Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2018-12-17

Om Compricer

Ränta*
Individuell
Startavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min-/max låneperiod
2 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Nej

*100 000 kronor på 5 år. Effektiv ränta 5,86 %. Uppläggningsavgiften 495 kronor. Månadskostnad 1 910 kronor. Totalt 115 102 kronor.

Kundtjänst

Tel: 08- 500 020 00
Varje vardag mellan 09.00-18.00.
E-post: info@compricer.se.

Adress

Compricer AB
Luntmakargatan 18,
111 37 Stockholm.
Org. nummer: 556655-5727

Visa erbjudande

Är Compricer rätt för dig?

  • Få svar från flera långivare med bara en kreditupplysning

  • Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som konsument

  • Du sparar tid och kan få lägre ränta

  • Oftast svar inom 24 timmar

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år gammal

  • Du behöver vara folkbokförd och skriven i Sverige

  • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller från pension

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 110 000 kronor

Utbetalning varierar efter långivare

När du fått erbjudanden från olika långivare så sker all framtida kommunikation med just den långivaren och enligt deras villkor.

Ansök nu

Låna mellan 10 000 och 500 000 kronor med några enkla knapptryck

Hos Compricer kan du välja om du vill börja med att jämföra olika långivare eller om du vill gå direkt till ansökningsformuläret. I ansökningsformuläret ställer du enkelt in hur mycket du önskar låna och lämnar uppgifter som bland annat namn, personnummer, nuvarande boendesituation och kontaktuppgifter. Sedan kan du ansöka och din ansökan skickas till de olika långivarna med bara en kreditupplysning via UC.

De i sin tur har 96 timmar på sig att återkomma med ett erbjudande till dig, men ofta har du svar redan inom ett dygn. Bestämmer du dig för att teckna ett låneavtal går du sedan vidare med låneprocessen tillsammans med dem. Det hela är väldigt enkelt och smidigt.

Många valmöjligheter hos Compricer

Eftersom Compricer är en jämförelsesajt och låneförmedlare går det inte att ange entydiga uppgifter om räntor, uppläggningsavgifter och andra liknande siffror. Dessa regleras helt och hållet av de olika långivarnas villkor, något som är mycket positivt för dig som potentiell låntagare eftersom det ger dig många fler valmöjligheter än du vanligtvis skulle ha.

När du får de olika erbjudandena kan du studera villkoren noggrant och se vilket eller vilka av dem som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar allra bäst. Välj helt enkelt vilka variabler som är viktigast för dig. Compricer har ett brett urval av långivare vilket borgar för att du kan finna ett låneerbjudande som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar, även om du exempelvis skulle ha en betalningsanmärkning.

Användbar och smidig tjänst som skänker mervärde

Compricer är både en bra och användbar tjänst. Det allra bästa med tjänsten är att den är utformad för konsumenternas bästa. Annars när du förhandlar med banker kan det lätt bli att kunden hamnar i underläge eftersom du verkligen är i behov av lånet som du söker. På så sätt kan bankerna styra och ställa lite som de vill och du får helt enkelt acceptera deras villkor, om du inte vill lastas med fler kreditupplysningar. Med hjälp av Compricers tjänst får du mer makt och kan ställa bankerna mot varandra. Bankerna får helt enkelt kämpa för att få dig som kund i stället för tvärtom.

Att kundtjänsten bara svarar i telefon på helger är ett litet minus. Compricer är heller inte den snabbaste tjänsten, då långivarna har 96 timmar på sig att svara.

En stor fördel dock är att du kan ta del av tjänsten helt gratis. Compricer tar inget betalt av dig, utan får sin förtjänst från de företag som de förmedlar tjänster till. Företaget är helt fristående från dessa företag och tar inte ställning för något av dem. Verksamheten genomför helt enkelt transparenta och oberoende jämförelser.

Compricer erbjuder också en rad olika tjänster och förutom att du kan ansöka om till exempel privatlån och bolån kan du jämföra sådant som kreditkort och billån. Därtill finns en rad ytterligare tjänster för din privatekonomi.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Compricer

Nej, Compricers tjänster är helt gratis för konsumenter. Företaget får i stället betalt från de företag som deras kunder väljer att teckna avtal med.

Ja, när du gjort jämförelsen i den kategori du är intresserad av går det bra att gå vidare och göra ett avtalsbyte direkt på Compricers sajt.

Nej. Compricer är endast en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det lån eller det avtal som passar bäst för dig och dina förutsättningar. Själva lånet eller avtalet tecknas sedan med andra oberoende banker, långivare och företag.

Räkneexempel lån

Låna 150 000 kr i 10 år med 120 delbetalningar och exempelräntan 6 % (effektiv ränta 6,21 %). Totalt belopp att betala blir 200 137 kr, vilket motsvarar 1 1665 kr/mån. Räntan är rörlig och sätts individuellt av långivaren.

Ansök nu