10 nya långivare nu på Låneguiden

På Expressen Låneguiden kan du nu jämföra ytterligare 10 långivare inom kategorin Lån utan UC. Monara, Säkerfinans och Meddelandelån är bara några av alla nya långivare vars lån vi jämför på sajten. Vår förhoppning är att dessa nya långivare ska förbättra vår tjänst ännu mer och bidra till att du hittar det billigaste lånet på marknaden.

Vi på Låneguiden arbetar ständigt med att utöka vår tjänst med fler långivare. Allt för att du ska kunna göra en så pass omfattande jämförelse som möjligt och hitta det låneerbjudande som är billigast för dig.

Nu har vi inom loppet av några dagar uppdaterat sajten med hela 10 nya långivare.

Nya långivare på Låneguiden

De senaste dagarna har vi på Expressen Låneguiden lagt till 10 nya långivare vars erbjudande vi inte tidigare jämfört.

Låneguidens senaste långivare.

Förutom att vi lagt till långivarna i jämförelsetabellen har vi även skrivit omfattande recensioner om varje långivare. I recensionerna skriver vi vad vi tycker om långivaren och deras erbjudanden, vi presenterar även alla kostnader, kontaktuppgifter och alla annan nödvändig information du kan tänkas vilja ha om respektive långivare.

De flesta långivarna går under kategorin Lån utan UC

På Expressen Låneguiden sorterar vi långivarna efter den kategori lånet tillhör. Det innebär att långivare som erbjuder privatlån hamnar under kategorin Privatlån. Långivare som erbjuder snabblån hamnar under kategorin Snabblån, och så vidare. Många gånger kan dock vara så att en långivare hamnar under flera kategorier. En långivare inom snabblån som accepterar betalningsanmärkning hamnar exempelvis både under kategorin Snabblån och kategorin Lån med betalningsanmärkning.

Vad gäller långivarna vi precis lagt till tillhör samtliga kategorin Lån utan UC. En stor del av långivaren kategoriserades även som Snabblån och i vissa fall även Lån med betalningsanmärkning.