Komplett Bank

Ränta*
4.9 - 19.9 %
Uppläggningsavgift
495 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min låneperiod
1 mån
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Ja
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 140 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 182 246 kr på 60 avbetalningar = 3 037 kr/mån. Nom. bunden ränta 10,25%. Eff. ränta 11,47% (aviavgift 35 kr, uppl. avgift 495 kr).

Komplett Bank erbjuder flexibla krediter mellan 10 000 och 500 000 kronor. Du bestämmer själv vilken kreditgräns du önskar ha och nyttjar sedan så mycket av den tillgängliga lånesumman som du är i behov av.

Komplett Bank lanserades på den svenska marknaden 2018 men är långt ifrån en ny aktör. Kreditföretaget härstammar från Norge och lanserades redan 2014. Tre år senare öppnade de sitt första finska kontor och året därefter stod Sverige på tur. Komplett Bank är en del av koncernen Komplett Group som har flertalet ledande nätbutiker i Skandinavien. De samarbetar idag med de etablerade lånemäklarna Advisa och AXO Finans.

Komplett Banks primära tjänst är flexibla lån. Med detta innebär att du själv bestämmer hur mycket du vill betala av på den nyttjade krediten varje månad. Förutom de uppenbara fördelarna med att endast betala för den kredit som använts och själv bestämma amorteringstakt, kan du använda lånet som en buffert i ekonomiskt utsatta tider eller betala mindre om en månad känns ekonomiskt kärv.

Erbjudandet om flexibla lån är en smart affärsidé som Komplett Bank verkställt och nu förvaltar väl. Med många nöjda kunder, en enkel ansökningsprocess och en tillgänglig kundtjänst finns de där för sina låntagare. Deras räntor är konkurrenskraftiga och den som önskar låna mindre summor kan få långt mer fördelaktiga upplägg än om snabblån hade tecknats.

Komplett Bank passar framför allt dig som vill ha möjlighet att påverka din amortering av lånet. Kanske vill du betala mer under ett antal månader eller ibland mindre? Förutom lån erbjuder Komplett Bank även ett konto där du har möjlighet att samla dina fakturor från internetköp och betala i din takt. Inom kort väntas också ett Mastercard lanseras.

Kundtjänst

Telefon: 08 403 096 00
Måndag till fredag klockan 09.00-16.00
Helg: stängt
E-post via formulär på hemsidan

Adress

Komplett Bank ASA
Vollsveien 2A
1327 Lysaker
Norge

Är Komplett Bank rätt för dig?

  • Låna 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet
  • Flexibel återbetalning – betala i din egen takt
  • Du betalar endast ränta på nyttjad kredit
  • Digital ansökningsprocess
Komplett Bank

Grundkrav

  • Du måste vara minst 20 år gammal
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • Du får inte ha några skulder hos Kronofogden
Komplett Bank

Snabba utbetalningar

Utbetalning inom 0 – 1 bankdagar till alla svenska banker

Utbetalning av lånet sker efter ansökan är beviljad. Som regel betalas pengarna ut samma dag men beroende på tidpunkt och bank kan det dröja till nästa dag. Vid utbetalningar på fredagseftermiddagar kan transaktionen dröja till nästkommande vardag (måndag).
Komplett Bank

Snabb och enkel ansökan

När du ansöker om ett flexibelt lån hos Komplett Bank görs detta genom formuläret på deras hemsida. Där anger du hur mycket pengar du vill låna samt information om dig själv. Det som efterfrågas, förutom dina personuppgifter, är din nuvarande arbetssituation, bruttoinkomst, boendesituation och civilstatus. Legitimering sker via BankID.

När ansökan inkommit till Komplett Bank genomförs en kreditprövning hos UC och om din låneansökan blir godkänd betalas pengarna ut omgående. I samband med din ansökan kan du även anmäla intresse för ett Mastercard kreditkort som lanseras inom kort. Detta gör att du kan samla poäng på alla köp och få lukrativa rabatter.

Komplett Bank

Grundläggande krav för flexibelt lån

Komplett Bank välkomnar alla som uppfyller deras grundläggande villkor att ansöka om lån hos dem. För att bli beviljad ett flexibelt lån behöver du vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Räntan bedöms utifrån din kreditvärdighet men ligger vanligtvis mellan 4,9 – 19,9 %. Den årliga effektiva räntan beräknas uppgå till 10,28 % vid en nominell ränta på 8,9 % och en avbetalning under fem år. Alla lån kommer med en uppläggningsavgift på 495 kronor och fakturan skickas kostnadsfritt till angiven e-post.

Komplett Bank

Komplett Bank – fördelarna väger tyngst

Komplett Bank må vara nya på den svenska marknaden – men det är en etablerad kreditgivare med flera års erfarenhet av flexibla lån. Bankens primära tjänst är att erbjuda privatlån mellan 10 000 och 500 000 kronor till privatpersoner över 20 år. Lånen har en flexibel återbetalningstakt och du som lånat betalar endast för den kredit som är nyttjad. Detta är en stor fördel men ställer krav på dig som låntagare att du själv gör upp en avbetalningsplan. Det är svårt att hitta något negativt med denna typ av låneupplägg förutom att risken finns att återbetalningen drar ut på tiden.

Sammanfattningsvis är Komplett Bank ett säkert alternativ på lånemarknaden med räntor som generellt sett ligger i fas med vad andra långivare tar för privatlån utan säkerhet. Så, om du är ute efter ett samlingslån, billån, båtlån eller konsumtionslån kan du vända dig till Komplett Bank. Lånet är utan säkerhet och du behöver inte uppge vad pengarna ska användas till.

Komplett Bank

Vanliga frågor om Komplett Bank

Ja, det kan du. Om Komplett Bank anser att uppgifterna inte är tillräckliga kan ytterligare dokument begäras in. Det är vanligt att en kopia på senaste lönespecifikationen efterfrågas, speciellt vid ansökan om högre summor.

Ja, det är möjligt. För detta krävs belopp, kontonummer och OCR-nummer för de berörda krediterna. Det flexibla lånet blir då ett refinansieringslån och Komplett Bank betalar dessa omgående.

Räkneexempel lån:

Ett lån på 140 000 kronor tecknas till en nominell bunden ränta på 10,25% och löper över 5 år (60 delbetalningar). Den effektiva räntan blir totalt 11,47% och inkluderar en uppläggningsavgift på 495 kronor och aviavgifter på 35 kr. Det totala lånebeloppet uppgår till 182 246 kronor och är fördelat på månadsbetalningar om 3 037 kronor.

Komplett Bank
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 500 000 kr

Ränta från 4.9%