Ränta*
9.90 - 28.9 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 12 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Nej

*Räkneexempel lån: 160 000 kr i 9 år. Totalt att återbetala 317 520 kr på 108 avbetalningar = 2 931 kr/mån. Nom. rörlig ränta 17,00%. Eff. ränta 18,95% (aviavgift 29 kr, uppl. avgift 995 kr).

Nystart finans Sverige AB är ett finansbolag som hjälper dig med dina lån. De erbjuder dig ett samlingslån utan säkerhet, nämligen det så kallade Nystartlånet. För att kunna ansöka om det lånet måste du vara mellan 18 - 62 år, ha minst 22 000 kronor i månadsinkomst och ha en fast anställning. Skulle du inte ha en fast anställning måste du lägga till en medsökande med fast anställning på din ansökan. Även om du har en fast anställning kan du lägga till en medsökande, det kan sänka räntan som erbjuds på ditt eventuella lån.

Räntan på ditt lån sätts individuellt men varierar mellan 9,90% % - 28,9 %, högsta effektiva räntan är 33 % och du har en återbetalningstid på mellan 1 - 12 år. En bra sak med Nstart är att du kan ansöka om ett lån även om du har många UC-förfrågningar eller kreditupplysningar sedan tidigare. Det är inget hinder då de främst tittar på din nuvarande inkomst och återbetalningsförmåga. Det innebär att även du som har en betalningsanmärkning kan ansöka om ett lån. Nstart vill hjälpa dig att samla alla dina lån och få bättre koll på din ekonomi.

Du kan låna mellan 20 000 - 500 000 kronor även om du har tidigare negativ kredithistorik, vilket öppnar upp dörren till lån för människor som kan ha aktiva eller gamla skulder. Om du har ett lån hos Nstart arbetar de ständigt med att förbättra dina förutsättningar. Det innebär att om du gör dina inbetalningar i tid och inte tar ut några nya lån eller nya kreditupplysningar någon annanstans, kan du få sänkt ränta årligen på ditt lån. Detta gör de för att du ska känna dig trygg och slippa ta ut fler lån.

Nstart erbjuder dig snabb handläggning, professionell rådgivning tillsammans med kreditspecialister och en bättre framtida ekonomi. Har du ett par eller flera dyra lån någon annanstans och funderar på ett samlingslån kan du gå in på deras hemsida och läsa om deras Nystartlån. Du kan eventuellt sänka dina månadskostnader och på så sätt ta del av deras system med sänkt ränta varje år. Du kan enkelt fylla i ett kontaktformulär, sedan kontaktas du av en rådgivare som tillsammans med dig går igenom dina lån och andra krediter och du kan själv bestämma vilka du vill samla.

Kundtjänst

Tel 08-410 203 04
Mån-Tors 09.00-19.00
Fre 09,00-17,00
Lördag & Söndag Stängt

Adress

Nystart Finans Sverige AB
Box 5281
102 46, Stockholm
Org. nr. 556976-4110

Är Nstart rätt för dig?

  • Ser inget hinder med många kreditupplysningar
  • Möjlighet till sänkt ränta varje år
  • Accepterar låntagare med skuld till Kronofogden
  • Erbjuder snabb handläggning och professionell rådgivning
Nstart

Grundkrav

  • Vara mellan 18 – 62 år
  • Minst en fast anställning bland sökanden
  • Minimum inkomst 22 000 kr i månaden
  • Vid skuld hos Kronofogden är medsökande ett krav
Nstart

Ansök online

Snabb handläggning av låneansökningar

Låneprocessen görs online på hemsidan, där kan du direkt fylla i dina uppgifter i ett kontaktformulär. Inom en bankdag blir du uppringd av en handläggare.

Nstart

Låna mellan 20 000 – 500 000 kronor enkelt online

Det går snabbt och enkelt att fylla i en låneansökan hos Nstart, tidigare kallade Nystart finans. Du klickar in på deras hemsida och väl där kan du fylla i ett formulär med bland annat önskat lånebelopp och dina personuppgifter såsom telefonnummer, personnummer och e-postadress. Du får även fylla i din sysselsättning, månadsinkomst, civilstånd och din nuvarande boendeform.

