Hur funkar lån utan UC -
Ränta*
3.45 - 19.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 150 000 kr i 8 år. Totalt att återbetala 194 304 kr på 96 avbetalningar = 2 024 kr/mån. Nom. rörlig ränta 6,72%. Eff. ränta 6,93% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift fr. 0 kr).

Zensum är en låneförmedlare på uppgång med över 700 000 behandlade offerter. Bolaget erbjuder förmedling av såväl bolån som privatlån, samt en rad andra mindre lånetyper. Är du intresserad av Zensums privatlån kan du idag ansöka om ett lån på 20 000 - 600 000 kr med en återbetalningstid på upp till 15 år.

Zensum har en enkel och smidig ansökningsprocess där du skickar in en ansökan och får svar från upp till 22 långivare och banker. Självklart är det gratis att ansöka och du behöver aldrig tacka ja till ett erbjudande du inte är nöjd med.

Zensum såg dagens ljus år 2013 och är således en relativt ny spelare i branschen. Bolaget har som mål att erbjuda en ansvarsfull låneförmedling som hjälper människor att frigöra sig själva från onödiga utgifter.

Ansök om ett privatlån hos Zensum idag och hitta det bästa lånet med lägst ränta.

Kundtjänst

Tel 0771-30 44 47
Mån-Tor 09:00-19:00
Fre 09:00-17:00
Lör-Sön Stängt
kundservice@zensum.se

Adress

Zensum AB
Eriksbergsgatan 27
114 30 Stockholm
Org nr: 556953-5742

Är Zensum rätt för dig?

  • En ansökan flera erbjudanden
  • Individuell ränta
  • Inga dolda avgifter
  • Smidig ansökningsprocess
Zensum

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
  • Ha en stadigvarande inkomst
Zensum

Utbetalning från 1 timme till 5 dagar

Utbetalning tar mellan 1 timme till 5 dagar beroende på vilken långivare du väljer.

Låna mellan 20 000 – 600 000 kr och få flera låneerbjudanden

Hos Zensum kan du låna upp till 600 000 kr snabbt och enkelt på några få minuter. Du möts av ansökningsprocessens första steg på startsidan där du väljer önskat lånebelopp och återbetalningstid (1-15 år) innan du klickar dig vidare och fyller i övrig information innan du signerar med BankID.

Inom kort får du svar från över 20 långivare och banker och kan välja det erbjudande som passar bäst för dig.

Sammantaget är det mycket enkelt att ansöka om ett lån och ansökan skiljer sig inte nämnvärt från konkurrenterna.

Individuell ränta baserat på din kreditvärdighet

Zensum tillämpar individuell räntesättning där din kreditvärdighet avgör hur låg ränta du kan få. Ju bättre betalningsförmåga du har, desto lägre ränta kan du få. En fördel med Zensums privatlån är att det inte tillkommer några övriga avgifter som höjer totalkostnaden för lånet, exempelvis aviavgifter eller startavgift.

Löptiden för lånet är 1-15 år vilket ger dig goda möjligheter att anpassa lånets månadskostnad efter din ekonomi.

Eftersom Zensum är en låneförmedlare varierar utbetalningstiderna mellan olika banker och långivare. I vissa fall betalas lånet ut redan inom 1 timme medan du i andra fall får vänta upp till 5 bankdagar på att få privatlånet utbetalt.

Zensum

Bra låneförmedlare för dig som är på jakt efter ett privatlån

Är du på jakt efter ett större privatlån kan Zensum vara låneförmedlaren för dig. Man erbjuder ett brett lånespann vilket gör det möjligt att locka till sig många olika låntagare. Zensum tillämpar dessutom individuell räntesättning där du med god betalningsförmåga premieras och tilldelas en lägre ränta. Det faktum att det inte tillkommer några övriga avgifter gör det även möjligt att hålla nere totalkostnaden ytterligare.

Det är enkelt att ansöka om ett lån via hemsidan och det tar inte mer än några få minuter. Skulle du trots det behöva hjälp är det enkelt att komma i kontakt med supportteamet – dessutom erbjuder Zensum en omfattande frågor och svar-sida där många generella frågor om såväl låneförmedlaren som det specifika privatlånet behandlas.

Något som är mindre bra med Zensum är antalet samarbetspartners. I dagsläget samarbetar Zensum med omkring 20 olika banker och långivare – konkurrenter som Sambla och Lendo har uppemot 40 olika samarbetspartners.

Vanliga frågor om Zensum

Räntan på Zensums privatlån är rörlig, det innebär att räntan kan förändras över tid beroende på hur det allmänna ränteläget ser ut på marknaden.

Ja, det går bra att låna med en medlåntagare. Det innebär att ytterligare en person står som ansvarig på lånet. Det förbättrar även dina chanser att beviljas ett lån till låg ränta.

Zensums privatlån är ett lån utan säkerhet vilket innebär att du kan använda pengarna till vad du vill. Vare sig du vill finansiera en renovering eller en resa kan du göra det med ett lån du ansöker om hos Zensum.

Ja, det går även bra att ringa in till Zensums kundtjänst och ansöka om lånet. Kundtjänsten håller öppet mån-tor 09:00-19:00 och fre 09:00-17:00.

Ja, det går bra att lösa lånet i förtid. Ta kontakt med din långivare innan du gör det för att säkerställa att du får rätt slutlösensumma.

Räkneexempel lån:

Låna 150 000 kr upplagt på åtta år (96 delbetalningar) med exempelräntan 6,72% (effektiv ränta på 6,93%). Totalt belopp att betala 194 304 kr, vilket motsvarar 2 024 kr/mån. Ingen avi- eller startavgift.

Zensum
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 3.45%