Rocker privatlån

Ränta*
3.45 - 25.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 139 020 kr på 120 avbetalningar = 1 159 kr/mån. Nom. rörlig ränta 6,95%. Eff. ränta 7,18% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Rocker är ett fintech bolag med bas i Stockholm som erbjuder olika finansiella tjänster såsom privatlån, kontokredit, betalkort, spartjänst och mer därtill. Rocker erbjuder privatlån på upp till 500 000 kronor till en förmånlig ränta. Läs mer om Rocker idag och hitta det bästa lånet för dig.

Rocker har som vision att bygga marknadens bästa plattform för finansiella tjänster. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn så att du ska kunna känna dig trygg oavsett vilken av Rockers tjänster du använder.

Varumärket Rocker är relativt nytt, men trots det har bolaget lång erfarenhet av den svenska kreditmarknaden. Man gick nämligen tidigare under namnet Bynk och var då en av Sveriges mer välkända aktörer på den svenska lånemarknaden.

Rocker har idag drygt 200 000 kunder runt om i landet där de allra flesta är nöjda med sitt val av aktör. På omdömessajten Trustpilot har Rocker ett betyg på 4,4 av 5 i kundnöjdhet. Det är mycket bra och högre än hos många andra konkurrenter på marknaden.

Kundtjänst

Tel 020 700 700
Mån-Fre 00:00-24:00
Lör-Sön 00:00-24:00
support@rocker.com

Adress

Rocker AB
Flaggan 1115
116 74 Stockholm
Org nr: 559046-8574

Är Rocker privatlån rätt för dig?

 • Prova fritt i 14 dagar
 • Månadsskydd+ kostnadsfritt i 3 månader
 • Förmånlig ränta
 • Prisgaranti
 • Upp till 4 betalningsfria månader varje år
Är Rocker rätt privatlån för dig?

Grundkrav

 • Du måste vara mellan 20-70 år
 • Fast anställning, egenföretagare, förtidspensionär eller pensionär
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Tillgång till Mobilt BankID
Rockers grundkrav

Utbetalning inom 1-2 bankdagar när du lånar hos Rocker

När du beviljas ett lån tar det inte lång tid innan du har pengarna på kontot. Rockers privatlån betalas ut till dig inom 1-2 bankdagar.

Låna mellan 10 000 – 500 000 kr till förmånlig ränta

Rocker erbjuder idag ett mycket förmånligt och smidigt privatlån på upp till 500 000 kronor som kan användas till precis vad du vill. I de flesta fall används lånet för att samla befintliga krediter eller till renovering av bostad eller köp av bil. Du ansöker enkelt om lånet direkt på hemsidan och får besked direkt.

Fyll i önskat lånebelopp, återbetalningstid och övrig information som efterfrågas innan du signerar din ansökan med BankID. I samband med din ansökan tas en kreditupplysning hos antingen UC eller Bisnode.

Hela processen är mycket smidig och skiljer sig inte nämnvärt från andra långivare inom segmentet.

Fördelaktig ränta med prisgaranti

Är du ute efter ett så förmånligt lån som möjligt är Rocker något för dig. Räntan sätts inom spannet 3,45-25,95%. Utöver det tillkommer även en startavgift i samband med att du tecknar lånet, däremot slipper du betala aviavgifter varje månad. Återbetalningstiden varierar mellan 1-15 år men självklart går det bra att lösa lånet i förtid om du skulle vilja det.

Det som skiljer Rocker från andra aktörer är att man erbjuder en rad andra förmåner, bland annat prisgaranti. Om du vill samla dina lån hos Rocker men beviljas en högre ränta än den du redan har kan du kontakta kundtjänsten och be om att få utnyttja prisgarantin. Då sänker långivaren din ränta och matchar de lån och krediter du redan har. Du kan läsa mer om vilka krav som måste uppfyllas för att utnyttja prisgarantin på Rockers hemsida.

Utöver prisgaranti kan Rocker även locka med ett månadsskydd, prova fritt i 14 dagar och betalningsfria månader.

Med Månadsskydd+ är du försäkrad mot oförutsedda händelser kostnadsfritt i 3 månader. Det bidrar till en ökad trygghet för dig som låntagare.Rocker erbjuder även något som kallas för prova fritt i 14 dagar. Det innebär att om du betalar tillbaka hela ditt lån inom 14 dagar slipper du betala både ränta och övriga avgifter. Lånet blir helt enkelt kostnadsfritt.

Skulle du råka ut för oförutsedda utgifter någon månad kan det även vara bra att veta att Rocker erbjuder fyra betalningsfria månader varje år. Tjänsten kan utnyttjas först efter att du haft ditt lån i minst två månader och betalat dina fakturor i tid.

För att beviljas lån hos Rocker måste du vara mellan 20-70 år gammal, ha en stadigvarande inkomst på minst 10 000 kr i månaden, inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden, samt BankID. Lånet betalas ut inom 1-2 bankdagar.

Rocker privatlån

Omfattande privatlån med fokus på dig som låntagare

Rocker erbjuder ett av marknadens bästa privatlån med en smidig ansökningsprocess och besked direkt på skärmen. Lånebeloppen är inte högst på marknaden men möjligheten till låg ränta och andra förmåner väger upp för detta.

Rocker erbjuder månadsskydd, betalningsfria månader, prisgaranti och möjlighet till ett helt kostnadsfritt lån om du betalar tillbaka skulden inom 14 dagar. Det finns inga andra aktörer i dagsläget som erbjuder så många förmåner till dig som låntagare.

Utöver det har långivaren en omfattande kundtjänst med många kontaktvägar och öppet dygnet runt, årets alla dagar. Bättre blir det inte.

Det finns egentligen inget negativt att anmärka på när det gäller Rocker mer än åldersspannet som sträcker sig från 20-70 år. Är du pensionär över 70 år kommer du därför inte beviljas något lån, även om du uppfyller inkomstkravet och alla övriga krav.

Omfattande privatlån med fokus på dig som låntagare

Vanliga frågor om Rocker privatlån

Ja, du måste ha ett Mobilt BankID för att beviljas ett lån från Rocker.

Nej, du kan inte ansöka om lån via telefon. Du ansöker antingen via Rockers hemsida eller Rocker-appen.

Du har 30 dagar på dig att tacka ja från att du får ditt lån beviljat.

Ja, du kan när som helst göra extrainbetalningar. Du hittar information om inbetalningar i Rocker-appen under “Lån” och “Betala in på lånet”.

Räkneexempel lån:

Låna 100 000 kr upplagt på 10 år (120 delbetalningar) med rörlig ränta på 6,95% (effektiv ränta på 7,18%). Aviavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 139 020 kr, vilket motsvarar 1 159 kr/mån.

Rocker privatlån
Betyg (4.5/5)

Låna upp till 500 000 kr

Ränta från 3.45%