Zmarta företagslån

Ränta*
0.8 - 4.3 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
5 000 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 60 mån
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 500 000 kr i 4 år. Totalt att återbetala 520 682 kr på 48 avbetalningar = 10 848 kr/mån. Nom. rörlig ränta 2%. Eff ränta 2,02%. Aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr.

Zmarta är en av landets mer framstående låneförmedlare inom blancolån för privatpersoner, men numera erbjuder man även företagslån för en mängd olika bolagsformer. Lånen sträcker sig från 20 000 kr upp till 5 miljoner kronor och passar bra alldeles oavsett om ni behöver anställa personal, täcka upp oförutsedda utgifter eller något annat.

Zmarta samarbetar idag med 13 olika långivare inom företagslån - den siffran ökar successivt och ger dig goda möjligheter att jämföra och hitta det bästa lånet för ditt bolag.

Alla långivare som Zmarta samarbetar med kräver borgensman. Det innebär att du som privatperson behöver stå som ansvarig för lånet om bolaget inte klarar av att betala skulden. Det är en extra trygghet för långivaren och ger ditt bolag bättre möjlighet att beviljas en låg ränta.

Har du några frågor om Zmarta företagslån kan du alltid kontakta kundtjänsten. Det håller öppet dygnet runt och det finns en rad olika kontaktvägar att välja mellan.

Kundtjänst

Tel 0771 47 48 49
info@zmarta.se
chatt
Öppet alla dagar dygnet runt

Adress

Zmarta AB
Box 1068
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm
Org nr: 556647-0737

Är Zmarta företagslån rätt för dig?

  • Låna upp till 5 miljoner kronor
  • Accepterar flera olika bolagsformer
  • Endasts en kreditupplysning
  • Accepterar betalningsanmärkning
Är Zmarta företagslån rätt för dig?

Grundkrav

  • Företaget måste vara registrerat som aktie-, handels-, kommanditbolag eller enskild firma.
  • Bolaget måste ha varit registrerat i minst 6 månader.
  • Klara sedvanlig kreditprövning.
Grundkrav

Pengarna på kontot inom 1-2 bankdagar

Ett beviljat företagslån hos Zmarta betalas vanligtvis ut inom 1-2 bankdagar.

Smarta företagslån utbetalningstid

Låna mellan 20 000 – 5 000 000 kr snabbt och enkelt

Zmarta erbjuder idag företagslån till alla möjliga bolagsformer. Du och ditt bolag kan låna från 20 000 – 5 000 000 kronor, vilket gör att lånet passar bra oavsett om ni behöver låna pengar till en ny affär, anställa personal eller täcka upp för oförutsedda utgifter.

Det är enkelt att ansöka direkt på hemsidan och tar inte mer än några minuter. Du börjar med att fylla i önskat lånebelopp och återbetalningstid innan du klickar dig vidare och fyller i övrig information som efterfrågas av dig.

Efter att du skickat in din ansökan kommer Zmarta kontakta sina 13 samarbetspartners och återkomma med ett erbjudande till dig.

Förmånlig ränta med Zmarta företagslån

När du ansöker om ett Zmarta företagslån tillämpas en individuell räntesättning från 0,8 – 4,2 procent där bolagets kreditvärdighet har en stor påverkan på hur låg ränta ni kan få. Eftersom Zmarta bara erbjuder företagslån med borgen ökar det säkerheten för långivaren vilket förbättrar möjligheten att tilldelas en låg ränta.

Info! Att låna med borgensman innebär att en privatperson tar på sig ansvaret att betala tillbaka lånet om företaget inte skulle klara av det. Borgensmannen har anknytning till företaget – vanligtvis som ägare eller styrelsemedlem.

Zmarta erbjuder företagslån med en löptid på 1-60 månader, men självklart går det bra att betala tillbaka skulden snabbare än så om ni skulle önska. I samband med ansökan tas alltid en kreditupplysning för att fastställa bolagets betalningsförmåga. Ju bättre betalningsförmåga, desto större chans har ni att få lånet beviljat.

Tips! Några av Zmartas samarbetspartners erbjuder företagslån med betalningsanmärkning.

Förmånlig ränta med Zmarta företagslån

Bra företagslån med möjlighet till låg ränta

Sammantaget erbjuder Zmarta ett bra företagslån där du som låntagare har goda möjligheter att beviljas en låg ränta. Vi uppskattar även att företagslånet erbjuds till många bolag, oavsett bolagsform och att det inte ställs allt för tuffa krav för att beviljas ett lån.

Skulle du ha några frågor angående Zmarta företagslån kan du alltid kontakta kundtjänsten. Det går alldeles utmärkt att ringa, mejla och chatta med supporten när som helst på dygnet – bättre än så kan det knappast bli.

Ska vi nämna något negativt Med Zmarta företagslån är det möjligtvis att man bara samarbetar med långivare som kräver borgensman. Att gå i borgen är en risk för den enskilda privatpersonen ifall företaget skulle få svårt att betala sin skuld. Önskar du finansiering utan att själv behöva agera borgensman får du därför se dig om efter andra alternativ.

Vanliga frågor om Zmarta företagslån

Hur mycket ditt företag kan låna via Zmarta avgör långivarna utifrån den riskbedömning som görs av bolagets ekonomiska situation. Som mest kan du beviljas lån på 5 miljoner kronor.

Ja, om ekonomin ser bra ut i övrigt behöver en betalningsanmärkning inte vara något hinder. Zmarta samarbetar med långivare som lånar ut pengar till företag/borgensman med betalningsanmärkning.

När du ansöker om ett företagslån tar Zmarta en kreditupplysning som deras samarbetspartners får dela på. På så vis påverkas inte bolagets kreditvärdighet negativt av ansökan.

Ja, det går bra att lösa företagslånet i förtid om du skulle önska det. Kontakta din långivare innan du gör det för att försäkra dig om att du får rätt slutlösensumma att betala.

Räkneexempel företagslån

Låna 500 000 kr upplagt på fyra år (48 delbetalningar) med exempelräntan 2% (effektiv ränta på 2,02%). Totalt belopp att betala 520 682 kr, vilket motsvarar 10 848 kr/mån. Aviavgift 0 kr, startavgift 0 kr.

Räkneexempel Zmarta företagslån
Betyg (4/5)

Låna upp till 5 000 000 kr

Ränta från 0.8%