Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-03-21

Om Zmarta

Ränta*
3.54 - 18.15 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 65 000 kr i 5 år: rörlig ränta 9,90 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 10,36 %, tot. belopp 82 672:-, kostnad 1 378:-/mån (60 avbet.)

Kundtjänst:

Telefonnummer: 0771-47 48 49
eller info@zmarta.se
Öppet alla dagar dygnet runt

Adress:

Freedom Finance Kreditservice AB
Box 1068
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm
Org nr: 556647-0737

Visa erbjudande

Är Zmarta rätt för dig?

  • Låg och rimlig ränta från 3,54%

  • Låna trots betalningsanmärkningar (max-lånebelopp med anmärkning 150 000 kr)

  • Låna utan inkomst med borgensman

  • En (1) UC kreditupplysning

Grundkrav

  • Personen som ansöker om lån måste vara minst 18 år

  • Årsinkomsten måste vara på minst 100 000 kr

  • Personen måste ha en fast bostad i Sverige

  • Något skuldsaldo får inte förekomma hos Kronofogden

Inom 3-5 dagar har du pengarna på kontot

Inom 3-5 bankdagar från det att låneförmedlaren Zmarta har mottagit undertecknade lånehandlingar och/eller skuldebrev har du pengarna till hands. Pengarna sätts in på ditt bankkonto eller betalas ut genom en utbetalningsavi.

Ansök nu

3 minuter att fylla i en låneansökan

Fyll i låneansökan direkt på webben eller ring kundservice för att prata med en lånehandläggare. Inom några minuter har de grunduppgifterna för att kunna hjälpa dig hitta en lånelösning. Det tar endast 3 minuter att ansöka på webben och inom 24 timmar har du fått besked från alla lånegivare och du kan sitta ner och gå igenom dina alternativ i lugn och ro.

Ingen startavgift

Du kan enkelt göra en ansökan. Alla anbud inkommer efter ansökan inom 24 timmar och du kan sedan i lugn och ro bestämma dig för vilken bank och ränta som passar dig. Räntan sätts individuellt från 3,54% – 18,15% och bestäms efter att en kreditprövning har genomförts via UC (Upplysningscentralen). Lånetiden löper från 1 – 15 år beroende på lånets storlek.

Uppläggningsavgift för lån är 0 kr och det tar endast 3 – 5 bankdagar innan pengarna betalas in på ditt konto.

För att få låna pengar hos Zmarta måste du ha hunnit fylla 18 år, ha en fast bostad i Sverige, ha en årsinkomst på minst 100 000 kr samt inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden.

Ta lån utan inkomst eller med betalningsanmärkning

Något som är relativt nytt för Zmarta är att de erbjuder privatlån utan inkomst om du som ansöker har en borgensman. Zmarta är väl medvetna om att alla någon gång kan behöva låna pengar och har nu gjort det möjligt att ha med en medsökande i from av en borgensman som då får agera garant av återbetalningen.

Detta kan komma att bli aktuellt om du precis fyllt 18 år och inte hunnit kommit in på arbetsmarknaden. För det är nämligen så att Zmarta erbjuder lån för unga, du behöver ha fyllt 18 år. Zmarta ger även dig som har betalningsanmärkningar chansen att låna pengar upp till 150 000 kr.

Vad mer som är positivt är det stora urvalet av lånerbjudanden, att ansökan alltid är gratis, tar endast 3 minuter att genomföra och du erhåller besked inom 24 timmar. Det är även alltid låg och fast ränta mellan 3,54 % till 18,15%.

Över en miljon kunder har redan använt Zmarta. Låneförmedlaren har 9/10 i betyg hos Trustpilot, där den stora majoriteten av kunderna givit högsta betyg för det professionella bemötandet och den snabba och smidiga servicen.

Vad du bör tänka på är att när du ansöker om ett lån genomförs en kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Detta påverkar din kreditvärdighet vilket kan försvåra din möjlighet till att göra ytterligare lån. Du bör därför alltid tänka igenom din låneansökan extra noga. Dock gör Zmarta endast en kreditupplysning till alla ansökningar. Ett tips kan vara, om du bara behöver ta ett mindre lån, att kolla upp långivare som inte tar någon UC.

Visa erbjudande

Ränteexempel lån:

Låna 65 000 kr upplagt på fem år (60 delbetalningar) med exempelräntan 9,90% (effektiv ränta på 10,36%). Totalt belopp att betala 82 672 kr, vilket motsvarar 1 378 kr/mån.

Ansök nu

Vanliga frågor om Zmarta

Kortfattat så är Freedom Finance en låneförmedlare och Zmarta en komplett finansiell tjänst som erbjuder hjälp med att låna pengar, hitta kreditkort och välja bilförsäkring samt olika sparformer.

Du kan låna till precis vad du vill. Det är det som är den stora fördelen med ett privatlån. Långivaren behöver inte ha någon säkerhet för just ditt lån och behöver inte heller veta vad du kommer använda pengarna till vare sig det är bilköp, renovering, resa eller för att samla dyra lån och krediter.

Hos Zmarta kan du ansöka om lån fastän du har betalningsanmärkningar. Zmarta jämför dock inga banker eller långivare som är villiga att låna dig pengar om du har skuld hos Kronofogden eller får hjälp med skuldsanering.