Ica Banken

Ränta*
6.14 - 14.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min-/max låneperiod
3 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 100 000 kr i 8 år. Totalt att återbetala 136 708 kr på 96 avbetalningar = 1 425 kr/mån. Nom. rörlig exempelränta 8,0%. Eff. ränta 8,30% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Ica Banken är en av landets mer välkända banker med ett komplett utbud av olika banktjänster - däribland ett privatlån på upp till 500 000 kronor.

Privatlånet är idag ett konkurrenskraftigt lån med individuell räntesättning och inga dolda avgifter. Det är enkelt att ansöka om lånet och pengarna betalas ut inom ett par dagar. Behöver du någon gång komma i kontakt med supporten gör du det enkelt under såväl vardagar som helger - det är få andra långivare som kan konkurrera med det.

I samband med att du skickar in en låneansökan tas en kreditupplysning på dig hos UC. Har du tillräckligt god kreditvärdighet kommer du beviljas lånet. Ett tips för att förbättra dina chanser att få lånet godkänt är att ansöka med en medlåntagare. Det innebär att ni är två personer som står som betalningsansvariga på lånet.

Verksamheten såg dagens ljus år 2001 och har idag över 1 miljon kunder. Ica Banken står självklart under Finansinspektionens tillsyn så du som låntagare kan känna dig trygg när du lånar pengar.

Kundtjänst

Tel 033 47 47 90
Mån-Fre 08:00-20:00
Lör-Sön 10:00-16:00
Chatta

Adress

Ica Banken AB
Box 4075
169 04 Solna
Org nr: 516401-0190

Är Ica Banken rätt för dig?

  • Individuell räntesättning
  • Inga övriga avgifter
  • Bra samlingslån
  • Försäkra ditt lån med ett låneskydd
Ica Banken

Grundkrav

  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Du behöver en fast inkomst på minst 180 000 kr/år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Vara folkbokförd i Sverige
Ica Banken

Utbetalning till ett konto i Ica Banken

Pengarna utbetalas till ett konto i Ica Banken. Har du inget konto sedan tidigare upprättas ett i samband med din låneansökan. Du får ett sms när du har pengarna på ditt konto.

Låna mellan 20 000 – 500 000 kr snabbt och enkelt

Ica Banken erbjuder idag ett privatlån på mellan 20 000 – 500 000 kr helt utan säkerhet. Det innebär att du kan använda lånet till precis vad du vill. Det är mycket enkelt att ansöka om lånet, välj bara önskat lånebelopp, återbetalningstid och identifiera dig själv med BankID.

Inom kort får du svar på din ansökan och kan välja att acceptera erbjudandet genom att signera ditt låneavtal. Inom ett par bankdagar har du pengarna på ditt konto.

Sammantaget erbjuder Ica Banken en mycket smidig låneansökan som inte tar mer än ett par minuter att genomföra.

Individuell ränta och inga övriga avgifter

Ica Banken tillämpar individuell räntesättning vilket innebär att din betalningsförmåga, dvs kreditvärdighet, avgör hur pass billigt lån du får. Fördelen med Ica Banken kontra andra privatlån på marknaden är att det inte tillkommer några övriga avgifter som höjer totalkostnaden för ditt lån.

I samband med din ansökan fastställs din kreditvärdighet med hjälp av en upplysning via UC. För att beviljas ett lån behöver du bl.a. vara minst 18 år fyllda, ha en fast inkomst och inte några betalningsanmärkningar.

Tips! Hos Ica Banken kan du teckna ett låneskydd vilket skyddar dig om du skulle få svårt att betala din skuld på grund av sjukdom eller ofrivillig arbetslöshet.

Ica Banken

Bra privatlån hos en trygg aktör

Bortsett från storbankerna är Ica Banken en av landets mer välkända och trygga banker. Deras privatlån håller hög klass med individuell räntesättning vilket möjliggör en låg ränta. Ansöker du om lånet tillsammans med en medlåntagare ökar chanserna att få lånet beviljat.

Ytterligare en bra sak med Ica Banken privatlån är att det inte tillkommer några övriga avgifter till lånet, vare sig någon aviavgift eller startavgift.

Behöver du någon gång komma i kontakt med kundtjänsten finns det goda möjligheter att göra det när det passar dig. Öppettiderna är långa under såväl vardagar som helger och det finns mängder av kontaktvägar att välja mellan. Det går bra att både ringa, maila och chatta med supporten. Dessutom finns en omfattande frågor och svar-avdelning där du får svar på kundernas vanligaste frågor.

Vanliga frågor om Ica Banken

Ja, för att öka möjligheten att få ditt privatlån godkänt kan du ansöka om lånet tillsammans med en medlåntagare. Är ni flera personer som står på lånet ökar även möjligheten att beviljas en låg ränta.

Ja, du har möjlighet att lösa ditt lån i förtid när du vill, utan extra kostnad. Kontakta kundtjänsten för vidare instruktioner hur du går tillväga.

Ja, Ica Bankens privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ställa något föremål som säkerhet för lånet och du kan använda pengarna till vad du vill.

Din första betalning är första månaden efter att ditt lån har betalats ut. Första månaden betalar du bara ränta och eventuell försäkringspremie. Det är först andra månaden du börjar amortera på ditt lån.

Räkneexempel lån:

Låna 100 000 kr upplagt på 8 år (96 delbetalningar) med rörlig exempelränta på 8,0% (effektiv ränta på 8,30%). Aviavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 136 708 kr, vilket motsvarar 1 425 kr/mån.

Ica Banken
Betyg (4/5)

Låna upp till 500 000 kr

Ränta från 6.14%