Bakgrundsbild privatlån
Ränta*
2.95 - 29.5 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
500 000 kr
Min-/max låneperiod
2 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 180 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 239 262 kr på 120 avbetalningar = 1 994 kr/mån. Nom. rörlig ränta 5,95%. Eff. ränta 6,11% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

MyLoan är en av Sveriges ledande förmedlare av privatlån, vilket innebär att de hjälper dig som kund att jämföra olika låneförslag. MyLoan är ett dotterbolag till företaget Insplanet, en prisjämförelsetjänst för försäkringar som funnits sedan år 1999.

Båda företagen är svenska, noterade på Stockholmsbörsen och erbjuder främst ekonomiska tjänster till privatpersoner, även om de också har mindre företag som kunder. MyLoan har funnits sedan år 2010 och har sedan starten förmedlat lån till fler än 300 000 låntagare. Förutom låneförmedling ägnar sig MyLoan också åt förmedling och rådgivning av försäkringar.

Kundtjänst

Tel: 08-51 000 050
Mån-tors: 08.00-17.00,
Fre: 08.00-16.00, lör-sön: stängt.
E-post info@myloan.se

Adress

Myloan AB
Grev Turegatan 5
114 46 Stockholm
Org nr: 556279-0344

Är MyLoan rätt för dig?

  • Ansök om privatlån hos över 25 långivare och få svar inom 24 timmar
  • Endast en kreditupplysning tas
  • Privatlån med individuell ränta från 2,95 %
  • Låna till vad du vill utan säkerhet
MyLoan

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • En månatlig inkomst på minst 10 000 kronor krävs
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden får finnas
  • Måste kunna identifiera dig med BankID
MyLoan

Pengarna finns vanligtvis på kontot inom tre dagar

När vald låneansökan accepterats skickas lånehandlingarna med post för underskrift. Pengarna finns sedan på kontot efter påskrivet skuldebrev inkommit.

MyLoan

Privatlån på mellan 5 000 och 500 000 kronor

En ansökan fyller du snabbt och smidigt i online på MyLoans hemsida eller via telefon. Ansökan och en kreditupplysning som görs via UC, skickas sedan till ett antal utvalda långivare. Långivarna skickar i sin tur sina låneerbjudanden som är giltiga i 30 dagar, och du loggar in på Mina Sidor med hjälp av BankID, granskar erbjudandena och väljer det bästa alternativet.

Långivaren du valt skickar sedan lånehandlingar med post och du får där kontrollera att uppgifterna stämmer, skriver under och skickar tillbaka dem. Efter att lånehandlingarna skrivits under och skickats tillbaka betalar långivaren ut pengarna till kontot som angivits i ansökan. Pengarna finns vanligtvis på kontot inom tre dagar efter att lånehandlingarna skickats in. Under hela processen går det att få hjälp med av MyLoans kundtjänst.

MyLoan

Hitta bästa lånet med hjälp av MyLoan

MyLoan är låneförmedlaren som hjälper låntagare att hitta lånet med lägst ränta och bäst villkor. Detta då de gör det möjligt för privatpersoner att ansöka om ett lån hos över 25 olika långivare. Tjänsten är dessutom avgiftsfri då MyLoan som låneförmedlare tjänar pengar genom provision från banker och kreditinstitut.

Förutom privatlån mellan 5 000 och 500 000 kronor, som är MyLoans främsta erbjudande, går det även att jämföra både bil- och bolån. Efter en ansökan är alla låneerbjudanden giltiga i 30 dagar och du har gott om tid att granska dem för att välja det bästa erbjudandet. De allra flesta sökande kan bli beviljade lån men de slutgiltiga villkoren för ett godkänt lån beror i slutändan på vilken bank eller vilken långivare du väljer.

MyLoan

Låneerbjudande från över 25 olika långivare

MyLoan är en av Sveriges ledande låneförmedlare med över 300 000 förmedlade lån hittills. Att söka lån via MyLoan istället för direkt hos en bank eller ett kreditinstitut har flera fördelar. Det finns till exempel större möjligheter att hitta ett lån med bra ränta och övriga villkor som passar just dig, då ansökan landar hos flera olika långivare samtidigt. Om du istället ansöker om ett lån direkt hos en bank får du bara ett erbjudande och är detta erbjudande inte tilltalande måste du på nytt göra en ansökan hos en annan bank. Att söka lån hos flera banker är inte bara tidsödande, det försämrar också kreditvärdigheten.

När ansökan görs hos MyLoan tas bara en kreditupplysning på dig, denna är från UC och används sedan av alla anslutna långivare. Den ränta du får på ditt lån avgörs individuellt och baseras på dina återbetalningsmöjligheter samt din kreditvärdighet. Det är i slutändan banken eller långivaren du väljer som avgör vad den slutgiltiga räntan kommer landa på men du har via MyLoan möjligheten att granska flera alternativ och jämföra flera räntor. Bland de räntor som erbjuds ligger den lägsta på runt 2,95 %. MyLoan ställer även relativt rimliga krav på din inkomst, den lägsta giltiga inkomsten för att bli beviljad ett lån ligger på 10 000 kronor i månaden.

MyLoan

Vanliga frågor om MyLoan

Tjänsten är avgiftsfri. MyLoan tjänar pengar genom att få provision av långivarna på de förmedlade lånen. Låntagarna får samma villkor som om de vänt sig direkt till dessa långivare.

MyLoan samarbetar med över 25 olika banker. Bland annat med storbanker som Swedbank, nischbanker som Ikano Bank, Marginalen Bank och Forex Bank, samt med internationella storbanker som till exempel Santander Consumer Bank.

Kravet MyLoan ställer på sökande är en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. Inkomsten kan komma från arbete eller pension så pensionärer är välkomna att söka.

Räkneexempel lån:

Ett annuitetslån på 180 000 kronor upplagt på tio år (120 delbetalningar) med rörlig exempelränta på 5,95% (effektiv ränta på 6,11%) ger en månadsbetalning på 1 994 kronor och ett totalt belopp på 239 262 kronor att betala. Ingen aviavgift och uppläggningsavgift.

MyLoan
Betyg (5/5)

Låna upp till 500 000 kr

Ränta från 2.95%