Tando Låns hemsida

Tando Lån – erbjuder lån utan UC

På Expressen Låneguiden kan du nu jämföra den nya långivaren Tando Låns erbjudande. Tando Lån erbjuder så kallade borgenslån där du behöver en borgensman för att låna. Det gör det möjligt att låna både med betalningsanmärkning och utan anställning.

Många långivare på den svenska lånemarknaden påminner väldigt mycket om varandra. Nu har det dock kommit ut en ny långivare på marknaden som ändrat på det. Tando Lån är den senaste långivaren vars lån vi jämför här på Låneguiden. Vi har även skrivit en omfattande recension om långivaren där du hittar all information du kan tänkas vilja ha.

Det som skiljer Tando Lån från konkurrenterna är att du måste ha en borgensman för att få låna. Det medför samtidigt att du som huvudlåntagare knappt behöver uppfylla några krav överhuvudtaget för att få låna pengar. Du kan både ha betalningsanmärkningar och sakna anställning. Skulle du inte kunna betala lånet får i stället borgensmannen gå in och täcka upp skulden.

Tando Lån gör det lättare för personer som annars blir nekade av banken att låna pengar.

För att få låna av Tando Lån behöver du bara ha fyllt 18 år, vara bofast i Sverige och bevisa att du kan betala tillbaka lånet. Borgensmannen måste dock vara 21 år fyllda, ha en bostadsrätt eller ett hus, kunna stå för hela skulden och visa upp att han eller hon skött sin ekonomi genom att ha betalat sina räkningar i tid.

Dyrt lån för dig som beviljas lån från andra långivare

Tando Lån är i huvudsak en långivare för dig som inte beviljas lån från andra banker och långivare. Eftersom man riktar in sig mot personer som utgör en högre risk med sämre kreditvärdighet är räntan även högre än hos många konkurrenter. Tando Lån har en effektiv ränta på 29% men utöver det tillkommer inga övriga avgifter.

Tips! Tando Lån använder inte UC i sin kreditprövningar. Det ökar möjligheten för fler låntagare att beviljas ett lån.

Lånet Tando Lån erbjuder är ett privatlån som sträcker sig från 10 000 kronor upp till 70 000 kronor. I och med att det rör sig om ett lån utan säkerhet är du helt fri att använda pengarna till vad du vill. Och med tanke på det relativt stora lånebeloppet räcker pengarna till väldigt mycket.