Lån utan UC. Jämför långivare hos Expressens låneguide
Ränta*
3.89 - 7.89 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
350 000 kr
Min-/max låneperiod
2 - 12 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 50 000 kr i 3 år. Totalt att återbetala 53 854 kr på 36 avbetalningar = 1 597 kr/mån. Nom. rörlig ränta 5.00%. Eff. ränta 5,12% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

OKQ8 Bank är det som står bakom detta privatlån. OKQ8 Bank startade sin verksamhet 2008 och har idag omkring 36 medarbetare och ägs av OKQ8 AB. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn så du kan känna dig helt trygg när du lånar pengar.

Det privatlån OKQ8 erbjuder idag står sig mycket bra i konkurrensen på den svenska lånemarknaden. Man är inte den bank som erbjuder högst lånebelopp men tillräckligt höga för att locka till sig en stor kundgrupp. Att räntan dessutom är så pass fördelaktig som den är gör att man kan locka till sig många kunder.

Utöver ett bra låneerbjudande har OKQ8 även ett utgiftsskydd du som kund kan teckna. Det ger dig en extra trygghet om du skulle förlora jobbet eller bli långtidssjukskriven och därmed få svårt att betala din skuld. Då kliver OKQ8 in och hjälper dig. Kostnaden för detta skydd varierar beroende på hur stort försäkringsbelopp du vill ha.

Utöver privatlån erbjuder banken även ett mycket bra kreditkort som framför allt lämpar sig bra för dig som spenderar mycket tid ute på landets vägar.
OKQ8 Bank har sin verksamhet förlagd i centrala Stockholm, det är även där styrelsen har sitt säte.

Kundtjänst

Tel 020-65 65 65
Mån-Fre 08:30-16:00
Lör-Sön Stängt
Kontaktformulär på sajten

Adress

OKQ8
Sveavägen 155
104 35 Stokholm
Org nr: 556027-3244

Är OKQ8 rätt för dig?

  • Utgiftsskydd. Två första månaderna gratis
  • Möjlighet att låna med medsökande
  • Använd pengarna till vad du vill
OKQ8

Grundkrav

  • Minst 20 år gammal
  • Årsinkomst om minst 125 1000 kronor
  • Folkbokförd i Sverige de 3 senaste åren
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Du har tillgång till BankID
OKQ8

Utbetalning sker vanligtvis inom 1-2 dagar

Pengarna på kontot inom en eller ett par dagar om ditt konto är anslutet till Swedbanks utbetalningstjänst. Annars betalas lånet ut på avi.

Låna mellan 20 000 – 350 000 kr med utbetalning inom ett par dagar

OKQ8 är inte bara en av landets mest välkända bensinmackar. Man har även många andra strängar på sin lyra. Bland annat erbjuder man privatlån på mellan 20 000 – 350 000 kronor. Att ansöka om ett lån hos OKQ8 är precis lika enkelt som hos andra banker och långivare. Du gör det direkt på hemsidan och det tar endast ett par minuter. Från startsidan hittar du enkelt till ansökan genom att klicka på knappen Bank, följt av Lån. När du fyller i dina uppgifter kommer du samtidigt kunna se ett exempel på hur mycket lånet kommer kosta dig varje månad. Det är en bra och mycket användarvänlig funktion.

När du väl signerat din ansökan är det bara vänta på att OKQ8 återkommer med ett lånebesked, det tar vanligtvis inte mer än max ett dygn. Därefter är det bara ta ställning till om du vill ha lånet eller inte. Utbetalningstiden för lån hos OKQ8 är oftast mellan 1-2 bankdagar.

Fördelaktiga villkor och möjlighet till utgiftsskydd

OKQ8 har ett räntespann på 3,89% – 7,89% vilket är en mycket fördelaktigt i jämförelse med många konkurrenter där det inte är ovanligt med räntor över 10 procent. Dessutom tillkommer varken startavgift eller någon aviavgift om du väljer att betala via autogiro. Det gör det möjligt att verkligen hålla nere kostnaderna för lånet.

Om du vill finns även möjlighet att teckna ett utgiftsskydd som skyddar dig vid exempelvis ofrivillig arbetslöshet eller långtidssjukskrivning. Just nu erbjuder OKQ8 dessutom två månader gratis skydd för dig som väljer att teckna det.

Tänk på att det bara är möjligt att teckna utgiftsskyddet för dig som redan är kund hos OKQ8 Bank.

OKQ8

Mycket bra privatlån till låg ränta

OKQ8 levererar verkligen ett bra privatlån som är klart bättre än hos många konkurrenter. Lånebeloppen sträcker sig över så pass stora belopp att i stort sett vem som helst kan hitta ett lån som passar dem. Att räntorna dessutom är mycket fördelaktiga för denna sortens lån och att man inte tar ut några dolda avgifter är även det bra.

Möjligheten att teckna ett utgiftsskydd gör även att du som låntagare kan känna dig extra trygg när du lånar pengar hos OKQ8 eftersom du inte behöver oroa dig för att kunna betala din skuld om du skulle drabbas av exempelvis ofrivillig arbetslöshet.

Hemsidan är mycket användarvänlig vilket gör det lätt att hitta all tänkbar information du kan behöva.

Det finns egentligen inte mycket att klaga på när det gäller OKQ8:s privatlån. Det skulle möjligtvis vara supportens öppettider som skulle kunna vara något bättre. I dagsläget håller man bara öppet under vanliga bankdagar, även helgöppet hade varit önskvärt. Ytterligare en sak som är mindre bra är att du måste vara ansluten till Swedbanks utbetalningssystem för att få pengarna inom 2 dygn, annars får du lånet utbetalt via en avi.

Vanliga frågor om OKQ8

Dessvärre är det inte möjligt att teckna ett lån hos OKQ8 utan BankID. Vi rekommenderar dig att ansöka om BankID för att kunna teckna ett lån.

Ja, det går bra att lösa ett lån hos OKQ8 i förtid om du skulle vilja det.

Ja, det går bra att ha en medsökande på lånet. Det ökar dina chanser att beviljas ett lån, och dessutom till lägre ränta.

Räkneexempel lån:

Låna 100 000 kr upplagt på fem år (60 delbetalningar) med rörlig ränta på 5% (effektiv ränta på 6%). Totalt belopp att betala 115 560 kr, vilket motsvarar 1 926 kr/mån.

OKQ8
Betyg (4.5/5)

Låna upp till 350 000 kr

Ränta från 3.89%