Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-03-21

Om Komplett Bank

Ränta*
4.9 - 19.9 %
Startavgift
495 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min låneperiod
1 mån
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Ja
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 10,28 %. Kostnad per månad blir 2 116 kronor. Totalbeloppet blir således 126 971 kronor.

Kundtjänst

Telefon: 08 403 096 00
Måndag till fredag klockan 09.00-16.00
Helg: stängt
E-post via formulär på hemsidan

Adress

Komplett Bank ASA
Vollsveien 2A
1327 Lysaker
Norge

Visa erbjudande

Är Komplett Bank rätt för dig?

  • Låna 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet

  • Flexibel återbetalning – betala i din egen takt

  • Du betalar endast ränta på nyttjad kredit

  • Digital ansökningsprocess

Grundkrav

  • Du måste vara minst 20 år gammal

  • Du måste vara folkbokförd i Sverige

  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar

  • Du får inte ha några skulder hos Kronofogden

Utbetalning inom 0 – 1 bankdagar till alla svenska banker

Utbetalning av lånet sker efter ansökan är beviljad. Som regel betalas pengarna ut samma dag men beroende på tidpunkt och bank kan det dröja till nästa dag. Vid utbetalningar på fredagseftermiddagar kan transaktionen dröja till nästkommande vardag (måndag).

Visa erbjudande

Snabb och enkel ansökan

När du ansöker om ett flexibelt lån hos Komplett Bank görs detta genom formuläret på deras hemsida. Där anger du hur mycket pengar du vill låna samt information om dig själv. Det som efterfrågas, förutom dina personuppgifter, är din nuvarande arbetssituation, bruttoinkomst, boendesituation och civilstatus. Legitimering sker via BankID.

När ansökan inkommit till Komplett Bank genomförs en kreditprövning hos UC och om din låneansökan blir godkänd betalas pengarna ut omgående. I samband med din ansökan kan du även anmäla intresse för ett Mastercard kreditkort som lanseras inom kort. Detta gör att du kan samla poäng på alla köp och få lukrativa rabatter.

Grundläggande krav för flexibelt lån

Komplett Bank välkomnar alla som uppfyller deras grundläggande villkor att ansöka om lån hos dem. För att bli beviljad ett flexibelt lån behöver du vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Räntan bedöms utifrån din kreditvärdighet men ligger vanligtvis mellan 4,9 – 19,9 %. Den årliga effektiva räntan beräknas uppgå till 10,28 % vid en nominell ränta på 8,9 % och en avbetalning under fem år. Alla lån kommer med en uppläggningsavgift på 495 kronor och fakturan skickas kostnadsfritt till angiven e-post.

Komplett Bank – fördelarna väger tyngst

Komplett Bank må vara nya på den svenska marknaden – men det är en etablerad kreditgivare med flera års erfarenhet av flexibla lån. Bankens primära tjänst är att erbjuda lån mellan 10 000 och 500 000 kronor till privatpersoner över 20 år. Lånen har en flexibel återbetalningstakt och du som lånat betalar endast för den kredit som är nyttjad. Detta är en stor fördel men ställer krav på dig som låntagare att du själv gör upp en avbetalningsplan. Det är svårt att hitta något negativt med denna typ av låneupplägg förutom att risken finns att återbetalningen drar ut på tiden.

Sammanfattningsvis är Komplett Bank ett säkert alternativ på lånemarknaden med räntor som generellt sett ligger i fas med vad andra långivare tar för privatlån utan säkerhet. Så, om du är ute efter ett samlingslån, billån, båtlån eller konsumtionslån kan du vända dig till Komplett Bank. Lånet är utan säkerhet och du behöver inte uppge vad pengarna ska användas till.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Komplett Bank

Ja, det kan du. Om Komplett Bank anser att uppgifterna inte är tillräckliga kan ytterligare dokument begäras in. Det är vanligt att en kopia på senaste lönespecifikationen efterfrågas, speciellt vid ansökan om högre summor.

Ja, det är möjligt. För detta krävs belopp, kontonummer och OCR-nummer för de berörda krediterna. Det flexibla lånet blir då ett refinansieringslån och Komplett Bank betalar dessa omgående.

Räkneexempel lån:

Ett lån på 100 000 kronor tecknas till en nominell ränta på 8,9 % och löper över 5 år. Den effektiva räntan blir totalt 10,28 % och inkluderar en uppläggningsavgift på 495 kronor. Det totala lånebeloppet uppgår till 126 971 kronor och är fördelat på månadsbetalningar om 2 116 kronor.

Ansök nu