Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-01-07

Om Credway

Ränta*
26 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
1 000 kr
Högsta lånebelopp
30 000 kr
Min-/max låneperiod
0.2 - 5 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Ja
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Ja
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 15 000 kr i 12 månader. Eff. årsränta 29,33%. Kostnad 1 433 kr/mån. Totalt 17 195 kr.

Kundtjänst

Tel 08–363 773
Mån - fre 07:00-21:00
Lör - sön 10:00-18:00
info@credway.se

Adress

Credway, Northmill AB
Färögatan 33
Postnummer 164 51
Kista – Sverige
Org. Nr: 556709–4866

Visa erbjudande

Är Credway rätt för dig?

  • Välkänd och seriös aktör med flera nöjda kunder

  • Erbjuder en smidig onlinekredit

  • Utbetalning samma dag

  • Låna utan UC

Grundkrav

  • Du ska ha fyllt 18 år

  • Du ska ha en årsinkomst på minst 120 000 kr

  • Du får inte ha skulder hos Kronofogden

För över dina pengar direkt

När din kredit har beviljats dröjer det inte många minuter innan Credway har fört över pengarna till ditt konto. Du som är kopplad till Handelsbanken, Nordea, Swedbank och SEB har pengarna på kontot inom en timme och du som använder en annan bank får pengarna samma dag om du ansökte innan klockan 13.30 på en vardag. En ansökan efter klockan 13.30 eller på helgen innebär att dina pengar krediteras kommande bankdag.

Ansök nu

Välj en kreditgräns på upp till 30 000 kronor

Det är en modern och snygg hemsida som möter kunderna när de loggar in till Credway. Informationen är uppdelad i stora stycken vilken gör den lättöverskådlig och då det är en mindre text i varje stycke är det lättare för ögat att ta in all information. Här hittar du förutom krediten, information om Credways app och kreditskydd. Hos Credway kan du ansöka om en onlinekredit och du kan se vilka belopp och villkor som finns direkt på förstasidan hos aktören.

När det kommer till ansökan ska du här fylla i ett standardformulär, likt som på många andra lånesidor. Steg ett handlar om att välja det kreditbelopp du önskar och därefter följer privata uppgifter likt personnummer, mobilnummer och e-postadress. Credway vill även veta hur din boende- och anställningsform ser ut, din inkomst, om du har några lånekostnader och om du har några tillgångar, det vill säga nettovärdet av till exempel din bil, ditt hus eller dina smycken. När du skickat in din ansökan kommer en kreditupplysning tas på dig via Creditsafe och du får sedan besked om din ansökan direkt på skärmen.

En fast månadsränta och fördelaktiga lånekrav

Credway marknadsför sig som en snabb lånetjänst där du får svar direkt och kan låna utan UC. Den ansökan du gör är helt gratis och du får som lovat svar direkt. Din månadsränta kommer alltid ligga på 2,17 % och du har en effektiv årsränta som ligger på 29,33 %. Det fördelaktiga med en onlinekredit är också att du endast betalar ränta på det belopp du faktiskt använder. Låt oss säga att du har beviljats en kredit på 20 000 kronor men endast använder 5 000 kronor en månad, då är det endast detta belopp du betalar ränta på.

Hos Credway kan du låna en onlinekredit mellan 1 000 och 30 000 kronor, bli beviljad en kredit trots att du har betalningsanmärkningar och du får ansöka om ett lån från 18 års ålder. Detta, plus att ingen kreditupplysning tas från UC, är ett koncept som lockar många. Credway är utöver detta en av de mest säkra och tillförlitliga låneaktörerna på nätet och har ett gott rykte.

Visa erbjudande

En flexibel lånelösning med prisgaranti

De kunder som är ute efter ett snabbt lån, en smidig lösning eller vill ha en extra buffert på kontot kan med fördel vända sig till Credway. Det kontokredit som du kan få hos aktören sträcker sig upp till 30 000 kronor och räntan är mycket fördelaktig, särskilt om du jämför med vad många andra snabblån brukar landa på. Det fina med en onlinekredit är dessutom att du endast betalar ränta för det belopp du använder och du behöver inte använda hela beloppet på samma gång. Utöver detta tillkommer inga extra kostnader, det vill säga inga avi- eller startavgifter.

Att Credway erbjuder direktutbetalningar till flera av de största svenska bankerna är ett stort plus i kanten. När du ansöker om en kredit vill du inte behöva vänta fler dagar på att få dina pengar, därför tar det max en dag att få dina pengar utbetalade till någon av de mindre bankerna också. När du ska återbetala din lånade kredit skickas en faktura hem till dig varje månad som förfaller den 28:e, du kan här välja att ge ditt medgivande till autogiro så sker återbetalningen av sig självt.

Credway erbjuder dessutom en generös prisgaranti. Skulle det vara så att du hittar ett billigare smålån hos en annan aktör matchar de inte bara det priset, utan du får ytterligare 10 % rabatt på ditt lån.

Det är svårt att hitta något negativt med Credway, de är en seriös och trygg aktör som granskas regelbundet av både Finansinspektionen och Konsumentverket och erbjuder flera fördelaktiga villkor. Det enda som kan anses lite irriterande är att det är svårt att hitta information gällande hur länge du får låna ditt kreditbelopp på sidan.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Credway

Detta betyder att Credway har fått in din ansökan och att den hanteras men inte blivit slutförd än. Det är handläggarna på Credway som slutför alla ansökningar och detta sker under öppettiderna. Om din ansökan är preliminärt beviljad kommer du få ett klart besked så snart öppettiderna tillåter det och du får då besked via sms.

Ja, om du inte redan har lånat 30 000 kronor som är Credways högsta kreditbelopp, kan du gå in via ”Mina sidor” och ansöka om en högre kreditgräns. En ny kreditprövning kommer göras på dig och du får sedan svar direkt på skärmen om din önskning beviljas eller ej.

Räkneexempel lån:

Låna en kredit på 15 000 kronor under en period på 12 månader. Din månadsränta kommer ligga på 2,17 % och din effektiva årsränta på 29,33 %. Det totala beloppet att betala kommer landa på 17 195, vilket motsvarar 1 433 kronor per månad. Ingen aviavgift tillkommer.

Ansök nu