Mynt staplade på varandra bredvid miniräknare

Hur får jag låg ränta?

När du lånar pengar vill du låna till en låg ränta. Men i och med att utbudet av banker och långivare är så stort är det svårt att på förhand veta vilken lån som har lägst ränta.

Att hitta ett lån med låg ränta behöver dock inte vara särskilt svårt. Det du behöver göra är att jämföra dina alternativ åt och välja det lån som har lägst ränta. I tabellen högst upp på sidan kan du jämföra lånen för att se vilken ränta som är lägst. När du jämför räntorna är det den effektiva räntan du ska titta på. Det är räntan för lånet plus alla övriga kostnader som tillkommer till lånet. Om du bara tittar på den nominella räntan får du bara veta själva kostnaden för lånet, men du missar alla övriga kostnader som exempelvis aviavgifter och uppläggningsavgift. Om du jämför den effektiva räntan får du se lånets totala kostnader.

Därefter går du in på långivarens hemsida för att ansöka om lånet. Själva ansökningsprocessen kan skilja sig åt något mellan olika typer av lån. De flesta är dock väldig enkla och det går fort att ansöka om ett lån med låg ränta.

I din ansökan brukar banken eller långivaren oftast bara vilja veta hur mycket du vill låna och till vilken återbetalningstid. Därefter får du ange uppgifter som namn, adress, personnummer, inkomst och liknande. Sedan skickar du in din låneansökan och i samband med det gör långivaren en kreditupplysning på dig. Kreditupplysningen ligger till grund för hur låg ränta du kan få på ditt lån.

Inom kort återkommer långivaren med ett låneerbjudande du får ta ställning till. Där framgår alla lånevillkor och vilken ränta du får. Något som är bra med en låneansökan är att den inte är bindande. Om du inte tycker att du får något låneerbjudande behöver du inte acceptera det. Du kan välja att tacka nej.

Om du tackar ja till lånet betalar långivaren eller banken ut pengarna. Hur lång tid det tar att få pengarna varierar mellan olika banker, långivare och vilken låntyp det rör sig om. Snabblån betalas ofta ut samma dag, men om du ansöker om ett bolån betalas inte pengarna ut förrän på tillträdesdagen.

Vad är ränta?

Ränta är den kostnad långivaren tar ut för att låna ut pengar till dig. Det är långivarens sätt att få betalt för pengarna som lånas ut. Utan ränta skulle bankerna och långivarna inte tjäna några pengar på beloppen som lånas ut.

Hur låg eller hög räntan är varierar mellan olika lån. En del typer av lån, exempelvis billån, har lägre ränta än exempelvis snabblån.

De flesta banker och långivare erbjuder ett räntespann, och du erbjuds en ränta inom det spannet. Det är många faktorer som påverkar räntan på ett lån. En del faktorer kan du inte påverka, exempelvis det rådande ränteläget på marknaden. Men sedan finns det vissa faktorer du faktiskt kan påverka som kan ge dig en lägre ränta.

 • Din ekonomi. Din ekonomiska situation påverkar vilken ränta du kan få. Om du har en stabil inkomst med goda marginaler mellan inkomst och utgifter, har du större möjligheter att betala av ditt lån i tid. Det resulterar även i en lägre ränta på ditt lån än om du inte har några marginaler överhuvudtaget.
 • Din kreditvärdighet. Bankerna baserar sin ränta på din kreditvärdighet. Genom att förbättra din kreditvärdighet kan du erbjudas lägre ränta på dina lån. Något som påverkar kreditvärdigheten är antalet kreditupplysningar. Undvik att dra på dig kreditupplysningar för att förbättra din kreditvärdighet. Om du absolut behöver låna pengar kan du låna utan UC. Då påverkas inte din kreditvärdighet. Om du kan höja din månatliga inkomst kan även det hjälpa dig att förbättra din kreditvärdighet.
 • Medlåntagare eller Borgensman. Om du ansöker om ett lån med en medlåntagare eller borgensman kan du få lägre ränta på ditt lån. Det beror på att banken får ytterligare en person som ansvarar för att lånet betalas i tid. Det ger en form av säkerhet som gör det möjligt för dig att få lägre ränta.

