Om Expressen Låneguiden

Expressen låneguiden är en jämförelsesajt för lån samt en resurshub för information kring lån och ekonomi.

En modern jämförelsetjänst

Expressen Låneguiden är en tjänst där vi jämför olika typer av privatlån och företagslån för att du som konsument ska hitta det lån som passar just dina behov bäst. Vår ambition är att bygga en riktigt bra webbplats där vi på sikt även vill inkludera andra typer av jämförelser, exempelvis kreditkort och sparkonton.

Vi har även en kunskapsbank med guider och artiklar relaterat till låna pengar och ekonomi där du kan läsa om allt från ämnen som hur du enklast hittar det billigaste lånet, till information om hur konsumentköplagen fungerar eller vad du bör tänka på gällande låneskydd.

Vi vill vara den självklara startpuntken för alla som söker information kring lån – oavsett om det gäller ett bostadsköp, bilköp, privatlån eller ett snabbare lån så ska Expressens Låneguide vara en matnyttig resurs som hjälper dig att hitta rätt information på ett enkelt och smidigt sätt.

Du kan kontakta oss genom att skicka ett mejl till info@mytasteloan.se Vi svarar alltid inom 24 timmar alla vardagar.

Varför ska jag välja Expressen Låneguiden?

Vår mission är att hjälpa dig hitta det bästa lånet för just dina förutsättningar. Detta gör vi genom att tillhandahålla en bra tjänst som tillför värde för dig som konsument.

Snabbt och enkelt
Vi är en av Sveriges bästa jämförelsesajt och jobbar hårt på att förbättra vår tjänst. Genom att läsa våra guider och jämföra olika lån mot varandra kan du enkelt och snabbt hitta ett lån som passar dig och dina behov bäst.

Spara tid och pengar
Vi hjälper dig att spara både tid och pengar genom att samla de bästa erbjudandena och lånen på ett ställe. Varje år hjälper vi tusentals kunder att hitta det bästa lånet.

Du kan lita på oss
Vi är opartiska och alla åsikter om långivare är våra egna. Vi genomför djupgående tester och berättar för dig vad för- och nackdelarna är med olika låneformer och långivare. Allt för att förenkla ditt lånande.

Vilka ligger bakom Låneguiden?

Expressen är ansvarig utgivare men själva sajten drivs av Speqta tidigare Mytaste Group. Vårt mål är att ge konsumenter en bättre digital upplevelse och samtidigt hjälpa företag förfina sina produkter. Vi tror att den bästa affären görs när produkten matchar konsumentens exakta behov.

Vår strategi består av att bygga en portfölj av produkter i världsklass. Utöver Låneguiden driver vi även andra nischverksamheter som du kan läsa mer om nedan