Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-02-05

Om Consector

Ränta*
2.90 - 29.90 %
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 100 000 kronor i 5 år. Effektiv ränta 4,96 %. Kostnad 1881 kr/mån. Totalt 112 860 kr.

Kundtjänst

Tel 0770–221 222
Mån-tors 10:00-18:00
Fredag: 09.00-17.00
E-post: kundservice@consector.se samt chatt

Adress

Consector AB
Narvavägen 12
115 22 Stockholm
Org nr: 556961-4216

Visa erbjudande

Är Consector rätt för dig?

  • Låga räntor från 2,90 %

  • Personlig rådgivning

  • Bolån, privatlån eller kreditkort

  • Erbjudanden från flera banker

Grundkrav

  • Måste vara minst 18 år

  • Inkomst på 120 000 kronor/år

  • Bosatt i Sverige

Pengarna på kontot inom 3-5 dagar

Det dröjer 3–5 bankdagar efter att banken tagit emot ditt skuldebrev innan du kan räkna med att ha pengarna på kontot,

Ansök nu

Välj bland erbjudanden från 20 olika samarbetspartners

Du ansöker om Consectors lån och kreditkort via hemsidan. Via ett formulär fyller du i lånebelopp, lånetid och ditt personnummer, kontaktuppgifter samt syftet med ditt lån. Du kan också lägga till en medsökande för att få ner räntan och förhandla om bättre villkor med banken.

Efter att du tryckt på knappen “ansök nu!” så kommer du att få låneerbjudanden från upp till 20 långivare. Vissa erbjudanden kommer redan efter några minuter, men du har vanligtvis de flesta inom ett dygn. Endast en kreditupplysning görs för alla banker, vilket naturligtvis är en fördel för dig som låntagare, eftersom bankerna tävlar om att ge dig bäst erbjudande.

Kreditupplysningen sker via UC (Upplysningscentralen) och efter att den godkänts kan du i lugn och ro titta igenom de erbjudanden du fått.

Ansökan för alla Consectors tjänster sker enkelt via hemsidan och det är kostnadsfritt att anmäla sitt intresse. När det gäller kreditkort så svarar du på några enkla frågor om dina vanor, innan de kreditkortserbjudanden som passar dig bäst kan granskas.

Ingen uppläggningsavgift

Du får som sagt erbjudanden från de banker Consector samarbetar med inom 24 timmar. Räntan på ditt valda lån sätter banken du väljer att samarbeta med, men Consectors egna lån utgår från lägsta räntan 2,90 %. När det gäller bolån så hjälper Consector till med upphandling att få ner räntan till 1,09 %. Individuella villkor bestäms efter att en kreditprövning har genomförts via UC (Upplysningscentralen). Lånetiden löper från 1 – 15 år beroende på lånets storlek. Här finns ingen upphandlingsavgift utan Consector tar provision från bankerna när du tecknar ett lån.

Efter några bankdagar sätts pengarna in på ditt konto och Consector samarbetar i dagsläget med banker som Nordnet, Santander, Wasa Credit och Forex bank. För att få låna pengar måste du ha hunnit fylla 18 år, vara bosatt i Sverige och ha en inkomst på minst 10 000 kronor/månaden.

Låga räntor och flera olika lån samt kreditkort

Consector har etablerat sig som en seriös och pålitlig aktör inom lån för privatpersoner. Dels genom personlig rådgivning, men också genom låga räntor.

Genom Consector kan du ansöka om flera typer av lån upp till 600 000 kronor, men det är också en bra tjänst när du vill ha ett kreditkort med fördelaktiga erbjudanden som passar dig. Att ansökan är kostnadsfri gör att du kan ta emot erbjudanden från olika banker utan att binda upp dig, och du får samtidigt hjälp från Consector med fördelaktiga räntor.

För dig som söker ett lån med snabb utbetalning kanske inte Consector är det bästa alternativet då det rör sig om större lån där du väljer bland ett flertal erbjudanden, och lånet bör därför vara ett genomtänkt beslut. Det tar dessutom några bankdagar innan du beviljas en så pass stor summa som 600 000 in på ditt bankkonto.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Consector

Detta beror på din kreditvärdighet, årsinkomst och återbetalningsförmåga. För bolån gäller generellt att du kan belåna 85 % av bostadens värde. Du kan alltid skicka in en kostnadsfri ansökan till Consector och snabbt se vad de olika bankerna kan erbjuda just dig.

Banken gör en individuell bedömning för varje lån, men har du valt rörlig ränta kan den komma att ändras beroende på faktorer som marknadsläget. Detta meddelas alltid i förväg via utskick eller kontoutdrag.

Det finns många kreditkort på marknaden, och genom Consectors matchning kan du få erbjudanden om kreditkort som passar just din livsstil och ekonomiska situation.

Räkneexempel lån:

Låna 100 000 kronor upplagt på fem år (60 delbetalningar) med rörlig ränta 4,95 % (effektiv ränta på 4,96 %). Totalt belopp att betala blir 112 860 kronor, vilket motsvarar 1 881 kronor i månaden.

Ansök nu