Vad är skillnaden mellan nominell och effektiv ränta?

När du lånar pengar kommer du stöta på två olika termer som du måste lära dig hålla i sär. Det är effektiv ränta och nominell ränta.

Den nominella räntan kan beskrivas som den ränta en bank eller långivare tar för ett lån.

Den effektiva räntan kan i stället beskrivas som räntan för lånet inklusive övriga avgfiter som tillkommer när du lånar hos långivaren. Det kan exempelvis vara uppläggningsavgift och aviavgifter. Den effektiva räntan är alltså totalkostnaden för lånet. Av den anledningen är den effektiva räntan nästan alltid högre än den nominella räntan.

När banken eller långivaren presenterar den effektiva räntan så visas den över ett helt år. Det gör den oavsett om lånets löptid bara är på en månad. Det medför även att den effektiva räntan kan se väldig hög ut i förhållande till lånebeloppet. Men i själva verket är den inte lika hög som man först tror.

Just den här missvisande bilden är vanlig när du tar ett snabblån där löptiden ofta inte är längre än ett par månader. Räntan för snabblån är visserligen högre än för många andra lån, men den är inte alls så hög som den effektiva räntan visar.

Räntan skiljer sig mellan olika lån

Vilken ränta du får när du lånar pengar beror på vilket lån du tar. Räntan skiljer sig mycket åt mellan olika typer av lån.

Det lån som har allra lägst ränta är bolån. Det är inte heller särskilt förvånande med tanke på att lånen är med säkerhet, där bostaden är säkerheten. Eftersom bostaden är säkerhet för lånet behöver banken inte vara särskilt orolig över att inte få tillbaka sina pengar om du inte kan betala din skuld.

Bolånen är i regel på väldigt höga belopp. Om räntorna hade varit i paritet med exempelvis snabblånen hade ingen haft möjlighet att köpa sin egen bostad

Kan du inte betala din skuld kan banken göra anspråk på din bostad för att få tillbaka sina pengar. På så vis kan man säga att det är banken som “äger” delar av bostaden fram tills den dag du har betalat tillbaka bolånet. Eftersom bolånen är så pass stora är det vanligt att många hushåll har kvar lånen i flera decennier.

Ett annat vanligt lån i Sverige är privatlånen, även kallat blancolån. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Fördelen med det är att du kan använda pengarna till vad du vill. Om du vill lägga pengarna på en resa kan du göra det, vill du köpa en begagnad bil kan du göra det. En del väljer till och med att använda privatlån för att finansiera kontantinsatsen vid ett bostadsköp. Det är en lösning som fungerar om du inte har pengar att finansiera hela kontantinsatsen själv. Du bör dock vara på din vakt. En kontantinsats på hundratusentals kronor blir väldigt dyrt i längden.

Eftersom privatlånen är lån utan säkerhet är även räntan högre än för bolån och andra lån med säkerhet.

Oavsett om du tar ett lån med eller utan säkerhet är det svårt att svara exakt hur låg ränta du kan få. I regel kan man säga att du får lägre ränta ju högre lånebeloppet är och om du tar ett lån med säkerhet. Ett högt lånebelopp innebär dock högre total räntekostnad. Räntan sätts alltid individuellt och hur låg ränta du får på ditt lån beror på din ekonomiska situation.

Vilket är det bästa lånet med låg ränta?

Vilket som är det bästa lånet med låg ränta är individuellt. Du kan ta reda på vilket lån med låg ränta som är bäst för dig genom att titta i jämförelsetabellen. Om du använder filtreringen kan du enkelt hitta det lån som uppfyller dina krav. Därefter är det bara att välja lånet med lägst ränta. Då vet du att du har tecknat det billigaste lånet som dessutom uppfyller alla krav du har.

Så förhandlar du en låg ränta

Många som tar lån väljer att acceptera långivarens första bästa erbjudande i tron om att det är det bästa erbjudande du kan få. Men i själva verket finns det ofta ett stort förhandlingsutrymme. Banker och långivare har höga bruttomarginaler. Det är ett lönsamhetsmått som visar hur lönsam bankens eller långivarens verksamhet är. Ju högre bruttomarginaler bankerna har, desto större är ditt förhandlingsutrymme.

