Compricer Bolån

Ränta*
3.37 - 4.92 %
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
10 000 000 kr
Uppläggningsavgift
0 kr
Min-/max låneperiod
30 - 50 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 1 000 000 kr i 30 år. Totalt att återbetala 1 344 419 kr på 360 avbetalningar = 1 958 kr/mån. Nom. rörlig ränta 1,35%. Eff. ränta 1,36% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Compricer Bolån är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa och billigaste bolånet. Compricer Bolån kontaktar banker och långivare och jämför deras erbjudanden. Därefter återkommer de till dig med det bästa bolåneerbjudandet.

Compricer som ligger bakom tjänsten har blivit ett populärt alternativ för svenskarna och sedan starten har Compricer hjälpt fler än 200 000 kunder att hitta ett bättre bolån. Den kund som använder Compricers tjänst sparar i genomsnitt 6 000 kronor per år på sitt bolån.

Compricer Bolån är som tidigare nämnt en låneförmedlare och ingen bank eller långivare. Det innebär att du inte tar ditt bolån hos Compricer Bolån. Det enda låneförmedlaren gör är att hjälpa dig hitta det erbjudande som är bäst. På så vis slipper du själv kontakta varje bank och långivare var för sig. Dessutom tar Compricer Bolån endast en kreditupplysning för sin tjänst.

Du behöver inte bara använda Compricer Bolån när du ansöker om ett bolån för att köpa en ny bostad. Det går lika bra att använda tjänsten om du bara vill omförhandla ditt nuvarande bolån för att sänka dina räntekostnader. Compricer Bolån kan även användas om du vill byta bolån till en annan bank.

Ansökningsprocessen hos Compricer Bolån är mycket enkel och det tar inte mer än fem minuter att ansöka om lånet. Du skickar in din låneansökan online. I ansökan fyller du i hur stort bolån du har, du lämnar även information om dig själv och din ekonomiska situation. När du skickat in din ansökan kommer en handläggare från Compricer kontakta dig och ni går tillsammans igenom dina behov. För att bekräfta din identitet använder Compricer Bolån BankID. Därefter tar Compricer snacket med bankerna och presenterar det bästa erbjudandet för dig. När du accepterat erbjudandet skickar banken dina lånehandlingar till dig.

Sedan 2013 ägs Compricer av den norska mediekoncernen Schibsted. Schibsted är idag en aktiv ägare i många svenska företag, däribland Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Blocket.

Kundtjänst

Tel: 0771-190 190
Mån-tor: kl 09.00-17.00
Fre: 09.00-16.00, lör-sön: stängt.
E-post skickas via Compricer.se

Adress

Compricer AB
Luntmakargatan 18
111 37 Stockholm

Är Compricer Bolån rätt för dig?

  • Få erbjudanden om bolån från flera banker och långivare.
  • Snabb och enkel ansökningsprocess.
  • Endast en kreditupplysning.
  • Kostnadsfri tjänst.
Compricer Bolån

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Du måste ha ett svenskt personnummer.
  • Du får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
Compricer Bolån

Få svar från flera banker och välj det bolåneerbjudandet som är bäst

Ansök om bolånet direkt på din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Ansökningsprocessen tar endast ett par minuter. Ditt bolån betalas ut i samband med tillträdet.

Compricer Bolån

Ansök om ett bolån på under fem minuter

Compricer Bolån förmedlar bolån via sin hemsida. Att ansöka om ett bolån, lånelöfte eller omförhandla ett redan befintligt bolån är mycket enkelt och det tar inte mer än några minuter att göra det. Redan på Compricers bolånesida möts du av en lättnavigerad vy med tre stora knappar som tar dig till ansökningssidorna. Vilken knapp du ska välja beror helt enkelt på om du vill ansöka om lånelöfte, bolån eller omförhandla ett lån.

Därefter fyller du bara i uppgifter om lånet, dig själv och din inkomst. Inom kort kommer en handläggare från Compricer kontakta dig och tillsammans går ni igenom dina behov. Compricer tar sedan en kreditupplysning på dig från UC innan de kontaktar bankerna och återkommer till dig med det bästa erbjudandet. När du sedan accepterat erbjudandet skickar banken ut alla lånehandlingar till dig. Svårare än så är det inte.