I formuläret kan du även lägga till en medsökande. Det är inget måste om du inte har en nuvarande skuld hos Kronofogden men kan eventuellt ge dig en bättre ränteprocent på ditt lån. Därefter ringer en kreditspecialist upp dig och granskar dina uppgifter. Du kan även ringa in till Nstart och prata med en rådgivare direkt och förbigå formuläret på hemsidan.

Nstart

Nstart kostnader

Räntan för Nystartlånet varierar mellan 9,90% % – 28, 9 % och sätts individuellt för kunderna. Räntan bestäms efter att de gjort en kreditprövning hos Upplysningscentralen (UC). Amorteringstiden hos Nstart löper mellan 1 – 12 år. Till lånet tillkommer dessutom uppläggningsavgift och aviavgift.

En medsökande ökar dina möjligheter att få ett lån hos Nstart, oavsett om du inte har en aktiv skuld. Exakt hur lång tid det tar innan ditt lån är klart varierar, eftersom det alltid görs en individuell bedömning och beräkning på hur Nstart bäst ska kunna hjälpa dig. Ni kommer också gemensamt att gå igenom vilka lån du ska samla och lösa med detta nystartslån. Därför är det viktigt att din ansökan är komplett och att du är tillgänglig för samtal.

Nstart

Ett samlingslån för dig som behöver en nystart

Nstart gick tidigare under namnet Nystart finans och erbjuder lån för alla människor, även för dig som har en aktiv skuld hos Kronofogden. De har förståelse för din kredithistoria, betalningsanmärkningar och en eventuell dålig kreditvärdighet. Det som krävs om du har en aktiv skuld är att du har en medsökande med i din låneansökan. En kreditprövning kommer att göras på både dig och din medsökande. De erbjuder Nystartlånet, en summa mellan 20 000 – 500 000 kronor, för dig som är mellan 18 – 62 år, har en fast anställning (du själv eller din medsökande) och har en inkomst på minst 22 000 kronor per månad. En inkomstnivå som är rätt hög tyvärr.

Det som kan ses som en nackdel hos Nstart är att de har stängt på helger och helgdagar, vilket innebär att du inte kan kontakta dem då. Dessutom står det inget om hur lång tid det kan ta att få igenom ett lån. Det som utlovas av Nstart är att du snabbt blir kontaktat av en rådgivare efter att ha fyllt i en komplett låneansökan, oftast redan inom 24 timmar. Det hade varit bra att ha en genomsnittlig handläggnings- och utbetalningstid på hemsidan så att potentiella kunder har en idé om när de kan få pengarna utbetalade till sitt konto.

Nystartlånet är en chans för dig med lite strulig ekonomi att få rätsida på din situation. Tänk på att räntan är hög och räkna noga på om det är värt för dig att lösa eventuellt andra krediter och smålån.

 

Nstart

Vanliga frågor om Nstart

Ja, det är inget hinder då Nstart är mer intresserade av hur din nuvarande inkomst ser ut och därmed också din återbetalningsförmåga.

Ja det går bra. Kravet för att få ett lån som arbetslös är att du har en medsökande med fast anställning.

Räntan sätts individuellt beroende på din situation, det vill säga inkomst, återbetalningsmöjlighet och hur ditt resultat på kreditprövningen blir. En medsökande på ditt lån ökar chansen till låg ränta.

Räkneexempel lån:

Låna 160 000 kr i 9 år med 108 avbetalningar. Rörlig exempelränta på 17,00% och effektiv ränta på 18,95%. Aviavgift 29 kr, uppläggningsavgift 995 kr. Månadskostnad 2 931 kr. Totalkostnad 317 520 kr.

 

Nstart
Betyg (4/5)

Låna upp till 500 000 kr

Ränta från 9.90%