AXO Finans

Betyg 3.5/5
Ränta*
2.95 - 24 %
Startavgift
495 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 18 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 70 000 kronor i 15 år. Effektiv ränta 6,54 %. Kostnad 600 kronor/mån. Totalt 108 346 kronor.

AXO Finans är en svensk lånemäklare som hjälper privatpersoner att hitta lån med bäst ränta och upplägg. AXO Finans har varit verksamt sedan 2012 och är idag en etablerad låneförmedlare på den svenska marknaden. Här finns möjligheten att ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor med en återbetalningstid på maximalt 15 år.

AXO Finans primära tjänst hjälper dig som låntagare att jämföra privatlån. Men de erbjuder också samlingslån där dyra lån och krediter kan lösas genom ett större lån. Detta är framför allt fördelaktigt för dig som har många dyra smålån och önskar sänka din månadskostnad. Som lånemäklare samarbetar AXO Finans med 13 banker, däribland välkända FOREX Bank, Santander Bank och Wasa Kredit. När en ansökan genomförs presenteras den för de banker som, utifrån den sökandes kreditvärdighet, är villiga att erbjuda lånet. Alternativen presenteras sedan för den sökande som kan besluta sig för det lån som är mest fördelaktigt. AXO Finans är en helt självständig lånemäklare som inte själva lånar ut pengar, utan endast jämför och förmedlar andra bankers lån.

På AXO Finans hemsida beskriver de sig själva som en av de bästa låneförmedlarna i Sverige. Ett sådant påstående kräver, förutom en seriös verksamhet, god service såväl som enkla och snabba beslutsvägar. På den svenska omdömesplattformen Trustpilot har AXO Finans ett högt förtroendekapital, vilket stärker AXO Finans egen beskrivning. Lånemäklaren får hela 9 av 10 poäng på sajtens TrustScore. Rankningen är baserad på över 600 omdömen där hela 95 % är mycket positivt inställda till verksamheten och har lämnat goda vitsord.

AXO Finans gör det lättare för privatpersoner att teckna säkra lån via nätet genom en digital ansökan direkt på deras hemsida. Legitimering sker via BankID och kreditupplysningen genomförs via UC. Redan inom ett par timmar efter ansökan kan AXO Finans presentera aktuella långivare till den sökande. På så sätt kan ett lån vara tecknat och utbetalt inom 1 - 3 vardagar. Företaget står under tillsyn av svenska Finansinspektionen och det råder således inget tvivel om att verksamheten följer de lagar och regler som krävs.

Kundtjänst

Tel. 0771-323400
Mån – fre, 08.30 – 16.00
Lör – sön, Stängt
E-post: kundservice@axofinans.se

Adress

AXO Finans AB
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm
Sverige
Org nr: 556907-5673

Är AXO Finans rätt för dig?

  • Seriös aktör med gott renommé
  • Jämför minst 13 banker
  • Samarbetar med etablerade banker av hög standard
  • Utbetalning inom 1 – 3 vardagar
/

Grundkrav

  • Låntagaren måste vara 20 år gammal
  • Ha en deklarerad inkomst på minst 120 000 kronor per år
  • Vara fast anställd, vara egen företagare, ha vikariat eller vara pensionär
  • Inte ha några betalningsanmärkningar
/

snabba utbetalningar

Utbetalningen sker inom 1–3 bankdagar och kan göras till alla svenska banker.

Ansök enkelt på datorn eller i mobilen!

/

Ansök om lån snabbt och enkelt via AXO Finans

Om du vill ansöka om ett lån via AXO Finans görs detta enklast via ansökningsformuläret på företagets hemsida. Formuläret är något av det första som möter dig på sajten och där har du själv möjlighet att ange önskad lånesumma och återbetalningstid. Du kan också få en uppfattning om hur hög månadskostnaden blir för lånet. Ange därefter dina kontaktuppgifter och ansökningen är komplett. AXO Finans kommer därefter kontakta dig med aktuella lånealternativ. Om ansökningen är inkommen innan klockan 14.00 kommer lånbeskedet samma dag. Ansökningen är helt kostnadsfri och inte heller bindande.

Tack vare den digitala ansökningsprocessen kan din låneförfrågan göras via mobil, surfplatta eller dator.

/

AXO Finans villkor

AXO Finans erbjuder individuell räntesättning som varierar från 2,95 % till 24 %. Att räntan är individuellt baserad innebär att kostnaden för lånet baseras på din kreditvärdighet. Räntan sätts dessutom alltid av långivaren själv, aldrig av AXO Finans. Återbetalningstiden för lånet ligger som minst på 1 år och som högst på 18 år. Det går alltid att lösa lånet i förtid. För att lösa lånet i förtid, kontakta kreditgivaren som tillhandahåller ditt lån.

De grundläggande villkoren för dig som lånsökare är en ålder om 20 år samt en deklarerad inkomst på minst 120 000 kronor. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar. Alla kostnader som uppges i räkneexempel är baserade på att du som låntagare följer återbetalningsplanen. Påminnelseavgifter är ytterligare kostnader och räknas inte med i den angivna totalkostnaden för lånet.

/

Seriös och effektiv lånemäklare

AXO Finans är en lånemäklare att räkna med och du som väljer att ansöka om lån genom dem kan känna dig trygg. Beslutsvägarna är korta och servicen snabb. De levererar förslag om lån samma dag om ansökningen är inkommen innan klockan 14.00 och svar kommer via telefon eller mejl. AXO Finans har ett generöst lånespann och kan erbjuda både mindre och större summor. Deras jämförelsetjänst är gratis att använda och inget är bindande förrän du skrivit under ditt lånekontrakt. Du som låntagare bör dock vara uppmärksam på de något höga effektiva räntorna som kan ge relativt dyra lån i slutändan, särskilt vid mindre lån. Sammanfattningsvis framstår AXO Finans som ett bra val för den som söker en seriös och effektiv lånemäklare.

/

Vanliga frågor om AXO Finans

Privatlån och blancolån är samma sak – lån utan säkerhet. På AXO Finans hemsida finner du både benämningarna, men vi både fallen har du alltså möjlighet att låna från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

Du söker på samma sätt som för privatlån men klickar i rutan om ”Vill du lösa befintliga lån?”. AXO Finans kommer därefter kontakta dig för att gå vidare i processen.

Räkneexempel lån:

Låna 70 000 kronor upplagt på 15 år (180 delbetalningar) med exempelräntan 5,3 % (effektiv ränta på 6,54 %). Totalt belopp att betala blir 108 346 kronor, vilket motsvarar 600 kronor/mån inklusive startavgift 495 kronor och avikostnad 35 kronor/mån.

/
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%