Anyfin - Nyskapande omstartslån

Ränta*
3.95 - 24.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
1 000 kr
Högsta lånebelopp
100 000 kr
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 13 000 kr i 2 år. Totalt att återbetala 14 322 kr på 24 avbetalningar = 597 kr/mån. Nom. rörlig ränta 9,48%. Eff. ränta 9,9% (aviavgift 19 kr, uppl. avgift 0 kr).

Anyfin sysslar med refinansiering av lån och har gjort det sedan 2017. Teamet som står bakom Anyfin har bakgrund från närliggande branscher och företag som, iZettle, Klarna och Spotify. Anyfin är uppbackat av flera stora investmentbolag och är en omtalad aktör på den svenska marknaden. De bedriver sin verksamhet utifrån Finansinspektionens regler och riktlinjer.

Anyfin har en mycket tilltalande affärsidé. De hjälper dig att betala tillbaka dyra lån och krediter genom att erbjuda en form av omstartslån där de betalar dina befintliga lån åt dig. Det nya lånet, som Anyfin beviljar, har lägre ränta och det är dessutom mycket bekvämare att ha ett lite större lån än många små att hålla reda på. Du minskar risken för att du ska missa en återbetalning och dra på dig ännu högre kostnader i form av förseningsavgifter och dröjsmålsränta.

Anyfin säger sig ta ut mindre marginaler än andra aktörer i branschen och de har ett sätt att administrera lån som är tekniskt avancerat. Det innebär att de även har lägre utgifter och helt enkelt större möjlighet att hjälpa dig att få ner kostnaderna om du är belånad. De har fått väldigt fina betyg från sina användare, det är uppenbart att många känner sig tacksamma över deras erbjudande.

Det är framförallt du som gjort många kreditköp och tagit flera dyra smålån som kan ha glädje av att starta om med hjälp av Anyfin. Många hushåll kan sänka sina kostnader med flera tusen kronor i månaden på det här sättet. Om du har gjort ett misstag och tecknat ett lån som blivit alldeles för dyrt kan du omfinansiera det. Det är alltså inte bara du som har många olika lån som har glädje av Anyfin utan de löser ditt lån direkt och erbjuder sedan lägre ränta.

Kundservice

Kundservice 24/7
E-post: hello@anyfin.com
Telefon: 08 665 60 60
Live chat

Adress

Anyfin AB
Vattugatan 17
111 52 Stockholm
Org. nr: 559094-8005

Vad är speciellt med Anyfin?

  • Sänk räntan på dina lån och krediter med hjälp av Anyfin
  • Anyfin använder den senaste tekniken och håller kostnaderna nere
  • Anyfin vill hjälpa dig att ta kontroll över din ekonomi
  • Anyfin vill förändra lånebranschen och göra den säkrare
Anyfin

Grundkrav för att få ett lån

  • Du måste ha fyllt 18 år för att kunna omfinansiera lån
  • Du kan ha betalningsanmärkningar men de får ej vara nyare än 12 månader
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • Du får inte ha en skuld hos Kronofogden
Anyfin

Hur snabbt kommer pengarna in på kontot?

Anyfin betalar inte ut några pengar till dig utan de löser dina skulder. Det sker utan fördröjning via en automatiserad process. Först får du ett erbjudande från Anyfin, när du tackat ja betalas dina skulder. Det brukar ta 2–3 bankdagar innan betalningen är registrerad hos den som du var skyldig pengar.

Anyfin

Så lånar du hos Anyfin

För att omfinansiera ett lån eller en kredit börjar du med att delge en faktura för lånet du vill att Anyfin ska ta över. Det kan göras på ett mycket enkelt sätt och du kan välja mellan att skicka en pdf, en bild du fotat själv eller en skärmdump. Anyfin tar sedan automatiskt fram ett förslag med nya villkor och lägre ränta om de kan hjälpa dig. I samband med det tas en kreditupplysning på dig med hjälp av UC.

Om du accepterar erbjudandet från Anyfin godkänner du det med hjälp av BankID, sedan flyttas din skuld, eller dina skulder, till Anyfin.

Anyfin

Anyfin regler och villkor

Anyfin är ganska lätta att komma till tals med om du är i en situation där du har svårt att bli beviljad lån och verkligen är i behov av att sänka dina utgifter. Förutom att en betalningsanmärkning inte automatiskt utgör ett hinder kan du låna även om du inte har en fast anställning. Anyfin tittar på din taxerade inkomst men är öppna för att du kan ha god kreditvärdighet även utan ett fast jobb. En traditionell bank brukar inte vara lika flexibel i detta avseende.

Anyfin

Sammanfattning – fördelar och nackdelar med Anyfin

Anyfin erbjuder en tjänst som är unik och som det verkligen finns en marknad för. Om du använder tjänsten kan du få ner kostnaderna för smålån och köp du gjort på avbetalning eller kredit. Det handlar inte om att få billigare bolån eller om att sänka avgiften på lån som hade bra ränta redan från början utan det här är i första hand för dig som sitter med högkostnadskrediter.

Det märks att Anyfin är uppbackade av starka finansiärer då det är en felfri och tekniskt avancerad tjänst de erbjuder. Vi gillar att de har en modern syn på inkomst och att de förstår att det är normalt idag att försörja sig utan att man har ett fast heltidsjobb. Det är egentligen bara en sak vi önskar inför framtiden av Anyfin och det är att de börjar erbjuda omfinansiering av lån på högre belopp än 100 000 kronor.

Anyfin

Vanliga frågor

Refinansiering, omstartslån och samlingslån är ganska vanliga idag. Anyfin erbjuder en extra smidig och snabb hantering i och med att de betalar dina räkningar åt dig efter att du delat dem med Anyfin.

Villkoren för det lån du vill omfinansiera och din egen kreditvärdighet avgör vad du kan få för erbjudanden från Anyfin. Om du inte kan få bättre ränta från Anyfin betyder det att du redan har en riktigt bra deal.

Ja, du kan närsomhelst lösa hela den skuld du har till Anyfin och på så sätt sänka kostnaden för lånet ytterligare.

Räkneexempel:

Låna 13 000 kr i 2 år (24 avbetalningar). Nom rörlig ränta 9,48%. Eff ränta 9,9%. Aviavgift 19 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Månadskostnad 597 kr, totalkostnad 14 322 kr.

Anyfin
Betyg (4/5)

Låna upp till 100 000 kr

Ränta från 3.95%