Person tankar bil

Remember Flex blir ett bensinkort

Remember har ingått ett samarbete med bensinbolaget Preem där du som Remember kund får 15 öre rabatt på varje liter drivmedel du tankar. Rabatten gäller på bemannade Preem-station över hela landet. Det finns ett hundratal bemannade stationer i Sverige och du hittar din närmaste station enkelt på Preems hemsida.

Flera drivmedelsbolag erbjuder idag särskilda bensinkort som är förmånliga för dig som tankar på bolagets egna stationer. Desto mindre vanligt har det varit att vanliga kreditkort erbjuder förmånliga priser på drivmedel – det är fram till nu dock.

Remember har ingått samarbete med Preem vilket innebär att du som har ett Remember Flex numera får 15 öre rabatt per liter drivmedel du tankar på någon av Preems bemannade stationer. Rabatten gäller oavsett drivmedel, det spelar därmed ingen roll om du tankar ditt fordon med bensin, diesel eller något annat.

Det enda du behöver göra för att ta del av rabatten är att betala med ditt kreditkort när du tankar. Tänk dock på att rabatten inte syns direkt, den dras av först på din månatliga faktura.

Preem – ett av sveriges största drivmedelsbolag

Preem är idag ett av Sveriges största och mer välkända bensinbolag. Du hittar omkring 520 tankställen i vårt avlång land, från norr till söder, där ett hundratal är bemannade stationer vilket är där du kan ta del av drivmedelsrabatten.

På Preems hemsida kan du hitta var din närmaste station finns.

Drivmedelsrabatt passar utmärkt till sommaren

Remember Flex drivmedelsrabatt kunde inte komma mer lägligt nu med sommaren och semestern runt hörnet. Precis som förra året kommer många spendera semestern på hemmaplan och otaliga timmar i bilen mellan olika destinationer. Att du då kan spara pengar varje gång du tankar gör att resan känns lite trevligare, för som vi alla vet är drivmedel ingen billig historia här i Sverige.