Person med kreditkort i handen sitter framför datorn

Black Week igång – möjlighet att fynda julklapparna redan nu

Årets stora shoppingvecka är igång – Black Week. Nu finns möjlighet för dig att fynda varor till kraftigt nedsatta priser – ett utmärkt tillfälle att redan nu spara pengar på den stundande julhandeln.

Black Week och framför allt Black friday har vuxit till att bli en av årets stora shoppingtillfällen. Många väljer att inhandla sina julklappar eller köpa andra varor man gått och suktat efter under en längre tid. Det finns goda möjligheter att göra rejäla fynd, men var samtidigt uppmärksam. Många väljer att ta snabba beslut när de hittar en vara till nedsatt pris och missar då att undersöka sidan de shoppar på. Det är då lätt att halka in på en oseriös sajt som försöker lura dig som konsument.

Tänk på det här när du handlar under Black Week

  • Är priset för bra för att vara sant är det ofta det.
  • Undersök webbsidan du handlar ifrån.
  • Se till att webbsidan har kontaktuppgifter dit du kan kontakta supporten ifall det skulle vara någonting.
  • Gör inga impulsköp.
  • Jämför priserna hos flera återförsäljare.
  • Handla inte varor för pengar du egentligen inte har råd med.

Teckna lån utan UC – Bra eller dåligt?

För att ha råd att finansiera olika varor finns det konsumenter som väljer att teckna ett lån utan uc eller handla på kredit. Det är ett tillvägagångssätt som kan passa hushåll som vet med sig att pengar är på väg in på kontot inom en snar framtid. Det kan även vara ett alternativt för den som av någon anledning inte har möjlighet att spara ihop pengarna. Var dock uppmärksam på kostnaden så du inte betalar mer för ditt lån än du egentligen behöver.

Vanligaste reaprodukterna under Black Week

Idag är i stort sett varenda e-handlare på ett eller annat sätt med under Black Week. Störst rabatter hittar du vanligtvis inom elektronik- och modebranschen, vilket är de branscher som varit med från starten 2013.

Utbudet växer sig dock större för varje år som går och idag är det nästan omöjligt att avstå från Black Week, med risken att gå miste om kunder.