Hela denna sida är en annons

Bakgrundsbild privatlån

Uppdaterad 2019-01-29

Om Eurolimit

Ränta*
17 - 39 %
Startavgift
495 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
50 000 kr
Min-/max låneperiod
6 - 60 mån
Åldersgräns
25 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 20 000 kronor, återbetalningstid 3 år. Effektiv ränta 54,14 %. Månadskostnad 1 010 kronor. Totalt återbetalningsbelopp 36 364 kronor.

Kundtjänst

Måndag-fredag 09.00-17.00
Telefon: 08-5092 7933
Mejl: kundtjanst@eurolimit.se

Adress

WS Finance Global AB
Klarabergsgatan 29
111 21 Stockholm.

Visa erbjudande

Är Eurolimit rätt för dig?

  • Det är mycket enkelt att ansöka om lån hos Eurolimit

  • Pengarna finns på ditt konto inom ett par dagar efter ansökan

  • Ett (ofta) billigare alternativ till SMS-lån

  • Eurolimit är tydliga med räntor och avgifter

Grundkrav

  • Sökanden måste vara minst 25 år gammal

  • Sökanden måste vara folkbokförd i Sverige

  • Sökanden måste ha en stadig inkomst i Sverige

  • Sökanden får inte ha betalningsanmärkningar registrerade

Utbetalning inom 1-3 bankdagar beroende på bank

Ansökan görs på Eurolimits hemsida. Beslut om lån ges inom 24 timmar. Avtal signeras online. Pengarna överförs inom 1-3 bankdagar.

Ansök nu

Låna mellan 5 000 och 50 000 kronor snabbt och smidigt

Att ansöka om lån är mycket enkelt och hela ansökningsprocessen sker på Eurolimits hemsida. Du fyller i dina kontaktuppgifter och uppgifter om bland annat inkomst. Eurolimit använder sig av Instantor för kompletterande uppgifter i de fall det behövs. Kreditupplysning begärs hos Bisnode för mindre lån och hos UC för större.

Handläggaren hos Eurolimit gör en samlad bedömning gällande om lån ska beviljas eller inte. Meddelande om beviljande eller avslag sänds till dig via mejl och SMS. Du loggar in på din sida hos Eurolimit med Bank-ID och signerar låneavtalet. Pengarna förs sedan över till ditt bankkonto. Beroende på vilken bank du använder tar det 1-3 dagar innan pengarna finns på ditt konto.

Lägre räntor än jämförbara lån

Den som vill låna 5 000 kronor med en återbetalningstid på 18 månader erbjuds ett lån med en nominell ränta på 25 %. Eftersom Eurolimit tar ut en uppläggningsavgift på 495 kronor och en aviavgift på 40 kronor hamnar den effektiva räntan på 65,03 % vilket kan tyckas högt.

Den som ansöker om ett lån hos Eurolimit har dock oftast pengarna på kontot inom tre dagar vilket gör att lån från Eurolimit snarast går att jämföra med så kallade SMS-lån och jämfört med dessa lån är räntan låg hos Eurolimit. Lånen går alltid att lösa i förtid. Första betalning sker 30 dagar efter att lånet beviljats. Skulle betalning inkomma för sent skickar långivaren en betalningspåminnelse som kostar 60 kronor och tar ut en förseningsavgift på 175 kronor.

Enkla och snabba lån

Eurolimit är ett konsumentkreditinstitut som erbjuder enkla och snabba lån till privatpersoner. Företaget ägs av WS Finance Global AB som är registrerade hos Finansinspektionen och som är en del av den finska WestStar-koncernen. Lånen som erbjuds ligger på mellan 5 000 och 50 000 kronor med en återbetalningstid på mellan 6 och 60 månader. Lånen har en effektiv ränta på mellan 34,60 % och 87,91 %. För att kunna beviljas lån av Eurolimit måste du uppfylla ett antal relativt högt ställda krav och kreditupplysning tas på alla som ansöker om lån, antingen hos Bisnode eller hos UC. Sökande som har betalningsanmärkning beviljas inte lån.

En effektiv ränta på mellan 34,60 % och 87,91 % är en mycket hög ränta men lånen hos Eurolimit skiljer sig från vanliga konsumtionslån. Det är mycket enkelt att ansöka om lån hos Eurolimit. Ansökan tar bara ett par minuter att fylla i och hela förfarandet, från ansökan till beviljande, sker på långivarens hemsida. Det går också mycket snabbt att beviljas lån. Besked om beviljande eller avslag ges via mejl eller SMS inom mindre än 24 timmar. Efter att ett lån beviljats loggar du in på dina sidor och signerar låneavtalet med Bank-ID och pengarna förs över till ditt konto inom 1-3 bankdagar beroende på bank.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Eurolimit

Nej. Den som har en eller flera betalningsanmärkningar registrerade hos Bisnode eller UC kan inte beviljas något lån av Eurolimit.

Det tas ut en uppläggningsavgift på 495 kronor för lånet, vilket är en engångsavgift. De tar också ut en aviavgift på 40 kronor varje månad.

Ja, de begär en kreditupplysning som ett led i bedömningen av din kreditvärdighet. För mindre lån anlitas Bisnode, för större anlitas UC.

Räkneexempel lån:

Ett lån på 30 000 kronor med en återbetalningstid på 3 år (36 betalningar) har en effektiv ränta på 51,91 % vilket ger en månadskostnad på 1 488,31 kronor och en total kostnad på 53 579,43 kronor.

Ansök nu