Compricer Bolån

Kostnadsfri tjänst som hjälper dig få lägre bolåneränta

När Compricer Bolån hjälpt dig med bolåneerbjudandet sker resterande kontakt fortsättningsvis med banken. Vilken ränta banken kan erbjuda dig bestäms individuellt. Räntan sätts utifrån den kreditbedömning Compricer Bolån gjorde i samband med din låneansökan. Dessutom har bankerna sina listräntor att förhålla sig till när de sätter sina kunders räntor. Du kan dock räkna med lägre ränta om du använder Compricer Bolåns tjänst än om du kontaktar bankerna själv. När bankerna får kämpa om dig som kund finns det större möjligheter att de erbjuder dig en lägre ränta. Vanligtvis får du lägst ränta om du har hög inkomst, stort sparkapital, få tidigare lån och saknar betalningsanmärkning. I snitt sparar Compricers bolånekunder 6 000 kronor om året.

Löptiden på ditt bolån kan varierar något mellan olika banker, men vanligtvis brukar du kunna räkna med en löptid på upp till 50 år. Hur lång löptid du får på bolånet beror även på lånets storlek. Köper du en bostad för 200 000 kronor får du inte lika lång löptid som om du köper en för 5 000 0000 kronor.

Uppläggningsavgiften på bolånen skiljer sig åt mellan olika banker. En del tar inte någon avgift alls för att lägga upp bolånet medan andra gör det. Normalt ligger uppläggningsavgiften på 500 kronor.

I vissa fall tillkommer aviavgifter eller fakturaavigfter när räkningarna skickas ut till dig. Du brukar kunna slippa dessa avgifter genom att betala bolånet via autogiro i stället.

Ditt bolån betalas ut under tillträdesdagen.

Compricer Bolån

Unik låneförmedlare som jämför bolån åt dig

Compricer Bolån är en välkänd tjänst som funnits länge. Med tanke på att Compricer Bolån hjälpt hundratusentals kunder tyder det på att det är en trygg och bra tjänst som lyckats tillgodose kundernas behov.

Den stora anledningen till att använda Compricer Bolån är att du kan sänka dina bolånekostnader med tusentals kronor varje år. Dessutom är det smidigt då du inte själv behöver jämföra bolånen med varandra. Det gör Compricer Bolån åt dig. Det är inte heller särskilt vanligt att låneförmedlare jämför bolån, de flesta jämför bara privatlån och snabblån. Det gör Compricer Bolån till en unik tjänst.

Om du skulle jämföra olika banker själv skulle varje bank ta en kreditupplysning på dig. Ju fler kreditupplysningar du har, desto sämre kreditvärdighet får du. Det gör det i sin tur svårare att beviljat ett bolån. Men trots att Compricer Bolån jämför flera banker tas det bara en enda kreditupplysning när du använder tjänsten.

Compricer bolåns ansökningsprocess är mycket smidig vilket gör det enkelt att ansöka om ett bolån oavsett om du har god datavana eller inte.

Compricer Bolån

Vanliga frågor om Compricer Bolån

Nej, Compricer är bara en låneförmedlare som jämför bolån från olika banker och långivare. Du tecknar ditt bolån hos banken eller långivaren vars lån Compricer förmedlar.

Genom att använda Compricers bolånetjänst kan du hitta det bolånet som är billigast för dig. Med tanke på att bolån är på så pass höga belopp kan du spara många tusenlappar varje år på att välja den billigaste banken eller långivaren.

Nej, tjänsten Compricer Bolån är helt kostnadsfri. Compricer får sin ersättning från bankerna och långivarna vars lån de förmedlar. Du som kund kan alltså hitta det billigaste bolånet utan att betala en enda krona för det.

Ja, du kan beviljas ett bolån med betalningsanmärkning. Det behöver inte vara ett hinder. När bankerna gör en kreditbedömning tittar de på din helhetssituation.

Räkneexempel lån

Låna 1 miljon kronor i 30 år (360 återbetalningar) till en rörlig ränta på 1,35% och en effektiv ränta på 1,36%. Ingen uppl. avgift eller aviavgift. Månadskostnad 1 958 kr och totalkostnad 134 419 kr.

Compricer Bolån
Betyg (3/5)

Låna upp till 10 000 000 kr

Ränta från 3.37%