När du ansöker om ett lån ska du inte nöja dig med första bästa ränta. Genom att förhandla kan du sänka din ränta med många procentenheter och på ett stort lån kan det handla om tiotusentals kronor.

När det gäller exempelvis bolån finns det allra mest pengar att spara eftersom lånebeloppen är så pass höga. När du förhandlar om ditt bolån är det framför allt två olika räntesatser du ska hålla koll på. Det är listräntan och genomsnittsräntan.

Listräntan är den ränta bankerna använder för att marknadsföra sina bolån medan genomsnittsräntan är den genomsnittliga räntan bankens bolånekunder får. När du förhandlar om din bolåneränta är det genomsnittsräntan du ska fokusera på. Den räntan är alltid lägre än listräntan.

Tips! Enligt lag måste alla banker visa upp sina listräntor och snitträntor för alla olika bindningstider på sina hemsidor.

Byt bank om du inte får lägre ränta

Om en bank inte vill erbjuda dig lägre ränta på ditt lån bör du överväga att byta till en billigare bank. Om du uppmärksammar din nuvarande bank på detta finns det möjlighet att du får räntan sänkt ytterligare. Får du däremot inte räntan sänkt gör du bäst i att byta. Det är genom att vara uppmärksam på marknaden som du kan se till att du har lägst ränta på ditt lån.

Tips! Hos en del banker kan du få samlingsrabatt på dina lån om du har flera produkter och tjänster hos banken.

Om du har bindningstid på ditt nuvarande lån kan du vara tvungen att betala ränteskillnadsersättning för att lösa det i förtid. Kontakta din bank eller långivare innan du byter för att försäkra dig om att det inte kostar något att lösa lånet i förtid.

Låna pengar snabbt med låg ränta

I och med att du idag kan låna pengar direkt över nätet finns det möjlighet att få pengarna på kontot väldigt snabbt. Många långivare erbjuder idag direkt utbetalning av sina lån vilket innebär att du kan ha tillgång till pengarna inom några minuter.

Hos andra långivare kan utbetalningstiden vara något längre, men oftast inte mer än max ett par dagar. En del långivare har även utbetalning på helger vilket gör det möjligt att få tillgång till pengarna oavsett dag på veckan.

Bara för att långivare har snabb utbetalning av sina lån betyder det dock inte att du kommer ha pengarna på kontot lika snabbt. Hur fort du får pengarna på kontot beror på vilken bank du har.

Lån utan säkerhet har i regel högre ränta

Det finns mängder av olika lån som kan användas till det mesta. Dessa olika låntyper går dock att dela upp i två olika grupper: lån med säkerhet och lån utan säkerhet.

Lån med säkerhet innebär att du har en produkt som säkerhet för att lånet betalas i tid. Medan det inte finns någon säkerhet för att lån utan säkerhet betalas i tid. Vilken typ av lån du tar påverkar i sin tur hur låg ränta du kan få.

När du lånar utan säkerhet får du i regel inte lika låg ränta som när du lånar med säkerhet. Det beror på att långivaren eller banken inte har några garantier för att du kommer betala tillbaka lånet i tid. Därför tar långivaren i stället ut en högre ränta för den risk som utlåningen innebär.

Privatlån kan ha låga räntor

Det finns många olika typer av lån utan säkerhet. Den allra vanligaste är privatlån, även kallat blancolån eller konsumtionslån. Med ett privatlån kan du låna i stort sett hur lite eller hur mycket pengar du vill. Vanligtvis brukar du kunna låna från ett par tusenlappar upp till en halv miljon kronor med ett privatlån.

Trots att privatlån är lån utan säkerhet brukar du kunna låna pengar med låg ränta. I dag erbjuder i stort sett alla banker och långivare privatlån. Det stora utbudet har pressat ned räntorna vilket gör att du idag kan hitta privatlån med låga räntor.

Riksbanken påverkar hur låg ränta du kan få

Det kan verka som att det enbart är bankerna som bestämmer vilken ränta du får när du lånar pengar. Riktigt så enkelt är det inte. Bankerna bestämmer vad du som kund ska betala i ränta, men det är även Riksbanken som styr marknadsräntorna i Sverige.

