Ränta*
6.48 - 19.90 %
Lägsta lånebelopp
1 000 kr
Högsta lånebelopp
300 000 kr
Uppläggningsavgift
0 kr
Min-/max låneperiod
1 - 120 mån
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 10 000 kr i 3 år (36 avbetalningar). Nom. ränta 16,18%. Eff. ränta 17,44%. Kostnad 352 kr/mån. Totalt 12 689 kr. Ingen aviavgift eller uppläggningsavgift.

Anyfin erbjuder ett samlingslån och har som mål att hjälpa så många som möjligt till en bra och stabil ekonomi. Det som skiljer Anyfin från många andra aktörer är att man inte betalar ut några pengar. I stället löser Anyfin dina tidigare lån- och kreditkortsskulder och därefter börjar du betala till Anyfin i stället – men till en bättre ränta.

Anyfin kan i dagsläget erbjuda samlingslån på upp till 300 000 kr och accepterar låntagare med upp till en betalningsanmärkning. Utöver ränta tillkommer inte några övriga avgifter som bidrar till att höja totalkostnaden. Det gör det möjligt att spara in pengar varje månad och bli skuldfri snabbare.

Anyfin såg dagens ljus 2017 och har sedan starten varit klara med att inte bidra till mer skuldsättning. Därför ger man inte några erbjudanden om man inte kan förbättra låntagarens situation.

Kundtjänst

Tel 08 665 60 60
Chatt
Mån-Fre 08:00-22:00
Lör 10:00-16:00
Sön 10:00-18:00
Mejl: hello@anyfin.com

Adress

Anyfin AB
Drottninggatan 92
111 36 Stockholm
Org nr: 559094-8005

Är Anyfin rätt för dig?

  • Hjälper dig att samla dina lån
  • Sänk kostnaden på dina lån och krediter
  • Smidig digital ansökan
  • Accepterar en betalningsanmärkning
Anyfin

Grundkrav

  • Måste vara minst 18 år
  • Inte mer än en betalningsanmärkning
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
  • Folkbokförd i Sverige
  • Ha inkomst från arbete, föräldrapenning, pension eller sjukersättning
Anyfin

Skulden flyttas över till Anyfin

När du accepterat ditt erbjudande betalar Anyfin dina lån och din skuld övergår till dem i stället.

Sänk räntan med Anyfin

Anyfin hjälper dig att samla dina lån och krediter till en lägre ränta. Det gör det möjligt för dig att spara pengar varje månad och bli skuldfri snabbare.

Ansök om ett samlingslån på Anyfins hemsida eller via appen. Anyfin hämtar uppgifter om dina befintliga lån och krediter automatiskt och ger dig därefter ett nytt erbjudande. Väljer du att acceptera erbjudandet kommer din tidigare skuld betalas av och flyttas till Anyfin.

Framöver betalar du dina kommande fakturor till Anyfin.

Individuell ränta utan dolda avgifter

Hos Anyfin tillämpas en individuell räntesättning där din betalningsförmåga avgör vilken ränta du får. Räntan är för närvarande 6,48-19,90%. Utöver ränta tillkommer inte några dolda avgifter som höjer totalkostnaden för lånet ytterligare.

Löptiden för lånet sträcker sig från 1-120 månader, men för att överhuvudtaget få samla lån via Anyfin behöver du uppfylla deras grundkrav. Det innefattar bl.a. att du måste vara minst 18 år gammal, ha en stadigvarande inkomst, vara folkbokförd i Sverige och inte ha fler än en betalningsanmärkning. Fullständiga krav hittar du högre upp på sidan.

Anyfin

Samlingslån för dig som vill få ordning på din ekonomi

Anyfin erbjuder ett konkurrenskraftigt samlingslån till dig som betalar onödigt mycket för dina lån- och kreditkortsskulder, och vill få ordning på din ekonomi. Erbjudandet är helt sömlöst där du får hjälp att flytta dina gamla skulder till Anyfin, men till bättre villkor.

Det är smidigt att ansöka om lånet men skulle du mot förmodan behöva hjälp finns kundtjänsten tillgänglig under veckans alla dagar. Det blir inte bättre än så.

Hos Anyfin behöver inte en betalningsanmärkning vara ett hinder för bättre lånevillkor. Här kan du ha upp till en betalningsanmärkning och ändå samla dina lån och sänka dina räntekostnader.

Sammanfattningsvis står sig Anyfins låneerbjudande mycket bra på den svenska lånemarknaden och har varit det självklara valet för tusentals personer som vill samla sina lån och förbättra sin privatekonomi.

Anyfin

Vanliga frågor om Anyfin

Ja, det går bra att betala din faktura via autogiro. Du ansöker om autogiro i Anyfin-appen.

Ja, i samband med att du ansöker om att samla dina lån tar Anyfin en kreditupplysning hos UC för att fastställa din betalningsförmåga.

Ja, det går bra att göra extra inbetalningar eller lösa din skuld i förtid. Betalningsuppgifter och hur stor skuld du har hittar du i Anyfin-appen.

Räkneexempel lån:

Låna 10 000 kr upplagt på 3 år (36 delbetalningar) med exempelräntan 16,18% (effektiv ränta på 7,44%). Totalt belopp att betala 12 689 kr, vilket motsvarar 352 kr/mån. Ingen avi- eller uppläggningsavgift.

Betyg (4.5/5)

Låna upp till 300 000 kr

Ränta från 6.48%