Lendo Bolån

Ränta*
3.43 - 7.64 %
Lägsta lånebelopp
100 000 kr
Högsta lånebelopp
17 000 000 kr
Uppläggningsavgift
0 kr
Min-/max låneperiod
1 - 50 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 2 000 000 kr i 30 år. Nom. ränta 4,5%. Eff. ränta 4,5%. Amortering 3 334 kr. Kostnad ränta och amortering 10 834 kr/mån. Totalt 129 183 kr första året.

På jakt efter ett bolån? Låt Lendo Bolån hjälpa dig att jämföra bolåneräntor hos flera banker och långivare. På så vis kan du vara säker på att du får den bästa bolåneräntan utifrån dina förutsättningar.

Med en enkel låneansökan kan du jämföra bolån hos flera svenska banker. Trots att du får flera erbjudanden tas bara en kreditupplysning. Tjänsten är helt kostnadsfri och du behöver aldrig tacka ja till ett erbjudande om du inte vill.

Kundtjänst

Tel 0771 13 13 10
Mån-Tor 09:00-16:00
Fre 09:00-16:00
Lör-Sön Stängt
kundservice@lendo.se

Adress

Lendo AB
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm
Org nr: 556515-1627

Är Lendo Bolån rätt för dig?

  • Jämför bolån åt dig
  • En ansökan, flera erbjudanden
  • Smidig ansökningsprocess
Lendo Bolån

Grundkrav

  • Måste vara minst 18 år
  • Du har eller ska köpa en bostad i Sverige
  • Du är folkbokförd i Sverige
Lendo Bolån

Utbetalning i samband med kontraktskrivning

Ditt bolån betalas ut i samband med att du skriver på kontraktet för bostaden och får dina nycklar.

Jämför bolån och hitta det billigaste för dig

Med Lendo Bolån kan du vara säker på att du får den billigaste bolåneräntan. Skicka in din ansökan på Lendos hemsida och inom kort får du ta del av låneerbjudanden från Lendos samarbetspartners. Därefter är det bara att välja det billigaste bolånet.

Vilken ränta du får är individuellt och baseras på din kreditvärdighet. boräntan du får efter en ansökan hos Lendo Bolån påverkas även av vilken bindningstid du väljer.

Trots att du får ta del av flera erbjudanden tas det bara en kreditupplysning på dig – lättare än så kan det inte bli att jämföra bolån.

Lendo Bolåns kundtjänst

Har du några frågor om Lendos bolån går det bra att kontakta kundtjänsten under måndag till fredag. Du kan både ringa, mejla och chatta med supporten.

På sajten hittar du även en omfattande frågor och svar-avdelning där du kan få svar på de vanligaste frågorna du som blivande bolånekund kan tänkas ha.

I det stora hela är supporten bra med många kontaktvägar att välja mellan. Däremot hade vi önskat något längre öppettider än vad som erbjuds i dagsläget.

Smidig låneförmedlare som hjälper dig att hitta det billigaste bolånet

Lendo har funnits på den svenska marknaden under många år och är marknadsledande inom segmentet låneförmedling. Hela processen att skicka in en ansökan är smidig och det tas bara en kreditupplysning på dig trots att du får ta del av flera erbjudanden. Det blir inte mycket bättre än så.

Lendo Bolån är en låneförmedlare och kan därför inte påverka dina lånevillkor – dessa sätts av respektive bank.

Det är enkelt att komma i kontakt med supporten och det finns flera kontaktvägar att välja mellan. Vi hade önskat något längre öppettider men i det stora hela håller supporten hög nivå.

Lendo Bolån är en aktör att räkna med och kan hjälpa dig att sänka dina räntekostnader på ditt framtida boende.

Lendo Bolån
Betyg (4/5)

Låna upp till 17 000 000 kr

Ränta från 3.43%