Riksbanken sätter något som kallas för reporäntan. Det är den styrränta som banker kan låna och placera pengar till i Sveriges riksbank. Om reporäntan höjs innebär det högre upplåningskostnader för bankerna vilket i sin tur leder till högre räntor på lån för oss konsumenter. Om reporäntan däremot sjunker innebär det lägre upplåningskostnader för bankerna och lägre räntor för oss konsumenter.

Rörlig ränta är ofta lägre än fast ränta

När du lånar pengar är lånen i de allra flesta fall med rörlig ränta. Det innebära att hur låg ränta du kan få när du lånar pengar beror på rådande ränteläge på marknaden. Om du har fast ränta på ditt lån kommer inte din ränta oavsett hur ränteläget ser ut. Under en förutbestämd period kommer du ha samma ränta på ditt lån.

Vad som är billigast av rörlig ränta och fast ränta har länge diskuterats. Historiskt sett har du fått lägre ränta på ditt lån om du valt rörlig ränta framför fast ränta. Med en låg ränta kan du nå riktigt låga räntenivåer, men samtidigt är du oskyddad på så sätt att du även kan drabbas av riktigt höga räntenivåer.

Har du fast ränta kan du inte få riktigt låg ränta men samtidigt behöver du inte oroa dig för väldigt höga räntor. En fast ränta passar framför allt dig som vill ha en trygghet.

Vad du ska välja beror helt enkelt på vad du känner dig mest bekväm med. Om du vill kunna få riktigt låg ränta på ditt lån ska du välja rörlig ränta, men om du vill ha tryggheten ska du välja fast ränta.

Ett bra tips kan vara att välja en rörlig ränta och skulle du märka att ränteläget på marknaden blir mer osäkert kan du välja att binda räntan vid ett senare tillfälle. Du kan däremot inte få en bunden ränta att bli fast ränta.

Räntetak

Om du är osäker på om du ska ha rörlig eller fast ränta så finns det faktiskt ett tredje alternativ. Det kallas för räntetak och är en kombination av rörlig och fast ränta. Räntetak kan du få till ditt bolån och det erbjuds av flera banker och långivare.

Väljer du räntetak får du den rörliga räntans fördelar att räntan kan bli riktigt låg, samtidigt är du skyddad mot riktigt höga räntor. Du kan själv sätta ett räntetak som din bolåneränta inte kan överstiga oavsett vad som händer på marknaden. Om du exempelvis skulle ha ett räntetak på 3 procent kommer din bolåneränta inte bli högre än så även om din rörliga boränta skulle klättra över 3 procent.

Räntetak låter som den perfekta kombinationen mellan rörlig och fast ränta. Men det är självklart inte gratis. För att få ha räntetak måste du betala en premie till din långivare. Den premien betalas löpande under löptiden. Hur mycket den kostar varierar mellan banker och långivare. Dessutom beror det på var du vill sätta ditt räntetak någonstans.

Låna utan UC till låg ränta

Har du många kreditupplysningar kan det ibland vara svårt att få låna pengar till låg ränta. Det gäller framför allt hos banker och långivare som gör sina upplysningar hos UC. Eftersom många kreditupplysningar påverkar din kreditvärdighet får du oftast högre ränta om du lånar med UC. Det du däremot kan göra är att låna utan UC. Det innebär att du lånar hos en långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag.

Eftersom andra kreditupplysningsföretag inte kan se dina tidigare upplysningar har du möjlighet att låna till låg ränta om du inte använder UC. Idag är det framförallt långivare inom snabblån och mindre privatlån som inte använder UC. Vill du ta ett bolån, billån eller annat lån med säkerhet använder nästan alla långivare och banker UC.

Sammanfattning

Idag finns det goda möjligheter att låna pengar med låg ränta. Du hittar lånet med lägst ränta genom att jämföra långivarnas lån med varandra. I din jämförelse ska du fokusera på den effektiva ränta som anger totalkostnaden för ditt lån med alla övriga avgifter inräknade.

