Ränta*
5.20 - 27.95 %
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Uppläggningsavgift
0 kr
Min-/max låneperiod
1 - 20 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 10 000 kr i 1 år. Totalt att återbetala 10 410 kr på 12 avbetalningar = 867,5 kr/mån. Nom. rörlig ränta 7,49%. Eff. ränta 7,75% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Rocker är ett fintech bolag med bas i Stockholm som erbjuder låneförmedling av ett privatlån på upp till 600 000 kronor till en förmånlig ränta. Läs mer om Rocker idag och hitta det bästa lånet för dig.

Rocker har som vision att bygga marknadens bästa plattform för finansiella tjänster. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn så att du ska kunna känna dig trygg oavsett vilken av Rockers tjänster du använder.

Varumärket Rocker är relativt nytt, men trots det har bolaget lång erfarenhet av den svenska kreditmarknaden. Man gick nämligen tidigare under namnet Bynk och var då en av Sveriges mer välkända aktörer på den svenska lånemarknaden.

Rocker har idag hundratusentals användare runt om i landet där de allra flesta är nöjda med sitt val av aktör. På omdömessajten Trustpilot har Rocker ett betyg på 4,6 av 5 i kundnöjdhet. Det är mycket bra och högre än hos många andra konkurrenter på marknaden.

Kundtjänst

Tel 020 700 700
Mån-Fre 08:00-22:00
Lör-Sön 10:00-20:00
support@rocker.com

Adress

Rocker AB
Flaggan 1115
116 74 Stockholm
Org nr: 559046-8574

Är Rocker rätt för dig?

  • Flera erbjudanden, en kreditupplysning
  • Förmånlig ränta
  • Sköt allt i appen
  • Kostnadsfri ansökan
Rocker

Grundkrav

  • Du måste vara mellan 20-70 år
  • Fast anställning, egenföretagare, förtidspensionär eller pensionär
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
  • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
  • Tillgång till Mobilt BankID
Rocker

Utbetalning inom 1-3 bankdagar när du lånar hos Rocker

När du beviljas hos ett lån hos någon av Rockers samarbetspartners tar det inte lång tid innan du har pengarna på kontot. Rockers privatlån betalas ut till dig inom 1-3 bankdagar.

Rocker

Låna mellan 10 000 – 600 000 kr till förmånlig ränta

Rocker erbjuder idag ett mycket förmånligt och smidigt privatlån på upp till 600 000 kronor som kan användas till precis vad du vill. I de flesta fall används lånet för att samla befintliga krediter eller till renovering av bostad eller köp av bil. Du ansöker enkelt om lånet direkt på hemsidan och får besked direkt.

Fyll i önskat lånebelopp, återbetalningstid och övrig information som efterfrågas innan du signerar din ansökan med BankID. I samband med din ansökan tas en kreditupplysning hos antingen UC eller Bisnode.

Hela processen är mycket smidig och skiljer sig inte nämnvärt från andra låneförmedlare inom segmentet.

Rocker

Fördelaktig ränta och andra förmåner

Är du ute efter ett så förmånligt lån som möjligt är Rocker något för dig. Räntan sätts inom spannet 5,20-27,95%. Utöver det tillkommer även en startavgift i samband med att du tecknar lånet, däremot slipper du betala aviavgifter varje månad. Återbetalningstiden varierar mellan 1-20 år men självklart går det bra att lösa lånet i förtid om du skulle vilja det.

Det som skiljer Rocker från andra aktörer är att man erbjuder en rad andra förmåner, såsom ett kostnadsfritt ränteindex där du kan ta reda på om du får låna till förväntad ränta. Detta kräver ingen kreditupplysning men kan ge dig en indikation på huruvida du kan beviljas ett lån eller inte.

Som ny kund får du dessutom tillgång till Rocker Premium gratis i 6 månader. Det ger dig högre sparränta, en kontokredit på 5 000 kr och mycket mer.

För att beviljas lån hos Rocker måste du vara mellan 20-70 år gammal, ha en stadigvarande inkomst på minst 10 000 kr i månaden, inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden, samt BankID. Lånet betalas ut inom 1-2 bankdagar.

Rocker

Omfattande privatlån med fokus på dig som låntagare

Rocker har ett av marknadens bästa privatlån med en smidig ansökningsprocess och besked direkt på skärmen. Lånebeloppen är höga och utöver det erbjuds en rad andra förmåner.

Rocker erbjuder bl.a ett ränteindex där du på ett enkelt sätt kan få en indikation på huruvida du kan beviljas ett lån eller inte, och till vilken ränta. Som ny kund får du även tillgång till Rocket Premium i 6 månader där du bl.a. får en förmånlig sparränta och tillgång till en kontokredit på 5 000 kr. På Rockers hemsida kan du läsa mer om alla förmåner som ingår. I dagsläget är det ytterst få aktörer som erbjuder så många förmåner till dig som låntagare.

Utöver allt detta har långivaren en omfattande kundtjänst med många kontaktvägar och långa öppettider. Bättre blir det inte.

Det finns egentligen inget negativt att anmärka på när det gäller Rocker mer än åldersspannet som sträcker sig från 20-70 år. Är du pensionär över 70 år kommer du därför inte beviljas något lån, även om du uppfyller inkomstkravet och alla övriga krav.

Vanliga frågor om Rocker

Ja, du måste ha ett Mobilt BankID för att beviljas ett lån från Rocker.

Nej, du kan inte ansöka om lån via telefon. Du ansöker antingen via Rockers hemsida eller Rocker-appen.

Ja, Rocker använder både UC och Bisnode när de genomför sina kreditupplysningar. Både när du ansöker om kontokrediten och Rockerkortet genomförs en kreditupplysning på dig.

Du har 30 dagar på dig att tacka ja från att du får ditt lån beviljat.

Ja, du kan när som helst göra extra inbetalningar. Du hittar information om inbetalningar i Rocker-appen.

Räkneexempel kontokredit:

Låna 100 000 kr upplagt på 10 år (120 delbetalningar) med rörlig ränta på 6,95% (effektiv ränta på 7,18%). Aviavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 139 020 kr, vilket motsvarar 1 159 kr/mån.

Rocker
Betyg (4.5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 5.20%