Ränta*
2.95 - 29.90 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 20 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 215 282 kr på 144 avbetalningar = 1 495 kr/mån. Nom. rörlig ränta 6,4%. Eff. ränta 6,59% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Sambla är en låneförmedlare som lanserades i Sverige år 2014, och efter det har de även etablerat sig i både Norge och Finland. Hos Sambla kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor och få svar från över 40 olika banker och långivare med bara en kreditupplysning. Att ansöka om privatlån, billån eller samlingslån via Sambla är kostnadsfritt och din ansökan är inte på något sätt bindande. Du väljer själv om du vill acceptera ett låneerbjudande eller inte.

Låneförmedlarens målsättning och filosofi är att alla oavsett bakgrund ska ha möjlighet att ansöka om det bästa möjliga lånet utifrån sina egna förutsättningar. Det innebär i förlängningen att du bland annat kan ansöka om lån via Sambla trots tidigare betalningsanmärkningar, även om urvalet då minskar något. Låneförmedlaren har fått högt betyg av sina kunder och på Truspilot har de 4,8 av 5 i betyg vilket också gett dem utmärkelsen som nummer 1 i sin kategori. En anledning till det höga betyget kan exempelvis vara det faktum att Sambla tillhandahåller en personlig rådgivare som hjälper dig i ditt val. Verksamheten samarbetar med UC och granskas av Finansinspektionen så att du kan känna dig säker när du nyttjar deras tjänster.

Direkt när du besöker Samblas hemsida möts du av ansökningsformuläret. Med hjälp av ett enkelt reglage ställer du in det önskade beloppet mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor och med plus- och minusknappar kan du ställa in löptiden mellan 1 och 20 år. Samtidigt som du gör det kan du se hur den ungefärliga månadskostnaden justeras i realtid. Direkt under reglagen får du lämna uppgifter som personnummer, mobilnummer, mejladress, anställningsform och civilstånd. Du kan också välja att lägga till en medsökande innan du går vidare med din ansökan.

Efter att din ansökan har skickats kommer det göras en kreditupplysning hos UC som delvis ligger till grund för de låneerbjudanden som de olika bankerna och långivarna svarar med. Sambla har bland annat samarbeten med ICA Banken, Coop, Swedbank och Santander och du får svar från alla banker inom 24 timmar. Därefter kan du gå igenom de olika låneerbjudanden och välja det som passar bäst för dig, och till din hjälp kan du som nämnt ha en personlig rådgivare som hjälper dig att fatta ett klokt beslut. För att få personlig hjälp ringer du deras utbildade kundtjänst.

Kundtjänst

Tel. 0770-22 01 80
Mån, Tis, Tors 09.00 - 20.30
Ons 13.00 - 20.30, Fre 09.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt
E-post: kundtjanst@sambla.se

Adress

Sambla
Box 5300
102 46 Stockholm
Org. nr: 556974-8378

Är Sambla rätt för dig?

  • Svar från över 40 olika banker och långivare inom 24 timmar
  • Endast en kreditupplysning via UC
  • Ansök trots betalningsanmärkning
  • Enkel och kostnadsfri ansökningsprocess
Sambla

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du behöver en fast månadsinkomst på minst 8 400 kronor
  • Folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år tillbaka
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
Sambla

Pengarna på kontot 1-3 dagar efter signerad lånehandling

Utbetalningstiden beror på vilken bank du väljer att teckna lån med. I regel kommer pengarna 1-3 dagar efter signerad lånehandling.

Sambla

Låna mellan 5 000 och 600 000 kronor till bästa räntan

När du besöker Samblas hemsida möts du av deras enkla och tydliga ansökningsformulär. Här kan du ställa in hur mycket du vill låna och vilken avbetalningstid du önskar ha. Samtidigt som du justerar värdena ser du vad den ungefärliga månadskostnaden kommer att landa på. Lånet du ansöker om är ett privatlån och du kan även välja att ansöka om ett samlingslån.

Ett samlingslån är ett lån som låter dig samla små och dyra krediter i större lån för att hålla nere månadskostnaderna. I samband med att du anger hur du vill att ditt lån ska se ut får du även lämna sådant som personnummer och anställningsform. Vill du öka dina chanser med hjälp av en medsökande är även det möjligt.

Sambla

Jämför över 40 banker och långivare gratis med bara en kreditupplysning

Att ansöka om lån via Sambla är helt gratis och det tillkommer inga uppläggningsavgifter eller räntepåslag. Låneförmedlaren får i stället ersättning av den bank som du väljer att teckna ett lån hos. Din ansökan är inte bindande och du behöver således inte välja något av låneerbjudandena om du inte vill.

Eftersom inget räntepåslag förekommer och räntan sätts individuellt av varje bank går det inte att säga en exakt ränta, men vanligtvis varierar den nominella räntan mellan 2,95 % och 29,90 %. Eftersom du får svar från många olika banker kan du välja den lägsta räntan och vill du ha hjälp med ditt beslut kan du ta hjälp av en personlig rådgivare. Sambla samarbetar med över 40 banker och långivare, och inom 24 timmar har du fått svar från samtliga aktörer som är villiga att bevilja dig ett lån.

Sambla

Låna upp till 600 000 kronor snabbt, enkelt och tryggt

Sambla är en låneförmedlare med i dag över 40 stycken bankpartners som ger dig låneerbjudanden med bara en kreditupplysning. Med så många samarbetspartners är man en av Sveriges allra bästa låneförmedlare. Du får svar från inom 24 timmar och ansökning är både enkel och gratis. När du lånar via Sambla gör du det till samma ränta som om du skulle ha gått direkt till banken och låneförmedlaren gör inga räntepåslag. Sambla har funnits sedan år 2014 och har i dag etablerat sig i både Finland och Norge vilket vittnar om en smidig och uppskattad tjänst, precis som deras goda kundomdömen gör. Hos Sambla är det enkelt att hitta informationen du söker då de är transparenta och tydliga.

Det är svårt att anmärka på något men det hade varit önskvärt med en kundtjänst som även var tillgänglig under helgerna. Kundtjänsten har dock relativt bra öppettider under vardagar och det är ett plus att du kan få hjälp av en personlig rådgivare om du behöver hjälp med att fatta ett klokt beslut.

Hos Sambla kan du välja om du vill ansöka om privatlån eller om du vill samla dina små lån för att få en bättre ränta. Företagets filosofi är att alla ska få möjlighet till lån med bra ränta och därför kan även du med en betalningsanmärkning nyttja deras tjänster vilket är mycket bra.

Sambla

Vanliga frågor om Sambla

Vill du ha hjälp av en personlig rådgivare ringer du bara till Sambla på 0770-220180. De kan även hjälpa dig om du skulle stöta på problem.

Ja, Sambla står under Finansinspektions tillsyn och har därtill bra kundomdömen från över 2 500 kunder vilket vittnar om en trygg och säker aktör. De skyddar dessutom dina uppgifter med SSL-kryptering.

Ja, för alla lån som tas genom Sambla har du rätt att amortera hur mycket och när du vill. Att lösa lånet i förtid kostar inget extra.

Räkneexempel lån:

Ta ett annuitetslån på 100 000 kronor upplagt över 9 år (108 delbetalningar) med rörlig exempelränta på 6,95 % (effektiv ränta på 7,18 %). Totalt belopp att betala 127 764 kr, vilket innebär 1 183 kr/mån. Lånetid 1-20 år.

Sambla
Betyg (4.5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%