Dina möjligheter att få ett lån med låg ränta påverkas till stor del av din kreditvärdighet. Det finns många faktorer som påverkar din kreditvärdighet, däribland din inkomst, dina skulder och hur många kreditupplysningar du har. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto lägre ränta kan du få.

Men din ränta på lån påverkas inte enbart av din kreditvärdighet. Det finns även faktorer som du inte kan rå för. Bland annat påverkas bankräntorna av Riksbankens reporänta. Det är nämligen den styrräntan bankerna lånar eller placerar pengar till i nationens Riksbank. På så vis påverkar reporäntan alla övriga räntor i Sverige.

När du lånar pengar får du inte glömma bort att förhandla räntan. Många väljer att acceptera första ränteerbjudande utan att förhandla. Men faktum är att om du förhandlar räntan kan du spara tusentals kronor varje år. Detta är extra viktigt när du tar ett bolån eftersom det rör sig om så stora summor. När du förhandlar bolåneräntan ska du alltid förhandla mot bankens snittränta. Det är det räntesnitt bankens kunder får. Bankerna presenterar även sin listränta, vilket är räntan de marknadsför sina bolån med. Snitträntan är nästan alltid flera procentenheter lägre än listräntan.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000 kr, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0 kr) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173 kr/mån.

  Populärast
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  6.99 - 22.99%

  Åldersgräns

  23 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 65 000 kr i 5 år. Eff. ränta 15,88%. Kostnad 1531 kr/mån. Totalt 91 866 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.04%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 100 000 kr över nio år med exempelräntan 5,64 % (effektiv ränta 5,79 %). Totalt belopp att betala 127 764 kr

 • Lånebelopp

  10 000 - 300 000 kr

  Ränta från

  3.95 - 19.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 100 000 kr på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Låneexempel: 500 000 kr med återbetalningstid på 15 år, effektiv ränta 6.26 %. Månadskostnad 4 244 kr. Totalt 763 920 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 100 000 kr

  Ränta från

  3.95 - 24.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 30 000 kr med återbetalningstid på 2 år, effektiv ränta på 9,23 %. Månadskostnad 1 369 kr. Totalt 32 856 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 45 000 kr

  Ränta från

  39.6%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 10 000 kr i 12 mån. Nominell årsränta 39.6 %. Totalt att återbetala 12 145 kronor. Effektiv ränta 47.64 %.

  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  10 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.95 - 12.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 50 000 kr i 7 år. Eff. ränta 6,44%. Kostnad 758 kr/mån. Totalt 62 266 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 25 000 kronor i 2 år. Eff. ränta 50,0 %. Kostnad: 1 533 kronor/mån, totalt 36 775 kronor

  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.

 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.90 - 29.90%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 4,96 %. Kostnad 1881 kr/mån. Totalt 112 860 kr.

 • Lånebelopp

  15 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.45 - 9.90%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 50 000 kr med återbetalningstid på 2 år, effektiv exempelränta 4,07 %. Månadskostnad 2 171 kr. Totalt 52 110 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  39.3%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 5 000 kr i ett år. Nominell årsränta 39,3%. Eff. ränta 77,75%. Kostnad 630 kr/mån. Totalt 7 328 kr.

  Direktutbetalning
 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  4.9 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 10,28 %. Kostnad per månad blir 2 116 kronor. Totalbeloppet blir således 126 971 kronor.

 • Lånebelopp

  20 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 17%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 30 000 kr i 5 år. Eff ränta: 10,7 %, Kostnad 640 kr/mån. Totalt 38 400 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  26%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader. Eff. årsränta 29,33%. Kostnad 1 433 kr/mån. Totalt 17 195 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  22.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 20 000 kr i 1 år. Eff. ränta 25,5%. Kostnad 1 881 kr/mån. Totalt 22 572 kr.

 • Lånebelopp

  3 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  29.33%

  Åldersgräns

  22 år

  Utbetalning

  2-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 12 000 kronor i 4 år. Nominell årsränta på 26 %, 405 kronor i månaden och ett totalbelopp på 19 440 kronor att återbetala.

