Man betalar med kort i kortterminal

Mellandagsrean i full gång – chans att fynda varor till låga priser

Mellandagsrean är i full gång och nu har du chansen att fynda varor till fantastiska priser. Reaperioden som startar efter jul och pågår långt in i januari är en av årets största reaperioder och du hittar prissänkta varor inom alla typer av produktkategorier.

I den här artikeln tänkte vi gå igenom lite vad du bör tänka på för att hitta de allra bästa klippen på varorna du är ute efter.

Mellandagsrean 2022

Mellandagsrean 2022 är efter Black Week årets största kampanjperiod. Du har möjlighet att göra riktigt bra klipp på alltifrån kläder, elektronik och heminredning.

Traditionellt sätt drar mellandagsrean igång den 26 december men redan den 25 december smygstartar många butiker sin rea, både fysiskt och på nätet.

Finansiera dina köp med ett lån

Dina köp finansieras allra helst med sparade pengar men skulle du behöva täcka en akut utgift, exempelvis för att köpa ny tvättmaskin eller diskmaskin, kan du låna pengar för att finansiera kostnaden.

På Låneguiden kan du jämföra bästa snabblånen från Sveriges populäraste banker och långivare för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Utöver ränta och andra avgifter kan du se vilka kreditupplysningsföretag respektive långivare använder sig av, hur snabbt pengarna betalas ut och mycket mer.

Mellandagsrean i full gång - chans att fynda varor till låga priser

Så gör du bäst klipp under mellandagsrean

  • Jämför priserna. Ha för vana att jämföra priserna hos olika butiker för att försäkra dig om att du gör ett bra köp. Det är lätt att gå till första bästa butik men genom att avsätta några minuter och jämföra priserna kan du spara många hundralappar.
  • Bevaka priset och få meddelande när priset sänks. På flera sajter kan du välja att prisbevaka produkter, det gör att du inte behöver leta efter prissänkningar manuellt. I stället får du ett meddelande när butiken sänker priset på produkten du bevakar.
  • Kolla prishistoriken. Inför stora reaperioder är det inte ovanligt att butikerna smyghöjer sina priser för att få rabatten att verka bättre än den i själva verket är. Numera måste dock butikerna redovisa det lägsta priset varje produkt har haft de senaste 30 dagarna. På så vis blir det lättare för dig att urskilja bra erbjudanden från dåliga erbjudanden.