Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-01-08

Om Slantar.nu

Ränta*
25 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
3 000 kr
Högsta lånebelopp
30 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 5 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Ja
BankID / Instantor®
Nej

*Låneexempel: 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.

Kundtjänst

Tel: 08-145558
vardagar mellan 08.00-17.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Mejla via kontaktformulär

Adress

Credit Invest Sweden AB
Box 396
541 28 Skövde

Visa erbjudande

Är Slantar.nu rätt för dig?

  • Accepterar låntagare med betalningsanmärkningar

  • Använder sig inte av UC

  • Lån utan säkerhet

  • Ingen startavgift tillkommer

Grundkrav

  • Du måste ha en taxerad inkomst.

  • Du måste vara minst 20 år och folkbokförd i Sverige.

  • Du får ha högst tre betalningsanmärkningar.

  • Du får inte ha skulder hos Kronofogden.

Utbetalning inom två dagar

Alltid när du lånar pengar hos Slantar.nu sätts de in efter två bankdagar. Detta ses som en betänketid.

Ansök nu

Låna mellan 3 000 kr - 30 000 kr utan säkerhet

Du ansöker om ett lån direkt på deras hemsida. Det första du behöver göra är att välja ditt lånebelopp och över hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. Sedan går du vidare med att fylla i uppgifter om dig själv. Detta inkluderar både dina kontaktuppgifter samt information om din inkomst och levnadssituation. Efter detta slutför du din ansökan genom att enkelt signera med BankID.

Detta är en väldigt tydlig och smidig process som endast tar några minuter att slutföra. Slantar.nu gör en kreditupplysning via Bisnode och tar sedan ett beslut att godkänna eller avslå din ansökan. Blir din ansökan godkänd kan du se pengarna på ditt bankkonto efter två bankdagar.

Ingen startavgift och inga dolda avgifter

Slantar.nu tar till skillnad från många andra långivare ingen startavgift, utan det enda du betalar är ränta plus själva lånet. De har en fast årsränta på 25 % och en effektiv ränta på 28,07 %.

Företaget väntar alltid två dagar med att betala ut dina pengar vilket är ett medvetet val från deras sida. De vill att du som låntagare ska ha tid på dig att tänka igenom ditt lån och ha chansen att ångra dig. Om du ångrar dig inom två veckor tar de tillbaka pengarna och du betalar endast för räntan under tiden som pengarna var på ditt bankkonto. Har du betalningsanmärkningar får dessa inte vara nyare än sex månader för att du ska ha en chans att bli beviljad ett lån.

Låna upp till 30 000 kronor med betalningsanmärkningar

Slantar.nu tillhör respekterade Credit Invest Sweden AB vilka har mer än fem års erfarenhet av branschen. Här lånar du tryggt och enkelt utan säkerhet upp till ett belopp på 30 000 kronor. Något som är positivt med Slantar.nu är att de inte dömer ut dig på grund av en betalningsanmärkning. Om anmärkningarna är äldre än 6 månader och inte fler än tre till antalet har du goda chanser att få ditt lån beviljat så länge du uppfyller de allmänna villkoren. Det spelar ingen roll vad din betalningsanmärkning kommer från utan det viktiga är att du sköter dina betalningar i dagsläget.

Räntan är inte en av de lägsta på marknaden men med tanke på att du kan låna med betalningsanmärkningar kan den anses vara rimlig. Du har möjlighet att betala tillbaka ditt lån över 5 år vilket är länge för ett mindre lån. Villkoren är tydliga och informationen på hemsidan är lättläst och förståelig. De tar heller ingen kreditupplysning via UC vilket är uppskattat av många kunder. Överlag kan vi säga att Slantar.nu är generösa lånen eftersom de bland annat inte har ett fast inkomstkrav utan gör en individuell bedömning baserat på din ansökan.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Slantar

Skulle du någon gång få problem att betala en månad kan du kontakta kundtjänst och komma överens om att flytta fram fakturan. Många gånger går det att lösa.

Som låntagare får du ett konto hos Slantar.nu och kan logga in på Mina sidor för att se alla dina fakturor.

Ja, det är inga problem att betala tillbaka i förtid och du behöver inte betala några extra avgifter om detta är fallet.

Räkneexempel lån:

Låna 30 000 kr upplagt på fem år (60 delbetalningar) med ränta på 25 % (effektiv ränta 28,07 %). Totalt belopp att betala blir 52 860 kr vilket motsvarar 881 kr per månad. Ansök i dag utan förpliktelser

Ansök nu