Anmärkning.se

Ränta*
2.95 - 29.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
200 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Räkneexempel lån: 100 000 kr i 10 år. Totalt att återbetala 139 920 kr på 120 avbetalningar = 1 166 kr/mån. Nom. rörlig ränta 7,1%. Eff. ränta 7,34% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Anmärkning.se är ett låneförmedlingsföretag som specialiserat sig på att förmedla privatlån till personer med betalningsanmärkning. Den som har betalningsanmärkning vägras ofta att låna pengar hos storbankerna men det finns ett antal nischbanker som kan bevilja lån även till de med betalningsanmärkning.

Eftersom de banker och kreditinstitut som är beredda att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkning inte är så kända och kanske inte så lätta att hitta hjälper Anmärkning.se låntagare att hitta dessa banker. Tjänsten är kostnadsfri för låntagaren men Anmärkning.se finansierar sin verksamhet genom att få provision från långivarna på lånen de förmedlar.

Anmärkning.se är en del av det svenska låneförmedlingsföretaget Lendo som varit verksamma sedan 2007. Lendo ägs i sin tur av den stora norska koncernen Schibsted. Lendo förmedlar privatlån och företagslån på upp till en halv miljon kronor medan Anmärkning.se förmedlar mindre lån på upp till 200 000 till privatpersoner. Företaget är inte en bank eller ett kreditinstitut, de är en låneförmedlare, men står ändå under tillsyn av Finansinspektionen genom Lendo. De anslutna bankerna och kreditinstituten står också under tillsyn av Finansinspektionen. Lånen som förmedlas har en ränta på mellan 2,95 & och 29,95 %.

Fördelen för låntagare att använda sig av en låneförmedlare är att det endast krävs en ansökan. Denna ansökan skickas till ett flertal potentiella långivare så att den som söker lånet kan välja erbjudandet som har bäst villkor. Att själv ansöka om lån hos flera långivare är tidsödande och dessutom kommer varje långivare att begära en kreditupplysning. Kreditupplysning begärs av Upplysningscentralen, UC, och varje kreditupplysning sänker den sökandes kreditvärdighet. När lån söks via en låneförmedlare begärs det endast en kreditupplysning oavsett hur många banker ansökan sänds till, vilket är en fördel för låntagarna.

Anmärkning.se samarbetar med ett antal banker och kreditinstitut som alla kan bevilja lån även till de med betalningsanmärkning. Låntagare med betalningsanmärkning bedöms som riskabla kunder och lån till de med betalningsanmärkning har därför alltid högre räntor. Genom att ansökan skickas till flera banker och kreditinstitut ökar möjligheten för den sökande att beviljas ett lån. Låntagaren kan välja lånet med de bästa villkoren och eftersom bara en kreditupplysning begärs försämras inte den sökandes kreditvärdighet på samma sätt den skulle försämrats om flera kreditupplysningar begärts. Räntan på det beviljade lånet är densamma som om låntagaren sökt direkt hos långivaren.

Kundtjänst

Tel 0771-13 13 20
Mejl: kundservice@anmärkning.se
Måndag-torsdag 08.00-20.00
fredag 09.00-17.00
lördag och söndag 10.00-14.00

Adress

Anmärkning.se
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm
Org. nr: 556515-1627

Är Anmärkning.se rätt för dig?

  • Ansök om lån hos flera långivare med endast en kreditupplysning
  • Alla anslutna långivare accepterar sökande med betalningsanmärkning
  • Alla anslutna långivare står under tillsyn av Finansinspektionen
  • Möjlighet för sökande med betalningsanmärkning att välja lånet med bäst villkor
Anmärkning.se

Grundkrav

  • Sökanden måste vara minst 18 år
  • Sökanden måste vara folkbokförd i Sverige sedan minst ett år
  • Sökanden måste ha en inkomst på minst 120 000 kronor per år
  • Sökanden måste vara skuldfri hos Kronofogden sedan minst 6 månader
Anmärkning.se

När kommer pengarna på kontot?

Beroende på vald långivare är det antingen papperskontrakt och pengarna finns på kontot inom 2-5 dagar eller direkt via Bank-ID.

