Bestrate privatlån

Ränta*
Individuell
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 200 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 273 744 kr på 144 avbetalningar = 1 901 kr/mån. Nom. rörlig ränta 5,55%. Eff. ränta 5,69% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Bestrate är en låneförmedlare som hjälper dig som kund att hitta det bästa och billigaste lånet på marknaden. Låneförmedlaren och deras samarbetspartners står alla under Finansinspektionens tillsyn så du ska kunna känna dig trygg när du lånar pengar.

Totalt har Bestrate 11 samarbetspartners där man inhämtar sina låneerbjudanden som man sedan presenterar för dig. Genom att samla in flera olika erbjudanden blir det lättare för dig att hitta ett riktigt billigt lån. Bestrate är verksamma inom både privatlån och företagslån men i just denna recension ligger fokuset på privatlånet.

Trots att Bestrate inhämtar låneerbjudanden från flera olika aktörer tas bara en UC på dig. På så vis behöver du inte oroa dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt att upplysningen.

Viktigt att känna till är att du aldrig lånar några pengar hos Bestrate. Kostnader och villkor kommer alltid från respektive långivare medan Bestrate bara fungerar som en mellanhand. Det enda Bestrate kan påverka är vilka långivare man väljer att samarbeta med. I dagsläget samarbetar man exempelvis med aktörer som godkänner betalningsanmärkningar. Har du en anmärkning kan du dock inte låna mer än 150 000 kronor och du får räkna med sämre villkor än om du inte haft någon anmärkning. Vill du förbättra dina chanser till ett lån kan du alltid välja att låna tillsammans med en medsökande. Förutom att du då har större chans att beviljas ett lån finns det bättre möjligheter till låga räntor.

Företaget Bestrate Sverige AB håller idag till i Borås men är genom sin onlinetjänst tillgängliga över hela Sverige.

Kundtjänst

Tel 033 348 24 09
Mån-Tors 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lör-Sön Stängt
kundservice@bestrate.se

Adress

Bestrate Sverige AB
Österlånggatan 69
503 37 Borås
Org nr: 559225-8239

Är Bestrate rätt för dig?

  • Lån utan säkerhet
  • Låna upp till 600 000 kronor
  • Få erbjudanden från flera långivare
  • Endast en kreditupplysning
Bestrate privatlån

Grundkrav

  • Du måste var minst 18 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Ha stadigvarande inkomst om minst 110 000 kronor/år
  • Inga skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
Bestrate privatlån

Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar

Utbetalningstiden varierar mellan de olika långivarna. Men du kan räkna med att ha tillgång till pengarna inom 2-5 bankdagar.

Låna mellan 10 000 – 600 000 kr snabbt och enkelt

Att ansöka om ett privatlån hos Bestrate mycket enkelt och det går fort. Direkt på startsidan får du fylla i önskat lånebelopp och återbetalningstid. Därefter fyller du i ditt personnummer, mobilnummer och e-postadress innan du klickar dig vidare och skickar in din ansökan. Om du har låg kreditvärdighet eller vill försöka sänka dina räntekostnader kan du även fylla i att du vill ansöka om lånet tillsammans med en medsökande. Hela processen tar inte mer än några minuter att genomföra och du får svar inom några minuter.

Bestrate hämtar låneerbjudanden hos uppemot 11 olika aktörer men trots det tar man inte mer än en UC. Det gör det möjligt för dig att behålla en hög kreditvärdighet samtidigt som du hittar ett riktigt bra och billigt lån.

Individuell räntesättning baserat på din kreditvärdighet

Vilka villkor du får på ditt lån beror på vilken långivare du väljer att låna hos. Bestrate hjälper dig ta fram de bästa erbjudandena, sedan är det upp till dig att välja vilken långivare som känns bäst. Den ränta du får sätts allt som oftast helt individuellt och baseras på din kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto lägre ränta kan du få.

Med hjälp av Bestrate kan du låna mellan 10 000 – 600 000 kronor med en löptid på mellan 1-15 år.

Utöver räntan kan i vissa fall några övriga kostnader tillkomma till lånet. Det kan handla om alltifrån startavgift, till aviavgifter och liknande. För att inte lånet ska bli allt för dyrt är det viktigt att du även håller koll på dessa kostnaderna.

När du väl bestämt dig för att lån betalas pengarna ut inom 2-5 bankdagar beroende på vilken långivare du väljer. Men för att överhuvudtaget få låna några pengar måste du ha fyllt 18 år, ha en stadigvarande inkomst och inte ha några skulder hos Kronofogden. Fullständiga krav hittar du högre upp på sidan.

Låna pengar till vad du vill

Sammanfattningsvis är Bestrate en bra låneförmedlare inom segmentet privatlån. Du kan låna alltifrån några tusenlappar upp till flera hundra tusen kronor. Det gör att Bestrate passar för många olika typer av kunder oavsett behov. Eftersom lånen är helt utan säkerhet är det sedan helt upp till dig att använda pengarna till precis vad du vill.

Hos Bestrate kan även personer med betalningsanmärkning låna pengar. Fördelen med det är att det är möjligt för personer som fått ordning på sin ekonomi igen att låna pengar. Nackdelen är dock att även personer som egentligen inte bör låna pengar ges en möjlighet att göra det. Lånar du med betalningsanmärkning kan du dock inte låna mer än 150 000 kronor. Överlag är Bestrate generösa vad gäller kraven. det möjliggör för fler att låna pengar.

Dessvärre jämför Bestrate bara lån från upp till 11 långivare vilket är ganska få i jämförelse med många andra konkurrenter. Därför blir det svårt för dig att vara helt säker på att du fått det bästa möjliga erbjudandet.

Vanliga frågor om Bestrate privatlån

Ja, det är möjligt att låna tillsammans med en medsökande. Det ökar sannolikheten att du beviljas ett lån, och dessutom till bättre villkor.

Ja, du kan alltid lösa hela lånet i förtid när du lånar genom Bestrate.

Trots att Bestrate jämför lån hos 11 långivare tar man bara en kreditupplysning via UC. I och med detta påverkas inte din kreditvärdighet negativt av upplysningen.

Räkneexempel lån:

Låna 200 000 kr upplagt på 12 år (144 delbetalningar) med rörlig ränta 5,55% (effektiv ränta på 5,69%). Ingen start-/aviavgift. Totalt belopp att betala 277 744 kr, vilket motsvarar 1 901 kr/mån.

Bestrate privatlån
Betyg (3.5/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från %