 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  100 000 kronor på 5 år. Effektiv ränta 5,86 %. Uppläggningsavgiften 495 kronor. Månadskostnad 1 910 kronor. Totalt 115 102 kronor.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: Annuitetslån 14 år, 250 000:-, rörlig ränta 5,77% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92%, tot. belopp 364 993:-, kostnad 2 173:-/mån (168 avbet.)

 • Lånebelopp

  2 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 2 000 kr i 3 månader. Nominell ränta 39,5%. Eff. ränta 861,88%. Kostnad 771 kr/mån. Totalt 2 708 kr.

 • Lånebelopp

  2 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader, effektiv årsränta 56,7%, uppl.avgift 350 kr och aviavgift 45 kr. Totalt att återbetala 21 359 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  7.92 - 21.6%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 10 000 kr på ett år med autogiro, effektiv ränta 15,84% blir totalt 12 407 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.45 - 9.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: För 100 000 kronor med 8 år återbetalningstid och ränta 5,95 % blir månadskostnaden 1 318 kronor.

 • Lånebelopp

  10 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  25%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.

 • Lånebelopp

  50 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  3.75 - 11.25%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 50 000 kr under 5 år med effektiv ränta 5,70%. Månadskostnad 936 kr och totalt belopp 56 160 kr.

 • Lånebelopp

  1 - 10 000 kr

  Ränta från

  7.49%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 2 000 kr i 6 månader med en nominell ränta på 7,49%. Eff. ränta 7,75%. Kostnad 340 kr/mån. Totalt 2044 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 26%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Låneexempel: 100 000 kr på 10 år. Nominell ränta:5,9%. Effektiv ränta:6,48%. Tot.belopp 139 272 kr. Kostnad per mån:1161 kr

 • Lånebelopp

  20 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  9.90 - 28.9%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Individuellt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 70 000 kr i 6 år med effektiv ränta 12,9 %. Månadskostnad: 1 401 kronor. Totalt belopp att betala 100 908 kronor.

 • Lånebelopp

  5 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  24%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 15 000 kr i 40 månader. Ränta 2%, eff. ränta 26,82 %. Totalt att återbetala 21 231 kr

 • Lånebelopp

  10 000 - 10 000 000 kr

  Ränta från

  1.28 - 26.08%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Låneexempel: 95 000 kr i fem år, eff. ränta 6,70 %. 1 861 kr/mån, totalkostnad 111 660 kr.

 • Lånebelopp

  2 000 - 15 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 5 000 kr i 30 dagar. Nominell årsränta 39 %. Uppl. 395 kr. Totalt att återbetala 5 555 kr (kreditkostnad 555 kr). Eff. ränta 260,1 %

 • Lånebelopp

  10 000 - 200 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: Annuitetslån 200 000 kronor, 10 års återbetalning. Effektiv ränta 6,4%. Månadskostnad 2333 kronor (120 månader) totalkostnad 279 960 kronor.

 • Lånebelopp

  10 000 - 400 000 kr

  Ränta från

  6.9 - 25.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel:​ 100 000 kr i 5 år. Effektiv ränta 8,38%, månadskostnad 2023 kr. Totalkostnad 121 380 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 19.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 250 000 kr i 10 år. Eff. ränta 5,5 %. Kostnad 2 713 kr/mån. Totalt 75 560 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  39.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 8 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 228 %. Kostnad 1 183 kronor första månaden. Totalt 11 963 kronor.

 • Lånebelopp

  5 000 - 25 000 kr

  Ränta från

  26.05%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 20 000 kr i 5 år. Eff. ränta 29,04 %. Kostnad: 599 kr/mån. Totalt 35 964 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.9 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  5/5

  Låneexempel: 225 000 kr i 10 år. Eff. årsränta 6,70 %. Kostnad 2 555 kr/mån. Totalt 306 571 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 100 000 kr

  Ränta från

  29.9%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 30 000 kr i 2 år. Eff. ränta 39,12 %. Kostnad 1 142, 42 kr/mån. Totalt 54 836 kr

 • Lånebelopp

  25 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.5 - 18.95%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 6,80 %. Kostnad 1 962 kronor i månaden. Totalt 118 235 kronor.

