Miniräknare och pengar staplade på hög

Ingen uppläggningsavgift när du samlar dina lån hos Lendo

Samla dina dyra lån och krediter och sänk dina räntekostnader. Just nu har Lendo en kampanj där man bjuder på uppläggningsavgiften till alla som samlar sina lån fram till den 13 september. Kampanjen gäller en gång per kund så se till att samla så många lån som möjligt.

Att samla lån och krediter för med sig en rad fördelar. Det blir bland annat lättare för dig att få koll på dina skulder och hur många skulder du har att betala varje månad. Men framför allt ger det dig en möjlighet att sänka dina räntekostnader. Nu går låneförmedlaren Lendo ut med en kampanj där du som väljer att omförhandla eller samla dina lån slipper betala någon uppläggningsavgift. Om du funderat på att samla dina smålån och krediter är det alltså nu ett ypperligt läge.

Kampanjen gäller mellan 11 augusti – 13 september så det gäller att Lendo får in din ansökan inom den perioden för att du ska kunna utnyttja kampanjen. Varje kund kan bara utnyttja kampanjen en gång så se till att du samlar alla dina smålån så du inte går miste om sparade kronor.

Därför sparar du pengar på att samla dina lån

Att samla lån innebär inte att du blir av med din skuld på något sätt eller att din skuld minskar. Däremot ger det dig en möjlighet att få ned dina räntekostnader och på så vis får du lägre räntekostnader. Det innebär alltså att ju högre skuld du har och ju längre återbetalningstiden är, desto mer pengar kan du spara.

Men hur kommer det sig att räntan blir lägre undrar du? Jo, ett samlingslån är i grund och botten ett vanligt privatlån med en ränta på omkring 9-10 procent. Lånen du samlar är dock oftast så kallade högkostnadskrediter med räntor på mellan 30-40 procent. Genom att samla dina lån kan du därmed sänka din ränta och därmed dina månatliga kostnader för lånen. Har du stora skulder finns det många härliga tusenlappar att spara över tid.