räkneexempel lån:

Låna 200 000 kr upplagt på 12 år (144 delbetalningar) med exempelräntan 5,55% (effektiv ränta på 5,69%). Totalt belopp att betala 274 411 kr, vilket motsvarar 1 905 kr/mån. Ingen startavgift eller aviavgift.

Lenditum
Betyg (4/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%