 • Lånebelopp

  20 000 - 80 000 kr

  Ränta från

  8%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 30 000 kr i 2 år. Effektiv årsränta 8,30 %. Kostnad 1 357 kr/mån. Totalt 32 568 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  100 000 kr med 14 års löptid, effektiv ränta 8,19 %. Månadskostnad 986 kr. Totalt 165 589 kr

 • Lånebelopp

  10 000 - 150 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.6%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 150 000 kr över fyra år med effektiv ränta på 10,81% ger en totalkostnad på 182 784 kr.

 • Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  19.5 - 39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 25 000 kronor i tre år. Effektiv ränta 23,99 %. Kostnad 947 kronor per månad. Totalt 34 092 kronor.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  Låneexempel: 250 000 kr med 1 års löptid, effektiv ränta 5,93 %. Månadskostnad 21 491 kr. Totalt 257 883 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.6%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 20 000 kr i 6 år. Effektiv ränta 27,35 %. Kostnad 513 kr/mån (exklusive administrationsavgift). Totalt 38 245 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.99 - 22.59%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  *Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.

 • Lånebelopp

  10 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 500 000 kronor i 10 år. Eff. ränta 6,11 %. Kostnad 5 579 kr/mån. Totalt 669 480 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  3-5 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 50 000 kr i 15 år. Eff. ränta 10,36 %. Kostnad 534 kr/mån. Totalt belopp: 96 165 kronor.

 • Lånebelopp

  10 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  2-4 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 20 000 kr i 72 mån till 21 60% ränta blir 513:-/mån inkl. avgifter. Totalt betalar du 38 245 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.9 - 24%

  Åldersgräns

  24 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 70 000 kronor under 15 år. Effektiv ränta: 6,5 4 %. Kostnad per månad: 600 kronor. Totalt belopp: 108 346 kronor.

 • Lånebelopp

  5 000 - 30 000 kr

  Ränta från

  29.95 - 34.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 15 000 kronor i 36 månader. Effektiv ränta 58,8 %. Kostnad 786 kronor/mån. Total kostnad för lånet 28 296 kronor.

 • Lånebelopp

  5 000 - 20 000 kr

  Ränta från

  39.48%

  Åldersgräns

  Nej

  Utbetalning

  0-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 10 000 kronor under ett år. Nominell årsränta 39,48 %, effektiva årsräntan 76,2 %. Månadskostnaden 1 118 kronor, lånets totala kostnad 13 416 kronor.

 • Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Ränta från

  39%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel. 25 000 kr på 1 år, 12 avbetalningar. Eff. ränta 51 %. Uppläggningsavgift 395 kronor. Månadskostnad 2 583 kronor. Totalt: 30 985 kr.

 • Lånebelopp

  5 000 - 600 000 kr

  Ränta från

  2.95 - 29.5%

  Åldersgräns

  19 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 200 000 kr med återbetalningstid på 18 år, effektiv ränta 5,93 %. Månadskostnad 1 490 kr. Totalt 321 963 kr.

 • Lånebelopp

  3 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  5 - 39%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel 5 500 kronor med löptid 5 månader. Ränta 38,4%. Förmedlingsavgift 500 kr. Aviavgift 60 kronor. Effektiv ränta 1 294%. Totalt 8 961 kronor.

 • Lånebelopp

  10 000 - 100 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.60%

  Åldersgräns

  21 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 20 000 kronor i 6 år kostar 513 kronor i månaden och totalt 38 245 kronor.

 • Lånebelopp

  200 000 - 9 500 000 kr

  Ränta från

  1.33 - 1.76%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: Lån på 1 milj kr, årlig amorteringstakt på 1 %, ränta på 1,28 % ger effektiv ränta 1,29%. Första månadens betalning 1900 kr, därefter sjunkande.

 • Lånebelopp

  10 000 - 10 000 000 kr

  Ränta från

  1.36%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  Individuell

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 850 000 kr, 37 år 4 mån. Ränta 1,39 %. Räntereduktion - 296 kr/mån. Effektiv ränta 0,97 %. Kostnad 2 106 kr/mån. Totalt 943 488 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  9.84 - 21.6%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 30 000 kronor i 2 år. Eff. ränta 13,45 %. Kostnad 1 725 kr/mån.

