Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-01-30

Om Lån för alla

Ränta*
2.95 - 29.5 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Nej

*Låneexempel: 50 000 kr i 15 år. Eff. ränta 10,36 %. Kostnad 534 kr/mån. Totalt belopp: 96 165 kronor.

Kundtjänst

Tel: 0431 - 47 22 93
E-post: info@lanforalla.se
Svar inom 24 timmar.

Adress

Freedom Finance
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm

Visa erbjudande

Är Lån för alla rätt för dig?

  • Ingen uppläggningsavgift för att ansöka om lån

  • Skräddarsydd lånelösning baserad på dina omständigheter

  • Erbjuder lån för alla, oavsett om du har en betalningsanmärkning eller inte

  • Lån för alla är en del av Freedom Finance, en väletablerad aktör som grundades redan 1983

Grundkrav

  • Årsinkomst på minst 100 000 (110 000 om du har betalningsanmärkning/ar)

  • Minst 18 år gammal (20 år om du har betalningsanmärkning/ar)

  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

  • Ingen pågående skuldsanering hos Kronofogden

Utbetalning av lån sker inom 3-5 bankdagar efter att det undertecknade låneavtalet returnerats

Du ansöker om ditt lån på Lån för allas hemsida och fullföljer processen genom att skicka in ett signerat avtal.

Ansök nu

Låna mellan 5 000 och 600 0000 kronor

Du ansöker om ditt lån enkelt på deras hemsida, det är endast fem olika steg som du behöver gå igenom för att ansöka om ett lån. Först fyller du i din låneansökan hos Lån för alla. I din ansökan får du till exempel fylla i ditt personnummer, din anställningsform, din månadsinkomst och dina boendeuppgifter. Sedan får du olika låneerbjudanden online baserade på de uppgifter du uppgett.

Dessa erbjudanden kommer till exempel att ha olika räntor, komma från olika banker och ha varierande återbetalningstid. Efter att du fått dina alternativ väljer du det låneerbjudande som passar dig bäst. Det sista du gör är att signera det fysiska låneavtalet och sedan är det bara att vänta på dina pengar.

Ingen uppläggningsavgift

Det tar inte lång tid att ansöka om ett lån hos Lån för alla. Räntan räknas ut individuellt och hamnar någonstans mellan 2,95 % – 29,5 %. Den baseras på dina inkomstuppgifter och kreditprövningen hos Upplysningscentralen (UC) som görs under ansökningsprocessen. Lånetiden varierar mellan 1-15 år beroende på vilket låneavtal du väljer.

Oavsett vilken summa du ansöker om, mellan 5 000 och 600 000, behöver du inte betala någon uppläggningsavgift hos Lån för alla. Efter att du har signerat och skickat tillbaka ditt låneavtal till Lån för alla tar det mellan 3 till 5 bankdagar innan pengarna betalas ut till ditt konto. Grundkraven för att få ett lån är att du måste vara minst 18 år gammal, ha en årsinkomst på 100 000 kronor, inget skuldsaldo hos Kronofogden och ingen pågående skuldsanering.

Även för dig som har svårt att få lån

Lån för alla är stolta över att erbjuda lån för människor som kan ha svårt att få lån hos vanliga banker. Det kan bero på en tidigare betalningsanmärkning eller din kredithistoria och det är saker som du ibland inte kan göra något åt. En positiv sak med denna lånegivare är att de jämför lån från många olika banker och de behöver bara ta en kreditupplysning. Det gör processen både enklare och snabbare för dig som ansöker om ett lån. Du kan också välja att ta ett stort eller litet lån eftersom variationen som erbjuds är stor, mellan 5 000 och 600 000 kronor.

Hos Lån för alla får du ett skräddarsytt lån, vilket gör det lättare för dig att välja rätt. Du erbjuds olika räntor och olika amorteringstider. Det vi kan anmärka på med Lån för alla är att det inte står något om deras öppettider på deras hemsida, troligtvis har de öppet under kontorstid men för att få reda på det måste du ringa till företaget. Dessutom höjs årsinkomst kravet med 10 000 kronor om du har betalningsanmärkning och även åldersgränsen höjs med två år från 18 år till 20 år. Det kan ses som negativt för dig som vill låna med betalningsanmärkning.

Sammantaget tycker vi det är bra att det finns initiativ även för de som har svårare att få lån. Ansökan är som sagt kostnadsfri och det tas endast en kreditupplysning. Du förbinder dig heller inte till att acceptera något erbjudande.

Ansök nu

Vanliga frågor om Lån för alla

Räntan bestäms individuellt i samband med kreditupplysningen och är baserad på de uppgifter du angav i ansökningsprocessen, därför kan du inte få ett förhandsbesked om vad den blir.

Det kostar dig ingenting att ansöka då Lån för alla inte tar ut en avgift för att använda deras tjänst.

Ja det går bra, grundkraven är att du är minst 20 år gammal och har en årsinkomst på 110 000 kronor. Dessa krav går att hitta på Lån för allas hemsida.

Räkneexempel lån:

Ta ut ett Annuitetslån på 30 000 kr, upplagt på fem år (60 delbetalningar). Det vill säga 30 000:- med rörlig ränta på 9,90 % (start-/aviavg. 0:-), vilket ger en effektiv ränta på 10,36 %. Totalt belopp att betala tillbaka blir då 38 156:-, vilket ger dig en månadskostnad på 636 kr.

Ansök nu