Låntagarnas

Ränta*
2.95 - 14.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 165 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 253 440 kr på 144 avbetalningar = 1 760 kr/mån. Nom. rörlig ränta 7,70%. Eff. ränta 7,98% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Låntagarnas är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta privatlån och samlingslån. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn vilket gör att du kan känna dig trygg när du lånar vi Låntagarnas.

Det som skiljer Låntagarnas från många andra låneförmedlare och långivare är att min inte är vinstdrivande. Man tjänar pengar på sin låneförmedling precis som andra låneförmedlare. Däremot har man inga aktieägare som kräver aktieutdelning, utan all vinst återinvesteras i företaget för att kunna sänka dina lånekostnader när du lånar pengar. Man hjälper även dig som kund genom att amortera 1 procent på ditt nya lån fördelat över 4 tillfällen under en tvåårsperiod.

Låntagarnas är ett aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning vilket innebär att aktieägarna inte får ta ut mer än maximalt 1 procent plus statslåneräntan i vinst på investerat kapital. Detta är inte något som går att ändra i efterhand, vare sig genom sammanslagning, försäljning eller liknande.

Låntagarnas är en relativt okänd aktör i dagsläget och till skillnad från många konkurrenter har man inte sitt säte i någon större stad. I stället håller man till i Falkenberg. Trots att Låntagarnas som varumärke är relativt okända har man gedigen erfarenhet inom företaget. Grundare är Andreas Johansson tillsammans med Frej Andreassen.

Andreas Johansson har arbetat med låneförmedling i över 8 års tid och var bland annat med och grundade välkända Sambla, och innan dess arbetade han på Advisa. Även Frej Andreassen sitter på mycket kunskap från branschen. Han har tidigare arbetat hos Santander Consumer Bank och GE Money Bank i en rad olika roller.

Kundtjänst

Tel 0346-203 00
Mån-Fre 10:00-17:00
Lör-Sön Stängt
kundservice@lantagarnas.se

Adress

Låntagarnas Sverige AB
Kvarngatan 2
311 32 Falkenberg
Org nr: 559214-1781

Låntagarnas försatta i konkurs – erbjuder inte längre några lån

Den 19 maj 2021 försattes Låntagarnas i konkurs och kan därmed inte längre erbjuda några lån. Är du på jakt efter ett lån kan vi rekommendera dig att besöka vår sida om låneförmedlare. Där kan du jämföra låneförmedlarna med varandra och ta hjälp av den som uppfyller dina behov bäst.

Är Låntagarnas rätt för dig?

  • Endast en UC
  • Sänk dina månadskostnader
  • Jämför samlingslån från flera aktörer
  • Kostnadsfri tjänst
  • Hjälper dig amortera 1 procent av lånebeloppet
Låntagarnas

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Ha en årsinkomst om minst 120 000 kronor
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ingen skuld hos Kronofogden
Låntagarnas

Få pengarna inom 1-3 dagar

Från det att långivaren fått in dina lånehandlingar betalas pengarna ut inom 1-3 dagar.

Låna mellan 10 000 – 600 000 kr på några få minuter

Låntagarnas är en mycket bra låneförmedlare verksamma inom privatlån och samlingslån. Att ansöka om ett lån är mycket enkelt och tar inte mer än några minuter att göra. Direkt på startsidan fyller du i önskat lånebelopp och hur lång återbetalningstid du vill ha. Därefter klickar du dig vidare och fyller i uppgifter om dig själv innan du skickar in din ansökan.

Inom kort återkommer Låntagarnas med erbjudanden från sina samarbetspartners som du då får ta ställning till. Möjligheten att jämföra utbudet gör det lätt för dig att hitta det bästa lånet till lägst pris.

Hos Låntagarnas kan du låna mellan 10 000 – 600 000 kronor. Eftersom det rör sig om relativt stora belopp kan du använda pengarna från alltifrån vanlig konsumtion till att samla dyra smålån för att få ned dina räntekostnader.

Låntagarnas amorterar 1 procent av ditt nya lån

Eftersom Låntagarnas bara är en låneförmedlare sätts din ränta av respektive långivare. Vilken ränta du får är individuellt och baseras på din kreditvärdighet. Långivarna använder sig dock av ett räntespann som sträcker sig mellan 2,95 – 14,95%.

Löptiden sträcker sig från 1 år till 15 år så du kan verkligen lägga upp lånet på ett sätt som passar dig. Tänk på att utöver räntan kan du i vissa fall få betala både startavgift och aviavgifter, därför gör du bäst i att jämföra den effektiva räntan när du jämför långivarnas erbjudanden med varandra.

Från att du bestämt dig för en långivare och tecknat alla avtal tar det mellan 1-3 dagar innan pengarna finns tillgängliga på ditt konto.

En sak som skiljer Låntagarnas från alla andra aktörer på marknaden är att man hjälper till att amortera på ditt nya lån. Låntagarna amorterar 1 procent av lånebeloppet vid 4 tillfällen under en 24 månadersperiod. Det innebär att de betalar 0,25 procent av beloppet varje halvår.

Bra låneförmedlare och bara en kreditupplysning

Låntagarnas är en bra aktör för dig som vill hitta ett riktigt billigt privatlån eller samlingslån. Eftersom lånebeloppen sträcker sig från så pass låga nivåer upp till 600 000 kronor kan man locka till sig många olika kunder, oavsett behov. Det allra bästa med Låntagarnas är att du som kund får en möjlighet att jämföra flera låneerbjudanden mot varandra för att på så sätt hitta det som är billigast. Dessutom tas bara en kreditupplysning så du behöver aldrig oroa dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt av din ansökan.

En annan sak som är riktigt bra med Låntagarnas är att du får hjälp att amortera på ditt lån. Låntagarnas betalar av 1 procent av ditt lånebelopp. Något liknande sker i stort sett aldrig hos några andra aktörer på marknaden. Det gör det möjligt att få ned kostnaden för ditt lån ytterligare.

Det finns inte särskilt många svagheter med Låntagarnas, det skulle möjligtvis vara deras kundtjänst som är något begränsad. Skulle du vilja kontakta någon finns det inte särskilt många kontaktvägar att välja mellan. Dessutom hade helgöppet varit önskvärt. Det hade även varit önskvärt med fler samarbetspartners. I dagsläget samarbetar man bara med 16 stycken vilket är ett ganska begränsat utbud.

I det stora hela är dock Låntagarnas en mycket bra låneförmedlare av samlingslån och privatlån. Väljer du att ta hjälp av Låntagarnas kostnadsfria tjänst kommer du högst troligt få en mycket trevlig låneupplevelse.

Låntagarnas

Vanliga frågor om Låntagarnas

Ja, det går alltid bra att betala tillbaka ett lån i förtid. Det är dessutom helt kostnadsfritt, det vill säga du behöver inte betala någon ränteskillnadsersättning för långivarens förlorade räntekostnader.

Ja, det går bra att ändra låneansökan i efterhand. Kontakta Låntagarnas kundtjänst så får du hjälp.

Ja, det är helt gratis att använda Låntagarnas tjänst. Låntagarnas tjänar i stället pengar genom att få ersättning från långivarna för varje lån de förmedlar.

Räkneexempel lån:

Låna 165 000 kr upplagt på 12 år (144 delbetalningar) med rörlig exempelränta på 7,70% (effektiv ränta på 7,98%). Totalt belopp att betala 1253 440 kr, vilket motsvarar 1 760 kr/mån. Ingen startavgift eller aviavgift.

Låntagarnas
Betyg (4/5)

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%