Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2018-12-18

Om Freedom Finance

Ränta*
3.54 - 18.15 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Nej

*Låneexempel: Du lånar 250 000 kronor, amorteringstid på 14 år. Effektiv ränta på 5,92 %. Totalbeloppet uppgår till 364 993 kronor med en månadskostnad på 2 173 kronor.

Kundtjänst

Telefon 0431 - 47 47 00
Öppet dygnet runt.

E-post: info@freedomfinance.se

Adress

Freedom Finance Kreditservice AB
Box 1068
262 21 Ängelholm
Sverige

Visa erbjudande

Är Freedom Finance rätt för dig?

  • Väletablerad lånemäklare med lång erfarenhet

  • Inga start- eller aviavgifter

  • Erbjuder privatlån, billån och samlingslån

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år

  • Tjäna minst 100 000 kronor om året

  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden

  • Fast bostad i Sverige

Utbetalning av beviljade lån sker inom 3 – 5 bankdagar

Till och med snabbare om långivaren tillåter signering med BankID!

Ansök nu

Ansök dygnet runt på Freedom Finances hemsida

Du kan ansöka om ditt lån direkt på lånemäklarens hemsida. Tack vare deras lånekalkylator kan du beräkna kostnaderna för privatlån, billån och samlingslån. Det enda du behöver göra är att knappa in uppgifterna om önskat lånebelopp och återbetalningstid. Kalkylatorn ger dig då en beräknad månadskostnad och du väljer om du vill gå vidare med din ansökan eller inte.

Om du går vidare kommer en kreditprövning genomföras och en handläggare att kontakta dig inom 24 timmar för att presentera lånealternativen. Det lån du väljer kommer sedan skickas hem till dig för en underskrift och när denna är mottagen betalas pengarna ut inom 3 – 5 vardagar. Om långivaren godkänner BankID som legitimeringsalternativ kan processen gå snabbare.

Personlig service varje gång du använder Freedom Finance

Freedom Finance sätter dig som kund i centrum och du får all den hjälp du behöver för att hitta ett lån som passar dig och dina behov. Det enda du som långivare behöver tänka på är att uppfylla grundvillkoren av att vara 18 år fyllda, ha en inkomst på minst 100 000 kronor per år och vara bosatt i Sverige. Räntan som sätts är individuell och varierar från 3,54 – 18,15 % med en effektiv ränta på mellan 3,60 – 19,74 %.

Om du har betalningsanmärkningar men är i behov av ett lån behöver inte det vara några problem. Lånemäklaren samarbetar med flera banker som godkänner detta. Observera att ålderskravet för att låna med betalningsanmärkning är något högre än grundkravet, nämligen 20 år.

Låna billigt och säkert

Freedom Finance är en lånemäklare som samarbetar med över 20 olika banker för att kunna ge dig de bästa och billigaste alternativen. Oavsett om du hittat din drömbil, behöver renovera sommarstugan eller vill samla dyra lån och krediter har företaget ett lån för dig.

Det mest fördelaktiga med Freedom Finance är att lånen saknar avgifter för uppläggning samt avi-utskick. Detta gör att de effektiva räntorna påverkas positivt och lånen blir inte lika dyra. Det går snabbt och enkelt att ansöka via lånemäklarens hemsida och kundtjänsten finns tillgänglig dygnet runt för frågor.

Något som är viktigt att ta i beaktande är att villkoren för att teckna lån med betalningsanmärkning skiljer sig från grundvillkoren. Det kan därför vara bra att kontrollera en extra gång vilka krav som gäller för respektive lån. Tack vare en mycket användarvänlig och informationsrik hemsida är detta snabbt gjort när du ändå använder lånekalkylen.

Freedom Finance erbjuder dig även möjlighet att teckna ett låneskydd, vilket kan vara en god idé om något oförutsett skulle inträffa.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Freedom Finance

Nej, Freedom Finance inriktar sig bara på att kunna erbjuda fördelaktiga villkor åt privatpersoner. Är du ute efter ett lån till företaget rekommenderar vi vår jämförelse av företagslån.

Om du söker ensam ska du som sökande ha en deklarerad inkomst på minst 125 000 kronor.

Räkneexempel lån:

Låna 60 000 kronor upplagt på 6 år (72 delbetalningar) med rörlig ränta på 9,90 % (effektiv ränta på 10,36 %). Totalt belopp att betala blir 79 814 kronor, vilket motsvarar 1 109 kronor i månaden. Lånetid 1 – 15 år. Max. effektiv ränta 19,74 %.

Ansök nu