Anmärkning.se

Låna mellan 10 000 och 200 000 kr snabbt och enkelt

Ansökan sker direkt på hemsidan hos Anmärkning.se, vilket tar cirka två minuter. Det finns en matris på hemsidan där det går att ställa in önskat lånebelopp och återbetalningstid för att få se månadskostnaden. De första svaren kommer i regel inom några timmar, svar från alla långivare kommer inom 24 timmar.

En del långivare skickar papperskontrakt med post som måste fyllas i och returneras innan pengarna sätts in på kontot, vilket tar några dagar. Det går också att besöka långivarens kontor och få pengarna insatta direkt. Vissa anslutna banker och kreditinstitut skickar en länk till skuldbrevet och du kan logga in med Bank-ID och pengarna förs över direkt till ditt konto. Under hela processen går det att få hjälp av kundtjänsten.

Anmärkning.se

Valmöjlighet även för dem med betalningsanmärkning

Hos Anmärkning.se kan även du som har betalningsanmärkning ansöka om privatlån. Efter ett mycket enkelt ansökningsförfarande skickas ansökan till flera banker och kreditinstitut, endast en kreditupplysning begärs. Eftersom bara en kreditupplysning begärs försämras inte din kreditvärdighet allt för mycket. Lånen det går att ansöka om är på mellan 10 000 och 200 000 kronor, återbetalningstiden är på mellan 1 och 15 år och räntan är på mellan 2,95 % och 29,95 %.

Svar kommer inom 24 timmar och du kan därefter välja lånet med lägst ränta och bäst villkor. Lånen betalas i regel ut direkt eller inom 2-5 dagar efter att lånehandlingarna skrivits under och återsänts. Alla beviljade lån går att lösa i förtid och alla anslutna banker och kreditinstitut står under tillsyn av Finansinspektionen.

Anmärkning.se

Förmedling av lån till dem med betalningsanmärkning

Anmärkning.se gör det möjligt för dig med betalningsanmärkning att samtidigt ansöka om lån från flera långivare och välja lånet med bäst villkor. De erbjuder ett enkelt och smidigt ansökningsförfarande som bara tar några minuter. Tjänsten är kostnadsfri för dig och villkoren är desamma som om lånet skulle ha sökts direkt hos långivaren. På hemsidan går det att ställa in önskat lånebelopp och välja återbetalningstid för att kunna se månadskostnaden. Inom några timmar kommer de första beskeden från långivarna. Det framgår inte av webbsidan vilka banker och kreditinstitut som är anslutna till tjänsten. Alla förmedlade lån går att lösa i förtid och det går också att välja en snabbare återbetalningstakt.

Lånen som förmedlas av Anmärkning.se har relativt hög ränta, mellan 2,95 % och 29,95%. Du med betalningsanmärkning får dock räkna med att lån du kan beviljas har högre ränta än vad som är normalt eftersom du räknas som låntagare med låg kreditvärdighet. Du som har en aktiv skuld hos Kronofogden kan inte beviljas lån, skuld hos Kronofogden måste vara återbetald sedan minst 6 månader. I samband med ansökan begärs en kreditupplysning hos UC och samtliga banker och kreditinstitut tar del av denna kreditupplysning. Att bara en kreditupplysning begärs är en fördel för dig eftersom din kreditvärdighet försämras något varje gång en kreditupplysning begärs av UC.

Anmärkning.se

Vanliga frågor om Anmärkning.se

Betalningsanmärkning finns registrerad i tre år och under den tiden är det svårare att bli beviljad lån med låg ränta.

För dig som låntagaere är förmedlingstjänsten gratis och du får samma villkor som du skulle fått om du sökte direkt hos någon av de anslutna bankerna. Anmärkning.se får provision av långivarna på de förmedlade lånen.

Anmärkning.se är en del av Lendo som står under tillsyn av Finansinspektionen. Alla anslutna banker och kreditinstitut står också under tillsyn av Finansinspektionen. Att låna pengar via denna låneförmedlare är säkert.

Räkneexempel lån:

Ett annuitetslån på 100 000 kronor med en återbetalningstid på 10 år (120 delbetalningar) och en nominell rörlig ränta på 7,1% (effektiv ränta 7,34%) har en månadskostnad på 1 166 kronor. Totalt återbetalningsbelopp är 139 920 kronor. Ingen startavgift eller aviavgift.

Anmärkning.se
Betyg (3/5)

Låna upp till 200 000 kr

Ränta från 2.95%