 • Lånebelopp

  10 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  36.9 - 45.71%

  Åldersgräns

  20 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  2/5

  Låneexempel: 25 000 kronor i 24 månader. Eff. Ränta 38,79%. Månadskostnad 1696 kr. Totalt belopp att betala 33 747 kr.

 • Lånebelopp

  2 000 - 50 000 kr

  Ränta från

  12.95 - 56.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 20 000 kr i 18 månader. Eff. ränta 30,91 %. Kostnad 1 366 kr/mån. Totalt 44 588 kr.

 • Lånebelopp

  20 000 - 350 000 kr

  Ränta från

  3.70 - 10.95%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  2-4 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

 • Lånebelopp

  20 000 - 60 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: Räntan sätts individuellt av aktuell bank. Spann 6 % - 15 % årsränta för större krediter.

  Kundfavorit
 • Lånebelopp

  1 000 - 300 000 kr

  Ränta från

  0.8 - 4%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: Låna 50 000 kr i 12 månader. 5 900 kr i total räntekostnad (snitt 493 kr/månad), totalt att betala 55,900 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 1 000 000 kr

  Ränta från

  0%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Ingen ränta betalas på lånen, utan när du tar ett lån på krediten du har blivit beviljad får du en fast avgift att betala tillbaka.

 • Lånebelopp

  10 000 - 1 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  Nej

  Utbetalning

  0-1 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 60 000 kronor på 6 månader. 11 200 kr/mån. Totalt 7 200 kr i avgifter vilket motsvarar en effektiv årsränta på ungefär 23,67%.

 • Lånebelopp

  30 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  Nej

  Utbetalning

  Direkt

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4.5/5

  Låneexempel: 100 000 kronor i 12 månader. 12 670 kronor per månad. Totalt kostnad: 152 040 kronor. Notera att OPR-Företagslån använder sig av en fast månadskostnad istället för ränta.

 • Lånebelopp

  10 000 - 5 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  startavgift varierar beroende på lån

 • Lånebelopp

  30 000 - 300 000 kr

  Ränta från

  2%

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  4/5

  Låneexempel: 100 000 kr med återbetalningstid på 12 månader, Månadsränta 2 %. Månadskostnad 10 333 kr. Totalt 124 000 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 5 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  beroende på långivare

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

 • Lånebelopp

  25 000 - 500 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-3 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3.5/5

  25 000 kr med återbetalningstid på 6 månader. Månadskostnad 4 717 kr. Totalt 28 302 kr. Räntefritt - månadsavgift på 550 kr (avgiften är ett exempel och sätts individuellt)

 • Lånebelopp

  10 000 - 10 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  Nej

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 200 000 kronor i 12 månader. 899 kronor per dag (mån-fre). Totalt kostnad: 226 760 kronor. Notera att Froda använder sig av en fast avgift istället för ränta.

 • Lånebelopp

  100 000 - 5 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1-4 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: Låna 100 000 i 1 år. Exempelränta 6,5 %. Betala tillbaka 8 838 per månad. Totalt 106 056 kr.

 • Lånebelopp

  10 000 - 1 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  1 dag

  Betalningsanm. ok

  Nej

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: Låna 40 000 kronor i 12 månader. 6 000 kronor i avgifter tillkommer. Totalt att betala: 46 000 kronor.

 • Lånebelopp

  20 000 - 2 000 000 kr

  Ränta från

  1 - 2.9%

  Åldersgräns

  Nej

  Utbetalning

  1-2 dagar

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Nej

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 50 000 kr i 1 år. Eff. ränta 6,4%. Kostnad 4 201 kr/mån. Totalt 51 657 kr.

 • Lånebelopp

  30 000 - 2 000 000 kr

  Ränta från

  Individuell

  Åldersgräns

  18 år

  Utbetalning

  0-1 dag

  Betalningsanm. ok

  Ja

  Utan UC

  Ja

  Ej UC

  Ok bet. anm.

  3/5

  Låneexempel: 1 000 000 kronor i 12 månader. Effektiv ränta 23,4 %. Kostnad 102 834 kronor/månad, totalkostnad 1 234 008 kronor.