Hela denna sida är en annons

Jämför lån och låna pengar

Uppdaterad 2019-03-21

Om AXO Finans

Ränta*
2.95 - 24 %
Startavgift
495 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 70 000 kronor i 15 år. Effektiv ränta 6,54 %. Kostnad 600 kronor/mån. Totalt 108 346 kronor.

Kundtjänst

Tel. 0771-323400
Mån – fre, 08.30 – 16.00
Lör – sön, Stängt
E-post: kundservice@axofinans.se

Adress

AXO Finans AB
Strandvägen 7A
114 56 Stockholm
Sverige
Org nr: 556907-5673

Visa erbjudande

Är AXO Finans rätt för dig?

  • Seriös aktör med gott renommé

  • Jämför minst 13 banker

  • Samarbetar med etablerade banker av hög standard

  • Utbetalning inom 1 – 3 vardagar

Grundkrav

  • Låntagaren måste vara 20 år gammal

  • Ha en deklarerad inkomst på minst 120 000 kronor per år

  • Vara fast anställd, vara egen företagare, ha vikariat eller vara pensionär

  • Inte ha några betalningsanmärkningar

Utbetalningen sker inom 1–3 bankdagar och kan göras till alla svenska banker.

Ansök enkelt på datorn eller i mobilen!

Ansök nu

Ansök om lån snabbt och enkelt via AXO Finans

Om du vill ansöka om ett lån via AXO Finans görs detta enklast via ansökningsformuläret på företagets hemsida. Formuläret är något av det första som möter dig på sajten och där har du själv möjlighet att ange önskad lånesumma och återbetalningstid. Du kan också få en uppfattning om hur hög månadskostnaden blir för lånet. Ange därefter dina kontaktuppgifter och ansökningen är komplett. AXO Finans kommer därefter kontakta dig med aktuella lånealternativ. Om ansökningen är inkommen innan klockan 14.00 kommer lånbeskedet samma dag. Ansökningen är helt kostnadsfri och inte heller bindande.

Tack vare den digitala ansökningsprocessen kan din låneförfrågan göras via mobil, surfplatta eller dator.

AXO Finans villkor

AXO Finans erbjuder individuell räntesättning som varierar från 2,95 % till 24 %. Att räntan är individuellt baserad innebär att kostnaden för lånet baseras på din kreditvärdighet. Räntan sätts dessutom alltid av långivaren själv, aldrig av AXO Finans. Återbetalningstiden för lånet ligger som minst på 1 år och som högst på 15 år. Det går alltid att lösa lånet i förtid. För att lösa lånet i förtid, kontakta kreditgivaren som tillhandahåller ditt lån.

De grundläggande villkoren för dig som lånsökare är en ålder om 20 år samt en deklarerad inkomst på minst 120 000 kronor. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar. Alla kostnader som uppges i räkneexempel är baserade på att du som låntagare följer återbetalningsplanen. Påminnelseavgifter är ytterligare kostnader och räknas inte med i den angivna totalkostnaden för lånet.

Visa erbjudande

Seriös och effektiv lånemäklare

AXO Finans är en lånemäklare att räkna med och du som väljer att ansöka om lån genom dem kan känna dig trygg. Beslutsvägarna är korta och servicen snabb. De levererar förslag om lån samma dag om ansökningen är inkommen innan klockan 14.00 och svar kommer via telefon eller mejl. AXO Finans har ett generöst lånespann och kan erbjuda både mindre och större summor. Deras jämförelsetjänst är gratis att använda och inget är bindande förrän du skrivit under ditt lånekontrakt. Du som låntagare bör dock vara uppmärksam på de något höga effektiva räntorna som kan ge relativt dyra lån i slutändan, särskilt vid mindre lån. Sammanfattningsvis framstår AXO Finans som ett bra val för den som söker en seriös och effektiv lånemäklare.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om AXO Finans

Privatlån och blancolån är samma sak – lån utan säkerhet. På AXO Finans hemsida finner du både benämningarna, men vi både fallen har du alltså möjlighet att låna från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

Du söker på samma sätt som för privatlån men klickar i rutan om ”Vill du lösa befintliga lån?”. AXO Finans kommer därefter kontakta dig för att gå vidare i processen.

Räkneexempel lån:

Låna 70 000 kronor upplagt på 15 år (180 delbetalningar) med exempelräntan 5,3 % (effektiv ränta på 6,54 %). Totalt belopp att betala blir 108 346 kronor, vilket motsvarar 600 kronor/mån inklusive startavgift 495 kronor och avikostnad 35 kronor/mån.

Ansök nu